25347
  • pointer4
    Alex majd házhoz megy és belövi neked :D Ő jószívű, bizti megcsinálja, csak a matekon múlik :D
  • atyka
    ...izé...khm...értem. :D ...kézenfekvő... :))))

Köszönöm!
  • pointer4
    Hát a file kivételeknél a NOD beállításai között :D A képen talán az ami 3om-al lejjebb van mint ahol a "kurzor" áll a bal oldali menüben.
  • atyka
    jojo, elhiszem, hogy nem konnyu nekem valamit elmagyarazni, de valaki arulja mar el, mit kell csinalnom, hogy a nod mellett is tudjak menni az iracinggel...:) kilottem az IE figyelest, ahogy mondtad Alex, de hiaba, akkor ugyanugy nem ment...dobjam ki a NOD-ot?
  • atyka
    ööööö...és hol kell beállítani kivételnek az exeket?
  • atyka
    megvolt az uninstall, most látja :))
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • pointer4
    Na akkor az van hogy NOD uninstall, és menni fog. Mert kikapcsolva is nézi az IE-t.
    VAAAGY
    Eleve kivételnek bekell állítanod a 4db Iracing exe-t - ezt mondjuk az install közben a tutorial is mondja -
    Viszont még az IE figyelést is ki kell lőnöd, igye.
    Jó kocsikázást :D
  • atyka
    Na, a feladatkezeloben fut a service, de a site azt mondja, toltsem le, mert nem fut...
  • atyka
    NOD van, igen...
  • pointer4
    NOD a vírusirtó ?
  • Alexease
    Semmilyen SpyWare, virusirto nem fut? nincs esetleg valami virusor ami leakassza az Explorer-rol a szerviz taszkokat?!
  • atyka
    Igen, amikor elinditom, akkor megjelenik ott es par mp mulva eltunik...mi a turo csinalhat ilyet?
  • Alexease
    Igen, futnia kell, akkor valami blokkolja:(
  • atyka
    tuzfalat, antivirust kikapcsoltam, de akkor sem latok ilyet a task managerben...
  • atyka
    hmm...nem fut ilyesmi
  • atyka
    A feladatkezelőben ennek látszania kellene? ...
  • Alexease
    Es fut a Service (Taskmanager). Nem blokkolta valami. Tuzfal egyeb cuccos?
  • atyka
    Szia Alex, próbáltam, de ugyanaz... :S
  • Alexease
    Valszeg nem fut az iRacing Service (taskmanagerben: iRacingService.exe). A program konyvtarabol futtasd a Start_iRacingService.bat file-t.
  • atyka
    Sziasztok!

Belépek, erre azt mondja, hogy töltsem le a progit, mert nem runningol a service...de hiába töltöm, installozom újra, ehhez ragaszkodik...mit kell ilyenkor csinálni? Egyszer már volt hasonló, akkor az IE csinálta ugyanezt, azóta Firefox-szal ment gond nélkül...mi van ilyenkor?

Köszi,
    A
  • kigyi
    Hűha ma összefutottam egy B kategóriással rookie-ba :D
    Nagyon keményen tolta a rajtnál kiugrott és akkor már minden mindegy alapon tolta neki így sem bírt megelőzni az első kanyarban aztán elengedtem mondván neki úgyis van büntije a második körben le is töltötte.
    Elég laza srác volt :)
  • HaZso
  • HaZso
    Boldog Karácsonyt!
  • sajoati
    Szia, kük!

D-s licenszhez, roadhoz:

kocsi: Skip Barber
    pályák: VIR Virginia International, Infineon

ez 3db, asszem 10% kedvezmény, de 6 db-tól már jár a 20% kedv.

oválhoz ez late model, de ha nem oválozol, akkor a C-hez majd úgyis kell Star Mazda kocsi + Silverstone + Road America pályák, ez így már 6db.

• kigyi
    Sziasztok!
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Újra csatlakoztam a száguldozók táborába (előfizettem mégegyszer :)
    Megvan a D licence-m és ugye ahhoz, hogy C legyek kell egy legalább D-s autó Így most vásárlás előtt állok. Viszont nem tudom mikortól van kedvezmény mit vegyek.
  • JuanG
    Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!
  • petesilver
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • DTap

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Mnemomic
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • viziloitato
    Megnéztem a Renátóét, és igen, jól tudtam. Minuszban is jár az ajándék 0,44.
  • viziloitato
    Most nincs kedvem statsokat nézegetni, de ha jól tudom, akkor ha 4 felett vagy, és pont annyi minuszt kapsz, hogy mondjuk 3,99-re esne le az SR-ed, akkor nem 3,99 lesz hanem 3,56.
  • viziloitato
    Nem érted a lényeget...3,96 volt az SR-ed a bizonyos futamod előtt. Na a futam végén kaptál 0,14 SR-t. Ez ugye 4,10-re elég, de mivel ugrottál egy számot (olyankor 0,44 ajándékba jár) így lett 4,54 az SR-ed.
  • Toya
    Biztosan nem ad, de ha megnézed láthatod hogy mégis ad :D
  • Mnemomic
    Mazda tényleg jó, főleg mert gyors :) De én még nem élvezem annyira mint a Skippyt főleg az nem tetszik, hogy olyan érzékeny a rázókövekre, és tök mindegy milyen a beállítás.
  • viziloitato
    De vannak Radical-al sokan, amikor én indulok mindig sokan vagyunk. Az időpont pedig, kivétel nélkül mindig minden hét szombat este 21:00. Leírom ide, hogy hányan indultunk vele eddig ebben az időpontban/hét. 1/25
    2/16
    3/20
    4/22
    5/23
    6/17
    7/18
  • symbol
    hehe :D
    ne is mond, radicallal pont lime rock futamra készültem, már egész jól mentem rajta, aztán egyszer elbasztam egy időmérőt, amikor a sok időmérős gyakorlás miatt 4,02-ről asszem lecsúsztam :)
    amúgy annyira nem izgat még, radical futamok alig vannak szerintem, azok sem túl izgik mert kevesen vannak :)
    megint 3,5körül vagyok, most a forumula mazdával tologatom, eddig nagyon keveset mentem vele, de elég gyorsan kezdem megszokni :)
    persze tegnap elcsesztem, dehát' letojom, a tanulásnak ára van :D
    radicallal attól független gyakorlok majd rendesen :)
    a formula mazda meg majd sikerül ahogy, a cél, hogy szépen felkússzon az SR, bár értelme megint nem lesz, mert ha a következő szezonban megint négy felett leszek, akkor az tök jó meg minden, de még kevesebben f1-ezhetnek majd mint ahányan most radical-ozhatnak. szal "tök midnegy" lényegében mennyi vagy, csak kerülj feljebb aztán akármit csinálsze egész szezonban tolhatod az sr8-al, f1ezni igysem úgysem tudsz még a kevés szereplő és jogosult miatt :)

ui: amúgy véleményem szerint minden kocsit nagyon nagy élmény vezetni, ha kezd ráérezni az ember. viszont beültem tegnap a skippibe, és váááó, hát az valami csigalassú nemtudommi. :) uncsi :) persze nem vagyok benne hűdejó, etc, de nagyobb élmény nekem már egy mazda vagy egy radical.

amúgy jah, Toya, annyit sosem ad a gép, csak váltáskor... :D
    jó is lenne, ha annyit osztogatna egy jó futamért mindig :)
    mondjuk véleményem szerint jó az SR rendszer, pedig tegnap is egy köcsög lekörözött miatt húztam fel magam, aki miatt, aztán eldobáltam a kocsit...

nah hajrá mindenki :D most majd két hétig no meló, meglátjuk hol tartok majd január elején :D
  • viziloitato
    Hehe, nálam Filippo Filippini az élen áll :).
  • Toya
    Sajnos ezeket nem lehet védeni. Az még rendben van, hogy valaki próbál az ésszerűség határai között harcolni, de amikor alattomos dolgokat művel azt szerintem örökös eltiltással kellene büntetni.
    Erről most azért csináltam videót, hogy ne lehessen azzal védekezni majd, hogy elakart engedni, stb...

Az összes olasz ilyen amúgy. Mindegyiknek elszáll az agya, ha a helyezésről van szó. Csak olaszokkal volt bajom ezen a futamon is :)
  • viziloitato
    Ezek után csak óvatosan, mert hihetetlen sokat esett az SR-ed. Kell egy pár futam, még 4,54 lesz legalább újra. Legközelebb a mögötted lévőt engedd el aztán majd elintézik egymást, majd vigyorogva, integetve padlógázzal 2 helyet ugrasz előre . Én már nem egy futamon alkalmaztam ezt a trükköt, hogy elengedtem a mögöttem lévőt, és vagy kipöckölték egymást vagy nem, de eddig többször jöttem ki jól, mint rosszul :).
  • Toya

Na ezt nézzétek. Természetesen a videó nem viccből készült róla.