25347
  • lac coo
    No de most komolyan: mitől él még mindig az előfizetésem ...???? :D
  • symbol
    hehe :D kössze :D
    nemtudom nézitek-e de szépen nő azért a létszám :)
    és hetente mindig van kb ugyanannyi új tag a táblázat szerint. :) már 6050 :) azért szép. :) ha igy haladunk lesz itt móka :) és legyünk csak sokan :P aki nem bírja úgyis visszaesik más kategóriába :)
  • viziloitato
  • symbol
    jah, kösz a kritikát, de egy hétig beteg voltam, örülök hogy éltem, nemhogy még totál taknyosan köhögve versenyezzek, SK annyira nem fog meg, Radical igen, de oda nem árt a kemény gyaksizás sem, melóval el vagyok maradva + magánéleti problémák is felléptek. :( :) de talán szépen lassan helyrejött minden, jövhéttől lehet rám számítani :D

amúgy az iracing a kormánymozdulatokból leszűri akarsz e hosszabbítani és ha látja nem, kapsz ajándék napokat, hogy lásd, milyen jófejek és akarjál hosszabbítani :D
  • viziloitato
    Javítsd a statisztikát, ne csak irkálj! Azzal, hogy csak nézelődsz, még nem leszünk többen Star Mazdaban, vagy Radicalban, de ha jössz Te is, akkor már többen leszünk. Addig még az emberek a seggüket vakarják, ahelyett, hogy versenyen indulnának, nem leszünk többen. SK Modified még nem látható a neved alatt, gondolom nincs meg, máris van egy új autó. Lassan egy hónapja nem versenyeztél, mindig azt írtad, hogy azért esténként neked mindig van időd versenyezni, ezért neked kár aggódni, hogy ezzel, meg azzal kevesen versenyeznek.
  • lac coo
    De most komolyan , van valami ajándék akció vagy ilyesmi ? :DDDD
  • JuanG
    mikulás bácsi elintézte
  • lac coo
    Az hogy lehet, hogy 11.03. -ai előfizetéssel ( 30 napos) még mindig játszok???
    Auto billing ki van kapcsolva és nem is volt azóta semmi tranzakció ....
  • Toya
    Raktam fel egyet éppen :) Hosszútávon nem próbáltam, de 10 körön jó volt.
  • symbol
    bavallom azért vááá, nagyon várom már az új járgányokat :D
    lehet egy kört nem tudok velük majd menni, de ahogy elnézem a forumla mazda közel nem olyan népszerű mint a skippi. az SR8 menő lenne, csak kevesen vagyunk még :)
    a setup készítgetés meg rulzik, bevallom nem gondoltam volna, hogy ilyen készségesen megosztjátok velünk :) folyamatos respect :D
  • HaZso
    Silverado Lowes setup kerestetik
  • HaZso
    Igen, már látom, csak később került be az eredmény.. 1 ezreddel buktam egy pontot, ezért volt nekem ez furcsa :)
  • viziloitato
    Igen, és ez biztos.
  • HaZso
    Ha a pályaváltás előtt két perccel elindul egy TT, akkor annak az eredménye beleszámít az előző héthez szerintetek...?
  • HaZso
  • Toya
    Új beállításokat raktam fel az oldalra, így akik még mindig nem boldogulnak Martinsvilleben a Silveradoval vagy Lowe's Roadon Skippyvel, azok letölthetnek néhány új beállítást.

Thx Pisti!
  • petesilver
    Bakker! Elfelejtettem bekapcsolni a profilert. Verseny indul, és az első köröm arról szólt, hogy érdekes dolgokat művel az autó, és próbálom kanyar után összeszedni valahogy. Egy komplett verseny nem volt elég, hogy rájöjjek, hogyan kéne menni ilyen kormányal ! :D
  • Alexease
    Patch-eltek az osszes autot es valami aprosagot. Szoszerint, 2.7 MByte az egesz:)
  • HaZso
  • pasztor
    Lett.
  • Toya
    Pisti elküldte a Silverado Qual beállítását, amit már ki is raktam.
    Remélem Race set is lesz belőle hamarosan.
  • RedRiot
    No, reménykedtem benne, hogy ma megismétlem a tegnapi győzelmet, de nem jött össze. Pól, aminek úgy megörültem, hogy rögtön az első körben besokalltam. Hideg fékekkel és gumikkal próbáltam trail-brake-el rátenni a 3-4-es kanyarok ívére az autót, de nem jött össze. OK, akkor gyerünk a mezőny után, semmi baj.

Két emberkét vissza is előztem gyorsan, aztán másik kettőt utolértem szélárnyékban az ovál részen. Az egyik mellett elslisszoltam, a másik még bőven előttem volt. Óvatos akartam lenni, a szokásostól lassabban és szűkebben fordultam az első kanyarba.

Az előttem lévő srác viszont vmiért még plusszban ráfékezett, talán el akart engedni, de én nem akartam kockáztatni, mögötte akartam elhagyni a T1-T2 részt, aztán majd helyezkedni. Így viszont nekizúgtam hátulról :(

Talán az is megzavart, hogy épp a féktáv kezdetén jutottam túl az első emberkén, és máshol, más sebességről kezdtem fékezni, mint egyébként, ráadásul még voltak is előttem.

OK, semmi baj, nagy baja nem lett a kocsinak. Ugyanezt a két kocsit utolértem ismét ugyanott. Az első elengedett, a srácot akivel ütköztem a T2 után értem utol. T4-et szűken szedte, mondom én elmegyek kívül, lendületből. Hopp, ő is kiengedte a kocsit, de vagy 20-al lassabb volt mint én! Csatt. Ezután már nem volt hangulatom folytatni.

Az csak egy része, hogy minden ratingomnak lőttek, de jobban elszomorít, hogy megvan rá az esély, hogy wrecker f@sznak tartanak ezután, akik látták az esetet. Azért nem tartom magam 100% hibásnak. Egyszerűen nem számítottam rá, hogy látja hogy jövök, mégis kiengedi a kocsit külső ívre. Sokat, nagyon sokat kell még gyakorolnom.

• pasztor
    Így kell ezt!
  • pasztor
    Az alap szet nem rossz, emeld a jobb oldali guminyomást 39-re, a balt csökkentsd 20 körülire. Ha az enyém kész küldöm.
  • lac coo
  • Cowek
    Na látom ezt az izgalmat nem csak én tapasztalhattam meg
    Aki még nem próbálta, nem tudja mit hagy ki
  • RedRiot
    Eh, milyen befutóm volt az előbb Skippy/Loewes-on! Pólból indultam, bár ez inkább kevés iR pontjaimnak tudható be, mint bravúros vezetési tudásomnak. :) A verseny közepére összegyűjtöttem annyi előnyt, hogy még egy megpördülés is belefért. Ha belefért, meg is pördültem.

Megkezdődött az utolsó kör, kettes kanyarból ki, 3-masban kihúzatom: motor dadog egyet. Nemá, ez még nem volt leszabályzási fordulat... Aztán T4 után megint dadog egyet, aztán újra. Ááááááá, nem igaz! Túl kevés benyával indultam!

OK, B-terv: ovál részig vhogy eljut, aztán ott felgyorsít ameddig a nafta tart, üresbe ki, utána gurulunk és imádkozunk. Kb. 165-ig tudtam felgyorsítani, utána üres. Motor leáll, csak a gumik és a szél zenél. Jaj ne, a második helyezett srác egyre közeledik, én pedig itt kolbászolok 80-al! Helyesebben hetvennel. A célegyenesen olyan 50-el gurulhattam át. Utánam hat tizeddel a második. Most mennem kell zuhanyozni, mert tiszta víz vagyok. :)

Nem lett volna túl izgalmas verseny, de még a setupnál elintéztem, hogy érdekes legyen a végjáték. :))
  • HaZso
    Silverado Martinsville setup kerestetik
  • HaZso
    Nálam ok
  • Alexease
    Az AdvancedSimRacing link mukodik valakinek? Nalam fagyast general:) Ha nem akkor del...:)
  • symbol
    nem vagyok én jobb :) ezt soha nem mondtam igy.
    ez nem jobbság kérdése szvsz. a repcsiszimeket is épp nehéz modellezni, mégis va időjárás etc. és senki nem panaszkodik mért van. ellenben ha nem lenne. az a borsa java, miről szól az autóversenyzés, ha nem a sokszor változó körülményekről? amiből akár egy gyengébb pilóta is jól kijöhet, ez sokszor nem tudás kérdése. (időzítés, etc..etc)

szerintem jogosan vagyok kiváncsi mit tudnának felmutatni az iracingesek esőben... vajon elforogna startnál az a fránya kerék? :)
  • Alexease
    Ilyen nekem mar volt. Egyenesekben 100-150 fps, a kanyarokban 1-5fps;) Izgalmas volt, foleg Lagunan;)
  • petesilver
    Persze hogy vicc volt az egész :D Nem használok árnyékot, mert engem zavar, így 100 fps-el elvan a játék még az én gagyi gépemen is. számomra az eső csak érdekes plussz lenne, ezzel az sr rendszerrel szerintem az maga lenne a halál, de a magadfajta jobbaknak biztos nagy élmény lenne.
  • symbol
    értem én az problémát, meg a hangvételt, nem is komolyan gondoltad, de igazából nem is veszem annak. mindegyik érv vicc kategória.
    Grafikailag ha meg tudták oldani a szimbines srácok, hogy ne szagasson' akkor ők is tudják már megcsinálni (másik motor ide vagy oda) ezt az egészet. Különben az esővel a látótávolság is csökkene, szal az meg nem fogyasztaná annyira pl a gépet...

Mindegy, nem okoskodom, és tudom nehéz igy meg úgy, de még mindig szimulátorról beszélünk... ami arról szól, hogy különböző helyzeteket is szimulál, nem csak egyet...

Mellesleg az is vicces, ha valaki még a gépigénnyel jön. 2009 lesz srácok... majd még 2020ban is ez lesz a kifogás, hogy de directx 15 alatt, esőben szaggatna a játék, és amúgy sem tudunk programozni, ezt már 20 év alatt bebizonyítottuk, de megpróbáljuk azért még vakdumával leplezni... szal ennyit erről.

Nincs időm mostanság sokat tolni, de igen is jól lenne esőben menni, és igen is lehet nehezebb lenne sokkal, de másoknak is, ebben biztos lehetsz. Különbségek lehet nőnének, de lehet valaki többet kockáztatna, etc. jó lenne. taktikáról nem beszélve. ez a jövő zenéje, de előre látom, hogy 5 év múlva se lesz eső... még lehet normális visszajátszás se..

nah a hangvétel miatt bocs, ha úgy sikerült, egyszerűen minden mellébeszélés ebben a témában, és ez nem az én szubjektív véleményem, hanem észérvek. mért nem tudtak egy normális nyilatkozatot kiadni az időjárással kapcsolatban, csak hümmögés meg etc. akkor vállalják be ha nem tudják. majd jön valaki aki ebben is jót csinál.

ui: nah lehet szapulni. megint én hoztam fel a témát, de váá.
  • petesilver
    Alig várom, hogy ezek a nehezen vezethető járgányok extrémnehezenvezethetőek legyenek esőben, miután ráadásul az efekt miatt még az fps-em is leesik vagy 5fps-re:)Tiszta logikai játék is lenne egyben: ha most magam elött látom a másikat balra 20 méterrel és jobb kanyar jön, vajon hol lesz 20 képkocka múlva, ha átlag 5 képkockát ugrik át a gépem? És én hol leszek akkor a pályán? :D
  • symbol
    ki hogy látja amúgy, már elvileg vagyunk 6000-en majdnem, ami azért már elég szép szám lassan, este milyen aktivak az emberek? mindig elfelejtem közvetlen futam előtt megnézni a jelentkezők számát.
    amúgy véleményem szerint, a következő javitással és f1-el meg egyre komolyabb oval járgányokkal még sokat nőhet a népszerűség. :)
    kiváncsi leszek ha lesz már minden katagóriában pár járgány, mit csinálnak, mert azért ilyen kevés emberre nem kellene mégtöbb... :)
    akkor inkább dolgozzanak az esőőőn :DDDD
    de az égkép akkor is fenomenális :D
  • Alexease
    Az atlagnal szebbek;)
    Amugy nagyatlagban nem olyan rosszak a fak a programban. van egy-ket kirivoan ronda vagy tul egyszerusitett, de osszessegeben nem rossz. Ha valaki az igazival hasonlitja ossze, akkor jon ki, hogy mennyire jol ossze van rakva. Lehet hogy "keves" poligon vagy nem annyira extra fa texturak, de a celnak boven megfelel;) A nagyon jellegzetes fak, fatipusok valoban olyanok es ott vannak ahol kell (de a tobbi is, meg az tomeges-arnyalatuk is stimmel):) Van nehany ami rendesen 3D-s (pl. VIR).
  • JuanG
    jól látom, hogy szebbek lettek itt-ott a fák?? :))
  • JuanG
  • Mnemomic
    Hi!

Hátha mást is érdekel:

http://totalcar.hu/tesztek/ralipalya/

Én egyszer tuti befizetek rá. :)