25347
-
#5372 Mondjuk az volt az érdekes, hogy elengedtem a mezőnyt, de nem szakadtak el tőlem annyira, ahogy vártam. -
RedRiot #5371 "És még lassú is vagyok mint a dög, olyan futamon még nem indultam, ahol ne lett volna 1:21-es versenyző, én meg eddig egy 1:23:523-as bestidővel rendelkezem"
A rajtrács ne tévesszen meg. Az még hogy ott egy jó idő még nem jelenti azt, hogy azt az illető 20x egymás után, nyomás alatt is hibátlanul produkálni tudja majd. Lehet hogy aznap az a verseny az első session-je, akkor ült le a géphez. Szerintem mindenkinek kell pár perc, hogy bemelegedjen, elkapja a ritmust. Ha Te bemelegítettől, ő meg nem, akkor máris előnyöd van az első pár körben, mert ő gyakorlatilag ott még warm-up-ot tart. :)
Nekem 1:23.315 a legjobb időm, de versenyen besikerül több 1:24-es kör is. (ha zavarnak itt a szobában akkor 1:25 is :/) Ha Te stabilan tudod gyártani az 1:23.5-öket, akkor van sanszod 1.22.5-1.23-as emberkéket is utolérni, szvsz.
-
#5370 Idő nem érdekel sem a helyezés, de hogy kilátástalanul belemegy mindenki az "előzésbe" lesz ami lesz alapon az elég bosszantó ....
Illetve a rendszer bosszantó ... Kilöknek hátulról car contact... Gyorsítok már annyi rutinom van , hogy még véletlenül sem megyek az ideális íven, de kívül is nekem jönnek... Car contact.... Forgok egy darabig , elindulok erre megint nekem jönnek, ismét egy új car contact.... ez nekem legalább 0,5 SR mínusz....
Itt vagy elől kell lenni, vagy ha kocsi van a közelembe ki kell mennem a pályáról mert rosszul járok ......Rakás szar az egész, mehetek kubikolni megint , hogy meglegyen a megfelelő SR-em ....Pedig isten a tanúm ha csak a gyanúja is felmerül bennem , hogy jóval gyorsabb van mögöttem, már rutinból elengedem, hisz itt kész életveszély ha az ember háta mögött autó van ! :)))De mindenkit had ne engedjek már el, még ha a saját hibám miatt is fel tudott zárkózni !?
Remélem lesz hamarosan privát szerver, más nem warezosok megoldják ... -
#5369 én meg sem nézem hol tartok, mert gutaütést kapok. Hátulról telibevertek, emiatt a célegyenes végén már kintről kezdtem meg az alső kanyart, majd a szük balost már be sem bírtam venni a futómű miatt. Garázs, persze élmezőny elé vissza, elengedem őket, kezdtem belejönni, hiba nélkül eljutok a kilencedik körig, kanyargós részen keresztbe a barom, lemegyek fűre hogy kikerüljem, de így is nekem jön. Szintén sr és irating a levesbe. És még lassú is vagyok mint a dög, olyan futamon még nem indultam, ahol ne lett volna 1:21-es versenyző, én meg eddig egy 1:23:523-as bestidővel rendelkezem :( nem tudom mi lehet a megoldás :( már az sincs, hogy megyek amennyi kedvem tartja szolival, mert ott is alig jön össze a 6-os mezőny néha, bár azt a himbilimbit kezdem unni. Ezzel a skippivel 2X annyit kéne mennem, mint a szolival, hogy megszokjam, és értelmes időket produkáljak, de hamar felidegesít :( -
#5368 Háét ez a skippi használhatatlan :((((
Fél verseny alatt 10 ! csar contact! Egyik sem a hibám, simán belémjönnek hátulról ....
Szerintem most lazán lementem 3 SR alá :)))))
Akkor viszont ez volt az utolsó előfizetésem, vagy megoldják, hogy ne én szopjak amiatt mert nem ismerik a féket, vagy maradok a warez-nál és körözgetek néha-néha ... -
pasztor #5367 Mentem egy Atlanta truck versenyt, de elég gatya a dolog. Mivel a truckok már nem olyan erösek mint az NR2003-ban, gyakorlatilag egy kicsit nehezebben vezethetö Daytona lett az 1,5 mérföldesböl is, padlón autókázik körbe mindenki, méghozzá a belsö íven. Ilyen unalmas 50 köröm még nem volt Atlantában. :P -
#5366 ill. a pedál :P -
#5365 lehet nem jól van bekalibrálva a kormány... -
RedRiot #5364 Huh, végre rámmosolygott a szerencse, annyi pitiáner baki után! Skippy, Summit, 2. helyről indultam. Az poleról induló kolléga rögötn besokallt az első kanyarban, és ahelyett hogy előírás szerint belementem volna, sikerült kívülről elosonnom mellette. A tükörből láttam, hogy a többiek lassítani kényszerülnek.
Első helyen vagyok, van 2sec előnyöm, hátra még 22 kör. Legnagyobb meglepetésemre néhány kör után már 10sec fölött volt az előny. A végén elkezdtem visszavenni, és megkezdődtek a lekörözések. Egy ukrán versenyzőt értem utol, közeledtem hozzá. A célegyenesre fordító kanyarnál utolértünk egy még lassabb embert, aki alatt keresztbefordult a gép! Az ukrán lassított és kiengedte a kavicsra, én meg imádkoztam és elmentem közöttük, két kerékkel a kavicsban. Szerencsére az ukrán normális volt, és nem húzta rám az autót, hanem látta hogy jövök, és hogy nem vesztettem sebességet.
Ha nem lett volna az a "1st corner crash" akkor valszínűleg nem én nyerek, de azért örülök, hogy végre nem én voltam az, aki a második körét már elgörbült futóművel és orrkúp nélkül kezdi.
-
#5363 Könyörgöm, valaki magyarázza meg nekem, hogy milyen fizikai törvények miatt megy ki a segge a skippinek, ha ugyanazon gázállással nílegyenesen megyek füvön? Egyszerűne nem értem a füvön viselkedését ebben a játékban az autónak, hacsak azt nem, hogy tuti megszívom. Bármi képes produkálni, amit betonon kéne, de ott nem, füvön meg csak azt, de ott meg nem kéne. Rongyá zúztam az sr-t meg az iratinget kippivel, pedig nem a gyorsaságra mentem, de egyszerűen nem értem a működését. Lehetetlen számomra elvenni óvatosan a gázt. Figyeltem direkt, alig mozdítom a lábam, és eltűnik a zöld csík. Iszonyat pici a hatékony tartomány. -
Toya #5362 Megjöttek a beállítások Pisti. Este kirakom majd őket. Köszi! -
#5361 -
#5360 Éééés igen, megnyertem Majd küldöm Toyának a győztes setet -lol :D A végén nagyon kopottak voltak a gumik, régóta nem mentünk ki kereket cserélni és ebben voltam jobb, mint a többiek. Az utolsó körökben sokkal jobban kellett vigyázni a gázadásokra, mint friss gumival. Érdekesség, hogy HNR-ben is Phoenixben nyertem először és itt is
Adhatnátok tippeket, mivel tömörítsem be a videókat, mert ezek túl nagyok :P
v1 v2 v3 -
#5359 Azz igen! Tippikus sajnos :( -
#5358 -
#5357 No, kis érdekesség: ha Limerockon az utolsó körben elszáll a gearbox, akkor pont a mostani 8,6 mp elég előny ahhoz, hogy ne előzzenek meg, feltéve ha a mögötted jövő utolsó köre 1:04:705. Vazze padlógázon hármasban 115km/h, végig a tükröt néztem, meg az F3-at és imádkoztam! :) -
#5356 Na majdnem meglett a győzelem, nem rajtam múlt :P
phoenix_crash -
#5355 oké, asszem a Laguna setuppal lebukott, ő lehet az lbolyongo! :) -
#5354 Néztem a statisztikákt iRacing szinten, elég döbbenetes értékek szerepelnek a neve mellett. A srác jó, és baromi sokat ment már Roadon és oválon is. Csak kiváncsi voltam, hogy itteni fórumozó, vagy "külsős" ? :) -
#5353 Párszor versenyeztem vele Race07-ben. Miért? -
#5352 Skacok: Tudja valaki ki az a Miskolczi László iRacingben? -
#5351 Végül fabrikáltam saját setupot skippihez, de 2 verseny után azt kell mondjam, ez nem setupon múlik, hanem első sorban kordináció :kéz-láb-fej. Egy-két 1:21 -es időt menő srácot néztem, hát nem a setup miatt gyors, hanem üti vágja, és remekül kezeli a fék, gáz-fék kombót. Szerintem. -
#5350 Háát, tényleg döglend picit az iRacing. Ma itthon betegeskedtem, és olyan tapasztalatokat szereztem, ami régen volt. Nap közben nem tudtam indulni Advanced Szolin, Sima szolin volt egy éppenhogy 6-os mezőny, meg 3 körül egy unofficial 3 fős :( Egyedül skippi volt reményteljes, az első verseny össz 13 fő, a másodikra már 2X13 fő gyűlt össze. 2 hónapja végigtoltam egy pénteket simán szoliból :( -
Toya #5349 Raktam fel Silver Crown beállításokat is, hátha valakinek éppen az a kedvence :) -
#5348 Nekem akkor is rohadtul hiányoznak a szektoridők, az nagyon sokat elárul :( -
#5347 oval setup
Vki fordíthatna esetleg :D A kerékdőlés résznél leírtak alapján mégis jó lenne a játékban a gumihőmérséklet jelzése..?? -
#5346 Persze, hogy a gázadás a lényeg, minél előbb gyorsulni ki. De ehhez olyan set is kell, amivel meg lehet ezt valósítani :-) -
#5345 Most épp lejárt a regisztrációm, és Januárig nem is frissítem, de valaki pls árulja el nekem hogy mit írnak itt arról hogy áll a Motin Sim.
Köfönöm
-
#5344 Teszteltem skippi setupokat Summitra. Átlag 8 kör setuponként
Alap:1:25:698
Stable:1:24:664
Huttu:1:24:495
Kepford:1:24:452
A lényeg: Kepford a legkellemesebb, gyors, stabil, féktávon-kanyargós részeken is kezelhető. Huttu gyorsabb is lehetne alattam, de piszokérzékeny a 8-as stabilizátor miatt, kisebb stabbal meg lassú az alacsony keréknyomás miatt, nagyon könnyű hibázni. Jómagam az 55%-os fékerőnél maradtam, azzal nehéz blokkolni. Kepford HSW-ről letölthető, ajánlom mindenkinek, 7-es stabilizátora van.Hangolni érdemes, ha kiismerted: csökkentve a guminyomást jobban tapad kanyarban, de csak akkor érdemes, ha megszoktad, és nem vesztessz sebességet, mivel rossz kanyarvétel után nehezebben gyorsul fel.(-as stabbal jobban kanyarodik, túlkormányzott lesz, jobban tart ívet, de baromi érzékeny lesz a gázelvételre a segge ideges lesz. Nagyjából ennyi :( -
#5343 Jah, ez az ominózus eset a legelső köröm volt ezzel a setupal ! :D -
#5342 Tényleg nagyon jó a setup! Meg kell tanulnom kiatózni, mert durván megyek keresztbe vele kanyarokban, annyira kanyarodik! Szokásos stílusban próbáltam venni a dugóhúzó utáni balost, és padlógázon vazze keresztbedrifteltem az egészet! Mire túléltem-kihevertem, addigra a célegyenesre fordultam, és csak ott vertem falnak! Élvezetes Rallystyle-t lehet vele csinálni, gyorsabb nem lettem, de vigyorgok végig! :D
De a setup kurvajó! Versenyre hány liter kell? -
pasztor #5341 Jaja, de iracing-ben is nyomul annyit, mint te, ami már nemnormális kategória. -
#5340 Vajon hol tanulhatta? :DDD
Azért belegondolni sem pite, hogy ezen ember háta mögött mennyi megtett kör van már összesen igazi pályán!!! -
#5339 Köszönöm! Le is töltöttem, ahogy felraktad, mind a 11 setupot. -
Toya #5338 Raktam fel én is néhányat :) -
#5337 Küldheted neki! Köszönöm! -
pasztor #5336 A gázadásban van a trükk:
Mivel a truck önmagában nem fordul rendesen, rögtön a fékezés után gázt kell adni. Persze nem padlón, de olyan 50-60% körül, és a truck rögtön fordulni kezd. Ha megfigyeled Jr. is ezt csinálja, ami igazán lenyügözö az a pontossága, meg az, hogy gyakorlatilag majdnem századra azonos köröket tud futni. -
pasztor #5335 Nekem van modified cuccom, de a legtöbb a sim-chassis szetekböl van változtatva. Ha azok nem fekszenek elküldhetem Toyának a komplett készletet. :) -
Toya #5334 Zso az már van néhány darab fent :) -
#5333 Jól látom, hogy nincs SK Modified? Nekem nagyon nagy kedvencem, és örülnék egy kis gyorsulásnak. Silver Crown-hoz is lehetne. Köszönöm!