25347
  • Solt
    hi-hi... mentem Lime-on a Soltival egy 1:03:38x-t... e öjöm és bódodság! :D
  • HaZso
    Csináltam 3 videót, a válasz ezekben rejlik. Remélem kijavítják...
    bumpdraft1
    bumpdraft2
    bumpdraft3
  • HaZso
    Na én ezért nem vettem meg :D
  • HaZso
    Ezzel qualon mentem, a versenyek valahogy nem jönnek össze. Az előző pályán is az volt, hogy pole-ból indultam, aztán a 20. kör körül megelőz a 2., a verseny végére arra ébredek, hogy valahol a 6. hely körül végzek a gumikopás miatt, pedig eddig nem tartottam magam egy tyre killernek :P
  • petesilver
    :D Itt első voltam, aztán amikor megcsúsztam, a második telibevert, repültem mindenfelé. Pit, várni kellett amíg javítják, majd hetediknek jöttem vissza, onnan toltam neki amit tudtam, végül második helyig sikerült feljönni.

btw: Ennek Virgina pályának sosincs vége? Bakker skippivel néztem, de meguntam, hogy lecsúszok a pályáról, mert nem ismerem, összetörik az autó, és mehetek pitbe. Hatszor nekifutottam, de még nem értem végig rajta:) Van egy rész, ahol nagy sebességgel repültem át füves részeken, meg a pályán satufékkel fűnyírózok 150-el a füvön, át a pályán, megint fű, erre kiírja fekete zászlóval, hogy lassítsak! Bakker azon voltam már 5 másodperce!!!!! :D
  • HaZso
    Lanier set
  • DTap
    Köszönöm! És Zsónak is a tippet!
  • HaZso
    Én a South Boston setupon annyit változtattam, hogy hosszabbra tettem a váltót, így 3-asban megyek végig. 14.250 a qual.
  • Giovanni #5204
    Hány malac röfög az asztalod alatt?
  • HaZso
  • Cowek
    WOW
  • lac coo
    .

Ha az első fél méterrel beljebb áll meg, semmi nem ment meg ! :)))
  • petesilver
    Amikor melegszik a helyzet :) :
    videjó
    Egy hónappal ezelőtt még telibevertem volna és eldobom, vagy fordítva :D
  • Toya
    Kiraktam azt a beállítást amivel én mentem most, de ez nem mérvadó mert Zsotól még így is 3 tizeddel lassabb köröket mentem (mondjuk ebben nincs semmi meglepő).
    Nem tudom honnan van, nem tudom mihez készült, de a Marks Baseline4 jó volt 50 körre az tuti. Nem csúszkált, nem melegítette el a gumit.

HSW iRacing
  • DTap
    Late Model Lanierhez van valakinek setupja esetleg?
  • Aceton
    CTS Daytona setup nagyon jó lett, THX!!!
  • Toya
    Csináltam egy részt a HSW-n az iRacing beállításoknak. Ha van saját setupotok és úgy gondoljátok megoszthatjátok a nagyérdeművel mostmár nálunk is.
    HaZso két beállítása és egy Silverado Daytona setup van fent jelenleg, de jöhet bármi :)
  • viziloitato
    Borzasztó, ami a versenyeken történik! Remélem ugyanúgy, mint a múltkor, most is a 13. hét utóhatása van, és a jövő hétre normális lesz mindenki. Az SR-em csak lefelé megy, és nekem fontos, hogy 4 felett legyen, mert mindennel indulok, ami csak van, de most 4.20 körül kezdek pánikba esni. Nem rossz a szilvi, de ahogy mennek vele az durva. Sárga zászló után sárga zászló, és jó ha az 50 kör fele verseny. Visszasírom a zászló nélküli futamokat, ha ez így megy tovább.
  • petesilver
    Mentem egy unofficialt Summiton! :D Úgy be setupoltam a szolit, hogy alig tudtam vele menni :D Nem imbolygott, betonstabil volt, csak versenyen kiderült, hogy kanyarodni sem igazán kanyarodik, pláne nem úgy, ahogy megszoktam! :D
  • lboyongo
    én innen szedem a setupokat, változtatás nélkül tudok vele aránylag jó időket menni. a truckról meg a radicalról nem tok véleményt mondani, azok nincsenek meg nekem.
  • Cowek
    Advanced, vagy feljebbi futamokon számol asszem, de javítsatok ki ha rosszul tudom.
  • Toya
    Nekem a mai igazi fekete nap volt. 3 Big Oneba is belekeveredtem. Érdekes, hogy csattanást sem hallani néha, de azért 4x büntit számol ez a szar :)
  • kigyi
    Ugyan engem még azért is megóvtak, mert lekörözöttet 2 kör után kiraktam a pályáról :D Én voltam az első ő nem engedett el és bepipultam rá jött mögöttem a 2. helyezett így nem volt mit tenni kiraktam erre megóvta persze a versenybíróság komolyan veszi a dolgát és ennek megfelelően cselekedett. Őt büntették meg :D:D:D:D
    Szal ne aggódj nem kapsz büntetést ilyenekért....
  • csige791
    Jé megóvott valaki, mert az utolsó kanyarban védtem a belső ívet. Ezért lehet óvni ? valószinű igen mert idézte a porting code bizonyos pontját, de ha ez igy van akkor többet nem fizetek elő, pedig nagyon jó kis progi ez.
  • Giovanni #5188
    Tényleg, hogy lehet club pontot szerezni? :)
  • petesilver
    Aztat azért nem értem, miért. Egy deka club point-om sincsen még! :( De büszke vagyok rátok fijjug! Kelt mint fent don fülig de saint james :) Ha valaki látná, visszahozhatná a gyönygháznyelű késem! :D
  • Solt
    No igen... de legalább 15 másodpercig rendkívül büszke voltam! :D
  • lac coo
    Mert kb. mindenki kapott...! :DDDD
  • petesilver
    Ezt akartam én is írni, hogy kaptam valami winning oklevelet! Cool! :D
  • Mnemomic
    Igen én is kaptam ilyen oklevelet. Egy fél éves előfizetésnek jobban örülnék :)
  • kigyi
    Oh ez igen köszi szépen juhhé megvan a D :D
    Azt nem tudom mikor fizetek elő újra, de legalább megvan a D-s indulási lehetőség és most mezőny is van hozzá :)
    Kicsit gyengusz az SR, de majd csak visszatornázom :)
    Viszont az IR-t nem értem mitől ennyi hiszen mielőtt lejárt volna az előfizu szinte teljesen elszúrtam, mert nagyon gyenge versenyeket nyomtam utolsó 5-nek :(
    Köszi mégegyszer mégis szebb ez mint a Rookie :D
    Amúgy éppen most kaptam egy levelet az iRacing-től, hogy a Club amiben mentem nyert :D
  • lac coo
    Tessék ....
  • kigyi
    Sziasztok!
    Kicsit visszanéztem elő akartam fizetni licence osztás előtt, de sajnos a sok gond miatt kiment a fejemből. Valaki meglesné mi történt velem (kigyós Gergely) mármint a D licence meg lett-e mert ugye semmi infóm az accomról már lassan 2 hónapja :(
  • petesilver
    THX! Holnap letesztelem!
  • csige791
    Felraktam IDE a setem, Infineon Long/Barbi, ha érdekel valakit, jobbat mentem vele, mint Hutu-éval, igaz közben fejlődtem is.
  • Alexease
    Hiaba lenne kuplung, nem lehet megporgetni:) Csak akkor, ha lassan gurulsz elore es hatramenetbe kapcsolod, akkor porog a kerek:D
  • petesilver
    Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy milyen pici hibáktól elszáll a francba a skippi. Eleve sokszor nézek ki a fejemből, eltolom a kanyargós részen szerintem szokásos módon, és a vége felé elkezd elmászni a segge. Nagy sebességnél pici rázókő, és elszáll. Ma nem sok tartott vissza attól, hogy eltörjem a kormányt. Mindig utáltam ebben az enginben, hogy ami nem beton az jég. Gyökkettővel lassú kanyarban lecsúszok a poros részszre picit: 1X, majd tehetetlenül megy a legkevesebb lassulás nélkül a falba+2x vagy 3X-os bünti. Kizártnak tartom, hogy az életben minden nem beton ekkora szar legyen, egyszerűen képtelenség! Tudom fizika, tehetetlen tömeg, vektor irány, de bassza meg fék is van rajta, meg surlódás! Kedvencem: lassú kanyarban, fennakadó padlólemezzel pillanatok alatt keresztbepörög. Aztán fél perc visszatornászni, mert fordulni nem fordul, egyesben lomha mint a tetű stb.. 2 pedálom lévén nem tudok kuplungot használni :(
  • Alexease
  • Alexease
    Ismeros valahonnan:)
    Azt nem tudom, mert AI nincs, a gyakorlo szervereken meg nem nagyon vannak (ha jol lattam), vakon kell keszulni a draftra. Amugy ha innen tobben is gyurnanak CTS-re, akkor talan be lehetne kerulni egy gyakszerverre;)
  • petesilver
    Eljutottam skippivel Infineon Long-on 01:50.379-ig. Hogy az istennyilába lehet ezen 1:47 elejét menni? Az iszonyat durva idő, szerintem.