iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen inkább kapálok,mint engem küldjenek kapálni....
Ott legalább nem tolnak ki a pályáról lépten nyomon,mert már az első körbe-kanyarba-volt hogy a rajnál,de már előtte is kiraktak a pályáról...<#falbav><#fogmosas>
Alexease
iR nagyon szereti ezeket a durvan eltulzott mereteket, nem eloszor latni ilyet😊)) Latvanyos, de azert ez mar a gagyiba hajlik😉
bardocz
Valami hasonló már nekem is, bár legszivesebben kikapcsolnám a frissítéseket teljesen.
"Mert pár embert elküldtem kapálni......."
Mondom én, hogy így vagy úgy, de bekavar a Farming Simulator.<#nyes><#fogmosas>
Valahol azt pedig be lehet állítani hogy csak kikapcsoláskor és újra indításkor csinálja a frissítést! Nekem előtte szól mindig felugró ablakban, hogy majd újraindítás szükséges, és a kikapcsoló gombja is olyankor aktiválódik hogy win letöltés, utána kikapcsolás.
bardocz
Lehet megtaláltam, engedélyezve volt a win10-nek, hogy lekapcsolja a kormányt.
Tök jó lenne ez az oprendszer, de a win7-tel a nem tudom hány év alatt az összes felmerülő probléma a töredéke volt annak, amit ezzel szívtam pár hónap alatt.
Volt, hogy egy tervezési feladat leadásának éjszakáján számolás közben újraindult, és elkezdett frissíteni. Az addig min 1 óráig futó számítás mellett órákig frissítette.
bardocz
Az energiagazdálkodásos dolgot hol kapcsoltad ki? Most egy ilyen részen beállítottam, hogy max performance, de kitudja megoldja-e. Még az lehetett volna, hogy USB 3.0-ra van dugva a kormány, de nem, a gépem hátulján csak 2.0-s csatlakozó van.
Alexease
Nem iR hiba, az tuti. Amit irtam, az valami iR-szolgalatasa, ami nem tudom mire jo😉
A Win10 tok jo rendszer lett, meglepodtem rajta, tetszik, de valoban vannak idiota dolgai (foleg a hatterben futo frissitos, elindulos, nem tudom mit csinalos szarsagok; megugy is, hogy kilottem mindent ami letezik).
bardocz
Ez biztos nem az iR lesz, teljesen lekapcsol, majd újrakalibrál. Amúgy is szokta csinálni tök random, de versenyen még csak egyszer volt ilyen. Ezt az energiagazdálkodási dolgot nem ismerem, de a win10-re gyanakodok. Minden frissítése elbassza a drivert is hozzá.
Alexease
Nekem regebben volt hasonlo, oval versenyeken, draftban, mezonyben, kellemetlen volt😊
Nalam az USB es egyeb HUB energia gazdalkosdasi agyremet kellett kikapcsolni.
De van valami iR beallitas is (FFB rese?!t), ami vagy hasonlo gond miatt letezik, vagy csak valoban resetelgeti az FFB-t;D
frango
Írjál még nekik párszor a stílusodban, hátha végleg kibas*nak a chatről! 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

bardocz
Ez egyszerűen hihetetlen, a kormányom csak úgy verseny közben lekapcsol a gépről, és megyek a falba rögtön. Egyszerűen szétbasz az ideg az ilyenektől, egy kibaszott versenyt mentem volna a héten, de az se sikerül.
Egyébként emlékszem az esetre, egy 6 kör hátrányban lévő Rookie 8-as csávó nem ment el az egyenesig boxból kijövet, ahogy elvileg legalábbis az íratlan szabály szerint szoktunk kijönni többségében, hanem padlógáz, és kivágódott a pálya közepére, hogy se jobbról, se balról esélyem nem volt elkerülni úgy, hogy 20 mp-vel vezettem a futamot 5 körrel a vége előtt, ráadásul egy 1900+-os SOF mezőnyben. Talán érthető, hogy hirtelen felindulásból szexuális aktusra szólítottam fel egy közeli hozzátartozójával, és egy emberszabású emlőshöz is hasonlítottam, valamint utaltam a mentális egyszerűségére, és ajánlottam neki hogy takarodjon vissza Mario Cart-ozni, ahelyett hogy a trollkodásával tönkrebaxxa más dobogóját....
lac coo
Lehet, hogy 130 napot kaptal .... Vagy 100 vagy valami.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.03. 18:56:42

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

B+ ember! Előbb olvasd át lassabban mielőtt észt osztasz B+! 😄 Nem a büntetéssel volt bajom, hanem hogy mától indul a 90 nap, miközben már több mint 4 hete le van kapcsolva a cset!! Ember!
frango
B+ ember nehogy már még te legyél felháborodva! 😄 Tanulj meg normálisan viselkedni azt' nincs ilyen probléma...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Azért én elküldtem most egy fellebezést. Akkor legalább akkortól számolják már a 90 napot, amikortól kikapcsolták! Mai dátummal küldték a határozatot! Ha nem írok rájuk, akkor mikortól számolják???? Örökös kikapcsolás, vagy mi? A privát üzim nekem is már több hónapja leves, de az nem is érdekel. De a napokban is cseten kérdezgetett a Kálóczi Gabi, én meg pislogtam mint hal a szatyorban, gondolom parasztnak nézett először hogy rá se baszok! Szerencsére azóta beszéltünk.
Nem használhatod a chatet? Jaj de kár. Pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csupa segítőkész üzenetet szoktál küldeni a versenytársaidnak. Most a birkák miatt egy kiváló ember hangját nem fogom hallani a versenyeken. Én is lemondom az iRacing előfizetésem. Ki tart velem? Együtt, Mumusért, egy szebb jövőért! Make iRacing great again!
Nekem volt fél éves is<#banplz>
Mert pár embert elküldtem kapálni........<#hehe>
Privát üzit már 3 éve nem tudok senkinek küldeni...<#banplz>
Még se háborgok, ez ilyen.
Holnaptól lekapcsolnák a villanyt,odaát hiába mennél ügyvédhez ,fenyegetőznél,miegymás ,soha nem kapnál vissza egy petákot se ez tuti.....<#nezze>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.03. 17:56:19
Na jó! Ilyen f@xxopó brigádot B+! Ma írtam nekik, hogy már 1 hónapja ki van kapcsolva a csetem, bla bla bla, erre válaszoltak hogy mittudom én milyen sportkódex megsértése stb, és kiküldték a határozatot hogy MÁTÓL!!!!!!! számítva 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napig le lesz tiltva a cset!!!!! Majd februárban feloldják...... Ez mi már???? Ha 3 hónap múlva írok rájuk, akkor onnantól számolják??????? Felháborító! Súlyos 100 dollárokat fizetek fél évente, akkor adjanak érte teljes értékű tartalmat!!!!!! Mert ez így lopás! Ellopják a pénzemet!!!! Szemétládák!
Holnap jön elvileg egy újabb BoP, vissza az audi nyomatékával többek közt.
Pedig már majdnem megvettem a Mercit, milyen amatőrök... 😄
Kálóczi Gabival vívtunk egyet. 😄

bardocz
Köszönöm😊
Bár amennyit hibáztam...Most először lett volna esélyem dobogóra, de túl sok és nagy hiba volt.
Köszi ez megoldotta.
Hálám örökké üldözni fog.....<#worship><#eljen>
<#eljen>
Gratulálok a negyedik helyhez!

iracing the 'real' race.

Alexease
..\iRacing\Start_iRacingService.bat
"Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?"
Bocsi a kérdésért de ezt hol és hogy kell..
Köszi.
Már vártam ezt a kérdés...
Biztos az lehet túlettem a marhákat.....
Alexease
Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?
Az iRacingUpdater.exe-nek admin jogosultsagot adni?

Nalam viszonylag uj rendszer van (Win10), es azota minden update-nel kulon felugrik egy ablak amit el kell fogadni. Ha van valami virusirto, tuzfal, akarmi, talan nalad el sem jut odaig.
Nem lehet, hogy a Farming Simulator kavar be?<#vigyor>
Köszi de sajna ezzel sem tölt le.
Valaki nagyon nem szeretné hogy toljam<#banplz>
No de mind egy ,annyira mostanában úgy sem vagyok "rágerjedve"...
Majd megpróbálom pár hét-hónap múlva talán akkor....<#szomoru1>
Szia

Probalj meg innen frissíteni update
Volt nekem is ilyen de már nem emlékszem mi a megoldás.
Esetleg virus írtás, ccleaner lefutatása, böngésző előzmények kitőrlése.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.11.01. 09:33:13
Szia Zoli.
Kösz a segítséget.
De a végén hibaüzenet miatt nem kerek valami.
Rendesen elkezdte tölteni,letöltötte de a vége ez lett,így aztán nem műkszik.
Esetleg erre valami megoldás.
Előre is THX<#worship>
Hibaüzenet miatt nem használható???
Az oldalon meg ez a kép fogad,hiába kattintgatok bárhova semmi nem történik ,minden marad így...<#nemtudom>
Szünetel a frissítés vagy mi?
"Közben megoldódott, csak el kellett indítani az "updater" mappában lévő iRacingUpdater-t." ?
Üdv mindenkinek.
Esetleg tud valaki segíteni ,miért nem tudom letölteni a frissítést.
Hiába megyek rá a letöltésre nem történik semmi vissza rak az oldalra,még csak meg sem kérdezi hogy szeretném é letölteni ahogy régebben tette.
Köszi előre is<#worship>
bardocz
Én azt nem nagyon tapasztalom. Ilyen nagyok szoktak átcsapni inkább.
Az a poén az egészben, hogy az ilyen nagyobb csúszásokat sokkal könnyebb megfogni. A kicsikbe reflex szerűen belekormányozol, és már át is csapott!
Alexease
Nagyon ritkan torlok, szinte soha😉 Kizarolag csak alpari, flame, spam dolgokat.
Raadasul egy szimes HW hirdetese egy szimes topic-ban teljesen ON hozzaszolas. Kiveve, ha valakinek HW boltja van es/vagy sportot uz belole;D Persze, ha negyed aron adja, akkor meg az is belefer;DDD
lac coo
Neha meglehet ! De mostaz innentol soha eletetben tobbet nem fog sikerulni, kimeritetted a statisztikat ! 😊

bardocz

Méghogy itt nem lehet megfogni egy csúszást 😛
bardocz
Eladó a régi pedálom, talán Alex nem törli a hirdetést 😊
Én nem vettem észre semmi hátrányt. Ha úgy van, simán meg tudok fogni akár egy várható átcsapásos kitörést is, mondjuk a kifogástalan reflexemen is múlik. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
maradjunk annyiban minél kevesebb van belőle annál jobb
TV-nek a legtöbb
Én az új generációs Titan X SLI-re tippeltem 😄. Na arra az mondanám talán elérhetetlen, mert ezt én nem venném meg, hanem majd a kiforrottabb next gent.
Ajánlom a here vasalást, ez már kórósan meg van nyúlva. 😄
Uhh, és ez még csak a zacskód... ha alul méred😊)
bardocz
😄D
lac coo
Nekem , ha alul merem 19 cm.