25347
  • viziloitato
    Renátónak, már biztos, hogy ez jár a fejében, hogy csak egyszer érjen 4,00 közelébe, mert most nagyon lecsúszóban van a radicalról. Vadul tekergetheti a kormányt a monitor előtt a mazdában . Utána már a 4,44 azért nagy biztonságot jelent. Bár ha valaki türelmetlen, akkor gyorsan 4 alá eshet ismét. Ha jól emlékszem, akkor Ő még kísérletezett is ezzel.
  • viziloitato
    Csak azt ne felejtsd el, hogy ha 4.00 előtt vagy pár századdal, akkor ha annyit kapsz, hogy 4 felé mennél, akkor rögtön 4,44-re ugrasz! Olyanok meg hogy leggyorsabb kör, meg ehhez hasonló sallangok nem számítanak bele, ha az utolsó lettél volna 0 hibával, akkor is ott lennél, mint most. 0,14-et kaptál volna, de mivel 4 felé mentél, így lett 4,54 az SR-ed.
  • Toya
    Csendben vagyok egy ideje, de Alex az írásod amiben arra utalsz, hogy keveset ad a játék ha jó versenyt futsz most simán megtudom cáfolni.
    B-s jogsi, Skippy futam ma délelőtt...3.rajthely, 2.hely és a leggyorsabb kör a futamban, 0 incidens = +0.56
    Az azért már bőven nem rossz.
  • pasztor
    Ez eddig okés, én is szeretek akár TT-t menni, ha nincs idöm, de ha már annyira komolyak akarnak lenni, akkor nem tudom, hogy lehet még mindig olyan gumimodell a szimben, hogy oválon teljesen zöldséget ír ki.

Így nem lehet rendesen teszteli (tegyük fel, valaki TÉNYLEG valós tesztet akar vele kiváltani), mert egy teszten bizony a gumik adják az egyik legfontosabb visszajelzést.
  • Alexease
    En spec egyedul is tok jol elvagyok;) Ha tudom, hogy nincs idom, kedvem felkeszulni egy-egy versenyre, de van neha fel oram hogy autozzak, arra teljesen jo, elvezetes vezetni;)

De pl. ha valaki versenyzet nehany honapig, megunta, megcsomorlott, elfogyott a penze, nincs ideje stb., akkor is jol johet, ha neha azert tud menni nehany kort;)

Vagy eppen nem vagy befizetve (penz, ido stb.), megnezed a kovetkezo havi versenynaptart, neha korozgetsz, gyakorolsz 3-4 sorozatban a 3-4 palyajan, aztan befizetsz 1 honapra, es hetente lefutod a 3-4 versenyedet. Aztan megint 1-2 honap szunet;)

De valszeg azert nem engedik, hogy korlatlanul lehessen offline menni (persze csak elozetes bejelenkezessel), mert ezt a programot komolyabbnak tervezik, mint amilyen egyelore:) Vagyis trening szimulatornak, az igazi auto/palya kombo helyett/mellett (persze, ez csak Amcsira igaz, mert nalunk semmilyen lehetoseg nincs):) Kint 500-1000 USD egy hetveges Barber/LimeRock mutatvany, ezzel igy eleg sokat lehetne nyerni (mar ha valamennyire megkozeliteni/elerne az igazit):)
  • viziloitato
    De mire gyakorol az ember, ha nem tud versenyezni?
  • Alexease
    LOL!:) Igy is lehet: http://www.gamefaction.com/iracing/videos/mazdaroadamerica202.avi
  • lac coo
    Én épp ezért ki is dobtam ! :))))

Bár még mákom is lenne, mert még most is megy , ingyen, de engem nagyon fel tud húzni.... :)))))

Biztos nem vagyok elég jó, hogy előrébb kerüljek, ki a darálóból, de napok alatt annyit esett az RS, amit hónapok alatt tudnék csak visszahozni ... ez meg már nem játék az én értékrendem szerint .
  • Mnemomic
    Nem is az offline gyakorlás hiányzik, érthető, hogy azt nem akarják engedélyezni. De legalább a statisztikákat a személyes lapomat tudnám nézni.

A Mazdában a kijelzőn a sebességfokozatt mellett mi az a két szám? Egyszerűen nem jövök rá :)
  • Alexease
    Sajnos ugy gondoljak, hogy egy szolgaltatasra fizetsz elo, amihez az eszkozoket, a szolgaltatas idejere, kedvezmenyesen "megveheted". Mintha vennel egy mobiltelefont, amit csak sajat kartyaval, elofizetessel hasznalhatsz. Massal nem megy. Alapbol kapsz egy "gagyi" telefont, de ha kell jobb, vehetsz hozza jobbat is. De hasznalni csak addig, amig a kartya engedi;) Igy aki nem ert vele egyett, az kikodoltatja a telefont;D Hasonloan, az iR-bol is a kikodoltat kell hasznalni offline gyakorlasra:D
  • Mnemomic
    De ha mást nem, akkor legalább a statisztikákat böngészhetnénk. Lehetne egy értékhatár, amit ha átlépsz ezeket megtehetnéd.
  • Alexease
    Ez szerintem is gyokerseg:/
  • JuanG
    nekem az a bajom, hogy kifizettem pénzt pályákra-autókra, de ha nem fizetek havidíjat, akkor még offline se tudok gyakorolni, csak "porosodik" az adat a vinyómon :((...
  • JuanG
    vagy Nordschleife
  • Mnemomic
    Igen, úgy még jobb volt.
  • symbol
    kár hogy csak a mostani pályát tudják modellezni.... :(
    az "új" buszmegálló a spa szégyene... nem is értem mért kellett... nevetséges... ettől független azért persze jöhet, vagy esetleg megcsinálhatnák azt is valahogy :p
  • Mnemomic
    Remélem Spa-ba utaznak :)
  • Alexease
    Most olvastam az egyik blog-on (lehet hogy mar volt...):

Scott McKee: "Our car- and track-building teams are already warming up their passports for 2009. I’d love to tell you more – but this secret needs to be kept for a bit longer..."
  • symbol
    lol :DD
    nah azert majdcsak nem :p meg ígysem olvastam el, hogy mit rejt a profi ligaban a havidíj... :) mert nem hiszem, hogy bekerülhetnek... vagyis tuti, de meg ugye nem is tudjuk mi alapjan szűrnek :)
    de tenyleg, gy mondatban irja mar le valaki mit takar az a havidij a profi szinten...

amug remelem nem esnek át a ló túloldalára...
    amúgy meg egesz jó ez is kezdesnek, tenyleg csak annyira kene, hogy hol hibazok, hol maradt meg a korben, gondolom itt lehet reszekre, szektorokra osztani a palyat azert. ha ennyit tud mar az is több mint a semmi. :) meg1x kösz :) holnap meglesem most nem vagyok otthon :)
  • Mnemomic
    Vagy mérnököt :)
  • Alexease
    Eloszor nezd meg es csak utana orulj, ez azert nem hivatalos cucc;))))
    Gondolom, ha lesz is valamikor hivatalos, akkor valszeg penzert:) Foleg ha havidijert:DDDDDD Sot, hardware-t is kell megvenni hozza;)
  • symbol
    imádlak
    radical "buzi" kezdek lenni, nagyon-nagyon jó vezetni, és kapkodni benne, még szigorúan alap-setuppal :D
    pont időben jött a cucc :)) végre... ááááh :D
  • Mnemomic
    Ok köszi, akkor jól emlékeztem.

Jó gép de nagyon szokni kell még :)
  • Alexease
    Eredetileg csak a Formula Mazda volt benne (mint versenyauto) de aztan a hivatalos sorozatrol neveztek el (Star Mazda):)
    - Star Mazda Championship
    - Star Mazda - Goodyear - iRacing partnership
  • Mnemomic
    Igaz telemetriát nem használtam soha, max a GPL-ben a pályakör összehasonlításra, de fejlődik és egyre jobb ez a szim :)

A Mazda először nem Formula volt? Miért lett Star most?
  • Alexease
    Annak, aki telemetriazni szeretne (es meg nem probalta);) Mukodik:P

- A hivatalos forumbol, le kell tolteni a VBOX1.4.zip-et. http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=19717&tstart=0 Ezt kicsomagolva (1 exe plusz palya file-ok) es elinditva (DOS ablak), az utana inditott iRacing-bol log-olja a telemetriat (sajat konyvtarba, normalis nevvel, pl.: 20081221163916_phoenix_road_1_1.vbo - datum, palyaneve, layout, sorszam).

- Kiertekeleshez a RaceLogic DriftBox software kell, innen: http://www.driftbox.com A weboldalukon tobb palyahoz is talalhato layout, de a forumot is bovitgetik.

Nem egy MoTeC, de hasznalhato:) Jo szorakozast:)
  • sajoati
    az igaz, na de majd jovore! :))
  • Giovanni #5545
    OFF

(Idén talán 1 futamon indultunk. A kérdés, hogy össze tudjuk e hozni a csapatot. Amúgy érdekel, én szívesen indulnék, főleg a LeMans-is 24 óráson :)

ON
  • Alexease
    Ugyanugy mint a tobbit, csak nagyobb meretben kodolod. Feltoltott merettol, minosegtol fuggoen valassza ki, hogy Normal, High vagy HD lesz. Amugy a feltoltes utan mar nehany perccel elerheto volt. Gyorsulnak a fiuk;)
  • viziloitato
    Hogy lehet HD videot felrakni a youtube-ra???
  • Alexease
    Ha mar a fooldalon olvastam a hirt: YouTube HD teszt, iRacing Chevy Silverado, Barber MP :)
  • sajoati
    OFF
    (mert ezt a fórumot olvassák talán leginkább a HNR Light Endurance (NR2k3 GTP mod) csapat tagjai... talán Sanyi nem??)

szóval kérdés nekik: akarunk jövőre is menni az endurance ligában?

márc, júni, szept és dec lenne 1-1 verseny 8-12 órásak, kivéve a júniusi 24 órás LeMans

én akarnék.

ON
  • viziloitato
    A múlt héten ugyancsak Silverado, hibátlan futam, és 18 pontot kaptam rá. Lehet, hogy akkor elszámolta magát, és most levonta amit kellett? Az a veszély nem szokott fenyegetni, hogy 4 alá megyek, legutóbb rookie koromban voltam 4 alatt, de akkor is azért, mert 2.5-ről indultam.
  • Alexease
    De harom dolog miatt (lehet:P) meg bosszantobb:
    - ha neked mennek, akkor toled is vonnak,
    - hibatlan versenyert eleg sovanyad adogat,
    - ha mas hibajabol hatar ala esik az SR es lecsuszol arrol a sorozatrol, amelyen indulni szeretnel.
  • viziloitato
    Néha nagyon igazságtalannak érzem az SR pontok kiosztását. Indultam egy Silverado versenyen, ahol 10 hibapontot gyűjtöttem. 1 car contact, és 3x falaztam. Erre a futam után nézem a táblázatot, és azt látom, hogy -0,25. Ezt rettentő soknak tartom. Volt aki 16-ra kapott -0,18-at. Hol itt az igazság? Ez azért bosszant, mert 4,92 volt az SR-em.
  • Mnemomic
    Karácsonykor szerintetek lesz meglepetés? Esetleg a Daytona GT autó ? :)
  • Mnemomic
    Valamit alakítanak, mert nem elérhető. Remélem az időmérőmet megjegyezte azért :)
  • Toya
    Nem szedtem be semmit, de attól függetlenül ebből sem árt a legális :)
  • Alexease
    Igen, az sem art ha van valami jobb fajta;) Beszedtel valamit vagy csak ugy kellett?
  • Toya
    Megvenném, de most egy rendes vírusirtó programba ruháztam be :)