25347
  • viziloitato
    A warmup-on megpördült előttem egy Rookie. Megálltam, megvártam még visszajön az út széléről. Az egyenesben elvette a gázról a lábát, így elmentem mellette, de úgy hogy éphogy nem lett car contact belőle, majdnem kilökött a pályáról, erre mit csinál az egyenes végén???

http://www.youtube.com/watch?v=qyf8nMtsVZc
  • petesilver
    Miért kisolasz? :D Problémád van ezzel netán ?
  • lac coo
    Közben rákérdeztem asszonynál, 23.-án vette át az új kártyát, a levonás meg 3.-án kellett, hogy megtörténjen, akkor járt le az előfizetésem .
    Meg ránéztem az account-omra, ott van világosan amikor legutóbb fizettem (11.03.) akkor is be kellett írnom hogy a kártya lejár 2008.11. hónapban .
    Hogy ők mit akarnak levonni 12.03 -án , és mit vesznek teljesített fizetésnek egy lejárt kártyán azt leszarom :)))

Szerintem egy kis bug van a rendszerükben ezen a téren ...
  • lac coo
    Még megy !
    Lehet , hogy megterhelték de akkor elég buták, mivel fizetésnél kéri mikor jár le a kártya az meg rég lejárt, érvénytelen !
    Bár nem játszottam vele régen ,de ha játszanék akkor sem szólhatnának semmit! A legutolsó fizetésemnél világosan be kellett írnom mikor jár le a kártya, ezek után ha ő le akar valamit vonni abból akkor csak próbálkozzon !

Bár hozzáteszem, lövésem sincs mit csinálnak, mert a legutolsó mozgás a fizetéseim körül jó két hónapos, tehát még ők sem könyveltek el semmit ...
  • Alexease
    Neked meg mindig ingyen van az iR?!:) Veletlenul nem hitelkartyaval fizettel, amit megterhelnek a bank fele, de nalad csak 3 hnap utan jelentkezik, kamatostul?:))))
  • Giovanni #5647
    Mi bajotok van mindig az olaszokkal?
  • viziloitato
    A rendszer hülye lett :D. Nem ismeri, se a 2009-es évet, se a 9. hetet. Netán valami problémája van a kilences számmal???
  • lac coo
    Ebben a játékban mindenki hisztis ! :))))
  • Mnemomic
    Főleg az olaszok nagyon hisztisek :)
  • petesilver
    Seráfütty! :D Vannak ilyenek bőven, találkoztam már ilyenekkel. Önérzetében sértetted a gyorsaságoddal! :D
  • viziloitato
    Jól kezdődik az év :). Egy futamgyőzelem, és a végén jól leseggfejezett a gyerek akit féltávnál meguntam, hogy ott kalimpál előttem, hogy még véletlenül se tudjam megelőzni, a corckscrew következett féktávon már fél autóhossznyival előrébb voltam, de figyeltem, hogy legyen neki is helye, de még így sem sikerült neki, pedig majdnem off tracket csináltam, mert a sóderhang hallatszott, és sergőzött egyet. Kb 1,5 másodperccel voltam legalább gyorsabb mindenkinél körönként, de ez csak neki nem tűnt fel...
  • kigyi
    A statnál nektek is csak 2008-as stat van?
    Az éves eredményeknél nincs 2009-es lol.
  • viziloitato
    BUÉK!
  • Alexease
    BUÉK!
  • pasztor
    Mindenkinek SR-ben és irating-ben gazdag boldog új évet!
  • lac coo
    BUÉK !!!
  • JuanG
    BUÉK!!
  • Alexease
    BUÉK!
  • Alexease
    Igen:) 2009 nyar (elvileg).
  • petesilver
    A lányok természetesen az új autókat/pályákat várják türelmetlenül az iRacing-től! :D
  • petesilver
  • Mnemomic
    BUÉK!
  • Cowek
    Rosszul emlékszem hogy a C-6-ost még idénre beigérték?
  • atyka
    Köszönöm, megvettem én is...eddig jó :)
  • JuanG
    az elsőben kissé lassan reagált amikor megindult az autó segge, jól elbaszta :))
  • Cowek
    1. Left click on the NOD32 icon on the task bar,and select Advanced Setup..
    2. Twist open the "Antivirus and antispyware" section
    3. Twist open the "Web access protection" section
    4. Click on the "Exclusions" line
    5. Click on the [Add] button and Navigate to the directory in which you installed the iRacing software
    6. Click on the iRacingChat.exe program to highlight it
    7. Click the [OK] button on the "Add exclusion" dialog" to add iRacingChat.exe to the exclusion list
    8. Repeat steps (4) through (7), adding the f ollowing additionalprograms:

iRacingLauncher.exe
    iRacingLocalServer.exe
    iRacing Service.exe
    iRacingSim.exe

9. Repeat steps (4) through (7) once more for the iRacingUpdater.exe program, which is in a folder named "updater", which is within the directory where you installed the iRacing software.

10. Under the Advanced Setup > Antivirus and Antispyware > Web Access Protection > HTTP > Web Browsers I found an entry for C:Program FilesiRacingiRacingLocalServer.exe
    By clicking twice on the check box for that entry you can put in an X which tells Nod32 to exclude that file from content filtering.

11. Under Advanced Options in NOD32 3.0.x, under Antivirus and Antispyware/Protocol filtering, select "HTTP and POP3 ports" and not one of the other options.

12. Press the [OK] button to close the NOD32 settings window.
    13. Restart Windows
  • kigyi
    Azért az első videónál lehet látni, hogy nemrég járt ott valaki már (ott a nyomvonal éppen a lelassulás előtt a sárban :D
    Lehet éppen az aki most bemutatta újra.
  • Alexease
    Nehany pelda, hogy LimeRock egyszeru palya, de igazabol megsem;) Tucatjaval vannak hasonlo videok LimeRock-rol, ahol artatlannak tuno helyzetben elszallnak:)
    Az "oktatotol" 1-2 "Fuck!" azert kicsuszott;))))))

• lac coo
    Kaspersky sem okoskodik, egyszer megkérdezte hogy mehet-e a buli, azóta nincs bajom vele ....

( Most néztem még mindig tudnék játszani, lehet kihúztak valami tombolán ...)
  • Toya
    Megoldás a Norton 2009 Gaming Edition :)
    Én megvettem, kicsit került csak többe mint egy iRacing pálya és nagyon jól bevált eddig.
  • atyka
    ne olvasd el...megcsinaltam, mert marhara ertek hozza! :)))
  • atyka
    ...megprobaltam...privi ment, mert nem sikerult :D
  • atyka
    ...az azert jo, mert random 10-60 percenkent ledob az iracing...kell egy kis izgalom. jottem fel Skippyvel a 12-ről, már 4. voltam, amikor zutty...
  • atyka
    na ezt meg megprobalom...bar kozben banatomban mar avast-user lettem :D
  • Cowek
    Simán megy NOD-al. Hozzá kell adni a kivételek listájához az iRacing könyvtárát és annyi.
  • petesilver
    Próbáld meg rávenni a NOD-ot, hogy ne induljon el a win betöltésekor. Én nortonnal jártam így anno NR2003-al. Amíg iracingezel, kapcsold ki startupból a nod-ot. Elvileg akkor el kell indulnia anélkül, és nem tiltja az iracinget. Másik lehetőség: ctrl+shift+esc, feladatkezelő, folyamatok: ott feladat befejezése a nod által indított alkalmazásoknak. Nortonnál figyelni kell, milyen sorrendben lövi le az ember a service-eket, mert ellenkező esetben újraindítja. Mivel netes programindítás, lehet soha nem fogja engedélyezni. Minden esetre a feladatkezelőben azt is tudod ellenőrizni, hogy fut-e az iracingservice.exe én pl beraktam ezt a startup-ba anno, és indul a winnel együtt.
  • pointer4
    Olyan elutasító vagy :P
  • Alexease
    En NOD-ban nem tudok segiteni, sosem volt (es nem is lesz :P) a gepemen:)
  • pointer4
    Akkor papot kell hívni :D
  • atyka
    hat beallitottam a kiveteleket, az IE-izet es megis letiltja...:S