iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
En mint cseppet sem erintett azt mondom kaotam jo csomo penzert egy rakas tok ures sorozatot :))
Most akinek mindegy mi annak jo ez ahigy van, aki valogatos mint en nevetseges.
Arat vagy azert emeltek mert sok az user vagy mert keves.
De aki belerakott 1000 dollart ugyis kifizeti, szival jol toljak.
Uj ember nem igen jon, irgalmatlan koltseg ebbe mar becsatlakozni, azt kell fejni aki van.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

82,5$?Akkor a decemberben lejáró előfizum után Goodbye iRacing lesz és talán Welcome Assetto Corsa.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Vedd le a fejedről a (szemellenzőt) mert ahogy olvasom minden topikban a hozzászólásaid csak azon keresztül látod már a játékokat,de ez még nem is lenne baj csak a való világot is.....<#wink>
Neked már csak azon keresztül játék a játék.....<#fejvakaras>
Ami az időt illeti sokat nem is fecsérelek rá ,de pénzt se....<#wave>
Gondolom osztottak szoroztak, és rájöttek, hogy az olyan játékosok mint pl te, én és a nagy többség csak azért megy 2-3 különböző sorozatot, hogy megkapja a szezononkénti 10 dodot, az 50%-os előfizetéssel és a kedvezményes kredit vásárlással már csak a tartalmakért fizettünk. Ha úgy érzed ez neked nem gyere be, add el az accod, kár időt fecsérelned rá azért a 10 dodóért.
Ezek szerint találtál jobbat? Oszd meg velünk légyszi, én akármelyik szimulátoros topikban olvasom a hozzászólásaidat kb mindenhol ugyanilyen elégedett vagy.
Szólj ha bármiben segíthetünk, nem szeretnénk elveszteni:))<#wave>
Tipikus üzletpolitika ha kevesebb a felhasználó akkor emeljük drasztikusan az árat...
Ja ja tudom nagyok a költségek ,bla bla.....stb stb....
Gondolom ezzel is még több új előfizetőt csábítanak <#confused>
Ha 2 évet valaki előfizet a fél évvel ezelőttihez képest majd 1 évet bukta .....ez egy kicsit sem lehúzás szagú.
Persze gondolják aki már beleölt mondjuk 100 ezret vagy többet,az úgy is megveszi ennyiért is,de szerintem tévednek.....de ez már legyen az ő bajuk...
Vagy odaát ennyire nagy az infláció hogy csak így tudják szinten tartani magukat...<#idiota>
Oké emeljenek de azért ez már....<#levele>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 08:31:29
Lehet, én egy hónapja hosszabbítottam rajtuk keresztül.
thedriver
Ez az idei black friday akció az előfizetésre elég siralmas. Eddig megszokott volt, hogy 50 dollárért lehet ilyenkor meghosszabbítani az előfizetést 1 évvel, most ez 82,5 dollár. Ez azért elég brutális áremelés, nem csoda, hogy szinte mindenki fel van háborodva...
Iracers.hu-nál lehet még akciós előfizetés meghosszabbítást intézni?

bardocz
Azt hiszem még így se bánom a döntésemet<#idiota> A kézifék annyiért nem rossz, bár amit videót láttam róla abba nagyon gagyinak hatott, össze vissza nyeklik nyaklik a kar rajta.
Fanatecnél is olcsóság van
Black Friday 2016 Fanatec
bardocz
Extreme digitalban 20% kedvezmény van logitech termékekre. Van még G29, olcsóbb mint a használtak :) Végignézve más kormányokat, ennyiért best buy.
Alexease
Eleve uj sorozat lesz vele, mindenki rookie-val kezd, gondolom az alapcsomag resze lesz a Street Stock Dirt es valamelyik dirt palya. Ott tuti kaosz lesz:D A masik ket auto tuti fizetos, valszeg R4.0+ es D.

Street Stock Dirt

//www.youtube.com/embed/5kzHSZIhArw
bardocz
Máshogy osztják majd az x-eket ennél. Rémlik olyasmi, hogy host-olt szervereknél már be lehet állítani ezt is.
Kamikaze pilóták közt biztos népszerű lesz :)
Mi megy általában az első kanyarban vagy körben te jó ég.
Szvsz dirtben, aki körbeér törés vagy diszk nélkül kb. nyert :)
Egyértelműen Leepu tervezés és kivitelezés. Kanyarodtak vele, leért a jobb oldala, vágtak belőle addig, hogy ne érjen le. Mérnöki tervezés, f.szom.<#nevetes2>
Norbi1990
Oválra van kihegyezve, ez mindent megmagyaráz :D
Szerintem komoly szélcsatornákba tesztelték ezt a formát és milliméteres pontossággal mérték ki vágták ki a hegesztési pontokat és a lemezeket :D
bardocz
Mérnöki szemmel nézve nekem bejön, abszolút funkcionalitás, tudják, hoyg egy irányba kanyarodik, arra is keresztbe, ezért teljesen asszimetrikus, okosabb, mint az indycar meg nascar autói, azokon ez nem ennyire feltűnő. Kíváncsi vagyok mennyire lesz népszerű sorozat.
Alexease
Ez akkor ez milyen (persze nem akarom megserteni a sorozat rajongoit!) :)
Mintha a roncstelepen, preseles kozben meggondoltak volna magukat:D Vagy ha valaki vakon takol ossze egy autot, vakon vagdossa a lemezeket es hegeszti oket talalomra;DDD

Norbi1990
Én is egyből a Verdák-ra asszociáltam amint megláttam ezt :D
Hirtelen azt hittem jön a Verdák következő része :)
iRacing releases first images of its dirt cars
lac coo
De biztosra nem mondom, nyilvan fugg attol milyen arat mondasz ra .

Iracing accountom eladó!

Autók: Star mazda, HPD, Mclaren GT3, Ruf, Skip Barber, Mercedes AMG GT3, McLaren Honda F1, Formula Renault, Daytona Prototype C7,
Pályák: Monza, SPA, Daytona, Indianapolis, Mount Panorama, Philip Island, Sebring, Sonoma, Twin Ring Motegi, VIR, Oulton Park, Road America, Imola,
Le Mans, Circuit of Gilles Villeneuve, Zolder, Circuit of the America, Suzuka
2017-10-07-ig érvényes előfizetés.
Ár megegyezés szerint.
E-mail: [email protected]
:D
Én lennék az, csak ide ritkán írok... :)

www.smart-bus.hu

Beszelhetünk majd róla ,mert egy sracot erdekelné a base.
Par nap mulva vissza térünk rá.
lac coo
Ha nem megy el egyben, vagy konnyebben vinnek anelkul az F1 lehet erdekel....

lac coo
Nem ertem ezt a nyulast....Egyreszt egy szovettel erositett ekszijrol van szo, masreszt hahaza nyulik is utana lehet fesziteni...(TM300...)

bardocz
Ha a holtjátékkal eddig elvoltam, azután sem fog zavarni :) Ha nem gagyi anyagból van, akkor is lesz egy minimális nyúlása, ha másnak nem is, a fogaknak a szíjon.
A kedvencem amúgy a thrustmasters t150. Van benne fogaskerék meg szíj is, így ha pár év múlva még működik, ott lesz a holtjáték a fogaskerék miatt, és a nyúlás a szíjból :D
Én azt mondom, hogy jól választottál, a többi hasonló árú kormányhoz járó pedál is gyenge. Viszont a tiédhez vehetsz loadcell modot akár.

A kérdés viszont még áll, senki sem rendelt amazon uk-tól még? Bár most az egyik iR fájlban találtam egy sort, ami akár meg is oldhatja a problémámat, de nem vagyok benne biztos, hogy segíteni fog :S
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.11.05. 14:00:02
Alexease
Igen, lehet, otletnek es megoldasnak jo, hasznalni elvezetes. Valszeg azert hagytak ki, mert a G-sorozatnak a valto a lengyengebb resze; eleg egyszeru, puha muanyagos, csuszkalos erintkezos megoldas. Az enyem mukodik (persze neha ki kell fujkalni, es adok neki WD40-et:D), pedig nagyrezzt HPattern resszel autoztam mindig; egyedul a rukverc adta meg magat nehany ev utan, de az allitolag gyari hibas resz. De az szerencsere verseny palyan ritkan kell;D
frango
Az a gumizás működik ja, viszont nagyon gagyi és gány. Meg macerás is pakolgatni. :)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jó az infód, valóban át lehetett váltani szekire. Hogy miért hagyták el a G27-ből, szerintem ők sem tudják. A befőttes gumi viszont szokott működni, próbáld meg mégy egyszer.<#wink>
Csak hallottam valakitől, hogy a G-25 váltóját lehet szekvenciálisan használni? Valóban? Akkor a 27-be miért nem tették be? Bár a YT-bon van némi befőttes gumis sufni tunning megoldás rá! :D :D kipróbáltam, nem jött be, sőt szemen lőttem magam. :D
Alexease
Ar-ertek aranyban erdemes nezni, es ahhoz kepest szerintem eleg jo. Persze vannak jobb pedalok, de onmagukban annyiba kerulnek, mint egy full G29 set;) A G25-ot meg 60E-ert vettem, ami eleg sokank szamitott, foleg egy "jatek kormanyert". Ahhoz kepest ma mar a Logitech is luxus aron van:(
Nekem is g29 van, de néha elgondolkodom jól választottam-e. A pedál, amit adtak az kukáznivaló. Egyébként nincs bajom vele, így lassan újoncként már hozom a köridőket, mire eljön a hétvége és megszokom a heti pályát.
Alexease
Az en G25-om elso generacios, ~10 eves, mukodik;)
Hangja tényleg nem érdekes. Nem kisebb a holtjátéka a szíjasnak? Na meg érzésre nem ropog a hajtás bizonyos erőknél. Azt pl nem tudtam, hogy nyúlik milyen gagyi anyagból készítik?

Az élettartam szép, logi márkát mindig olyan elmegy még kategóriába soroltam, ezek szerint a kormányuk jó.
bardocz
Mert a szíjas eleinte szoros, aztán meg nyúlik. Volt már olyanom, nem kell. Az a lágy érzés amiért odavannak néhányan pont ebből fakad. A hangja engem nem zavar. Meg a logitech az logitech, igazából egy szavam sem lehet, simán 10 éves lehet ez a kormány, és csak most hal meg, a váltója meg még működik. Ráadásul ha tényleg kijönne 200 fontból a G29, az nagyon bestbuy, annyiért nincsen semmi hasonló, még használtan sem.
Miért fogaskerekest akarsz venni?
bardocz
Amazon uk-ról valaki rendelt már kormányt? 200 font a G29, így elgondolkodtató a használt dfgt helyett.
bardocz
Ahogy nézem az imsa-t csak a gt3 viszi :S Proto GT az viszont feléledhet, ha jönne bele a Ferrari majd.
Tegnap zseniális versenyem volt. 8-ról rajt, de az első 15 körben 3 sárga. ekkor visszaestem tök a végére, 16 . hely körül. volt még két kör a green-ig a 16.körben, gondoltam egyet, és kihúztam a pitbe egy "ingyen" szervízre, majd visszasoroltam a végére. Rajt, szépen lépegettem a friss gumikkal felfelé, néha beakadtam pár hurkagyurka mögé, de folyamatosan mentünk, nem volt több sárga, és erre számoltam! :D Az utolsó 5 körben szépen állogattak ki előlem, öröm volt nézni! A leader 3 körrel a vége előtt 18 mp előnnyel állt ki előlem.... :D :D Néztem a benyámat cefetül, felraktam 6-ba, kanyarokban el a gázt! 26 mp-vel nyertem a futamot, úgy, hogy még megcsináltam a levezető kört, és már álló motorral gurultam be a boxba a helyemre! :D :D Szegény csávókám ott szitkozódott hogy hogy csináltam ezt? :D :D :D
Hát a Renault-val sokan mennek. Proto GT-ben esténként mindig összejön egy népesebb mezőny, úgy mint az IMSA-ban. Kiss pályafüggő ez a két széria. Star Mazda sincs egyáltalán kihalva. Vagy gyere velem Mazdázni :D
bardocz
Jól látom, hogy a Kamel GT is teljesen halott széria lett? Ha ezt megnézem korábban, nem használom a 75$-os akciót... Milyen normális széria van most sok résztvevővel D felett? D-ből skippy ugyan még belefér.
Alexease
Azzal meg nincs nagy gond, az NASCAR-os pozicio.
A kormány azért rendesen az ölében van, elég kényelmetlennek tűnik.

iracing the 'real' race.

Azért ahhoz a szép fehér inghez egy kesztyű és a bukósisak nem ártott volna...<#zavart2>
Igen, valószínű. link
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.11.04. 14:06:28
Ez csak szarul van fotózva, a fickó alighanem tök másképp látja.
1:1-es méretarány? Hogy a fejed akkor mint a tükör és kinyújtott kézel sem érnéd el a kocsi tetőkárpitját? :D
Szerintem meg ez király lehet nagyon, közel 1:1 méretarány! Valamelyik tv műsorban volt, igazi "üres" Nascar gép, bele ült a srác, és Bluebox technikával körbe vetítették a történéseket, mozgó cocpit meg minden, bexarás volt!