25347
  • lac coo
    Ebben a szezonban már mindegy mennyi az SR-em, mehetek Skippyvel?
    Mert most pont 3.0 :DDDDDDD
  • lac coo
    Nem tudtam megcsinálni a cuccot, szombaton melóztam, tegnap meg nem vitt rá a lélek! :))) Sorry, de a héten valamikor sort kerítek rá ! ;)
  • petesilver
    Elkezdtem gyakorolni skippivel Limerockra. Csináltam egy olyan setupot, ami nagyon engedékeny a hibákkal szemben, elküldtem Toyának mailben. Aki gyorsabbat akar, az rakja a stabot 8-ra, de ott vagy eltalálja a kanyart, vagy megy a segge. két egymás utáni hibáktól és rossz kanyarvételtől hemzsegő kört felraktam, csak hogy lássátok, miket meg lehet fogni ezzel a setuppal. Így mentem vele rosszul 59.513-at és 59.590-et. Gyakorlással ezzel a setupal szerintem 58.500-ös időket lehet menni stabilan, rizikó nélkül.

Video 2 kör
  • lac coo
    Mondjuk a végén már rohadt nagy g...i voltam ,felálltam a dombtető és bevártam a fickót aki leszorított az első helyről :P
    Akkor csak azért nem akadtunk össze mert lementem a füre, láttam, hogy oldalba fog kapni célegyenes végén.Aztán hátraestem a daráloba na ott már nem lehet normálisan játszani ...
    Legfeljebb eltíltanak kicsit, úgysem akarok egy darabig előfizetni :))))
  • lac coo
    Azért első helyről sokszoros töréssel isten tudja hány kört kapni az már valami :))))Skippyvel ....rosszabb mint a roki Pontiac daráló ....
  • petesilver
    Fun video Limerock skippi
  • petesilver
    Izé..Durva Limerock kör Mazdával, de ez műxik is
  • petesilver
    [IMG]Durva Limerock kör Mazdával[/IMG]
  • lac coo
    Nem Zondát akartál mondani ? :DDDD
  • petesilver
    Azon gondolkodtam, hogy van abban valami beteges, hogy ha Subaru sportverdát látok, akkor azonnal beugrik, hogy Juan :D Szabadalmaztatni kéne mondjuk Subaru Impreza Juan, vagy az új név lehetne simán: Subaru Juan :D háddenem? :D
  • lac coo
    Jaja, nekem is tetszet, én még nem láttam ! :)))
    Főleg ahogy 3. percnél kerüli a bólyát, az valami egészen különleges !
  • JuanG
    nyugi, símán elfér itt sztem, és különben is lássák minél többen, SUBARU RLZ!!!!! :DDD
  • petesilver
    Bocs srácok, de én hűséges betokosodott fajankó vagyok, én más fórumra nem járok, mióta iracingre kattantam, ezt mailben kaptam :( sorry, majd Alex törli, ha szépen kérem. Alex! Szépen kérem!
  • lac coo
    Megnézném, hogy engednék rá az iracing-esek lézerszekennerét az Albert által tervezett kasztnira :)))
  • lac coo
    Főleg ha azt sem lehetne erőből elpörgetni :))))
  • JuanG
    pár napja kaptam ezt a linket PH fórumon is, elég állat!! :DD...érdemes megnézni a snowboard-os videót is :PP

iRacing alatt is megnéznék egy ilyen subaru-t :DD
  • pointer4
    Jajj ne, ez már nemtom hanyadik lineklés erről :D
    Alex, megcsinálod a tesztpályát rF alá ?
  • petesilver
    For Juan :) és mindenki másnak, aki szereti az autósportot. A hangja döbbenetesen állat, a sofőr szintén!!!!!
  • petesilver
    Azért az a testhelyzet ahogy vezet, álla alatt a kormányal, na az megér egy misét! :D

Skippi Limerockot próbálta már valaki? Tegnap kipróbáltam, hát skippigyilkos a domb teteje, ha nem jó szögben érkezik az ember, csúnyán elhajítja a verdát. Eccer olyat szltóztam többszörösen, hogy ihaj, végül fejtetőn landoltam, mint büdösbogár! :D DE megtanultam tisztelni a szolit, nem sokkal gyorsabb kanyarokban a barber sem!
  • pasztor
  • DTap
    Aki ott játszik a háttérben a jóbarátja, szintén aktivan nyomja az iracinget, nagyon sokat megy Legendssel.
  • Cowek
    Tuti NR2003, de elég brutális a multimonitoros rendszer :-)
  • JuanG
    ...ez már iRacing volt? inkább NR2003 nem?
  • Alexease
  • HaZso
    v2
  • HaZso
    Bristol nem lesz egyszerű, már előre látom.
    v1 v2
    Toya, ha találsz setupot, rakd fel légyszíves!
  • lac coo
    Megnéztem a statomban, nem ír meghibásodást..Nem értem miért nem tudtam visszafelé váltani, tuti nem nyírtam ki , és mikor kiléptem a versenyből ott rögtön működött a játékban a váltó, szal nem valami beállítás szált el ....
  • lac coo
    Létezik, hogy a váltóm ment tönkre az első kanyarban,azért nem tudtam egyszerűen visszaváltani ?
    Soha nem ment tönkre még autóm iracingben, nem tom mi lehetett ez :)))
  • RedRiot
    Azt is figyelembe kell venni, hogy akit leköröznek, annak valószínűleg elég kihívás az autó úton tartása is. A mögötte jövő gondolatainak olvasása, és a pálya bármely pontján egyértelműen félrehúzódni nem mindenkinek könnyű feladat. Egy lassabb emberke mellett belevágni vmi kockázatosabb előzésbe, az nem mindig jó ötlet.

Ha pedig érzi az ember, hogy még nem megy neki az aktuális pálya, akkor érdemes nyomjon egy F3-at, és ha látja, hogy valaki körönként 3 másodpercet hoz rajta, majd egyszer csak a seggében van, akkor azért keresse az elengedés lehetőséget.
  • lac coo
    Csak sokan úgy képzelik el ezt az elengedést, hogy utolér valakit, akkor lassítás nélkül simán el tud majd menni mellette. Ha egy kanyart már mögötte kell mennie, akkor fel van háborodva. Persze ez a jobb eset , sokan vannak akik valóban még csak nem is lassítanak , simán elvárják, hogy menjen ki mindenki a fűre hisz jönnek ...:))))
  • RedRiot
    "(És végre lehetne már valami hasonló FFB-vel és fizikával valami rallycross progi is ...)"

Az nem lenne rossz! De oda valamivel enyhébb "car-contact" szabály kellene. Oda azért való életben is befér egy kis furakodás, egy-két bodicsek. :)

F1-es autó? Érdekes lenne, de egy light-weight kupa sem lenne rossz: Ariel Atom, KTM X-Bow, Lotus 2-Eleven?

viziloitato: "Mikor utolérnek, akkor gondolkodás nélkül jobbról, vagy balról beszúr, akár lehetetlen helyen is,"

Ja ja, páran nem fogják fel, hogy ahogy előzni sem lehet a pálya bármelyik pontján, úgy elengedésre sem kerülhet sor mondjuk egy keskeny és kanyargós szakaszon. Én általában úgy engedem el a sokkal gyorsabbat, hogy a kanyar második felében nem gyorsítok ki teljes erőből, hanem szűk íven tartom a gépet, így egyértelműen látható hogy elengedem. Kanyar előtt helyezkedni össze-vissza zavaró lehet a másik számára.
  • lac coo
    Pici forma autónak ott van a Barber, valami GT osztály kéne ... :))))
    (És végre lehetne már valami hasonló FFB-vel és fizikával valami rallycross progi is ...)
  • Alexease
    Kivancsi leszek, hogy lesz-e, es ha igen akkor mikor mostani F1-es auto?:) Mivel a BMW-Sauber eleg rugalmas volt eddig is (LFS, rFactor), igy az iRacing-nel is meghuzhatnak reklamcelbol:) Fleg, hogy az iR sokkal komolyabb program, marcsak a liszenszeket (autok, palyak) is figyelembe veve;) raadasul, a BMW mindig aggodik a tengerentuli reklamai miatt (lasd. F1 vs. Indianapolis es Canada).

Nem mintha nekem hianyozna, jobban orulnek egy Formula BMW-nek vagy egy M3GTR-nek:))))))
  • Alexease
    Nem, semmilyen online resz nem mukodik benne, attol nem kell felni;) Annal azert komolyabban ossze van rakva a program es a rendszer:)
    csak arra jo, hogy ha mar valaki megvasarolt jonehany autot es palyat, de nem fizet elo a "szerverre", akkor offline tudja hasznalni:) Az maskerdes, hogy csak a regebbi verzioval lehet hasznalni, es nem a szerverre fizetunk elo, hanem a program hasznalatara (lenyegtelen, hogy hany 100 dollart koltottel materialra):)))
  • petesilver
    DE gondolom ezzel nem lehetett felcsatlakozni az official oldalra. Úgy értem csak nem versenyeztem warez ellenféllel????
  • Alexease
    Nem ollek meg, mert mar reg lejart lemez:) De abszolut nem terjedt el. Vagy a cegtol (Kaemer) feltek, vagy egyszeruen ennel nincs ertelme a wareznek. Csak a korabbi verziokkal mukodik, a mostaninal mar beiktattak valami uj szerver ellenorzest;)
  • petesilver
    Jah, de én futottam skippivel és szolival is nem hivatalosat. Egyébként tényleg nagyon tolják az élmenők, általában kiszámítom, hol érnének utól, és ha rázós, akkor egyenes szakaszon elengedem inkább.
  • viziloitato
    Mostanában a nem hivatalos versenyek tudnak felidegesíteni. A héten se Legends Road, se Silver Crown nem jött össze :(.
  • viziloitato
    Nyugalom :)! Ebben a bajnokságban én sem nagyon tudok normális versenyt összehozni. A lényeg, hogy feltűnően sok a hibapontom mostanában. Ennek ellenére az SR-em eddig sikeresen tartom a biztonságos tartományban, úgy hogy én csak egy futamon indulok egy autóval, azaz akkor, és ott kell mindent megoldanom, bármi is történik a pályán. Talán ezért tudok mindig célba érni, mert ehhez szoktam hozzá. Nagyon sok SR pontot szoktam gyűjteni TT-on, és qualon, de abból is csak egy egy autóval. Nekem inkább a legjobbakkal vannak problémáim. Mikor utolérnek, akkor gondolkodás nélkül jobbról, vagy balról beszúr, akár lehetetlen helyen is, és ezek után gondolom anyázna, ha valami rossz történne. Huttu azért meg szokta gondolni, mióta lezúzták egy SK futamon. Ezek szerintem még a gyengébb képességű játékosoknál is sokkal veszélyesebbek. Vezess óvatosan, és mindenkiben a rosszat lásd, akkor nem lehet baj :).
  • petesilver
    Ezért most megöl Alex, de: iracing warez? nem má! Hogyan?????