25347
  • viziloitato
    Jól értem, hogy könyebb lesz feljebb jutni?
  • Alexease
    Ja, olyasmi, nekik engedely kell. Csak az elso leveluk alapjan felreertheto volt (vagy en ertettem felre);)
  • Alexease
    A TOPIC, igy egyszerubb lett volna:)
  • petesilver
    Gondolom azt hitték, tudod kik az eredeti driverek. Mókának ártatlan, de ha ők akarják hivatalosan felhasználni, ahoz a videón szereplők engedélye kell.
  • Alexease
    A kovetkezo patch-hez egy elozetes lista, van benne nehany finom dolog:) Igy kell ezt csinalni:D

Open Practice Server Sessions! Will be able to see who is in practice sessions and jump in out of sessions. More detail to follow.
    Replays!races will be recorded and available to save. We have also optimized the memory usage.
    Informational local yellows and informational blue flags for road courses!

Spotter![

Chevy Impala!

Suspension improvements for Truck. Will require redo of spring perch on setups. We will provide some new baseline setups.
    We have changed license progression math. Moving up license class will be easier. (?!?!)
    New rollout of club structure - 36 clubs rolling into 7 regions. More exciting news on that next week!
    Host of other Web and reporting enhancements
    I'm guessing there could be a new track or two as well!
  • kigyi
    Na majd várd ki a végét. Adnak alapanyagot amit majd össze kell hoznod a pályával :D
  • Alexease
    Ha problemajuk lenne, mar toroltettek volna a YouTube-bal. Vagy szolt volna nekem, hogy toroljem. En is arra tippeltem, hogy fel akarjak hasznalni, de szerintem ahoz eleg szar minoseguek.
  • pasztor
    Jaja, szerintem úgy lesz ahogy mondod, az ilyen videók tökéletes promó anyagok, viszont nem sok ilyen megszállott van, mint Alex, aki képes idöt és fáradságot beleölni.

Még lehet pénzt is látsz belöle Alex. :)
  • JuanG
    tudok egy jó rejtekhelyet, ahol sose találnak meg :DD...ha kell majd esetleg :)
  • symbol
    jaja :D b*ssszus gazdag leszel
  • Toya
    Lehet, hogy csak ők is felakarják használni az általad készített videókat.
  • symbol
    lol :D a végén feljelentenek? :D
    részletek jöhetnek majd :)
  • lac coo
    LOL!
    Egy ilyen videoval mi az isten bajuk lehet ???
    Driverek alatt a pilótákat érted?
  • Alexease
    Erdekessegkeppen;) Levelezesben vagyok az iRacing-gel, az osszehasonlito videok utan erdeklodnek;) Valami "permission" (valahonnan ismeros:DDD) "gondjuk" van, foleg az igazi driverek utan kivancsiskodnak (megkeresesek, engedelyek stb.):) A delutanom rament, kivancsi leszek, mi sul ki belole;D
  • pointer4
    Köszönöm szépen, akkor itt az ideje tornázni :)
  • Alexease
    Januar 25-tol 13. het, februar 1-tol Season 5.
  • pointer4
    Mikor lesz az új Season ?
    Tudom átlátszó a kérdés :D de mégis.
  • viziloitato
    Unofficial...unofficial...unofficial
  • sajoati
    a VISA kártya utolsó 4 számjegyét mutatja csak az accountodnál, tehát ha valaki megszerzi a login információdat, a legrosszabb esetben megveszi az összes tartalmat, és elrontja az sr-edet.

egyébként ki kell netmonolni, ha nagyon parázol, hogy mit művel a program, hova továbbítja a csomagocskákat loginkor, működés közben. ^^
  • petesilver
    Most néztem, lejár a kártyám érvényessége 2009.01-ben. Kipróbáltam, de még sikerült vele negyed évre előfizetnem. Sajnos horror decemberem volt, de helyreálltak úgy/ahogy a dolgok, így újra rémisztgetni fogom amcsitalicskával a népet! :)
  • viziloitato
    Nem ebben a programban gondoltam, hanem ahol az éves stat is van, ott a lap alján van a PB, arra.
  • viziloitato
    A helyzet az, hogy én szigorúan heti egy futamon indulok/autó. PB nálatok sincs kiírva?
  • lac coo
    Főleg, hogy valamennyire megjegyzi a kártya-infokat ! ;)
  • Alexease
    A topicot elnezve, meg eleg betas es hianyos az a progi;) Nem beszelve arrol - igaz, nem probaltam:) -, hogy barmilyen kulonallo program eleg necces lehet, ami kapcsolatban van az accountoddal, loginoddal (valamilyen eleresen csak leszedi a cucookat, infokat?!) ;)
  • sajoati
    szerintem meg erosen under construction, pl. tt azert nincs benne meg, mert a srac nem szokott menni. :)

a heti statoknal elvileg atlagolja az azon a heten futott futamokat.

• viziloitato
    Én a múlt heti futamaim statját néztem, de volt olyan, hogy azt írta, 56 pontot kaptam, de közben meg 113-at. Ezt leszámítva tetszik a program, nekem való, szeretek elveszni a statokban. Jut eszembe, ugye csak pillanatnyi állapot, hogy nem látszanak a PB idők?
  • sajoati
    azt irja ki, fogalmam nincs, hogy a 13. week-el vegul mit kezdett a srac, ill. az unofficial race-ekkel ugyebar.
  • viziloitato
    Még két egész számot ugrik, és talán el is hiszem neki amit kiír. Inkább csinálják meg a statot, hogy olyan legyen, mint tegnap, és azelőtt.
  • sajoati
    ujevre, statisztikusoknak:

iStatistician 2.3

http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=19440&tstart=60
  • HaZso
    B.Ú.É.K.!
  • petesilver
    uhh, de durva mezőőőőny! VH és LM, hát nem gyenge!
  • petesilver
    Az azért szép mezőny! De sok iRating gondolom, bárhol végzel. Azt gondolom egyébként, hogy qual idő alapján rangsorol, és úgy felez. Pont befértél közéjük, a másik szerveren tuti lassabbak mentek!
  • viziloitato
    Elképesztő! Hogy a fenébe tudok ráérezni arra, hogy mikor kell, vagyis nem kellene futamra jelentkezni. Berakom ide a linket, mert ez hihetetlen. Ketten voltunk a 14 emberből kétezerakárhányas iR-el a többiek jóval felettünk!!!

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=374271&custid=17893
  • viziloitato
    Na most aztán álljon meg a menet! Azért ilyenkor kíváncsi lennék, hogy mi alapján rakja össze a csoportot. Az oké, hogy az iR-em 2600 körül van, de az már nem, hogy 2:05:6xx-es qual idővel berak a legnagyobb nevek közé?! Ők 2:02 körüli időket tudnak. Megnéztem a road világranglistát, és csak négyen voltak rajta az első oldalon (az első, a második, az ötödik, és a huszonnegyedik). Én mit kezdjek ilyen emberekkel??? 2 szervert indítottak, mert 28-an jelentkeztünk, nem hiszem el, hogy nem lettek volna hozzám hasonló képességűek, vagy egy kicsit jobbak. A field erőssége 4040!!! Én még ekkora számot field mellett nem láttam. Amikor betöltötte a pályát, és megnéztem a gridet, akkor az első kérdésem az volt, hogy én mit keresek itt. Az első 253 pontot kapott, hát ez valami....
  • kigyi
    Igen ilyenem nekem is volt, sőt még van is néha. Most amikor újra előfizettem nem mondhatnám, hogy én voltam a legmegbízhatóbb a pályán, de tulajdonképpen 1 kivétellel mindig engem zúztak össze. Viszont cserébe az utóbbi 5 versenyt nyertem még úgy is, hogy volt amiben simán lezúztak :(
    Szörnyű amikor megyek valaki mögött tudom, hogy lekörözni fogom, de amikor jobban gyorsítok ki ő bevág elém majd amikor húzom a másik oldalra szépen lassan ő is húzza.... Mostanában már egyszerűbben oldom meg: ha elémrántja 2x-3x utána nem előzöm meg csak megyek mögötte majd amikor éppen kicsit gyorsabb vagyok kicsit rásegítek és lám megvan oldva. Tudom aljas dolog, de nem lehet 2 másodperccel lassabb köröket futni első helyen mert valaki nem akarja, hogy lekörözzék. Így nem kapok SR büntit sem és mégis megelőzhetem. (nem kilököm, csak rásegítek 1x-2x az egyenesben és úgyis elfékezi a kanyarban nincs az az amatőr aki ilyen után beveszi csont nélkül lime utolsó 2 kanyarját).
  • Alexease
    En az ilyenekre akkor ragtam be nagyon, amikor meg az elejen SR-t gyujtogettem, tizedekre, hogy indulhassak feljebb is, ha mar megvettem a cuccokat, beleptem egy versenyre (oval), es az elso baleset utan nehanyan, minden mindegy alapon, ossze-vissza mentek, keresztbe, szembe stb. Persze, en sem usztam meg ket tucat inc. nelkul:) 2-3 versenyemen kiizzadt SR-emet baltaztak el;)
  • Alexease
    Ja, hat akkor az egyertelmuen idiota volt;)))) Azt hittem, hogy csak a videoban latottakat muvelte.
  • viziloitato
    Ja, és a video amit néztél, azután még volt egy olyan húzása is, hogy szembe jött velem, de mikor láttam, hogy fehér autó jön szembe gyors fék, és ESC.
  • viziloitato
    Egy kört tett meg, az elsőt, amiben 14 inc.-et hozott össze, és valaki az első körben kétszer is beleordított a mikrofonjába, hogy mi bajod. Gondolom még pár embert lezúzott, mert kiléptek kb hárman. A végén még valaki kérdezte, hogy ki volt a lezúziusz, gondolom Ő is találkozott vele.
  • Alexease
    1. Elment a kedve es szandekosan legyilkolt:/
    2. Valami muszaki hiba (net, kormeny) es koze nem volt az egeszhez:)*

* Nekem meg az NR-es idokben volt, TM kormannyal, hogy verseny kozben egy pillanatra elment az USB, es amikor visszajott, mar hasznalhatatlan volt: a kormany abban a pozicioban volt ahol a megszakadas elott, a gazpedal pedig max-on;) Mivel semmire sem reagalt, a leggyorsabb megoldas a gep reset volt:))))))))