25347
  • petesilver
    THX!
  • petesilver
    A 79-es vonalvezetésen próbáld ki! Egyszerre tökös, nehéz, gyors, szivatós, élvezetes pálya! Benne van minden sava-borsa az autóvezetésnek 1 pályán! Hatalmas feeling!
  • pointer4
    Én úgy tudom, nincs benne FFB. Persze lehet keverem.
  • Alexease
    Tessek;)
    iRacing - Skip Barber - Watkins Glen (AVI, H264, 1280x800, 30MByte)
  • symbol
    nagyon jó kis kormány, én is elfogadnám :)
    bár akkor már inkább frex :D a pedálja sem olyan nagy szám, sokan jobbnak tartják tőle a CST-t. nah de nem menjük át nagyon OFF-ba. :)

Amúgy mitől ennyire isten a watkins glen?
    jól néz ki a pálya, élvezetes szép, környezet és kidolgozás, a vonalvezetése is tetszetős, de én még soha nem mentem rajta pl :) Szóval mitől olyan nagy kedvenc, és miért annyira más, ha más?! :)
  • petesilver
    "Force Feedback" ?

Not at this time. The emphasis for ECCI systems sold to retail customers has been to address the demand for a completely fluid, seamless, and "transparent" driving interface for the race driving enthusiast. The emphasis is not on gaming effects. To provide the key effect of motion damping for the steering wheel, we instead developed our FLDS system. FLDS provides absolute silky smooth motion damping, unparalleled in feel, without the need for grinding, noisy electric motors or the electronics to support them.

Szóval most sem vágom teljesen, de érdekes lehet :D
  • petesilver
    FLDS
    Lehet. Nem olvastam, csak néztem az szíjas megoldást, azt hittem az az. Nekem zavaros amit írnak Fluid Damped Steering System. Valami középrehúzó erő asszem van, meg csillapítás, meg ilyesmi. BTW ránézésre akkor is szép a kidolgozás ! :D
  • petesilver
    THANK YOU!
  • symbol
    AZ ECCI kormányai szerintem nem FFB-sek de mindegy :)
    az új pálya klassz, bár nekem sincs sok időm mostanság, talán jövőhéten majd lesz kicsit :)
  • Alexease
    Akkor csak neked:) Mindjar tomoritek, toltok egyet...
  • Alexease
    Eppen ma neztem en is:)
  • petesilver
    nem. DE most hogy bemutattál minket egymásnak, szívesen megismerném közelebbről is! :) Háát a kormány megoldás frenetikus, pláne a premium kormánykínálat! Az FFB motor hűtőbordái nem magyarországra terveződtek, mennyi port lenne képes az már összegyűjteni? :)
  • Giovanni #5440
    Ismeritek?
    http://www.pto.hu/post/1/1425
  • petesilver
    ÁÁÁÁ! 25 dodó! hát nem idén lesz meg :(
  • petesilver
    Gondoljunk kérem a csóró hadosztályra is! Megdöglök érte, de nem tudom, hogyan fogom megvenni :(
  • Alexease
    Nem keszul. Ezt mindenki ismeri es mindenkinek meg is lesz:) Felesleges:)
  • lac coo
    .
    Gondolom már készül valami video ...! :DDD
  • Alexease
    Meg van:)
  • Alexease
    Regen neztem mar iR forumot, es csak most lattam, hogy hivatalosan is bejelentettek a Corvette C6.R-t!
  • Alexease
    Majd ha kint lesz a Track-ek kozott;) Mar 2-3 hete nem volt osszerakva a kormeny, de Watkins-t tesztelnem kell nekem is;P
  • viziloitato
    Fenébe! Nem tudom betenni a kosárba.
  • viziloitato
    Jól eldugták Watkins Glent! Nálam a tracks menüben nem látható, de a 24 Heures Du Fun alatt már igen. Egész nap a tracks mappát néztem, erre most véletlenül megtaláltam.
  • pasztor
    Kösz Toya, itt én sem jutottam egyröl a kettöre. :)
  • HaZso
    Köszi a Parker setet, egész más így menni időmérőt! :-) A legjobb időm 15.277, qualon 15.293, szal már kezd tetszeni a dolog :D A JV seteket meg lehet dobni a kukába, a phoenixi se volt egy nagy szám. A race setupot holnap próbálgatom...
  • HaZso
  • Toya
    Raktam fel Silverado beállításokat Bristolhoz, ha valakit érdekel.
  • petesilver
    Igen, de fedje sűűűűrű homály, milyen titokzatos módon! :D A global ugyanis azóta sem műxik, más eszközökhöz kellett nyúlnom :( Viszont felötlött bennem egy setupguide, ami ki van egészítve renderrel, amin látszik, hogy állítás után mi változott, valamint autó/futómű modellen megmutatja, mi micsoda.
  • Cowek
  • lac coo
    No, csak sikerült!?
  • petesilver
    Quickfun :)
  • petesilver
    Már nem kell köszi, rajta vagyok az ügyön!
  • lac coo
    De most mentem pár Skip Barber futamot az már elég a feljebb lépéshez , nem ?
    Feltéve ha addig feltornázom az SR-t...
    Pontiacban nincs ilyen daráló, lehet mert ott viszonylag elöl vagyok ...
  • Alexease
    Nagyon figyelek:D
  • Alexease
    Az szar ugy;(
    Szerintem, amig meg el az elofizetes, tornazd fel 3 fole (valahogy), meg ha uncsi is, hogy a kovetkezoben legalabb a lehetosege meglegyen az ujabb autoknak.

Nezd meg, mikor lesz vege ennek a szezonnak, a vege elott 1 hettel fizess be 1 honapra, ugy biztos meg lesz a megfelelo SR a Class lepeshez, aztan jon 1 het bonusz (13. het), es utana lesz meg 2 heted, hogy ismet feltornazd 3 fole, hogy majd a kovetkezo 1 honapos elofizetesednel ismet feljebb kerulj;)

A kotelezo versenyeknel elfogadja a 4 TT-t is: belepsz, mesz 5-10 kort, aztan kilepsz;)
  • lac coo
    Malacod van , hogy senki nem talál meg :)))
    Vagy nagyon tudsz figyelni :))))
  • Alexease
    Azert jobb mint a nagyatlag, a havidij es a buntetes szamit valamit. De azert nem egyszeru;) Elolrol indulva biztos nem tunik veszesnek, de nekem az nem szorakozas, hogy elol vegig izzadom 45 percet.

Igy marad az idomero nelkul, hatulrol, aztan majd lesz valahogy. Eddig jo versenyek voltak. Igaz, 1-3. meg nem lettem, de legalabb elveztem, mindig feljottem 10-15 helyet:) Mivel a bajnoksag sem erdekel, igy azzal sincs gond;) De ahoz kepest, hogy csak 1-1 versenyt mentem 1 sorozattal 1 heten, meg ugy is bent voltam a teljes mezony elso negyedeben;D
  • petesilver
    Az széép! Skippi? Nekem az totál sr irating zúzda, de nagyon. Mínusz 70 ha tizenegyedik leszek, mínusz 70 ha kilencedik, tökmindegy. Oszt soha nem volt eredményem azon a pályán még:) Visszacsúsztam Div4-be, és most már meg kell emberelnem magam valahogy, mert komoly gondok elé nézek így.
  • lac coo
    SR 2.52 :DDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Asszem beállok én is Alex módszerére: mindenkit messziről elkerülök, egyszerűen nem lehet normálisan menni :))))

Van egy videom, kicsit megcsúszok emiatt a mögöttem lévő is kicsit keresztbe áll, semmi pozicíót nem veszítünk, de gondolom gálánsan magam elé engedem ( sőt asszem én már akkor erős körhátrányba voltam a sok törés miatt ...) erre bosszúból teligázzal nekem jön hátulról ....

Szóval hiába mondják, hogy itt mindenki milyen profi meg sportszerű, az tapasztalatom az, hogy ugyanolyan bagázs van mint bármelyik publik szerveren ...
  • petesilver
    no problem! :D