25347
-
#5172 Ilyen egy utolsó kör, ha az ütődött versenyző keveset tankol Advanced Soltice-ben . Lehet spórolni nem padló gázzal... de 15 mp maradt az utolsó körben
Videjó -
#5171 Mán úgy értem, hogy ha hibátlanul teljesíted, lpikulát nem ad, mert pici a szozó! Bünténél miért nem kicsi? -
#5170 Azt megmagyarázhatná valaki aziracingtől, hogy a francba van, hogy rongyábüntet sr-el TT alatt, adni meg nem ad semmit! Dögöljek meg, ha ez korrekt!!! De ők is! :D -
#5169 Ha nagyon finoman, akkor nem. De láttam már olyan autót, aminek kicsit gyűrött volt az eleje/hátulja :D -
#5168 Ha draftban finoman rátolsz az előtted lévőre, itt is gyűrődik az eleje mint az alufólia? -
#5167 és akkor jön a draft alatt milyen, illetve ha onnan kbújsz, mit művel. Ismerős valahonnan :) -
#5166 Pont ez az, hogy egy SSW-n, ahol vegig padlogazas:) Se fek, se trukk, se gazelvetel.
A problema az, hogy az auto es/vagy az alap setup nagyon billeg, ugral, pattog. Ahogy lejebb ultettem, kemenyitettem rajta, fel masodpercetr javultam;) De onnan meg huzosabb a dolog...;)
-
#5165 de egy ssw-n? Bár Daytona mintha trükkös lenne picit. akkor csak az lehet ha nálad tesztelünk Zso, és kitalálunk valamit. Vagy megadom a Loginom, another card-al veszel nekem CTS-t, és akkor az adataidat sem tudom:) Mondjuk néha tolhatnál pár vesenyt is a nevemben :)))))Énlennék a csodatáltos a táblázatban! :) -
#5164 Az NR-es CTS teljesen más, ne is nézd meg. Muszáj ezt kipróbálnod, hogy tudd, miről beszélek... -
#5163 Gondolhatod, hogy mennyire lehetnek jok a setek, amikor az "alap" iRacing Advanced setup-tol ~ 1 masodperccel lehet jobbat menni veluk;) -
#5162 :D sosem tudnám viszonozni, a jó setup nem garantált. Megnézem Daytonát CTS-el NR-ben, te meg rakj be képet a setupról, meg írd meg, mi a gond a mostanival. -
#5161 NR setup nem segít egyáltalán, pedig ott tudom, mi a jó ssw set. Inkább veszek neked karácsonyra egy Truck-ot, Te pedig meglepsz egy setuppal, na? -
#5160 NR2003 setupok sem segítenek? -
#5159 És ha felnyomnád az iracingnél, úgy hajítanák ki a játékból, hogy lába se érné a földet 2 napig :D -
#5158 Mivel nincs CTS-em, rakj be egy képet az alap setupról, és rakj be egy képet arról, amivel mész, majd írd le, mivel mi a probléma. A többit itt a fórumon besetupoljuk neked. -
#5157 Hát igen, kérdezősködök a setupról, erre beszól a csávó, aki pole-ból indult, hogy adjak neki 100$-t és elküldi a setet. Innentől kezdve vissza kellett fognom magam :) -
#5156 Jajj, dehogy tudok, ötletem sincs, mit csináljak, megállt a tudomány... -
pasztor #5155 SSW-re senki nem fogja feltenni a netre a legjobb szetjét. "A szet, a szet nyeri meg az SSW versenyt!"
Itt nem a gumi. ;) -
#5154 Az a baj, hogy mindig, mindenhol lesz 1-1 olyan ember, aki komolyabb problemakat tud csinalni:( Es ha osszejon, lehet hogy napokra vagy hetekre tonkreteszi a versenyeidet. -
#5153 Most akkor neked kell, vagy nekik???? Te tucc csinálni! -
#5152 Én tegnap 1 skippi futamon eldobtam 1 napi SR és irating eredményt, amit a tegnapi 2 szolifutamgyőzelemmel szereztem :( -
#5151 Az is baj, hogy nincs egy értelmes setup a neten - bár lehet, hogy csak én nem találom :P Megyek felső íven, a belső sor esetleg nem bírja tartani, aztán jön a BIGOne -
#5150 A te képességeid ismerem. ezek szerint ennyire nem tudják vezetni a verdát? Már a Legends futamok után nem igazán lepődök meg semmin. Zso, szerintem várj pár hetet, mire hozzászoknak, utána indulj el. Rongyá zúznak az amatőrök, vagy hobbi CTS-ek, nincs értelme így :( -
#5149 Ez egy vicc, foleg utana, hogy kell vagy 6-7 verseny hogy visszajojjon:/
En feltornaszom 5 fole, utana talan beallalok egy versenyt... -
#5148 THX!:) Legalabb elolvasta valaki;) -
#5147 Jujj! Előre félek tőle, ezek után. 1 versenyt mindenképp megyek a szilvivel, remélem nem ilyen lesz a vége :), bár a leggyorsabb kör az jöhet. Szerintem ez rekord :). Megnéztem pár statot, szerintem sokkal vadabb a helyzet, mint egy Solstice Rookie futam. Kb 10x annyi hiba van egy futamon :(, de az is lehet, hogy pont rossz statokat néztem. -
#5146 Ja nem, csak -0,66, de enyém volt a leggyorsabb kör - lol :) -
#5145 Mentem hajnalban egy CTS Daytonát. SR -0,82 - ez rekord? :D -
#5144 DE! Tessék morogni!Léccilécci! -
#5143 egyenként megvásárloható, darabjuk 15-25$
jav:
megvásárolható, -
#5142 Most nekem is morogni kéne? Nem! Indultam egy SK futamon, ahol pole-ból indultam, és végig én voltam az első, és még a leggyorsabb kör is, tehát mindent amit csak lehetett azt összeszedtem. Ezzel az eredménnyel a 14. vagyok most a bajnokságban, lesz ez még rosszabb is. De ez jól jön majd, ha végre szétosztanak csoportokra, mert ott ez a győzelem sokat fog dobni rajtam. Ez az első futam (am 2:00) utáni statban van benne, tehát még átlagolás nélkül. Az előttem lévő emberek biztos, hogy erősebbek nálam, és erősebb mezőnyben több pontot lehet gyűjteni. Nekem ez egy álomeredmény, és eszembe sem jutna egy második futammal lerombolni ezt az eredményt. Volt 2 Car Contact-em sajnos, és -0,17-el jutalmazott a program :). Többször el akartam engedni, felmentem a betonfal mellé a kanyarokban, de nem jött össze neki, és addig erőlködött, még kétszer össze nem értünk. A második után sikerült ismét összeszednünk az autót, nem történt semmi extra, de sietségében egy picit később lezúzta a mögötte érkezőket :). A végén felhívnám a figyelmét mindenkinek, hogy akinek nem nagyon jönnek össze a dolgok Late Model-ben, és szereti az ovált, az mindenképp vegye meg az SK-t, mert messze jobban kezelhető a pályán, mint a Late! -
#5141 Kösz! -
#5140 -
#5139 Mindegy, kaptam egy oklevelet John Henry, és David Kaemmer aláírásával, és gratulálnak a csoportomban elért 2. helyért, az Advanced Legends Time Trial bajnokságban. -
#5138 Mentem egy Radical/Sebring TimeTrial-t, hogy lassam ki kivel van;) Ott is vannak ufok-k, de kemenyen;) Az 1. helyezett a 25-nek 6 masodpercet ad, en lettem a 22. majd 5 masodperc hatrannyal (az alig tobb mint 2 perces palyan:P);))) De az elso mar eleve tud valamit, mert a 2-nak mar 2 sec-et ad, utana mar normalisan tizedenkent csokkek;) -
#5137 Fenébe! Hol van a képem :(??? -
#5136 Valaki itt kapott ilyet? Csak azt nem értem, hogy, akkor a többi ehhez hasonló eredményemért, miért nem kaptam? Bocs a csúnya kép miatt, de korlátozva van a méret.
-
#5135 Mentem egy skippi versenyt, totális értékcsökkenés :( Valami barom az alső kör végén a hajtűban elrontotta a kanyart, és bement a két gumibólya közé. Lassan vettem a kanyart, erre bazz a barom nílegyenesen belémszáll kanyar közepén a gumik közül visszatorpedózva. DE az első körben így is már homokon mentem el vagy 3 ember mellett :( iszonyat mi volt :( Viszont nagyon jó a Huttu setup, gázt nem szabad elvenni, rá kell fékezni, úgy viszont nagyon jó! Még nem tudom kiatózni belőle, de érezni, miket el lehet vele tolni, ha az ember gyakorol, vagy ufo-nak születik! -
#5134 Az hogy kirakott a versenyből és nem tudtam befejezni , 50 helyembe került a bajnokságban .. :))))) De legalább most jó környéken vagyok :DDD -
#5133 Belassulos (fps) erdekesseg;)
CTS/Daytona. Kulsonezetekben, TV-kamerabol stb. 300-500 fps kozott van, a nagyobb lelatoknal jobban leesik.
Cockpitbol, menetkozben ~150 kornyeke vegig. A celegyenesben kicsit kisodrodtam, majdnem hozza ertem a falhoz (de nem, nem is irta ki), es pont utana elertem a 10 TT kort, igy teljesen megvaltozott es villogott a felirat (ahogy kell). Es ebbena pillanatban, leesett az fps ~40-re?!:) Most a "majdnem hozzaeres miatt" vagy a feliratozas miatt, azt nem tudom.:)
Ha a kiiras, akkor lehet hogy valami netes cucc, akkor kuldott "csomagokat", mittudomen:)
Ha a megnemtortent utkozes miatt, akkor lehet hogy valamit elszamol (utkozes object, tores/serules model, arnyekvetes, textura stb.).
Pit, reset, vissza es ismet normalis az fps...