25347
-
#5292 Írta itt Valaki, hogy csökken a létszám. Befizettem egy újabb hónapot de minek? El sem indultam egy versenyen sem. Részemről felejtve a program amíg abba nem hagyják ezt az idétlen pénzlehúzást egy félkész játékért...GP79 módot nyomom, nekem jóval nagyobb élményt jelent. Nektek jó versenyzést! -
#5291 Pontosan -
#5290 Kicsit belegondoltam: ez így már targonca vazze! :D -
#5289 Nem camber, ott egyértelmű, hogy bal oldalt +, jobb oldalt -. De a toe-nél én úgy gondoltam, hogy ugyanígy kell; mármint a hátsó kerekeknél... :P -
#5288 Ami meg nekem nem jutna eszembe, az valamelyik Legends oval driveing tutorialban volt: minioválon vazze fékkel ívrerántani a verdát. Viszont ledöbbentem hogy működött, és tényleg gyors kör volt. Bár én akkor is maradtam a gázelvétel+kormánynál, de lehet a megfékezés gumikímélőbb hosszú távon. Majd a szakik megmondják itten:)
btw nem camber az Toe helyett? vagy totál nem értem :) -
#5287 Ez én voltam, csak kollegám bejelentkezve maradt ezen a gépen -
tyuklepes #5286 Kipróbáltam, de fel nem tudom fogni, hogy tudott Pisti 28.5-öt menni vele :) Nekem zavaró, hogy leér az alja, hol alul-, hol túlkormányzott... És alapból eszembe nem jutna LR kerékre -; RR kerékre + toe-t rakni :) /Jr. 28,4, Huttu, Wood 28,2/ - van még mit gyakorolni :D -
#5285 Bemerészkedtem egy Barber versenyre, összességében elégedett vagyok, csak két loss controll-om volt , az is csak figyelmetlenségből :))) Bár valami utolsó helyen végeztem vagy a közelében :)))
Nem tudtam tartani a tempót, igaz vagy 120 körre voltam tankolva :)))))
Amúgy szuper kocsi lehet ez ha kb 6 litert eszik százon ! :DDD -
Toya #5284 Én raktam fel Zso. -
pasztor #5283 Még csak Q van, este küldöm. :) -
#5282 Pisti, ha tudsz, dobj hozzám egy Phoenix CTS setupot légyszíves :-) -
#5281 Szerinted a Zondával anno mennyit szüttyögtem? :)))))))))) -
#5280 Nincsenek meg, toroltem oket. En is csak kivancsisagbol piszkaltam bele, de mivel nem volt semmi extra, igy del;)
- Ahoz hogy ertelmesen ki lehessen szedni belole valamit, sokat kell allitgatni, mert erosen torzit.
- Az autok nem erdekeltek (mint modlellek):)
- A palyak, meg ha ki is "jott" volna rendesen, akkor sem erdekelne, mert nullarol kellene ujratexturazni, allitani, arra meg se idom se kedvem;) -
#5279 Így azért elég dögös :)
-
#5278 Az tuti! :D de nem tudok amúgy sem csinálni semmit, ma egy partícióra külön új XP-t húztam fel, és azon is kék halál a 3Dripper global monitoring módban. Pedig egy redbull szoli-ra, vagy más iracing verdára nagyon fáj a fogam :D. Remélem Alexnek megvannnak az első generációs sikeres ripfájlok. -
#5277 Én minap tetőre raktam a Pontiacot, elég szép a felfüggesztés, minden megvan benne .... -
Toya #5276 Csak ne publikáld, mert ezek tuti kinyírnak érte :) -
#5275 Modellezésre csak, maxban megnézni a felfüggesztést, meg átdolgozni renderhez, hogy csinálhassak redbullos texturát renderhez. Csak hobbinézegetés :) -
#5274 (Mar) Nalam sem mukodik a 3DRipper:) Valamelyik Win. update, DX frissites vagy driver kinytirta a lehetoseget;) Azota sem foglalkoztam vele.
Mire vagy kivancsi? Texturakra, modellekre, modellezesre? Ha csak kivancsisag, akkor semmi kulonbseg nincs mas egyeb programhoz kepest, minden ugyanugy van modellezve, keszitve (pl. rFactor). Ami egyedi (Papy/NR) az megismerheto: texturak milyensege, hasznalata (a programban is latszik), a modellezesnel pedig a bentrol-kifele iranyu, hosszabban iranytarto modellezes, vegig "kezi munkaval". -
#5273 Alex! Ha erre jársz! Fel tudod rakni valahova a rippelt iRacing 3Dripper fájlokat? Privátban örülnék a linknek. Megőrülök, hogy nem tudom beüzemelni a rippert a gépemen, kékhalál, bármit csinálok :( ugyanakkor roppant kiváncsi vagyok :) előre is thx, ha megoldható! -
#5272 Próbálta valaki a mazdát Lime-on?? Az ugratót hogy oldjátok meg? fél métereket repülök, a landolás meg erősen kétséges :-) -
#5271 Gyerekek!
Van egy elég nagy problémám. Mivel itt a kormányokról is szó esett, esik, ezért ide írom: a G25 kormányom elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Egyik nap még jó volt. A másik nap pedig, amint rámegyek egy rázókőre, lefittyen baloldalra és az neki az egyenes. vagyis elveszti a kalibrációt. Néha a játékban sem áll középre, ha kalibrálom. ha kilépek, újrakalibrálom, akkor a képernyőn a szoftverben jó, de a játékban megint kezdni. Bármivel is néztem, ez van.
Kérdés: ez vajon szoftveres probléma lehet, vagy hardver és mehet a kukába? Ugyanis garancia már nincs rá. Én meg nem igazán szedném szét a cuccot, végül is ez nem egy MOMO pedál.
A neten rákerestem, a RaceSimCentralon voltak ilyen gondok, de megoldás annál kevesebb.
Várom az ötleteket..... -
#5270 Ma megvolt a 8 kontaktos 2X fejreállós versenyem, a belsö iven lassan sem autózni tudó embereknek hála. Elveszti az uralmát a kocsija felett, nekemjön és már futam alatt, nekiáll irogatni, verseny után folytatja.
Nem reagáltam rá bent, de eslö alkalommal irtam egy privátot futam után.
-
#5269 Köszi! -
#5268 Ebben a szezonban - ugy nez ki - en sem fogom/tudom nagyon eroltetni, megcsinalom a 4-4 TT-t mindket kategoriaban, aztan jol van:D -
#5267 Sajat vagy magasabb kategoriaval kell menned 4 versenyt VAGY 4 TimeTrial-t. Ami megteveszto, az a Series resznel a kis plakettek;) Ott a "Class D 4.0" a sajat kategorias versenyed;) Vagyis Mazdaval kell menned 4 Race-t VAGY 4 TT-t;) -
#5266 C-s licencem van road-on, ahhoz hogy valah B-s legyen radicallal kell mennem futamokat? TT-is kell mennem? Hol van ez leírva, mert én rongyosra lapozgattam a PDF-et már, de nem találom. -
#5265 Azt jelenti, hogy iracingben elkölthető dollárokkal jutalmazzák diviziónként az első három helyezettet a negyedik szezon végén, kivéve a rúki és avanszedrúki kategóriákat. A többi marketigduma, hogy nem kap ugyan minden győztes igazi autót, de a győzelemért járó lóvé elég egy új iracing verda megvásárlására. Lényeg kb ennyi szerintem. -
#5264 Pontosan én sem értem ezért ha nem haragszol, hagyom külföldiül inkább :-)
November 14,2008 - Prize Payout Program and First Win Awards
We thought about hiring a cheesy game-show host to help us announce the new iRacing Prize Payout Program, imagining some hair-sprayed, leisure-suit-clad character from 1970s daytime television exclaiming: “It’s a brand new car!” to the applause of the studio audience and everyone playing along at home.
For some reason, that idea didn’t win unanimous approval here at iRacing HQ.
Nevertheless, as of now, iRacers are running for more than just bragging rights, and champions can, in fact, win a brand new car.
Okay, so we’re not actually planning on shipping out several hundred new Pontiac Solstices. But 2008 Season 4 Championship winners, including titlists in every non-Rookie series and every Division, will earn $15 in iRacing Credits – enough to add any one of our racing vehicles to your collection.
The details of the program are as follows: At the conclusion of this season, Overall and Divisional Race Champions from each series – except Rookie and Advanced Rookie series – will receive $15 dollars in iRacing Credits, while second and third place finishers will receive credits worth $10 and $5 each, respectively. Meanwhile, 2008 Season 4 Time Trial Champions (overall and in each division) in each series – except Rookie and Advanced Rookie series – will receive $10 in iRacing Credits.
Rookie license holders with a 4.0 or higher Safety Rating who “race up” in Class D series are eligible for prizes, and all drivers can win multiple awards, both within a single series (such as a driver who takes second overall and wins his or her division in the same series) and across multiple series. Rookie and Advanced Rookie series have been excluded from the program to maintain their educational emphasis.
In total, iRacing will be awarding more than $4,000 in credits as part of the prize payout program this season. While adding some excitement to the competition side of our service, the new awards program is also intended as a test in preparation for an iRacing Pro Series, which has been the subject of much discussion in the forums and is scheduled to launch in 2009.
In addition to winning iRacing Credits, top-finishing iRacers will again receive award certificates commemorating their season-long individual and club performances, as was the case last season. And a new certificate is being added to the iRacing Recognition Program: the First Win Award. We’ll be keeping track of all race results and creating awards for any member who scores his or her first win. All iRacing members – including Rookies – are eligible. Drivers can earn a maximum of two First Win Awards, one for each category, Oval and Road.
If you’re already a race winner and wish to receive your pdf award, please email us at [email protected]. We’ll be happy to confirm the details of your victory and commemorate it with a customized certificate. -
#5263 Ez mi lesz pontosan? Még mindig nem fizettem elő így nem tudok belépni. -
#5262 Azért oválon jól nyomja! -
#5261 .
Fő a biztonság ! -
#5260 beszarok :D
mennyit tolta mostanság dale :D tiszta fanatikus :D
link -
#5259 Volt valami hireszteles is - egy riport alapjan (Earnheardt) - hogy lesz talan Corvette C6R is:) -
#5258 :)))
Azert rabizhatnakl mar a komoly, fizetos szimulatorosokra, hogy hasznaljak a feket is:)))))))) -
#5257 Volt olyan a héten, vagy múlt héten. Startra várva elgurult egy szoli! :) -
#5256 "Fixed the auto-brake so the car won't roll on the starting grid" ?! -
#5255 Engem nem erint:)
De volt kozben valami update is, igaz 10-en, hetfon (latszik, hogy mostanaban milyen aktiv vagyok):))) -
#5254 iRacing Prize Payout Program -
mkn #5253 Itt szokták megtenni azokat bejelentéseket, amik az oldal működésével kapcsolatosak, és általában pár nappal előre.