25347
  • twinr
    Hát tényleg siralmas. 505 Games pont olyan a játékvilágban, mint a Tesco az élelmiszer piacon.
  • twinr
    ÉKösz hogy belinkelted!!!
    Ott van fehéren feketén! Mobil tartalom! És ki vette meg? 505 games... Egy próféta veszett el bennem!
    Egyébként meg az 505 oldalán az AC neve melletti platformok között nincs is PC... szép jövő! :D
  • Solt
    LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.21. 09:50:23
  • b-type
    ?
    Kunos abban a pillanatban éhen fog halni ahogy nem tud több autó csomagot kiadni, márpedig ez be fog következni, így is a világ röheje az üzleti koncepciója. Millió autó, kevés pálya, modolt szutyok tartalmak, konzolos lebutítás... mi jön a konzol után, mobil tartalom?

pontosabban te vitát generáltál azzal hogy egy másik szimet saraztál, hogy ezzel emeld ki az iR-t ...szokásod szerint, és nem kaptál hideget-meleget te szegény, pusztán be lett védve a DLC-re épülő üzleti modell (egyébként az iR bántása nélkül), ..és hát igen, az AC elkelt, rengeteg pénzért. ...és most annak örülsz hogy (szted) egyel kevesebb választék lesz majd a szimpiacon. Ezt nem is kell jellemezni :)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.21. 02:46:59
  • twinr
    Mert nincsen... :)
  • bardocz
    Inkább beszélgessünk arról, hogy miért nem jöttök Nissan-ozni?
  • twinr
    Jaja, elképesztő játékok....
    Ahogy írtam, Terraria. Aztán van valami iszonyatos poker játék is. Portal Nights....
    Csupa mobilos mikrotranzakciós szar, amivel egyetlen épelméjű ember sem játszik.. persze marhák vannak bőven, de hol látod itt az AC jövőjét?
  • Alexease
    Annak a "befektetoi csoportnak" jatekkiadoja is van (505 Games), igy valszeg valamennyire csak ertenek hozzza:D
  • twinr
    ahhahah, hát ez klassz. Láttátok mi van az AC-vel?
    Néhány hónapja néhány okossal vitatkoztam arról, melyik üzleti modell jobb, persze kaptam hideget meleget.
    Most tessék, annyira jól csinálta Kunos, hogy az első ajánlatra bedobta a törülközőt.. :D
    Ráadásul valami befektetői csoport vette meg, akik nemhogy a szimhez, de még a játékokhoz sem értenek semmit.....
    Mindig mondta, olcsó húsnak híg a leve.
  • Norbi1990
  • mumus70
  • El Gigante
    Van egy magyar srác is, ilyen helyzetben, neve nem jut eszembe!
  • b-type
    kapott egy ilyet tölem is, mondani nem sokat lehet.
  • mumus70
    Nem iR, de maga a tényállás a lényeg!
  • twinr
    Ezek a dolgok, autó+pálya combo függvénye is sokszor. Nyílván mazdával, skippyvel gyakoribbak az ilyen esetek, meg caddyvel, mint az MP4-30-al.
    MA mentem egyet caddyvel, ingyenes pályán, előre paráztam, végül mázlim volt én megúsztam, de két helyet úgy nyertem könnyen (szokásos béna kvali) hogy a 17! körben a 4. hátulról megtolta a harmadikat /régi motoros, évek óta ismerem, tucat versenyt mentünk együtt, 2500 ir/ aki falba állt. És ez a higgadt angol gyerek a következő körben bevárta a fickót, szerencsére pont előtte előztem meg, engem szépen el is engedett, amazt meg kiütötte a bánatba. Enyi, ma éppen rossz napja van, egyébként meg
    Van ilyen. De aki tényleg akar versenyezni, rendszeresen!!, az sose fog jobbat találni.
  • Dlot
    Nem olyan rossz azért a helyzet. Amit itt trollkodásnak tűnik a játékban az inkább annak az eredménye, hogy van aki nagyon rutinosan megy be egy pályára, más pedig az összes kör számra átlagolva (!) néhány mp-el lassabb és kevésbé jól ismeri az ideális íveket változó körülmények mellett. Korántsem szándékos dolog, lehet éppen kevésbé fexik neki az aktuális pálya. Skippy szimplán nehéz, sokat kell vele kockáztatni a jó körhöz. Emellett D-ben a legnépszerűbb open wheel, elég nagy a szórás skill-ben azonos SOF értékű játékosok között is.
  • GeriDoc
    Mentem karácsony környékén 6-7 versenyt AC-ban, vegyesen mindenfélével, és én is azt tapasztaltam, hogy rendben volt a társaság. Pontosan nem tudom, hogy számol a minorating, de 4-5 verseny után felengedett az AB szerverre is.
    Most mentem egy Ruf GT3 Cup-ot (2016.10.05. óta első verseny), és itt sem volt gond.
    Kár kihegyezni akármelyiket is arra az 1-2 idiótára időnként.
  • Pitti
    Igaz, ...olyan is van, ....kb 100-ból egyszer láttam már 4-5 autós rendőr blokádot is a célvonalon... ...de a másik 99 esetben pedig olyan mint amit Mumus írt. Ki ezt az élményt jegyzi meg ki, meg azt... No meg az előítéletek...
    De ha ahhoz mérem amit itt is olvasok, akkor bizony egy fikarcnyit sem rosszabb a helyzet... sőt... Tény, hogy ott nincs tétje, viszont nagyon jókat szórakozunk...
    Itt egy kicsit másabb a helyzet, hiszen gyakorlatilag egy online karriert építetek, ahol viszont elég kellemetlen tud lenni az esztelen trollkodás...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.18. 13:10:18
  • lac coo
    Ha beallitjak a szerveren a max utkozes/kilometer akkor nem sokaig gyokerkednek.
  • hezi
    Kivéve, mikor pl. teltházas minorating AB porsche gt3 r+cup szerveren elszakad valamelyiknél a cérna, beáll Nürburgring célegyenes kezdetéhez, és tolatva vadászik a többiekre.
  • oneal1
    tényleg viccesen hangzik
  • Pitti
    Lehet, hogy röhögtök, meg viccesen hangzik, de tényleg ilyen az AC public !!! többsége !!! ...szinte minden alkalommal találok ilyet, egyre többet.
    Nagyon ritka már a trollok harca, főleg minorating AB-s szervereken.

Örülök, hogy azért itt is van még ilyen... mert sajnos az utóbbi időkben elég katasztrofális képet festettetek...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.18. 11:17:59
  • mumus70
    Azé a győzelemért mentem, feleslegesen nem huzigatom az oroszlán bajszát.... :D
  • Alexease
    "... és leszakadt 2 mp-re, pedig élveztem."
    Ilyenkor vissza kell engedni magadra es tovabb elvezni:)))
  • lac coo
    Gyere assetto publikra, ott este mindig ilyen ! :))
  • mumus70
    Na, ilyen is van! Pole-ból rajt Road America-n, ketten elmegyünk a mezőnytől, végig támadgat, biztonságosan megelőz a célegyenesben, T2-ben vissza előzöm, szépen elfordulunk egymás mellett, hátsó egyenesben védekezem, látja nem fog beférni, visszasorol mögém, jelezve hogy nem fog támadni, enged visszatérni ideális ívre. És így 8 körig, néhol benéz, próbálkozik, de látja hogy nem megy, visszasorol, elveszi a gázt féktáv előtt! Aztán sajnos belehibázott kicsit, és leszakadt 2 mp-re, pedig élveztem. Futam végén meg priviben írja hogy grat, great race, fair deffense vagy mitököm.... :D Minden tiszteletem az ilyen hozzáállású versenyzőnek, aki partner egy élvezetes csatához, és maximálisan korrekt az ellenféllel szemben! 1 X-el végig mentünk egymás seggében, de azt is pályaelhagyásért, magamnak csináltam... :p
  • Alexease
    Nem csak vasarlasok utan, hanem szolgaltatasok utan is fizetni kell adot (gondolom). Es itta tartalom is szolgaltatas, nem vasarlas:D
  • GeriDoc
    Ja, így világos lenne, de az mindenhol 15 EUR. Viszont ha elméletileg nem vásároljuk a tartalmakat az iR-től, hanem béreljük, akkor ez itt érdekes. Van itt egy kis joghézag, vagy mi.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.17. 17:32:54
  • Alexease
    A Steam-re mint szolgaltatason? Szerintem mar regen van. Vagyis pl. AC es DLC vasarlaskor van rajta AFA is.
    Igy ~30db AC Porsche AFA-val kerul 15EUR-ba;DDDDD
  • GeriDoc

A steam-es vásárlásra is rákerült?
    Van 60 iR dollárom. Most 5 helyett 4 autót tudok venni belőle ezzel az egy bravúros lépéssel. Csak gratulálni tudok megint.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.17. 16:13:21
  • Alexease
    Es 15EUR-ert meghajtasz egy Porsche-t a ~30 darabbol:D
  • GeriDoc
    És még a testdrive sem működik. Aztán csodálkoznak, ha elmegyünk Aszettózni.
  • Alexease
    Kedd van, ma is lesz leallas, de csak web-es, igy a Porsche a szokasos soon.
    De legalabb mar a program listaban benne van, a masik 9 dirt-tel egyutt:DD
  • mumus70
    Elég szomorú.... Én minden hétfőn minimum 4 órát edzek a kövi hét pályáján, de van úgy, hogy felesleges mert a többiek..... nézik, ááá itt indul épp egy futam 2 perc múlva, gyerünk! Aztán trollkodik, mert fingja nincs merre van a féktáv meg a kanyar.....
  • endy papp
    Én mindig gyakorlás nélkül versenyzem......
  • bardocz
    Nekem is B-ig sikerült esnem, amikor csak beugrottam egy hónapra, és kb gyakorlás nélkül versenyezhettem, de akkor is csak a szezon végén rakott át.
  • endy papp
    Én már próbáltam de nem sikerült akkorát buknom,pedig én is megtettem érte mindent ,nem csak mások.....XD.
    Csak a "B"-ig jutottam......
  • Mik
    Nekem pár éve sikerült, gondoltam milyen jó lesz gt3-mal csapatni Spaban, akkor még a porsche is benne volt. Kvalfikáltam pole-ba, mindegy volt, egy kört nem tudtam menni, lezúztak. Aztán rajtoltam utolsóként, nem nyert, két kört nem tudtam menni. Pedig már nagyon vigyáztam. De ez már 3-4éve volt, azóta biztos jobb. :D Kb 10 verseny és bukó.
    És utána ott állsz hülyén C licensszel és nem tudsz menni azzal amiért fizettél. Erre mondtam, hogy ez elég szar helyzet. :)
  • bardocz
    Azért a C-be visszaesésért már nagyon sokat kéne tenni :D
  • Alexease
    Nekem a kedvenc "elmenyem" az volt, amikor Sebring-en a startnal "baleset", es a startvonalon (!) mar fejteton (Radical) csusztam keresztul:DD
    SR-bol annyit vont le, mint 3-4 korabbi "eredmenyes" verseny pluszja...