25347
-
pasztor #5532 WW szetek stabilabbak, bár én azokon is emelem kicsit a guminyomást, úgy még stabilabb. -
#5531 Na a VH setup nem igazán jó-már Nascar 2003ban sem jöttek be- egy másikkal már jobban megyek. Hát lesz mit tanulni a géppel most még eléggé rángatom, meg a rázókövek "megcsípését" nem igazán szereti ahogy észre veszem. -
#5530 A kormányzás gondolom igen, de a fékezés nagyon fura hirtelen megindul a hátulja. -
#5529 Hi!
Megvettem a Mazdat. Most Summiton gyakorlok VH setuppal de marha idegess az autó, de még alap setuppal is. A hátulja nagyon könnyen kimegy, plussz a kormányzás is érzékeny. Még nem próbáltam állítani rajta, de ez ilyen? -
pasztor #5528 Ne higyj el mindent amit a TV-ben látsz. :) -
pasztor #5527 Hát azért roadon is igen jó Jr, nem olyan egyszerü megelözni. GRAT! :) -
#5526 Valamelyik Las Vegas részben Jimmy Johnson szerepel. Csajszit bevágták, ahogy Atlantán köröz az autójával, vadul váltogatott közben. Már nem emléxem tisztán, de mintha Atlantán csak a T1 lenne pici gázelvételes trükk, amúgy 4-esben végig, nem? :) -
#5525 Azért már megérte ennyit simezni, nem? -
#5524 -
#5523 Jo lett:) Legalabb osszeraktam a kormanyt, koroztem egy keveset;)
Akkor a "szokasos" palyabemutato, akinek nincs meg vagy tervezi megvenni. Solstice-szel es bumper kameraval, hogy legyen ido es ter korbenezelodni:D
iRacing - Solstice - Las Vegas - Combined Road Course + Oval - Bumper (AVI, 22MByte)
-
Toya #5522 Skippy futamon összeakadtam Juniorral :D
A rajtnál nagyon csúnyán elindult a kocsim háta és megforogtam, majd a mezőny után eredtem. Nagyon korrekt volt, mert nem tartott fel és elengedett.
Ezt is megéltem...valahol gyorsabb voltam tőle nem is kicsivel (bár tudom nem rész a fő profilja). -
#5521 Las Vegas Motor Speedway Now Available! :P
-
#5520 gondolom ezzel is mindenki találkozott :)
bsim setup site -
#5519 lol :D
link radicalt gyaksizom ilyen olyan pályán, jövhéten lime rockon simán esélyes a futamon való indulás ha leszünk elegen, mert viszonylag "egyszerű" a pálya :D -
#5518 Na sikerült 2 percen belül be kell írni az adatokat. Igaz, nem értem miért kérte mikor megvolt régebbről. A pénzt viszont még mindig nem vonták le, de beengedtek :) Máskor szinte rögtön kaptam az SMS-t a levonásról. -
#5517 Voltam a banknál még csak benne se volt a rendszerükben...azt mondták ne izguljak. Amúgy szerződésmódosítás is volt elvileg ugyanaz csak olcsóbban. A fura az, hogy most a webes felületen nem látom a webkártyámat eddig láttam. A pénz mondjuk átment rá. -
#5516 Akkor kutasd át a postádat, mert már ott kéne lapulnia az újnak :) -
#5515 Na egyelőre nem tudom hosszabítani, mert valamiért bekéri a kártya adatait amit aztán nem fogad el. Gondolom az a gond, hogy most decemberben jár le. Legalábbis remélem nem más a probléma. -
#5514 :)
Nem abból a 200-300 Ft-ból csinálok ügyet...Hanem mostmár a Mazda csomagot kellene megvennem, és nem mindegy, hogy 12ezer vagy 8ezer Ft az ára. -
#5513 Na de 2-300 Ft-ból ügyet csinálni??? Gondolom eddig havidíjat fizetett. -
#5512 Lattam mar 185-ert is;) Nem jott be ez a gazdasagi-valsagosdi az Amcsiknak, visszakuszik lassan a dollar a "helyere":DDDDDDD -
Toya #5511 Mai napon megtörtént velem az a csoda ami eddig még soha. Skippy futamon behalt a kocsim motorja :D
Kellemetlen volt, mert igazán jó helyen autóztam a rangsorbeli pozíciómhoz képest, de azért a 8.hely így is meglett. -
#5510 Mai nap 199-ről 190-re esett a dollár. Lehet hamarosan újra csatlakozok :) -
#5509 Azt gondoltam, hogy a hétre vége az extrém eseteknek, de nem. Most olyan történt amin ismét kiakadtam, de ezen legalább jót röhögtem. Infineonon, a hosszú hosszú balosban egy picit későn fékeztem, majdnem sikerült megfogni de egy hajszálnyit becsúsztam a homokra, aztán már ugye mintha jégen lettem volna, becsúsztam a sarokba. Sehogy nem bírtam kijönni onnan. Csak a reset segített. A verseny utolsó körében valaki ugyanígy járt!!!
http://www.youtube.com/watch?v=62uHwXN_RhQ -
#5508 Pffff.... Az egytlen ami reményt adhat a PROfiknak, hogy komoly díjazása lehet... -
#5507 Akkor lesz majd viccesebb, ha csak a professional sorozatba kerul be a Riley, a Corvett es az F1;)))))) -
#5506 Engem nem érint ez a nevezés, de ez már a vizitdíjat is kenterbe veri -
#5505 Ezt csak most olvastam: "Plans are underway to create a professional series. An annual subscription to the service costs as little as $13 per month." -
#5504 Így a hét vége felé van új, gyors Lowes Silverado setup valakinek? -
#5503 Második verseny: Pole-ból indulok, így az előző eset bekövetkezése lehetetlen volt, így nyugodtan gurultam a pace car mögött. Mivel majdnem elaludtam a második futamot nem voltam teljesen magamnál de elég jól ment, egészen a 41. körig. Első voltam, de azért sietnem kellet. Korán nyomtam padlógázt kopott túl meleg gumikkal, és máris kezdődött a sergőzés. Mire visszaértem addigra 5. voltam. Meglehetett volna a 4. hely, de mikor visszamentem a pályára még meg kellett forgatni az autót, amivel tovább rontottam a gumik állapotát, így nem jött össze. Nem szoktam mesélni, de úgy gondoltam ezt most leírom. Jók ezek az ovál versenyek csak az a baj velük, hogy az autót nagyon nehéz beállítani a pályákra. Legendsel nincs baj, az megy. Late Model állandó szívás a jobb első miatt. SK imádnivaló négykerekű vízágy. Silverado elrettentően sok baleset, és megint csak problémás jobb első, és a végébe rakhatnának pár zsák cementet :). Silver jó kis autó csak ott meg mindig történik valami ami miatt vége a versenyemnek idő előtt. Road versenyek pofonegyszerűek, szinte lehetetlen hibázni, és a pályát is gyorsan meg lehet tanulni (defektnél könnyű, de az ritka, bár múlt héten sikerült). Ovál már nem egyszerű eset, ott nagyon tudni kell a fékezési, és gázadási pontokat, mert dadogva nem sokat ér az egész, és még ott van az is, hogy nagyon könnyen fel lehet kenni a betonfalra az autót. Én így látom a road ovál dolgot. A setup résznél tényleg kiírhatná a program, hogy mi milyen hatással lesz az autóra, mert pl a radicalnál már sokkal lassabb vagyok a legjobbaktól. -
#5502 Eljött a második olyan esetnek az ideje, amikor megőrülök, és majdnem török zúzok. Az első az olyan volt, hogy mikor utolért a mögöttem lévő, akkor nemes egyszerűséggel kilökött a pályáról, úgy hogy én már majdnem a fűvön mentem, hogy el tudjon menni. De ez a második eset sokkal vadabb. SK futam, mellettem a pole-ból induló, én a második helyen, a pace car mögött gurulunk, a rajt előtt 10 méterrel két lábbal nyomja a féket, én már hiába lassítottam átmentem a vonalon, és fekete zászló, ami disqualt jelentett, mert nem akartam kimenni a pitbe, inkább megtettem azt a pár kört, amit még lehetett. Az ilyenért legalább egy tökönrúgás jár. -
#5501 nálam repül :)
ui: tegnap de jó volt végre kicsit sr8-assal menni... áááh :D -
Toya #5500 Másnál is be van lassulva az iRacing weboldal?
Mert hirtelen nem tudom eldönteni, hogy nálam van-e gond vagy náluk :) -
#5499 Versenyen nem indultam még azóta, de ki tudtam választani, testet már mentem .
Lehet hogy bug, azon gondolkodom, hogy mikor kapcsoltam ki az auto meghosszabítást....
Lehet hogy lejárat után, vagyis ők levonták volna, csak közben se pénz se kártya :DDDDD
Akkor meg bekaphatják, ha ennyi eszük van :)))) -
#5498 mindegy én jelentettem... -
#5497 Versenyezni is tudsz? Talan megjott az eszuk, es az egyszer mar elofizetetteknek a lejarat utan is engednek valamit:) De inkabb bug;D Vagy valami, amit nem olvastunk el;D -
#5496 Itt egy kép, hogy több mint 30 napja semmit sem fizettem be, nem is állt szándékomban, tök véletlen nyomtam rá multkor, úgy vettem észre, hogy valamiért még mindig él ...Asszem érvényes előfizetés nélkül még ide sem juthatnék el ...
-
#5495 Kikapcsoltam, ráadásul közben a kártya is lejárt ami meg van adva neki :)))) -
#5494 Hát ha nem kapcsolod ki direkt az engedélyt, hogy vonják automatán le a következő havi díjat, akkor biza megteszik ha eljön az ideje, szó nélkül.
Sőőt, ha aztán megint befizetsz, de már kikapcsoltad, akkor is újra kikell kapcsolni, mert újra automatán be vált magától. -
#5493 nemtom írnék-e a helyedben, vagy játszanék :)
lehet egy új bug/javitás :D remélem az én egy éves előrefizetésem 10 évre bővült. :P