25347
-
#5892 Ahaaaaaaaaaaaa!!!
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=23869&tstart=0 -
#5891 Ha jól emlékszek, akkor a szezonhoz harmadjára nyúltak hozzá. Hmmm-hmmm. Érdekes. Lehet, hogy a 12. hét a Prototype-nál az új pálya lesz? Most hirtelen nincs más ötletem. De azt sem találtam most, hogy hol olvastam az új pályáról, de úgy írták, hogy egy, de lehet hogy több lesz. -
#5890 Jaja... én is ott kerestem azt, hogy mikor lesz a "tuningolás"...
Erre tudja a fene... Valami most benéztek nagyon. -
#5889 Azt sem értem, hogy miért 2009.01.28.02 a build neve mikor még nincs is update és a fórum címe release notes... -
#5888 jaja, látom. Ezért sem értem mi lesz. Egyébként ez a javitás csomag mikor jön? Mért nem lehet ezt a főoldalra? Egy kis linket, meg időpontot legalább... nemár' még én keresgessek a fórumokban. -
#5887 Utolsó előtti a CARS. Na, oda csak az IMPALA van írva! -
#5886 Nah most nem vágom, a szezonkiirásnál ott van hogy az első héten lesz vele futam... vagy itt csúsztak fel egy héttel, vagy valami miatt nem lesz utolsó hét? Vagy kész van, csak majd pl. hétközben jön? -
#5885 Micsodaaaa???
olvasom azonnal, de nemár, hogy nem készülnek el időben vele... oO -
#5884 http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=23871&tstart=0
Na neeeeeeeeeeee! Ebben a buildben nem érkezik a Prototype? Sírás-rívás lesz részemről, ha valóban kimarad. -
#5883 A Daytona Prototype miért csak 11 hetes??? -
#5882 Egy pályát biztosra írtak, ezt valahol a fórumon olvastam. Majd keresgélek :)... -
#5881 Penteken lesznek elvileg frissitesek, addig kell varni;) Igertek ket palyat?! En csak azt olvastam utoljara, hogy talan lesz valami. Valami pontosabb info, hogy melyek lennenek? -
#5880 Erre az Impalára Kakszi Lajos is sokat várt !!! -
#5879 A pénz megérkezett...Most már szeretném látni az Impala-t, és a Prototype-ot, na meg persze a 2 új pályát -
Solt #5878 Édes Istenem!!! Sírok!! :D Hatalmas!!! :D -
#5877 Azért ez durva volt. Az öregektől ezért félek ha vezetni látom őket. -
#5876 Akkor ez olyan mit a hegylakó vazze :-)
Csak egy maradhat... -
#5875 Ezek mennyi SR-t eltapsolnak pár perc alatt :D
Nagyon nagy!!! -
#5874 Chevy Impala kepek:P -
#5873 Dehogy taviranyitos, benne ulnek, es nem ovodasok, vannak "nyugdijasok" is:D Szepeket gurulnak:) Jo buli lehet, a vegere csak ketten maradnak, es egymast lokdosik;) Azert mas vilag, hogy kint ilyennel is meg lehet tolteni egy satidont:) -
#5872 Először azt hittem, hogy távirányítós autók, aztán meg, hogy gyerekek vannak benne. Nem semmi :) -
#5871 Ez valami távirányítós, vagy belepréseltek egy óvodást?
Végignéztem... beszarás :-))) -
#5870 :)
-
ronny666 #5869 Megvan, köszi! -
ronny666 #5868 Bocs, láma vagyok, de a Late Model-nek, hol lehet állítani a váltóáttételét? Atlantában 111 mpt-t megy a 4. fokozat végén... -
#5867 Kösz! Lesz mire elkölteni. De, ha jól emlékszem, akkor még a TT is fizetős lesz. Ott is van 3 dobogós helyem. -
#5866 Igen, elvileg annyit nyertel! GRAT! Legalabb meg van a penz a Riley-re es az Impalara:) -
#5865 Most akkor tényleg kapok 45 dollárt, vagy mi? -
#5864 ÁÁÁÁÁÁÁ! A nevem Szaó Tamás a végeredmény kiírásnál :(. A b-t hogy nézhette el Darren? Na mindegy...a TT nincs még kész gondolom.
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=23588&tstart=0
-
#5863 Na jó, az Off-ot értem, de minek a rövidítése az ICIAL? -
#5862 Online is lehet nézni az eurosportot :D -
#5861 Nincs TV-m, en online cuccokra vagyok korlatozva:) -
#5860 Akkora betűkkel van odaírva, hogy OFFICIAL, hogy nem lehet nem észrevenni! Azaz számítanak a hibák, és a tiszta versenyek! Csak a legújabb cuccok funok, de azok még nem elérhetőek. Classugrás jövő héten vasárnap hajnalban lesz. -
#5859 Én 13 hétig anno nem mentem semmit oválon. Csak ott mentem legends-el a 13. héten, és azért tudtam classt váltani. -
#5858 Az csak jövő vasárnap. -
#5857 Én úgy emlékszek hogy több 13. hetes volt, direkt néztem a Radical futamokat is, Skippyt. De nekem úgy rémlik, hogy a 13. héten már nem számított az SR növelés, mert 12.végit nézték. Meg voltak FUN futamok SR mentesek. -
#5856 Amit belinkeltél az meg éjjel nappal megy az Eurosport2-n a Daytona 24H-s verseny :D Azt néztem egész este. -
#5855 Akkor most nem volt licence osztás sem még? -
#5854 Amennyire angolul tudok, asszem azt írja, hogy számol, ez az utolsó esély, hogy az újabb szezon előtt még növeld az SR-t, ha nem elég a class váltáshoz. Jómagam ezt szűrtem le a 13. hét promószövegéből. BTW ez a múltkor is így volt? mintha lehetett volna menni még ezen a kettőn kívül, nem? -
#5853 Legalább azt az egy vagy kettő pályát kirakhatnák...