25347
-
#5332 Hm. Nagyon érdekes stílusban megy, ez eltér attól, amit eddig HNR ufoktól láttam. Ez a szűk íven oválon az én mániám, de soha nem tudtam gyorsan menni ott. Jó látni, hogy jól gondoltam, csak béna vagyok jól csinálni. Az egyik fele legalább bejött! :D -
#5331 Van extra igény, méghozzá Truck Phoenix... Egyszerűen nem tudok úgy menni, ahogy a leggyorsabbak. Végre mentem egy versenyt Dale Jr.-ral, de nem tudom úgy íven tartani, ahogy ő... Mellette indultam 2. helyen, csak a 3. helyre lett volna reális esély, de keresztbeálltak előttem, sérült a kocsi, körhátrány...
Dale Jr. cockpit -
Toya #5330 Kicsit átalakítottam a HSW-n az iRacing setup részt, így aki valamelyik kategóriára specializálódott az könnyen elérheti az oldalon található összes beállítást. -
Toya #5329 Persze, hogy küld! -
#5328 Ne kérdezd, küldd :D -
#5327 Bezony! Na ha ott nem én leszek a KIRÁLY! akkor megeszem a kormányom! Meg is rendelem már most marcipánból,legalább finom legyen! :D -
#5326 jön watkins glen? -
#5325 Még anno csináltam egy betonstabil, kényelmesen vezethető, de gyors advanced szoli setupot Limerockra. Elküldjem esetleg? -
Toya #5324 Raktam fel pár Skippy setet én is. Majd holnap rakok fel Mazdát és Radicalt is.
De ha vannak extra igények szóljatok, megpróbálok keresni :) -
pasztor #5323 -
Toya #5322 Kirakva az általad küldött legújabb és Pisti által küldött is!
Nálam is van még néhány Skippy set, igyekszem azokat is felrakni. -
lboyongo #5321 1előre csak új PB-t mentem vele, javítottam 2 századot a régin:)
nagyon jól sikerült kis setup- igaz nem gyorsultam vele valami óriásit, viszont sokkal stabilabban mennek a 48.5 alatti idők. el nem tom képzelni hol kapok tőled több mint egy másodpercet, hiányzik nagyon a szektoridő...
Viszont ahogy nézem a többiek se tudnak a 47.1-el mit kezdeni, szokják csak:)
köszi h megosztottad velünk -
lboyongo #5320 ezt megnézem, hátha bemegyek vele 48 alá:)
-
#5319 Aztán kinél? überufo2-nél? :D -
#5318 Van egy nagyon jó setupom Solstice Laguna Seca-ra, 1:47.1-et tud nálam, de lehet, hogy az 1:46 végébe is bele tud(na) harapni. Toyának elküldve. -
#5317 -
#5316 Akkor csak annyi a különbség, hogy az életnek szebb a grafikája -
#5315 OFF, de nem tudom kihagyni, annyira jó, ma olvastam az F1 Racingben:
1959 F1 Német nagydíj, Avus. Autópálya oda vissza, egyik végén kis szűk visszafordító, másik végén döntött oválkanyar macskakőből, de durva szög, hatalmas fal. Holland arisztokrata, Carel de Beaufort egy karcolás nélkül megúszta, amikor Porchéja katapultált a döntött kanyarban, majd egy gerincroppantó csattanással 10 méterrel mélyebben a paddockban landolt. Beaufort zavartalanul gázt adott, mint ha mi sem történt volna, és visszaállt a versenybe. :D
Ilyesmit én is tudok bármikor simmel! :) -
#5314 Nálam megy a cucc, este leszek MSN-en, ha érdekel megbeszéljük mi kellene ! -
pasztor #5313 Szerintem a NASCAR vs. F1 témába ne menjünk bele, jobb a béke a fórumon. Maradjunk annyiban, hogy autót vezetni jó, mindegy hogy csak balra, vagy jobbra is fordulsz.
A sim-chassis bejelentése szerint nem lesznek új szetek, max a régiek maradnak kint. Az iRacing fórumán (legalább is a West-Europe-ban) van "setup garage" de az ottaniak nem igazán jók, a jobb pilóták nem rakják fel a szetjeiket. -
#5312 hát mondjuk nem csodálom. segitenék én is ha tudnék, de még nincs annyi tapasztalatom. :/
sim-chassic srácok amúgy tényleg nem adnak több setupot ki? csak kirakták a régieket aztán ennyi? :(
engem azért érdekel a road is. felvetődk ugye a nascar vs (pl.) f1 téma. melyik is a jobb. :)
nos, véleményem szerint, amikor is megnéztem pár teljes nascar futamot, hát külső szemlélőként nagyon jó volt a rengeteg előzés (DE!) a verseny felénél elgondolkoztam, hogy basszus, annyi volt már, hogy jópár előzésnek a jelentősége is minimálisra redukálódott. vezetni nagyon jó a ezeket a stock járgányokat, de véleményem szerint, egy skip barber, és egy radical is minimum olyan szórakoztató, ha tudsz velük határon autózni. Amúgy sok sikert a setupoláshoz, állatok vagyok, és kösz mindenki nevében, hogy ezt elérhetővé is teszitek :) a Következő szezonra már gondolom minden pályához lesz valami, aztán énis elkezdek okoskodni mit miért. :)
road setupokat azért majd készítek nemsoká. (olyanok lesznek amilyenek, de lesznek :P)
amúgy most már 100%?, hogy a következő szezonra a Lotus jön? :) Érdekes lesz az tuti :)
ui: amúgy a fékkel egyre több bajom van, sokszor nagyon puhának érzem squas labdával is, vagy nemtom mi van velem, nagyon nem az igazi.. :/ lehet berakom a keményebbet ha megtalálom végre :) -
pasztor #5311 Pont ezért gondoltam, hogy közreadom az enyém. A sim-chassis fiúk sajna nem akarnak többet segíteni, akkor fogjunk össze legalább mi magyarok.
Nekem van 2-3 év tapasztalatom ovál szetekkel, ott mindenképp tudok segíteni. Road engem annyira nem érdekel, meg arra van a setup guru-n elég segítség.
Valami oknál fogva a Silveradonál mindenki örzi a titkait mintha a szent grál lenne. -
pasztor #5310 Jah régen shock collar volt. :D
A shock perch offset változtatja a súlyelosztást a kerekeken, olyan mint az NR2003-ban a wedge, csak minden keréken külön kell játszani. :) Verseny közben a pitben a jobb hátsót lehet állítani, ha leengeded túlkormányzott lesz, ha felhúzod kicsit alulkormányzott.
Embere válogatja kinek mi fekszik, sztem érdemes egy stabil szetet csinálni, mert ezeken a hosszabb versenyeken (gondolom cup lesz vagy 2-3 órás) nagyon könnyü odacsapni, javítás ugye meg nincs, csak shift-R egyszer. -
Toya #5309 Megjöttek a beállítások Pisti, ki is raktam őket.
Arra bíztatnék mindenkit, hogy küldje el a saját beállításait még ha nem is érzi tökéletesnek azokat. Lehet, hogy másnak fekszik majd és nagyszerű eredményeket ér majd el vele.
Hátha tudunk ezzel is egymásnak segíteni.
Ide jöhetnek: [email protected], [email protected] -
pasztor #5308 Én is próbáltam a puha rugókat. Tényleg jobban tapad, de annyira imbolyog a gép, hogy tiszta lutri kanyarból kifelé jövet.
Maradtam a 400-as RF rugónál, kis változtatásokkal kész a race set is. Tegnap mentem is vele egyet, csináltam jó sok kezdö hibát, de így is majdnem nyertem. :)
- Kb. 80 körre elég egy tank, a 40. kör után már nem érdemes tankolni. Én ezt jól elfelejtettem, söt a 3. stoppomnál sem csekkoltam ki a benzint, így még tettek bele 1,8 gallont, jóval nehezebb voltam mint a többiek.
- A pitben nem lehet ütközni, átmennek az autók egymáson. Én végig kerülgettem mindenkit a hülye fejemmel.
- Kb. 40 körrel a vége elött érdemes gumit cserélni, aztán usgyi. Utána már nem nagyon van értelme kimenni, mert nehéz elözni. -
#5307 Megvan... DSOUND.dll
X-FI Alchemy - EAX miatt odarakta... ez meg ugye nem támogatja. Ki kell törölni ha valaki megszívná...
-
#5306 Ráadásul 0,2 SR ugrott :)))) -
#5305 Járt már valaki úgy, hogy nem idult el a program szabálytalan művelet miatt?? Restartoltam is már, meg minden... -
#5304 Hát néha tényleg agyrém ez a játék :)))
Indultam Skippivel, mindenki laggolt mint az állat, karambol karambol hátán mindet elkerülöm valahogy ,erre valamelyik paraszt telifékkel megáll előttem :)))) Összetöröm magam, megyek boxba és egyszerűen nem indul el az autó !!!! Sebesség 1-est mutat sehová nem tudom elváltani de csak bőg a motor nem megy sehová ......Aki megállt előttem valami olyasmit írt, hogy elnézést de lefagyott nála valami :))))) -
#5303 Ez itt nem fog menni, egyrészt még szokni kell az autót, másrészt egyedül képtelen vagyok jó beállítást csinálni a 0-ról, max alakítgatni tudom, azt kész :) Ha lesz race setup, szólj pls :-)
Próbálgattam délelőtt, az alacsony rugó valahogy nem volt jó, viszont magassal nem volt rossz, csodálkoztam is rajta...
Shock Collart nem látok, csak Shock Stiffness-t és Spring Perch Offset-et, de még ki kell tapasztalni, melyik változtatás gyorsít... :) -
pasztor #5302 Ez elvileg nem cheat, a valóságban is így mennek, ott wiszont be lehet állítani a bump stop magasságát a lengéscsillapítón, hogy ne érjen le az autó a kanyarban. iRacingben nincs ilyen, szerintem a Shock Collar nem ezt a célt szolgálja. -
pasztor #5301 Nincs mit, ideje, hogy a bajnoki lista elejében legyél, ott a helyed.
A guminyomás sajnos ilyen, még a late modelles idökben keresgéltem rá a fórumon, és ott mondták, hogy a kijelzett értékek sajnos nem jók, gyakorlatilag apró változtatásokkal ki kell tapasztalni, hogy melyik nyomás adja a legjobb köridöket. Én ezeket az értékeket csak találomra nyomtam be, de úgy néz ki szerencsém volt. Azóta próbáltam más guminyomást is, de egyik sem ennyire "kényelmes" nekem, vagy ha kényelmes akkor nem gyors. -
#5300 Ezek után sűrűbben nézem a mail-eket, köszi :D Kis változtatásokkal 28.4xx, ahogy írtam. Eszméletlen jó set, amivel magamtól próbálkoztam, közelébe nem voltam, sokat segítettél! Viszont amit nem értek, az pl. a guminyomás. Én úgy tudtam, hogy az a jó beállítás, ha kerék külső és belső oldala hőmérsékletének számtani közepe = a kerék közepének a hőmérsékletével. Eddig egy ilyen iR setupot sem láttam még...
Majd kipróbálom ezt a min. első rugót, de elég szégyen lenne, ha működne a "cheates setup"... -
pasztor #5299 A late modelnél így KELL menni, mivel nagyon nehéz járgány, és a gumik gyorsan szétmennek.
A trucknál még nem igazán tudom, de pl. a Phoenix szetemen 53% fékerö van csak elöl, és néha még így is füstöl a jobb elsö gumi.
A truckhoz egyébként tegnap hallottam valami érdekeset: coil bind setuppal mennek az alienek. Ez kb azt jelenti, hogy leveszik az elsö rugókat a legalacsonyabb értékre, aztán bump stoppon mennek a kanyarban. Ezzel az a bibi, hogy sztem az iRacing nem szimulál ilyesmit (a bump stop az ugye egy végtelen kemény "rugó" lenne), vagyis csak egy marha puha, billegö járgány lesz az eredmény, ami állandóan a földet veri.
Azért hamarost kipróbálom. -
pasztor #5298 Neked már elküldtem tegnap este, nézz bele az inboxodba. -
#5297 Már alig várom -
#5296 Ez a Legends-nél nagyon feltűnő... de így van a Late Modelnél - esetleg a Truck-nál is? -
pasztor #5295 A fék azért jó, mert ha elég hátsó fék van benne, akkor segíti fordulni az autót, nem a jobb elsö gumi kapja az egész terhelést kanyarba bemenet. Nehezebb jól csinálni, mint a sima gázelvételes fordulást, de ha belejössz akkor egy hosszabb versenyen sok gumit meg lehet vele spórolni (vagyis jóval gyorsabb leszel). -
pasztor #5294 A HSW-n az nem az én szetem. :)
Majd elküldöm Toyának, ami van, aztán felteszi, ha van ideje. A truck egyébként ilyen, eléggé tolja az elejét, aztán ha rálépsz gázra, akkor a 600 lóeröt elég nehéz letenni az aszfaltra. ;) -
#5293 Akkor ezek szerint Te tudod milyen lesz mikor kész lesz teljesen. Elárulnád, hogy hogyan fog kinézni ez az egész, amikor kész lesz? Végezetül, köszönöm, biztos vagyok benne, hogy lesz még nagyon sok jó versenyem, és neked is jó versenyzést kívánok!