iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Padlószőnyegem van 5*3-as a legkissebb... hm, nem szarral gurigázol😊)
Viszont a pc-d űber gagyi, 5 éve volt gyenge közép kategória, én legalább 5960x, 4,5-re húzva, 64gb ram, 1080 sli-re gondoltam😞
Viszont a pc-d űber gagyi, 5 éve volt gyenge közép kategória, én legalább 5960x, 4,5-re húzva, 64gb ram, 1080 sli-re gondoltam😞
Ha már itt tartunk nincs valahol valami jó kis összefoglaló, ajánló vagy ilyesmi 3 monitoros összeállításhoz? Szeretnék fejleszteni 3 monitorra és jól jönne valami kis segítség hozzá, hogy viszonylag olcsón, használható cuccot vegyek. Vagy ha valaki, aki ért a monitorokhoz és akar segíteni rám is írhatna privátban. Megköszönném azt is. 😊<#eljen>#eljen>
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
160 E-be került 40%-os teherautóról leesős engedménnyel. Rábízom a fantáziádra. Szerintem a legnagyobb szőnyeged is kisebb mint a képátlója..... <#idiota>#idiota>
<#hehe>#hehe>
Ez annyira messze van az erőműtől, mint én Jeruzsálemtől, ha így méred a szobányi méretet is akkor már nem is irigykedem mekkora tv-d van, rákérdezek, 24-es? 😊)
iracing the 'real' race.
Intel Core i7 3,4GHz, Kingston 16 GB DDR3, GeForce GTX 760 2GB, WIN10, Logitech G27. Nemtom mi az az imput lag, de amíg nem tudom, addig nem is érdekel. 😄 3 moncsit meg nem akarok, nem fér el az asztalomon, meg már tök jól megszoktam hogy a tévén majdnem akkora az előttem lévő autó segge mint a valóságban. 😄
Enyem nem erőmű , de majdnem full grafon 5760x1080 220 + fps 😄
Akassz ra még 2 monitort nem kell maxolnod.
Milyen kártyád van?
Igaz en csak iR t hasznalom , mondjuk most kicsit beragtam , mondom előveszek valami mást ...
Egyből megbocsajtottam iR nek 😄
Gondolom vágod ,hogy a tv nek nagyon nagy az input lagja.
Akassz ra még 2 monitort nem kell maxolnod.
Milyen kártyád van?
Igaz en csak iR t hasznalom , mondjuk most kicsit beragtam , mondom előveszek valami mást ...
Egyből megbocsajtottam iR nek 😄
Gondolom vágod ,hogy a tv nek nagyon nagy az input lagja.
De mondjuk a PCARS-hoz igen. Na most nálam az is úgy megy mint egy multiplex mozifilm, méghozzá ultra beállítással. Ja, és közben meg 8 film jön torrenten....... <#action>#action> <#integet2>#integet2> <#violent>#violent> Arról már nem is beszélek, hogy ezek mellett még megy 2 forex robot, mert hogy a netem is ki van maxxolva.... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.10.30. 12:28:08
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.10.30. 12:28:08
" 170 - 260 között van stabilan. Jó, mondjuk az igaz hogy egy olyan erőmű zakatol az asztalom alatt"
erőmű ?lol
1 tv hez nem kell erőmű ,hogy 200 fps legyen <#banplz>#banplz>
erőmű ?lol
1 tv hez nem kell erőmű ,hogy 200 fps legyen <#banplz>#banplz>
Újraindítás, windows update felrakása, plusz driver frissítés, megint 200 fölött hasít class 2 beállításokkal. Mintha ezek összebeszélnének, mindig van egy iR update, aminél elcsesződik az egész. De látom win10-en is ennyit érnek a frissítések.
<#vigyor>#vigyor>
A Hummer jo cucc, egyszer en is elkeztem gyujteni ra; de nem volt bizadalmam a genetikai fejlesztesekben, es mivel ~300 ev alatt jonne ossze a penz, lemondtam rola, nem ernem meg😊) <#idiota>#idiota>
A Balaton jegére ne menj vele azt nem bírja, amúgy jó kis dög. 😊
Nálam bármi történik, mindig 170 - 260 között van stabilan. Jó, mondjuk az igaz hogy egy olyan erőmű zakatol az asztalom alatt, ami nektek elérhetetlen kategória..... <#idiota>#idiota> <#beka2>#beka2> Ti is kereskedjetek Bináris opciókkal! <#nyes>#nyes> Most épp egy Hummer-re teszegetek félre, télen nem szeretek motrozni igazán, 4 év futárkodás után.... <#mf2>#mf2> <#fogmosas>#fogmosas>
Azt csináltam, kétszer is :S
Most nézem, hogy elvileg csak LeMans lett módosítva, az is jó azért egy 24 órás verseny előtt pár órával.
Most nézem, hogy elvileg csak LeMans lett módosítva, az is jó azért egy 24 órás verseny előtt pár órával.
Futtasd újra az automata grafikai beállításokat, nekem attól megszokott javulni, abból mindig visszaveszek és jobb lesz, a következő frissítésig😊
30-40 fps volt azzal a beállítással, ami néha felment 240 fölé is, de a 180 szinte mindig megvolt. Egyszerűen nem értem.
Mostani két update-tel másnak is eltűnt 100-150 fps? Auto config is csak class 4 beállítást csinál (eddig class2-3), és alig vagyok 60 fps fölött. Valahogy minden egyes update elbassza nekem ezt.
iracing the 'real' race.
<#eplus2>#eplus2>
iracing the 'real' race.
A 103 km-es nem lehetett gyenge kör..... 😄
Fura pálya, néhány szakaszon nyugodtan ki lehet menni a wc-re, van rá idő 😄
Magasabb kategóriában vagy endurancen biztos nagyobb fun.
Magasabb kategóriában vagy endurancen biztos nagyobb fun.
Írj egy ajánlatot szerintem. Nem találok ilyet sehol használtan, talán 30-35 körül mentek amíg voltak.
Leo kábel nincs hozzá, van benne külön elektronika, a programot meg amivel beállítod a pedálokat elküldöm, magyar fejlesztés, 12 bites felbontással. Ha akarsz még köthetsz rá potmétereket meg gombokat is akár, persze elég szar bevezetni oda a kábeleket 😊
Leo kábel nincs hozzá, van benne külön elektronika, a programot meg amivel beállítod a pedálokat elküldöm, magyar fejlesztés, 12 bites felbontással. Ha akarsz még köthetsz rá potmétereket meg gombokat is akár, persze elég szar bevezetni oda a kábeleket 😊
Inkább az a baj, hogy mi van, ha elő akarod venni, hogy tanulj belőlük? <#nevetes2>#nevetes2>
Grat., jól néz ki.<#eljen>#eljen> Bár nem akartam ilyesmit mostanában, de mennyi a G25 pedál, és Leo kábel van hozzá?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.25. 21:50:28
Grat., jól néz ki.<#eljen>#eljen> Bár nem akartam ilyesmit mostanában, de mennyi a G25 pedál, és Leo kábel van hozzá?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.25. 21:50:28
Holnap szeretnék egy olyan képet, amin azok a füzetek méret szerint összerakva, glédában sorakoznak egymáson! <#ravasz1>#ravasz1> <#idiota>#idiota>
Itt már látszik. Ha kijavítom kipróbálom majd rövidebb gumirugóval, hogy milyen. Meg a csavarrugót is puhábbra cserélem, hogy meglegyen a tökéletes érzés.
C-spec road atlantán az egyenes végén kifékezem magam, jobban tudom adagolni, mint a G25-öt a loadcellel.
C-spec road atlantán az egyenes végén kifékezem magam, jobban tudom adagolni, mint a G25-öt a loadcellel.
Fék nem látszik a képen, a lényeg 😊
Pici off:
Fáj a derekam, annyira kemény a gázban a rugó <#idiota>#idiota> Kuplungnak jó, de gázba nem, heel and toe-zni esélytelen vele. Meg a fék már elhajlott, dehát na, majd ami beszart azt kivágom vastagabb anyagból. A DC01 meg S235 az mégiscsak biliacél, optimista dolog volt azon a részen azt használni.
Ugyanitt loadcelles G25 pedálsor eladó! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fáj a derekam, annyira kemény a gázban a rugó <#idiota>#idiota> Kuplungnak jó, de gázba nem, heel and toe-zni esélytelen vele. Meg a fék már elhajlott, dehát na, majd ami beszart azt kivágom vastagabb anyagból. A DC01 meg S235 az mégiscsak biliacél, optimista dolog volt azon a részen azt használni.
Ugyanitt loadcelles G25 pedálsor eladó! 😄
Akkor mostmar tudjuk a titkodat 😄
Ez jövő! Grat hozzá. Következő generációra tuti benevezek, ha kiforrja magát a technológia.
Jaja, most a Meki megy. Legalábbis LeMans-ban az volt a tuti. Szívesen mentem volna de inkább a Corvettel gyakorolta. Na az lesz kihívás, 24 óra ezzel a szörnnyel! 😊
iracing the 'real' race.
Kár ágálni ellene, akinek bírja a szeme (meg van rá pénze), annak ez a legjobb, legélethűbb cucc. Korábban én sem tartottam jónak, de inkább azért, mert azt gondoltam, hogy lassabbak lesznek vele az emberek, de ahogy Peti is bizonyítja, hozható vele ugyanaz a tempó.<#eljen>#eljen> Viszont az 50ms-os tv, hát nem tudom.
Hajadra kenheted😊 max tv nézésre jó, próbáltam 42" 4k-t szép a képe, de akkor se látod térben, nincs meg az az érzés, hogy valóban ott vagy az autóban, ennyi <#hehe>#hehe>
Nem monitorom van, hanem egy akkora Smart TV-m, mint a szobád fala! <#idiota>#idiota>
Ez a monitorról felvett kép, a monitor fix én mozgatom a fejem, te behánysz amikor a kocsiban ülsz és vezetés közben nézel bambán magad elé? Ha egyszer kipróbálnátok mielőtt a behányásról és xarozásról írtok... Ha a motorozásodról a bukódra szerelt akciókamerával felvennénk a ténykedésed, ugyan ez lenne a véleményed. Az én nézőpontomból ez teljesen természetes, mint ahogy neked is az amikor a motoron ülsz. Mindegy, nézd csak a monitort, én jobban szeretem a valós nézetet, ha ingyen adnának három 1000hz-es monitort, akkor se cserélném, max az árát tartanám meg😊
Nem szoktál ettől időnként az öledbe hányni? <#buck>#buck> Én két percig tudtam nézni, esküszöm zavarta a szememet! Egy ruppót nem adnék ezért a xarért! :p
Viszont most mindenki Mclarennel megy, nem tök mindegy melyik gyorsabb, úgy is átül a többség, semmi márka hűség, amelyik gyorsabb😊
Végig szenvedtem most három Le Mansot, csak szélárnyékkal volt esélyem. Egyenes elején másfél mp előnyöm volt két sikán egyenes vége ugyan ennyi hátrány, ja és nem a sikánban volt gyorsabb😊)
Nem is küzdöttem beálltam mögéjük😞
Le Mans
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.10.24. 23:09:28
Végig szenvedtem most három Le Mansot, csak szélárnyékkal volt esélyem. Egyenes elején másfél mp előnyöm volt két sikán egyenes vége ugyan ennyi hátrány, ja és nem a sikánban volt gyorsabb😊)
Nem is küzdöttem beálltam mögéjük😞
Le Mans
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.10.24. 23:09:28
Jól tették mert vicc hogy az autók 80%-a audi. Sajnos a pro-k minden szezonban előre kitesztelik hogy melyik a leggyorsabb, utána csak azzal mennek és a tömegek mennek utánuk.
iracing the 'real' race.
Úgy tűnik a délutáni update-tel lelassították a gt3-as audit.
Nissan-ban az options résznél van valami motorerő tekerő, viszont én nem látom semmi hatását. Az nem működik? Kipróbáltam most a teszt szerveren, elég vad ez is, meg az Audi is. Követező szezonra esélyes ez, meg a BSS, csak hogy meglegyen a két véglet.
Jól bemákoltam ezt a 3 helyet 😄 Valamiért ebbe a kanyarban bárkinél rövidebbet tudtam fékezni 4 verseny alatt. Bármelyik oldalról érkezve már bőven íven voltam a balosra, hiába volt akár egy picit előttem is az ellenfél az egyenesben.
Na ez brutál, hogy fél percig jöttem rá melyik az igazi. Aztán meg az, hogy az oldalirányú dőlés - zötykölődés is mennyire le van modellezve! De azé xarjá sünt! 😄 😄