25347
-
#5132 Gondolom, azt hitte, 1 koros verseny lesz, esetleg azt hogy csak 1 kanyaros;)
Mint a tegnapi versenyen. Bazi hosszu futam, bazi hosszu palya, es mar az elso kanyarban mindenki mindenkit elozni akart;) -
#5131 Kiprobaltam mar en is (CTS/Daytona), mentem egy TT-t. Laza 1 masodpercet kaptam:)))) Ovalon, full padlogaz?!:)))))) Mondjuk gyari iR setup, kicsit ruganyos, de nem pattog el, nem radiroz, vegig padlogazas, "csak" 6km/h-at csokken a kanyarban a vegsebesseg stb. A versenyt inkabb kihagyom, foleg a videokbol latottak alapjan:DD -
#5130 Húú, ez nem lehetett kellemes. Valahogy le kell tompitanod ezt az irreális himbálózást, amugy kész csoda, hogy igy is tudtad magadat szélárnyékban tartani. -
#5129 Rajt .....
Érdemes nézni a negyedikről indulót, gondolkodás nélkül túr le mindenkit az útról, először jobbra majd balra !!!! :)))) Le is szorultam egész a fűig, csoda, hogy be tudtam fordulni, le is lassultam telibe is vertek :))))
De hogy miért rakott ki játékból azt nem vágom .... -
#5128 Annó NR2003-ban volt egy daytonai balesetem, több videóban is benne van, ez még azt is felülmúlja... -
#5127 Fura dolog: összetörtek rajtnál, nyomom a resetet mint a barom, semmi ... egyszer csak kirak replaybe , wait felirattal ekkor ugye már vissza sem tudok lépni :))))) -
#5126 link -
#5125 Látszik, hogy nem jó a beállításom... :P URL=http://hazso.liveforspeed.hu/iracing/iRacingSim_Daytonaset.avi]link[/URL] -
#5124 -
#5123 Hát azért bosszant, hogy Daytonában 6 tizeddel le vagyok maradva! -
#5122 -
#5121 Eredmény :)
Éredemes megnézni az első és második helyezett leggyorsabb körét :) -
#5120 Amugy az logikus, hogy kevesebbetr ad vagy tobbet von a magasabb Class-ben, csak nem sokat er, amikor egy egyel kisebb Class jon nekem;) -
#5119 Azt tudom, de amit irtam peldat, azok is Class C-sek;) -
pasztor #5118 Minél magasabb a class annál kevesebb SR pontot kapsz hibátlan versenyért. Vagyis egy magasabb osztályútól már "elvárja", hogy jól, hiba nélkül menjen. :) -
pasztor #5117 Persze, a legjobb setup, ha nem kattintasz a "Race" gombra! :DDD -
#5116 Hogy kezeli a program a stock car stílust? Mi van ha valaki tolja finoman a másikat, esetleg rálök egy kicsit? Egyből gyűrődik, sérül lassul az autó, vagy engedi kicsit tili-tolizni? -
#5115 Most mentem az első Truck versenyemet, rögtön SR -0.30, ráadásul nem az én hibámból :P
Tud valaki értelmes CTS Daytona setupot...? -
#5114 Váltsd fékút vége felé, motorfék úgyis alig van benne :))) -
#5113 Én sajna el kezdtem félni Lime-on a váltótól. Ezen a héten a kiesések és pzicióvesztések mind a célegyenes utáni kanyarban voltak, nagyobbat fékezek, később váltok, és néha megtréfál a motorfék meg a hármas fokozat. Az a dühítő, hogy semmit nem csinálok másképp, mégis időmérőn, practice-en, és versenyen is halt már be a verda miatta :( Már nem ihazán dobom el ott a verdát, erre jön a váltómizéria, és elkezdtem megint :( -
#5112 Lényeg, hogy van kivel küzdeni ! :)))Halálom, mikor akárhol is végzek de tök egyedül kell végigkocsikáznom a versenyt :))) -
#5111 Akivel most kulzdottem, a startnal 6(!) helyett jott fel, az elso kanyarban, a kifekezeseknel. Engem is lazan tamadott masoperces hatranyokkal;) 3x volt a palya szelen, talan meg resetelt is, tobbszor volt elottem es mogottem is, a vegen mogottem vegzett (3 hibapont) es tobb SR-t kapott mint en;))))))
De csak ma 4 versenyt ment (plusz edzes). 45 perc 1 race;) Gondolhatod, hiaba dobja el itt ott, az elozoek alapjan tobbet kapott mint en, pedig nem hibaztam, ovatos voltam. Ha ennyi versenyt megy, valszeg oszejon olyan is, ahol meg tobbet kap. Szerintem nem is foglalkozik az SR-rel, batran bevallal mindent:) -
#5110 Egyébként rengetegen eldobják magukat !!! Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen volumenű játéknál és ilyen büntető fizikánál ennyien képesek kivégezni magukat egy-egy pozicióért !!! Nézegettem statokat, mindenhol sok a leeső csík :))))
Még sehol nem profitáltam ennyit a magam szelíd tempójával mint itt ! :))))) -
#5109 józan ész azt diktálná , hogy valamilyen szinten vegye figyelembe a versenytempót, pl 120 %-nak meg kell lenni az alatt már osztódik az SR. Bár negyedik hely az negyedik hely ...
És hát a neve éppen azt mondatná, hogy lassan de tökéletes biztonsággal menjen mindenki, saját maga kockázatvállalásával nem szopasson le másokat is ....
De sokszor magam is nézek, hogy nulla incidensel alig ad , néha meg car contact-al is számol azért elfogadhatóan ...:) -
#5108 Az SR-t meg erdekesen szamolja, tuti nem csak a megtett koroktol fugg. A nulla hibara kevesebbet kaptam, mint mas 3-3 hibapontra;) -
#5107 Pontiacban is van mindig két ufo, szerintem így tolják még jobban előre a nagyon jókat, reklám vagy nem tudom miért ....:))) Legalább is ha több szerver van biztos , hogy szétosztja kötöttük az ufokat és nem rakja be mind a hatot egy szerverre .... -
#5106 Ja ! -
#5105 A vege a legjobb:)))) -
#5104 . Ez kész van !!!!! -
#5103 Ha nem olvasnatok iR forumot:)
-
#5102 Mentem egy Mazda-t, nem volt valami izgi;) Idomero nelkul, hatulrol indultam (13-an voltunk csak:/). Mar az elso kanyarban volt valami gubanc, keszultem ra, megusztam:) Aztan mar csak uldozesek, es persze a szokasos: a 2-3 masodpercel mogottem levo kifekez, keresztbe csuszva elottem:)
Igazabol csak 1 emberrel kellett kuzdenem, valamivel gyorsabb volt, de sokat hibazott. Arra kellett figyelni, ha elozni keszul elengedjem, ha elottem van, akkor eppen hol all keresztbe az uton, ki tudjam kerulni:D A vegere jol jott ki a "helycsere", le is maradt, igy behoztam kenyelmesen 4-nek. Az elottem levo gyorsabb volt, nem eroltettem, raadasul a helycserek kozben el is huzott. Az elso ketto meg ufo volt, mindig be tesz kettot a versenybe;D -
#5101 Le is izzadtam rendesen :))))De hogy megint hogy tudtam ebben a mezőnyben két embert lerajtolni azt nem tudom :))))Pont írtam előtte, hogy kívül nehéz megcsípni valakit , erre második kanyarban már mögötted voltam :P
És hogy tényleg ócska a pontrendszer: 360 -ból 14. vagyok most ami nevetséges !!! Közepére ha jó vagyok, nem az elejére :)))) -
#5100 Nagy Fun race-t nyomtunk Lacooval, istennek nem tudtam megelőzni, így második lettem mögötte, de klassz volt! :D -
#5099 nem, nekem játék alatt olyan 80fps, a fraps miatt 30 :( -
#5098 Nekem nagyon bejön :))))) Bár nekem rF Lupo is nagyon tetszett ! :P
Gondolom fraps veszi vissza felvétel alatt ... -
Toya #5097 Mekkora szar ez a Soltice, mókás látni :)
Ez a játék így fut nálad (29-30 fps)? -
#5096 Bár még mindig nem tudom normálisan megnézni ezeket a videokat( lila..) , de gondolom az új időmérő eredményed... ! Grat !!!.
Már csak versenyeken kéne végigérni ! :DDDD -
#5095 Yesss! :D -
#5094 Persze, igazad van. Csak egy kicsit súlyozná a mezőnyt. Mint statisztikában... a legjobb és a legrosszabb értékek torzíthatják az eredményt. Na itt pontosan ezt látom :-) -
#5093 És akkor a 4 futamosak tarolnának :). Elég az egy futam. Minek négy, ha úgyis átlagol? És ez így van jól. Úgysem veheted fel a versenyt egy Huttu félével. Ő a magas iR-el rendelkező játékosokkal kerül össze (nem mindig igaz, mert én állandóan összekerültem vele SK Modified-al, mert Ő is csütörtök este 19:15-ös futamon indult), így mindig hihetetlen pontokat kap egy futam után. Egy mód van rá, mégpedig, hogy az iR-edet felviszed olyan 5-6 ezer közé, és akkor majd annyi pontot kapsz egy futam után, hogy csak na. A kiváló játékosoknak elég az egy futam, de nekünk nagyon-nagyon sok futam kellene, hogy a közelébe kerüljünk.