25347
  • hungary27
    Truckin' @EldoraSpeedway. #DIRT is coming soon to a PC near you.

• lac coo
    rakjál már fel ezekről videót, mert ilyen nincs ! :))
  • mumus70
    9 / 9 ! Örökké nem eshet!
  • mumus70
    És az X is nulla! :D :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.02.02. 23:53:39
  • Alexease
  • mumus70
    8 / 8 ! Most már frankón kíváncsi vagyok jövő keddig látok e még egyszer valaha kockás zászlót! Azért se érdekel, ha lemegy mindenem nullára! Egyszer csak hagynak végigmenni, elvégre haladok, most a második körben vágták el a torkom..... Kezdd szórakoztatni a dolog! :D
  • Mik
    Szóljál Csárlinak :)
  • bardocz
    Én msot kanyarokon keresztül 2 wide mentem a Nissannal, lehet rakok is róla majd videót. Lehet neked is inkább azzal kéne versenyezni. Minden héten van setup hozzá fórumban a bajnokságot vezető embertől, fél órás magyarázó videókkal.
  • mumus70
    Azé se adom fel! Mostantól a boxból indulok! Csak nem várnak má be hogy kivégezzenek!
  • Alexease
  • mumus70
    7 / 7
  • Alexease
    32 Bit - DX9 - MAC/Linux Support Ending

"Vegre". Innentol kicsit jobban beindulhat a dolog, nem kell ezekkel is foglakozni.
  • Alexease
    Olyan gyorsan kiutottek:D
  • zimapeti
    Annyira lassú? Vagy ledobta a szerver?
  • mumus70
    Egyik spanom egyszer Barichello-val ment egy splitben valahol. Mesélte nem volt egyszerű.... a rajtnál látták utoljára.... :D :D
  • GeriDoc
    Na nem kell lehagyni a mondat első felét! Igazi újságíró.
    A tapasztalatom, hogy aki jó autóversenyző, az itt is jól megy. (Thiim, Mies, Lopez, Ficza, Kiss, Nagy stb.) Ehhez képest ez a csávó.......
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.02. 15:34:49
  • Alexease
    Azert tolja az iR-t, mert igazabol ilyet nem csinalhat:)
  • ozoli78
    "33 éves (rutin), ehhez képest nem tudja a 2000 iR-t sem elérni. Valahogy nem érzi a szimezést."
    Nem i èrtem minek iR ezik a ilyen:D
  • Alexease
    Nem! :) Korabban irtam (#23434) miert lehettett, egyik sem a te hibad;) te max elkerulhetted volna:P
    A lenyeg az volt, hogy szimekben egyszerubb balesetbe keveredni, mert nincs igazi tetje. Es ez igaz mindket felre.

• endy papp
    Jó de a pörgés legalább szép volt.......
  • lac coo
    Ez ilyen, nem hiszem, hogy szandekos, benezte, nem nezte, nem gondolta, hogy ennyire kozel vagy, rossz a tukor fovja stb.....
  • GeriDoc
    Mondom Mumus, hogy itt te leszel a hibás.
    Megnéztem sokszor. Itt ha nem készülsz a történetre, kb. annyi időd volt, hogy "mi a " - és már a falon voltál. Mondom úgy, hogy általában el szoktam kerülni ezeket a baleseteket, de itt szerintem idő sem volt semmire. Simán jön mellette, egyszer csak mészárlás. Nem ismerlek téged sem Pitti, szerintem még nem mentünk együtt, de ha te ezt lereagáltad volna (egyébként nem), akkor le a kalappal előtted. Ha meg közben rápillantottál a bb-ra, vagy a tükörre, akkor még annyira sem.
  • Pitti
    Sokáig nem akartam beleugatni, és ne vedd negatívan. Nekem szándékos leszorításnak terelésnek látszik az eset, ...de ha ez élőben történik akkor tuti, hogy elhúzod balra ameddig van helyed a falig és fékezni is fogsz, ha elfogy a hely. De el tudod kerülni a balesetet szerintem simán, ...van már olyan rutinod és nagyon jó reflexeid, mert nem történt olyan gyorsan.
    Biztos, hogy több ilyen helyzetben is voltál már pl rajt utáni első kanyarok előtti helyezkedésnél és megoldottad... Itt valamiért nem...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.02. 11:33:08
  • mumus70
    Mondd azt, hogy minden körben a boxutcában áthaladva teljesítsem a célegyenest, nehogy leterheljem a körülöttem közlekedőket hogy figyeljenek rám, ne baxxanak telibe. De jobb ha nem is játszok iRacig-el, ne lábatlankodjak ott a profik között zavargálva....
  • mumus70
    Alex, neeee..... Most komolyan pár poszt múlva majd engem kell elmarasztalni, miért nem húzódtam még jobban a falra satuféket nyomva, hogy szegénykém elférjen még jobban? Ez mészárlás volt akárhogy is nézzük, méghozzá direkt, szánt szándékkal, előre eltervezve! Se tükör, se 3 monitor, azokkal is ugyanígy tett volna!
  • GeriDoc
    Szóval itt Mumus volt a hibás. Ideje sem volt reagálnia erre a roppant érdekes, és egyáltalán nem várt eseményre. Ha szépen elkezd terelni, akkor ok, de így?
  • Alexease
    Eloben azert mindig mas. Ott a hatul levo, barmi miatt huzza ra a masik (szandekos vagy benezte), ilyenkor elveszi a gazt, elmozdul vagy befekez. Itt is lett volna ra ido, de szimekben "egyszerubb" aldozatnak vagy martirnak lenni, mert nem az eletunk fugg tole, csak az SR/iR :DD

Persze, az "elet" nem mukodik a szimekben, mert ha igy tenne mindenki, hogy megussza a balesetet, azt valszeg ki is hasznalnak ezekben a helyzetekben az elol levok:/

A versenyek utani feljelentgetes messze nem ugyan az, mint igazabol a verseny kobeni/utani buntetes. Itt benyeli az ember; bosszut all; o is igy all hozza; es/vagy letiltatja magat a chat-rol;D

Ez csak ugy lenne "igazsagos", ha minden versenyen lenne egy "igazi" ember, aki realtime figyeli a versenyt, es minden problemanal azonnal vagy a verseny utan dont. Kiossza a buntetest, az egyiktol levonja az SR-/iR-t es azt a masiknak odaadja vagy hasonlo agyament megoldas; ami persze sose mukodhet, max a "nagy" hivatalos futamokon.
  • oneal1
    én is tolnék egy reportot
  • mumus70
    Nincs előzmény. A rajtnál megelőztem, jött mögöttem egész idáig 2 - 3 mp-re, csak itt előtte kicsit elrontottam a kigyorsítást az egyenesre, szélárnyékban utolért, én még a boxbejárat előtt jóval elhelyezkedtem védeni a belső ívet..... ennyi.
  • GeriDoc
    Előzményeket nem látjuk, de ez önmagában megér egy reportot. Érdekes az ember. Go-kart-al, meg Formula Forddal megy, 33 éves (rutin), ehhez képest nem tudja a 2000 iR-t sem elérni. Valahogy nem érzi a szimezést.
  • mumus70
    A chat-em újabb 3 hónapra blokkolva lesz, nem kérdés! Várom az emailt....
  • Alexease
    Levett fejhallgatoval csak ennyit hallottam: "Still there. Fuck!" :)
    Valszeg nem szandekos volt, csak a szokasos turelmetlenseg, es az 1 monitor, 1 tukor, holter miatti kiszamithatatlansag. Meg persze az idiotizmus, hogy nem szamolja bele, es nem var meg 1 masodpercet hogy elorebb keuljon.
  • mumus70
    Na, 6 / 6 kivégzés! Sajnos az összes tudásom ellenére tehetetlen vagyok..... 3 méteren nem fér el, feszt is direkt megnéztem hol van, nem mentem kijjebb.... úgy döntött beszünteti a versenyemet.

• bardocz
    Skippy? Nurburgring első kanyar miatt le fogod törölni a játékot
  • mumus70
    Na itt Interlagosban is LeMans efektus! Nem értem miért marhulnak be a széles pályákon! Háromszor olyan széles mint Donington. De nem, megint a faszfejkedés megy...... 5 futamból 5 kivégzés. Amit doningtonban összelapátoltam azt már el is kobozták a vadbarmok....
  • knbs81
    quote: Tony Gardner
    Ferrari car in full production however it will not be in the March build.

Legalabb valami hir miota felkerult a video rola es perceken belul le is vettek.
  • lac coo
    Multkor mit is mondtal, hol tudom kiloni ezt a szornyu G efektet ? Thx !
  • Alexease
  • lac coo
    Menjekinnen...? :))
  • Alexease
    Aki fixen dirt ovalozni megy, az valszeg eddig short ovalozott. A road "uruleset" nem befolyasolja. Meg amugy is: nem mindegy neked?!:)