25347
-
#23425 Plusz harom sorozat megint kiurul.... -
#23424 Amugy a korbe-korbe dirt engem sem izgat, bar tuti megyek nehany karikat (SR rombolonak kituno lesz:D), kicsit fajo is az energia, amit emiatt az egyeb fejlesztestol fontak el:) Persze nem, mert az amcsi nagy piac, szukseges, es ez kelleni fog a RX-hez is, ami mar erdekesebb.
Plusz ezt a technikat fel tudjak hasznalni a "rendes" verseny palyakon is. -
#23423 A palya "nyers" alapotaban fellocsoljak es simitjak. Menet kozben szarad es nyomvonalasodik a palya. Itt meg az egyszeru tapadas vakltozast is huzos szamolni, nem hogy a realroad-ot:) Timelaps videokon biztos jol fog kinezni:P -
GeriDoc #23422 A jobb oldali az vizes, saras?
Egyébként én azt hiszem nem várom. Persze az is lehet, hogy tök jó móka lesz. -
#23421 Iracing fórumon már külön kategóriát is létrehoztak a dirt-nek. Remélem márciusban már jön is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2017.02.01. 12:53:55 -
mumus70 #23420 Alex a szimulátorozás Havas Henrikje! -
ozoli78 #23419 Ja amugy neked kellet volna még ott lenni;)
Te mindről tudtal volna beszelni api papi mamikról :D -
Nekrofil #23418 -
#23417 A Nekrofil amugy sem valami bizalomgerjeszto:DDD -
Nekrofil #23416 Szia!
Köszönöm, regisztráltam, bár utólag néztem, hogy teljes névvel kellett volna. Nickname-el regisztráltam, de ha ez baj, akkor törlöm a regisztrációt és újat csinálok -
ozoli78 #23415 Szia igen tudok küldeni .
Regisztrálj az iracers.hu oldalon rendes névvel , és ott írj rám privit vagy írj be az erre létre hozott topikba. -
Nekrofil #23414 Sziasztok!
Úgy vagyok vele, hogy bele szeretnék lesni, milyen is az iR világa. Van lehetőség most ingyenesen kipróbálni? Tud valaki kódot küldeni? -
ozoli78 #23413 Rakosgasd be ,telefonrol(ios) elég cumi berakni.:) -
VincentVG #23412 :)) jó story. én gran turismo-ból jöttem át, és az tényleg gyönyörű volt, szebb is mint akkor az iRacing. nyilván a vezetés is más élmény volt (huh az a nyomi mazda mx5 belső első nekifutásra... kicsit vakartam a fejem, h ezt miért intenítik az emberek..) viszont igen a külső replay csak megerősített h sokkal de sokkal közelebb vagyunk a real life-hoz... -
#23411 Este vegignezem, koszi!
Mehetne a tobbi erintett topicba is. -
zsír volt, végignéztem, jó volt..nem kell görcsölni. -
ozoli78 #23409 -
GeriDoc #23408 Mi fhd-ba tegnap megállapítottuk, hogy gagyi, és kikapcsoltuk. Egyszerűen túl soknak érezzük. Test-en menjetek fel Le Mans-ba, és ahogy a boxban álltok, nézzétek a távolban hullámzó épületeket. Sok. Nagyon sok. -
#23407 A Haze cucc nem tetszett, jobban orultem volva egy egyszeru bloom-nak (sotet/vilagos [arnyekos/napos] reszek kozti valtasok). De nem olyan rossz ez sem. Neha soknak tunik, de menet kozben megis jot tes a tavoli reszeknek, nem igazi melysegelesseg (mert meg sem kameran keresztul nezem a palyat), de meg sem "szazas" a latvany a tavolban. Bar nalam 1280x720px, kicsit elnagyoltabbak a dolgok, nem tudom milyen fullosban;) -
#23406 Erocsusztatas:) -
Dlot #23405 Egy laikusnak biztos más élményt nyújt, mint egy versenyzőnek, aki pár 100-1000 kör után megszokta a környezetet. Pl. a haze is besegít a monotónia leküzdésében, pedig csak látvány elem, tők' jó látni a délibábos aszfaltot vagy a motor hődisszipációját. Az biztos, hogy a valósághű mozgáshoz hozzátesz a szkennelt pálya vs rugó(k) hatás-ellenhatása, bármilyen dekadens megállapítás is, amit mondok.
Egy kérdés a powersilde-ot hogy fordítjuk ala madzsar?
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.31. 00:43:31 -
mumus70 #23404 Már régebben leírtam! Néztem a replayt, haverom beáll mögém, aszongya milyen verseny ez? Most van élőben? Ez nem múlt héten volt? Láttam az Eurosporton! De mondom nem láttad! De márpedig emlékszik, még a Zanardi ott ássa magát a kavicságyba! Hányadik kör ez? Mindjárt jön a Zanardi! Mondom: nem jön! De! Nem jön te buzi, ez egy játék, és én vagyok ott! Mivan????? :D :D :D -
VincentVG #23403 Nekem az egyik legnagyobb iracing élményem az volt amikor először visszanéztem külső kamera nézetből a futamot. oké, h egy szimulátorban bent ülünk és menet közben az a lényeg.. de akkor is, külső nézetből elképesztő realisztikusan mozogtak az autók már 3 éve is... én még mindig nem láttam jobbat sehol sem... -
endy papp #23402 A "haze" effektről nem tettetek említést,nyilván kell hozzá gép is ,no meg ha a pálya úgy van beállítva.
A minap egyik versenyen azt hittem a Hortobágyon vagyok délidőben mikor delel a gulya ,úgy remegett a levegő ,már azt hittem megolvad az aszfalt,úgy elkalandoztam verseny közbe ....
Na de komolyan megcsinálták az tuti.
-
#23401 Az iR online versenykozpontusag es HC szim szamolgatas, ennek a kettonek van alarendelve minden (grafika, anim, korites stb.). Ezt igy is kell. Mondjuk 5 ev utan rajottek, hogy keves lesz, de azert ma sem viszik tulzasba;) Csak akkor tudja, ha szamolja is rendesen, a tobbivel nem foglakoznak.
Pl. amikor azrt csusztak a dolgok, mert pl. a kipofogo effekt meg nincs osszelove rendesen a motorral/dugattyukka vagy az uj gumi meg nem jelent meg, mert a felnin keresztul is melegszik a gumi a fektarcsrol, es sokfele felni van es azoknak a hutese stb. :DDD
Nem tudom mit tud az evekig fejlesztett gumi (tobbet, amit jelenleg hasznalunk, pl. a dirt is tuti elo lett keszitve), de eso nem lesz egy ideig, amig Kaemmer-stilusban szamolgat: itt nem lenne eleg a 0.6-tal szorzas, valszeg szamolna a profil-kerekedest, vizkiszoritast, feluszast es minden melegedest, kopast, profilvaltozast ezekkel kapcsolatban:D -
ozoli78 #23400 Addig örüljünk amig ilyenek nincsenek iR ben mert gép csere .
Ja amugy tudod mi a véleményem az esőről ,van csak nem látjuk . :D -
Morgolodo #23399 Az miatt a rohadt gép miatt már néztem be azt a kanyart. -
GeriDoc #23398 Tavaly az egyik (talán az utolsó) VLN ment nagyon ködben, jó volt. Szerintem bármelyikre be lehet állítani.
Mumus. A legjobb Daytonában, ahogy száll le a repülőgép. És ott valóban repülőtér van mellette, pontosan abban az irányban.
Az a baj, valszeg az esőt is ilyen részletesen szeretnék megcsinálni, éppen ezért inkább neki sem fognak. A napszakváltással állítólag az a bajuk, hogy a naplemente közbeni pálya/gumi hőmérséklet változással akad gondjuk. Szerintetek milyen részletes számolással szeretnék megoldani. -
Dlot #23397 Hmm ilyen állítható heavy fog-ot nem sorsolt még nekem a dynamic. Jobb is :) -
#23396 Road Atlanta is lehet ködös, elég jól néz ki. -
mumus70 #23395 Épp a napokban morfondíroztam ezen! Számomra az iR pályák azok amik olyan hogy mondjam, tele vannak élettel! Van kiterjedésük, mélységük, domborodnak a tereptárgyak.... ha értitek mire gondolok! A fűcsomók is szálanként vannak odarakva kis túlzással! Sőt, az egyik pálya váltóképein, amikor csak úgy bent vagy a játékban és váltakoznak, na ott az egyik képen mennek az autók, kamionok vagy 2 km távolságban egy pálya melletti autópályán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nem ám csak úgy végtelenítve! Direkt azt néztem egy darabig, tök véletlen szerűen ám!!!!! Az AC nekem túl élettelen, mesterkélt, és műanyag behatású, olyan steril féle. iR után a gumifizikája egyből átülve meg olyan, mintha azzal a bakelit kerekű gagyi tescos gördeszkával mennék...... -
GeriDoc #23394 Van ködös pálya. Nordon alig látni a fákat. Test-ben ki tudod próbálni.
Meg épp ma néztem, hogy nézzétek már meg a felhőket, mert szerintem nem ilyenek voltak eddig. Most nagyon komoly. Mondjuk lassan 1060 alatt nem indul el...
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.30. 19:00:31 -
Dlot #23393 A lényeg, hogy megüt egy elfogadható szintet, ami nem rossz egy felturbózott dx9-es graftól. Maradnak a diszkrét effekteknél nem tolják túl, néha ugyan feldobná az egy hangulatot, pl. egy ködösebb pálya az időjárás függvényében. De a versenyzés szempontjából elég komoly death rally lenne, az nem teljesen egészséges egy versenyre kihegyezett játékban.
Szó szerint a grafika másodlagos, AC-val szerintem nincs értelme hasonlítgatni. A tire modell után már más aspektusból sem, mert ők elindultak az árkádosabb irányba. -
GeriDoc #23392 Az az AC azért nincs max. grafikán. Nem is tudom hogy lehetne végre egy jó összehasonlítást csinálni. Talán mindkét szimet beállítani olyan grafikára, hogy közel azonos fps szám legyen ugyanazon a konfigon. Így esetleg kiderülne az is, hogy melyik hogy van optimalizálva, és adott teljesítmény mellett hogyan néz ki. Meg természetesen azonos kamera beállítás az elengedhetetlen lenne. Ennek így semmi értelme. Esetleg az megfigyelhető, hogy AC-ban 4-5 irányból süt a Nap egyszerre. -
#23391 Mivel az Ac videón a kamera az autóval együtt mozog, és a pálya rázkódik, az iR-ben meg fordítva. Elég szar összehasonlítás így. -
knbs81 #23390 Te most a sajat kommentedre reagaltal, sajat magadrol?
Ide jarok evek ota olvasgatni, de meg ilyet nem pipaltam....
Lehet csak az en szememnek fura ilyet olvasni.
No offense!
Amugy teljesen igazad van, nekem peldaul sokkal jobban tetszik mint az AC. A legutobbi porsche osszehasonlito videoban (itt is volt linkelve)
Sokkal jobban nez ki az IR, felesegem aki semmit nem ert ehhez kiveve a nagy F1 rajongast, o maga megallapitotta mig az IR teljesen elonek hat az auto fizikaja mozgasa kulsore, addig az AC-ban az auto mintha repulne az aszfalt felett es semmi fizikai hatas nem latszik rajta.
Persze mindez kulso nezet es nekem sim-ben az nem fontos a lenyeg mit erzek a kormanyon keresztul. A grafika masodlagos. -
VincentVG #23389 Ki ez az idióta?? :)
komolyra fordítva: néha megdöbbenek mennyire jól kezd kinézni az iRacing. bizonyos napszakokban kimondottan gyönyörű :)
(és van amikor meg baromi sterilnek érzem.. még mindig) -
VincentVG #23388 Hej de szíp grafikálya van enek a Zájrészingnek!!
Nem egy Asetto, de megjárja.. -
ozoli78 #23387 -
mumus70 #23386 Az határeset, mert olyat a Hasselhoff is csinált a KITT-el! :D