25347
-
RedRiot #5252 ja, az előző Renátónak ment válaszba'. :) -
RedRiot #5251 "egy bibi van vele,a versenyek jók, de rövidek. ahogy megjön a lotus senki nem tolja majd vele max a kezdők"
Az igazat megvallva nekem pont elegendőek a kb. félórás versenyek. A Lotustól félek egy kicsit, biztos nem lesz egyszerű az úton tartani. A Radicalt inkább előbb mint utóbb megveszem, valahogy nekem szimpibb mint a Mazda. Kár hogy nem lehet menni velük egy próbakört. :/
"a skippi nekem egy rally autóra emlékeztet :D persze nem komolyan, de néha sikerül úgy bevenni ey két kanyart, hogy hajam égnek áll."
Ja ja, néha szépen rá lehet csúsztatni az ívre. Huttu-féle setuppal még nem tudom a pályán tartani, de egy puhább beállítással már sikerül konstans 2:14-eket futnom az aktuális pályán. Annyira nem jó ez még, de talán már lehet rá építkezni.
Az uccsó kanyarkombinációban veszítem a legtöbb időt azt hiszem. Lejtő, rövid balos, rövid egyenes, aztán egy hosszabb jobbos. Nagyon könnyű a hátulja a kocsinak ezen a részen. Ha egy kicsit is megpróbálom erőszakosabban venni a jobbost, akkor keresztbeállok, ha meg nagypapásan megyek, akkor a pálya leghosszabb egyenesére hajtok fel túl lassan! Érdekes módon úgy vettem észre, hogy az emberek Lime Rock utolsó kanyarjától paráznak leginkább, de szerintem ez a kanyarkombó VIR-en sokkal "drámaibb". :) -
#5250 Tudja valaki miért tartanak karban? -
#5249 Én akkor is menni fogok vele, és az összes többivel is -
#5248 hehe :D hát igen :)
nekem is nagyon bejön a rendszer :) radical más. harag mint az állat, de ezt is lehet csúsztatgatni mint mindent végeredményben :) bár ez inkább elpattog :D
a skippi nekem egy rally autóra emlékeztet :D persze nem komolyan, de néha sikerül úgy bevenni ey két kanyart, hogy hajam égnek áll.
egy bibi van vele,a versenyek jók, de rövidek. ahogy megjön a lotus senki nem tolja majd vele max a kezdők. jah és radicalt mindenképpen vedd meg ha teheted, én azt hittem nem fogom szeretni aztán tessék...
egy jó hír: sim-chassic setupos része működik. :)
pedig még nem is írtam nekik :D lehet megtudták, hogy fenyítés lesz, aztán cselekedtek :)
majd írok nekik azért, hogy kössze. :) -
RedRiot #5247 "az első kanyarban kimegy valaki a fűre poroszkálni a külső iven, engem is megzavart, én is kimentem kicsit :)"
Azt hittem ez csak az én betegségem. Mármint ha valaki benézi a kanyart előttem, akkor néha addig nézelődök, hogy én is elrontom. :)) Én kihagytam úgy két hetet, és most újra elkezdtem tolni. Mentem egy rövid tesztet, aztán quali, majd race. Ez tetszik az iracingben: rögtön berak egy olyan mezőnybe, ami nagyjából az aktuális szintemnek megfelel. Nem kell fórumokon egyeztetni, vacakolni. Ez nagyon tetszik.
A Skippy is egyre jobban tetszik, versenyautó fíling ott van, nem egy zsírozott gumikkal szerelt, fűnyírómotoros tankhajó zseléfutóművel, mint Szolsztisz. :)
A Radicalt a Skippyhez képest milyen vezetni? (Egyébként a Radicalról jut eszembe: ilyen ultra-light autóból még lehetne egy pár a kínálatban - pl. KTM X-Bow, Ariel Atom, Lotus 2-Eleven. Ne mindig csak a naszkárosoknak kedveskedjenek. :))
-
#5246 fun race
hát ez elképesztő volt :)
az első kanyarban kimegy valaki a fűre poroszkálni a külső iven, engem is megzavart, én is kimentem kicsit :) és ha kicsit agresszívabb vagyok, nem veszitek annyi helyet, megkockáztatom a megforgást. :) de NEM! :)
finoman adtam gáz, visszajöttem az utolsó előtti helyre, pár másodperce a bolytól autóztam, ahogyan mögöttem próbált felzárkózni a másik fűnyíró :)
és lássátok a grafikont, pedig volt test test elleni harcom is. volt hogy autókat kergettem, menekültem, kerülgettem. nagyon állat volt. a mezőny annyira de annyira egy húron pendült, hogy hihetetlen. az időkülönbségek nem számottevőek, konstansat kell menni, nem hibázni. :)
végre 4,44 az SR, ez egész gyorsan ment, miközben az elmúlt 11 versenyből 7* végeztem a 2. helyen :D eszemet nem tudom mikor nyertem utoljára, de nem is zavar. helyette még soha nem gyűjtöttem ennyi pontot :P
asszem barbizok továbbra is, bár a radicalra holnaptól elkezdek gyúrni. :) csak az a fránya setup kérdés... :(
ui: sapit hm. jelentkezek egynek. varrva is jó :) mindegy. ha van még akit érdekelne, akkor nemtom, jövhéten megyek pestre :) vagy most hétvégén -
#5245 Plázában asszem 1500 ft egy sapka ...Bár rég jártam ilyen helyen :))))
De az tuti , hogy nem volt horror összeg ! -
#5244 Jól tudod. Én is a napokban kerestem meg hasonló dologgal. A hímzés dárga, a szitázás egyszerűbb és olcsóbb. A lényeg, minél több kell, annál kevesebb az ára darabonként. -
Toya #5243 Azt hiszem MET valami ilyesmivel foglalkozik jelenleg, illetve ilyen cégnél van. -
#5242 vevő lennék én is egyre :D
de persze valami fekete alapra, és azért ne kinai legyen a cucc :) -
#5241 Megkerdezzem mennyiert himeznek sapkat a reklamosok?:) De az elso es vagy az egy darab eleg draga:))) -
#5240 Nam vasalósra, szépen ráhímezik ... -
#5239 Ja... vasalósra nyomtatni -
#5238 Keresni kell vagy gyártani iracing logot, és valami plázában rávarratni a sapkára :DDDD -
#5237 -
#5236 Én szerettem volna, és szállítanának is, csak kb. 1 éves előfizetés áráért asszem -
#5235 hát mit ne mondjak... nem túl sportszerű gesztus a többiekkel szemben. sokan csak ezért regeltek náluk... és most azért letörölni mert pár gyerek akármit is irt...? mit ne mondjak... gyerekes.
lehet kövezni, de az. valakinek vagy célja az, hogy segítsen a többieken - mert neki ez könnyebben megy már, vagy nem. el kellene dönteniük. ha így döntöttek, hát mit ne mondjak. azt tuti nem fogom, hogy minden tiszteletem az övék... -
pasztor #5234 Asszem nem szállítanak Európába. -
pasztor #5233 Letörölték öket.
Sajnos valaki(k) hepajkodtak, erre a fiúk berágtak és delete all - gondolom én.
Ezzel csak az a baj, hogy nekem nincs idöm szeteket fabrikálni. Mondjuk most nincs is idöm versenyezni, de ha lenne bajban lennék. -
#5232 kérdés: Sim-Chassis... Hova lettek az áttekinthetően, elrendezett, pályánként letölthető setupok? Majdhogynem egyet sem találok... pls valaki. -
#5231 nem, pedig azért jó lenne :) csak hogy néha páran rákérdezzenek, azmegmifene :D
amúgy az iracing korántsem ül le... sőőőt. :) jelenleg is 150 valahányan (még nő) jelentkeztek valamire... szerintem ahogy jönnek a komolyabb járgányok, javítások úgy jön majd a lelkesedés, kis ez meg az és egyre többen leszünk. :) -
#5230 Rendelt már valaki iRacing-es sapkát? :-) -
#5229 Nem mondom, hogy az IRacing rossz, inkább bennem van a hiba, mást várok tőle mint amit adni akar .Amit viszont adni akar azt kökeményen rám is erőlteti(erőltetné...) :))))
Nagy baj még ezzel sincs, bár a magamfajtának ez hosszabb távon nagyon unalmas tud lenni, ahoz meg rohadt drága, hogy fizetgessem havonta és két hetente egyszer előszedem .
A korrekt pálya korrekt autó nagyon jó, de őszintén: melyik szórakoztatóbb: egy itteni verseny ami szinte csak az eredményről, pontokról , statisztikákról szól, vagy az a néhány funrace amit nem rég Historic moddal a kis Fiattal nyomtunk ?! ;) -
#5228 Meg mielott vita lesz az SR-bol;)
Nincs gondom az alap SR otletevel, sot jonak tartom, meg ebben a szimes kategoriaban, rendszerben is, ahol megiscsak komolyabb emberek vannak (marcsak az ara miatt is:P).
Csak akkor van gond, ha valaki hatulrol belemjon, O kap 0-2x contact-ot, en meg kicsuszok, megpordulok, falnak megyek (4x) es meg a verseny is ugrik;)
Ha rendesen tudna mukodni a baleset, helyzet, utkozes figyeles, akkor nem lenne velegondom. De meg otletem sincs, hogy lehetne normalisan leprogramozni... A jelenlegi rendszerre lehet hozni egy-ket ujitast, konnyitest, valtoztatast, de ahoz rugalmasabbnak kellene lenniuk. -
#5227 - En arra hasznalom amire nekem eppen kellett: korrekt palyakon, korrekt autokkal tudok korozgetni csak ugy vagy idore vagy versenyezni akkor amikor eppen kedvem es idom van.:P
- Sajnos a versenyeken, a masok altal konnyen lerombolhato SR miatt, kicsit ovatoskodni kell (legalabbis nekem:P), mert ha tonkrevagjak az SR-t es elveszik a lehetoseget attol, hogy ott induljak ahol eppen szeretnek a PENZEMERT, akkor morcos leszek:)))
Tudom, tudom, menjek sokkal tobbet, ugy visszahozhato, tarthato a megfelelo SR..., de hat a f*sz*m*t, nekem van jobb dolgom is, mint hogy a masik SR-gyilkos mutatvanyai miatt korozgessek csak ugy:DDDDDDD
- De most ugy sem aktualis, mert par hetig nem tudok autozgatni...:) -
#5226 kössze, össze is jött egy második hely. :p
pedig nem nagyon erőltettem :)
még pár futam és holnapután irány a radical :D persze azt megint meg kell tanulni vezetni :) -
#5225 Kitartás Renátó! -
#5224 Nekem még mindig nagyon tetszik. Égy évre fizettem elő a második hónap után. Én mindennel indulok, ami csak van, így nagyon izgalmas ez az egész. Főleg, hogy pénteken valamiért általában nincs kedvem versenyezni, és szombaton már csak az van, hogy az egyik autóból ki, a másikba be (csütörtökön ugye a két kötelező az megvan). Azért a felkészülés sem két perc, mert qual meg TT, mindent csinálok. Ezzel a 10 bajnoksággal most éphogy végzek vasárnap hajnal kettőre. Most még újra kell terveznem az indulási időpontjaimat, mert a Silver Crown-al nagyon beégtem hétfőn, és nem tudok már javítani, mert állandó éjszakás vagyok, és a versenyek pont akkor vannak, amikor dolgozok. -
#5223 amúgy nemtom, szerintem tegnap este szép számmal indultak mindenben :)
nem születtek rekordok, de azért voltak mindenütt jópáran :) -
#5222 hát szerintem azért van benne kihívás jó is, csak valahogy nem az igazi.
Most ugye az van, hogy nem tudok radical-lal menni, mert az SR még nincs meg. a Skippi annyira tartósan nem érdekel, igy az sem nagyon milyen eredményt érek el vele el akarom érni a 4-et aztán ottmaradni. ma is tolok két futamot, az sem érdekel, ha sehol nem leszek, csak az SR mennyen fel... -
#5221 Nekem is egyre inkább erőltetettnek tűnik ....Bár a fizika tetszik, valszeg még egy pár hónapot fizetgetek ..A szamár létra viszont nagyon uncsi . -
#5220 Én igen! De csak a felkészülésnél tartok, a versenyek nekem csütörtöktől kezdődnek. Ahogy nézegettem a statokat, úgy látom sokan abbahagyták ezt az egészet :(. Remélem ez csak pillanatnyi állapot. -
#5219 Mi ez az inaktivítás? Mindenki ájrácsingozik? -
lboyongo #5218 F4-F7-ig, tudod váltani a pit ablakokat.
közte van a gumicsere, meg a benzinmennyiség is. alapból asszem a spacével tudod kivenni-betenni a pipákat, hogy mit szeretnél cserélni. a nyilakkal lépkedni, illetve állítani tudsz(guminyomást, benzint, stb...) -
#5217 -
Solt #5216 A benzint a Garage fül, Rear, Fuel fill to résznél tudod állítani... :)
A többiről sajna gőzöm sincs... nagyon kevés időm van játszani vele! :( Egyelőre azon küzdök, hogy kényesebb szitunál ne rúgjam be a G25 pedáljait az asztal alá! :D
Egy szegény digót emiatt zavartam be a málnásba... vót is egyből váfffánkúló porkodió! :D :D Hiába kértem elnézést... ment a hiszti! :)) Különben meg minek fékez ott ahol más áll a gázon... itt nincs gyalogos forgalom! :D -
#5215 Nem akartam rontani, szép az így is én nem tudok még ennyit sem :)
De sokat gyorsult a javítás óta ez az autó ...
Viszont én kajakra kérdezem az itteniektől, hogy lehet benzint állítani, kereket cserélni meg ilyenek ? :P Megyek sok tesztet, kopik a gumi, de nem tudom lecserélni :DDDD -
Solt #5214 Persze... de egyelőre ez 7. helyet ér, és szinte még nem is buheráltam a setupot... levettem a nyálat, picit babráltam, és 5. körben mentem egy ilyet! :D Az az érdekes, hogy belülről fel sem tűnt! :)
Egyébként meg túró a füledbe... rontod itt az öjömöm! :D
-
#5213 Melyikkel? ;)Gondolom advanceddel... Ott már 1:2-es időknél járnak a profik :)))