25347
  • endy papp
    Zoli csak a te kedvedért kipróbáltam ,"nagyon jól használható" xbox controllerrel is.
    Minden beállítható,az más kérdés hogy én csak viszonylagosan,lassan tudtam a lutus 79-el hiba nélkül körbe menni,Mount Panorama-n,de első próbálkozásra tökéletes volt,úgy hogy még sebességet is váltottam közbe, a rajtnál kuplunggal indultam....
    De gondolom aki profi a controllerek világában leverhet pár kormányost is akár.....
    "Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis."
    Ez csak ennek a mondatnak szólt,kizárólag a pontosság kedvéért.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.25. 17:27:48
  • ozoli78
    Porsche a szimulatorok világába :D

"Ha az Assetto Corsát a szimulátorok királyának nevezzük, akkor az iRacing a király felett is uralkodó császár. A játék csak PC-n elérhető, komoly szimulátor bajnokságokat szerveznek a használatával, amelyekre igazi autóversenyzők is sokszor beneveznek. Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis. Ebben a játékban már nem szerepelnek utcai autók, ahogy a neve is mutatja, kőkeményen a versenyzésről szól. Az iRacing fejlesztői külön megállapodást kötöttek a gyártóval, így várhatóan nagyon pontos adatokat kapnak a virtuális versenyautók fejlesztéséhez, hogy a lehető legélethűbb élményt kapja a jelenlegi 65 ezer állandó előfizető. Első fecskeként a 911 GT3 Cup versenyautó debütál a játékban, még januárban."
  • Alexease
    Meg jovohet kedd eppen januar, talan meg meg is jelenhet:D
    De az iR-nel nehany het/honap csuszas lazan belefer;) Ez nem az AC, hogy havonta kidobaljanak 10 Porsche-t 10$-ert;DDD

Talan az adozasi dolgok miatt akadt meg, bar akarmi is lehet a hatterben.
  • VincentVG
    Azért most már nincs túl sok nap hátra a januárból...
    Gondolok itt ELSŐ SORBAN a 911-re....!!! :)
    Úgy éreztem hamarabb kidobják, legkésőbb hónap közepén. Mondjuk fogalmam sincs miért gondoltam...
  • oneal1
    van most esetleg valami akció az előfizu hosszabításra?

illetve lejárt tegnap, szóval újra indítani kéne :)
  • bardocz
    Kidob a játék net miatt, pipa, kilépek, pipa, van net, pipa, visszalépni nem enged, mert session joined, pipa. Ilyen ostoba szar bugot. Simán befejezhettem volna a versenyt, legalább nem hót utolsóként, de nem, nem enged visszalépni ez a szar. És az egér egy alkatrésze is elrepült, miután becsapódott, és nem találom. Rohadjanakle.
  • twinr
    És a fotelt nem is említetted! :)
  • Dzsidzsi32
    Telefonról voltam :) Nem engedte javítani küldés után :)
  • Mik
    load Celldömölk :D
  • Dzsidzsi32
    Nekem össze van kötve a V2 az üléssel. Fékezéskor előre dől :D Gázra meg hátra. Kormányra meg jobbra balra. Vagy nem erről van szó ? :D :D :D Amúgy pedálbol load Celldömölk, kormányból meg osw. Ez a kettő a legtutibb. Akinek t300 vagy g2x van az már inkább erre gyűjtsön. Sose tud az osw tönkremenni.
  • Marcinko
    Szabó Tomi Momo-s laptopos időszakát se felejtsd ki ! Mindenki csodájára járt ! Szerény 6000-es IR
  • GeriDoc
    Ja, úgy persze. Mondjuk ha van egy G2. pedálja valakinek, akkor többet nem kell venni, max. akkor, ha tényleg load cellre akar váltani. Örök darab.
  • bardocz
    Én most nem is a kezdésre gondoltam, arra bőven jó a G29 pedálja is, csak ha már a későbbiekben akar valaki venni pedálszettet, szerintem akkor már nem érdemes loadcell alá adni.
  • GeriDoc
    Ne tereld el a biznisz irányába.
    Nem azt mondom, hogy mi jobb, vagy mi nem, de egy kezdőnek nem kell elvenni a kedvét, hogy 100e Ft-os pedál alatt el se kezdje. Ha Danis Ricsi a sima G27 pedállal tudta azokat a köridőket, vagy Papp Ati a DFGT (!!!!) squash labda mod () pedállal szintén, akkor nem azon múlik. Szóval bőven megteszi a G27, vagy T300RS szett.
    Igazából a rugós pedál egy trasholder gumi betéttel (G29-ben, T300-nál alap) már simán top, főleg, ha autónként hozzá állítja az ember az iR-ben a fékcsúszkát (sokan nem szokták!). Ha még ezek után mindig hiányzik kb. 2-3 tized, akkor ki lehet próbálni a load cellt sok pénzért, de ha 2-3 másodperc hiányzik, azon nem segít egy pedál.
  • bardocz
    Én nem tudnék potméteressel menni. Sokkal pontosabban tudom adott erővel tartani a lábam, mint adott pozícióban, hiába kell ahhoz is adott erő :) Tény, rögzíteni kell, és a széknek se szabad csúszkálnia. Egy cockpitet fából egész olcsón össze lehet dobni, ha van hely, érdemes. Mondjuk én az enyémet költözés miatt lehet eladom majd.
  • lac coo
    Nem feltetlenul csak arrol szol, hogy gyorsabb lesz tole az ember...Bar regen AC nal mikor nem volt fekeroallitas nagy segitseg volt a loadcell..
    De nehany ora alatt nem is lehet hozzaszokni se, nekem hetekbe tellett....most viszont nem kellene mar sima pedal, foleg nem h valtohoz blippelve ...
  • GeriDoc
    Ebben talán igazad van, bár néha kételkedek benne. Ha össze van kötve az üléssel, akkor talán ok. Én pl. próbáltam egy Clubsport V3-at, és nem volt jó, mert folyamatosan eltoltam magamat a székkel, meg úgy az egész kényelmetlenül kemény volt (még legpuhábban is). Ráadásul amihez mi szoktunk autó fék, azt jóval kisebb erővel kell nyomni a szervó miatt. Meg aztán aki gyors, az rugóssal is gyors, aki lassú, az load cellel is lassú. Ha csak a gyorsaságot nézed, kicsit túl van hypeolva (és árazva) szerintem. Nem tudom. Nekem nem egyértelmű, hogy megéri a befektetés (ezért is nincs egyelőre).
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.21. 16:35:32
  • bardocz
    Szerintem ha már pedálsort vesz az ember külön, akkor nem érdemes loadcell alá adni, úgy már drágább.
  • mumus70
    Zuzu PetaLz! És az egy tök jó Dirty - Glam Zenekar! :D :D
  • GeriDoc
    Nekem is ilyen hülye hangot ad a G27, épp azon gondolkodtam, hogy kellene egy 29-es, de ezek szerint uaz. A 25-ösnek nem volt ilyen hangja, viszont azt hiszem Zima Peti erre tud megoldást, csak az enyém még garis, viszont szerintük ez így jó. Marad.
    A TM kormányból a 300 Alcantara simán tudja a G29 szintet. Egyszerű pedálsor nem drága (15 körül Fana), váltóból a nyomtatott 30.
  • bardocz
    Azt már lehet venni olcsón nyomtatottat legalább. Pedált cserélni picit drágább, még a legolcsóbb értelmes változatok is :)
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.21. 13:05:37
  • Solt
    Az a G29 mellé sem jár! :)
  • lac coo
    Mondjuk kuplung van H valto az nincs :)
  • twinr
    Nem értem miért miattam szégyenkezel. Szégyenkezzél a felmenőid miatt, nekem nincs közöm hozzád!!!
  • bardocz
    Áh, hogy több féle is van. Akkor nem szóltam. Egyszer már kipróbálnék egyet, bár a G29 kitart már addig, amíg OSW-re összeszedem a pénzt. Mondjuk ez lehet pont hibás, mert gyors ellenkormányzásoknál valami nagyon fura hangot ad, mintha fogaskerék ugrana vagy nem is tudom, nem tűnik egészségesnek, a G25 nem csinált ilyet.
  • Solt
    Jogos észrevétel! Ha T300, akkor ez a verzió: Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition

Ez 1080 fok és kuplung is van.
  • sertrex
    http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition

http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-rs-gt-edition

Több T300 konfiguráció is van. A fentiekhez van kuplung is. Kérdés, hogy mit bírnak ezek a pedálok.
  • lac coo
    Van olyan verza is aminel van.
  • bardocz
    A T300-nál nincsen kuplung. Én G29-et venném emiatt.
  • Max_Andaxin
    kÖSZI SRÁCOK!
  • Solt
    PH-s tapasztalatok alapján valamivel több panasz van a T300-ra mint a G29-re, viszont akinek normálisan működik a T300, az mind azt mondja, hogy több szempontból (szíjhajtás, nagyobb átmérőjű kormány, "autósabb érzés, 1080 fok, stb) is jobb a T300. A pedálja kb ugyanazt tudja mindkettőnek, csodát egyiktől sem kell várni.

Ha nem öl meg az ideg egy esetleges garanciális ügyintézéstől, akkor szerintem T300. Legalábbis én azt venném a több mint 10 éves G25 után. :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.21. 11:53:47
  • Alexease
    Akinek van fel millioja egy szettre, annak nem csak apedal, hanem az egesz kuka;) Ezzel nem nagyon kell foglalkozni.
    Ennyi penzert (ami szerintem nem keves, (majd) egy havi fizetes!) en inkabb a megbizhatosagot, hibalehetoseget neznem. A G29 "regi", kiforrott "egyszerubb" technika, talan megbizhatobb. A TM "allitolag" jobb (mukodes, kezeles, erzekenyseg), de azzal (TM) kapcsolatban mar hallottam tobb megdoglest, problemat.

Sajat tapasztalatom nincs (~10 eves G25 van), olvasgatni kell tulajdonosoktol.

Olyannal ne is foglalkozz, hogy: "Vegyel egy TM-et, mert tok jo a kormay, dobd ki pedalt, es vegyel egy masikat 100E-ert";)
  • __Jacek__
    Felesleges próbálkozni:) Zuzu Petaz..
  • Alexease
    Itt mar kicsit kezd off lenni..., de azert azt sem erdemes elfelejteni, hogy nem "csak" megvettek/eladtak a Kunost/AC-t, hanem Kunosek "befektetoi" (ami a kiadoi [505 Games] reszleget is tartalmazza) reszvenyeket is kaptak.

Ami azt jelenti, hogy a befektetonel teljes penzugyi reszben erdekeltek lettek (egyeb tevekenysegek, erdemes megnezni a Digital Bros oldalt [studiok, forgalmazas, kiadas, akademia stb.], es igy az osszes jatekuk), nem csak az eddigi AC konzol eladasok utan kapnak valamit.
  • Max_Andaxin
    Üdv ismét srácok!
    Döntésképtelen vagyok! Logitech G29, vagy Trustmaster T300 RS? Árban kb egyformák, de van ahol azt írják hogy a T300 pedálja kuka, van ahol meg a G29-ére írják ugyanezt...Most akkor?
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ööö proféta akkor veszett volna el benned, ha megvalósult volna hogy Kunos éhen hal...de ne zavarjon össze.
    nem offolok többet, csak már megint szégyenkezni kell miattad.
  • sertrex
    Mint írtam, az 505 Games adta ki az első AC-t is már konzolra. És tudtommal az se lett arcade, viszont hozta a hasznot. Akkor pontosan mi is indokolná, hogy változtassanak a recepten? Innentől csak annyi változik, a Kunos Simulazioni is, mint az 505 Games, a Digital Brothers tulajdonában lesz.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.21. 11:13:39
  • twinr
    Nem hiszem hogy be kéne mutassátok hogyan működik a játék ipar.
    Az 505 innentől egyet akar, profitot. És innentől a Kunos azt fogja csinálni, már ha egyáltalán csinál még valamit és nem már most Jamaicában sodor, amit mondanak neki. És profitot a szim nem fog termelni sose az 505 -nek. Profitot az arcade fog termelni... Szokjátok meg! :D
  • Solt
    Ezzel csak azt árulod el, hogy mennyire nem vagy képben... amivel nem is lenne gond, nyilván nem kell minden műfajt ismerni, csak ebben az esetben bölcsebb lenne hallgatni.
  • sertrex
    Ez semmit nem jelent, csak azt hogy eddig így volt. A Codemasters is több stúdióból áll. Más csinálja az F1-et és más a Dirt Rally-t. Mostantól Kunosék csinálják az AC-t konzolra az 505 Games neve alatt, ami ugyebár eddig is így volt. Meg kell kérdezni a konzolosokat, hogy milyen az AC konzolon. Nem hiszem, hogy az bármit is befolyásolt, hogy az 505 Games neve rajta van. Az hogy a PC-s kiadás nincs feltüntetve nem jelenti azt, hogy később se lesz. Végül is ezek nem kőtáblák csak a Wiki, amit akár te is szerkeszthetsz. ;)