25347
-
#5852 Most szerda estig nem tudok aludni... -
#5851 Ja, most mar en is megtanulok figyelni: "The two fun series will not be active until the new build is rolled out next week." :) -
#5850 Azt látom hogy 13. hét és csak alap kategória van, akkor most nem számol SR-t, vagy ez nemaz ?:D
Ja most olvasom ez nemolyan :D -
#5849 Azert ez csak poen optimizmus volt, azert csak bejelntenek valahogy jobban, hogy megjelennek a cuccok;) A 13. het elindult, a Sessions resz mukodik. -
#5848 -
#5847 akkor én is várok még :DD
de mondjuk azért előre bejelenthetnék mi, mikor, meg hogy... várok kettőig :) -
#5846 Helyes ez a jó hozzáállás :D Minnyá rakhatod a kosárba :D
Melyik forum ez amúgy ? -
#5845 Optimista leszek, mar most osszerakom a kormanyt:DDDDDD -
#5844 De most, hogy varom az 1 orat, olvasgatom a forumot, latom, hogy a 13. heten is van Impala/Riley verseny. Vagyis, ha nem csusztatjak, akkor mindkettonek ma kell megjelennie:) -
#5843 :D gihi, én 12 percel a vége előtt kapcsolódtam be, de torrent miatt állandóan elvesztette a buffert, majd 1 perces pause után elindítottam de megint elfogyott a buff., most leglaább értem miért :D -
#5842 Ugy nez ki a szervert nem lottek le, csak a szezon ert veget 2 oraval korabban, a versenyek nem elerhetoek. De mar kint van a 13. heti 1-2 sorozat. -
#5841 Amig neztem, addig ment a kozvetites, gondolom mar vege;) -
#5840 érdekes, már rég "elérhetetlennek" kellene lennie az oldalnak nem? :)
sőt, lassan kész kellene, hogy legyen -
#5839 Izénekem ezen a linken valami aerobikugrabugra jelenik meg, 2X is próbáltam, mindkétszer u.a. -
#5838 Izelitonek, mielott megjonne a Riley:))
GrandAm - Rolex 24 - Daytona
-
#5837 Majd szólunk... -
#5836 ÁÁÁ nekem meg éppen most járt le az előfizetésem kaptam is mail-t tehát nem lesz olyan szerencsém, hogy tovább működjön :(
Majd valaki elárulná, hogy megkaptam-e a C-s jogsit? Megnézni nem fogom tudni sajnos. -
#5835 Küldetés teljesítve. Ha nem számolják bele a bajnokságba, akkor én is lövöldözni fogok :). A fórumon úgy írták, hogy valamikor a 13. héten érkeznek a cuccok, de ez a kis leállás most megmozgatta a fantáziám. -
#5834 Valóban -
#5833 Szerintem akkor írjad hogy nem lesz egyhamar újdonság, és mind megköszönjük a közreműködésed :D -
#5832 A lenyeg, hogy aki csak ugy autokazni akar, az 22:59-kor lepjen be egy palyara, aztan tolhatja ejjel egyig:) -
#5831 Uj cucc, lehet hogy csak szerdan lesz. De most nem irok semmit, mert multkor ahogy leirtam, hogy nem valoszinu hogy lesz, fel oran belul toltheto volt;D -
#5830 Biztos hogy koze van a kanyarszamokhoz, azt regebben teszteltem;) De mast is szamol. Versenyen talan a kezdo- es vegpoziciot, TT-t meg talan az atlagsebesseget. De igazabol nem tudom;) -
#5829 Csak ma este nem mukodik 2 orara a szerver (23:00-01:00), nem holnap estig;) -
#5828 na ezt elmentem, és megfigyelem :). Verseny nem lesz már 23:00 után, de, hogy miért nem látom a TT bajnokság állását, azt nem tudom, de várjanak, mert gonosz módon idáig vártam a Silver Crown TT-vel, mert ha nem tud válaszolni a mostani első, akkor átveszem a helyét . Ja, és kipakolhatnák már az új cuccokat, mert már nem bírom sokáig nélkülük :). -
#5827 "Remember: No scheduled sessions from 22:00GMT to 23:59GMT Saturday, January 24, 2009."
Ez most azt jelenti hogy ma este 11 től holnap estig nincs semmien verseny ? Ponnt holnap leszek otthon.
Infineon IRL Road course: 3,573km
Number of turns: 12
Itt 30 perc alatt mentem 15 kört, SR+0,04 (180 kanyar)(itt tudom ha belefér a 16. kör akkor SR+0,05)
VIR Grand East course: 6,55km
Number of turns: 29
Itt 30 perc alatt mentem 9 kört, SR+0,09 (261 kanyar)
Lehet mégis van köze a kanyarszámhoz, persze ez csak kiemelt 2 példa. Többet nem tudok sajna. -
#5826 Ami biztos, hogy a megtett kanyarokat szamolja. Vagyis ha minnel nagyobb a kanyar/palya-hossz aranya es minnel gyorsabb autoval mesz (a versenyido fix, igy a korszamok nonek), annal tobb az SR. Azt hogy mennyit szamit a kategoria, a Class, az IR es a tobbi, azt nem tudom. -
#5825 Azért írtam, ezt, mert Radical futamokon nagyon sok SR pontot gyűjtöttem. Még Adv.Solstice-al alig tudtam gyűjteni hiába a sok tiszta futam, már ha nevezhetjük a 11 futamot soknak 3 hónap alatt. Renátó írta, hogy, ha nagyon lent van az SR-ed mondjuk 3 alatt, vagy éphogy felette, akkor többet ad, de ahogy közeledsz a 4.99-hez egyre kevesebbet. Én azt vettem észre, hogy minél vadabb autóval indulok, annál jobban adja a pontokat. Ha valakinek iszonyat sok SR pont kell oválon az induljon a Silveradoval, és ha hiba nélkül megteszi mondjuk azt a 200 kört, akkor nagyon sokat kaphat. Lowe's-on láttam olyat, hogy 4 inc-el plusz 0,30-at kapott, és nem ugrott egész számot! Nem tudom, hogy számolja ki az SR-t, de valszeg benne van, hogy hányan indulnak, és a megtett mérföld. -
#5824 attól is függ ám, hogy hol áll az SR-ed nem? :D
pl ha gigaszarul állsz, akkor többet ad egy tiszta futamért :) -
#5823 Nem úgy van, hogy a kategórián belüli autóra ad sokan ami lejjebb van arra kevesebbet? Mert régen a pontiac-al is mentem 0.10 feletti futamokat SR-ben szal gondolom valami lehet ebben is. -
#5822 Jól hangzik :D De VIR-en is adott +0.09-et 30 perc után Skippyvel, elég pályafüggő sztem. -
#5821 Na na! 00.4 TT-n, aztán egy verseny, ami ha tiszta, akkor legalább 0,06-ot ad pluszba (persze végig kell menni), és ha lesz egy kocc, akkor is kapsz még 0,02-t. Radical tiszta futam esetén már 0,10 felett ad, de a Mazda se rossz, ha megvan a tiszta futam. Azt el sem tudom képzelni, hogy majd Daytona Prototype esetében egy tiszta verseny mennyit jelent majd :). Sacc per kb 0,15 körül. -
#5820 Ahol rásüt a nap a kerékre, az nem nekem való :D
SR8 powa :D -
#5819 nem, ki lehet hagyni bármit :)
nem tetszik a formula mazda? SR8-assal nyomulsz majd? :) -
#5818 TT-re adhatna egy kicsit több SR-t, most infineonIRL-en 15 körre ad +0,04-et hiba mentesre... :S Az ponnt fél óra kőrözés, és ponnt egy koccba levonja.
Most elvileg jön majd nekem a C kategória (ha minden jól megy). Ugye ha B vel tolom(4+SR),és futom a kiírt mennyiségű versenyeket az is jó majd a köv lépéshez. De ugye az nem baj ha nem veszek meg C Classból semmit sem ? -
#5817 Az SR-rel nem lenne gondom (mar irtam nehanyszor:P), ha valamivel jobban detektalna vagy legalabb statisztikai alapokon, meg ha nem is egyertelmu, mashogy szamolna.
Pl. ha valaki hatulrol belemrongyol (egyszeru detektalni, idobeni kulonbseg:P), akkor csak tole vonjanak;) Egyertelmu, hogy lehet forditott is a helyzet, az elol levo benazik, blokkol, keresztbeall stb., de szerintem, talan tobb az az eset, amikor valaki hatulrol eroszakosan, meggondolatlanul tolja meg/ki/be az elotte levot.
Hasonlo a helyzet, egyszeruen vizsgalhato, ha valaki a palyaszelerol jon vissza, INC-cel, utkozes utan, megrorgas utan, akkor attol ne vonjanak, aki ilyenkor esetleg belemegy (valszeg elkerulhetetlen volt, nem szandekos).
Vagy ha mindenkepp vonni akarnak, elvarjak hogy a lehetettlen helyzetekben nulla alatt megalljak es/vagy atrepuljek a problemas esetek felett, akkor sulyozzak a troteneseket, az elobbiek szerint.
Mert hiaba az SR-rendszer, ha ahoz "ember" is szukseges. Akarmilyen ovataos vagyok, vigyazok masokra, magamra, neha csak 3-4 tiszta versenyen lehget osszeszedni annyi plusz SR-t, mint amennyit levon akkor, ha belemrongyolnak hatulrol:) Aki napi szinten tobb versenyt lefut, sokat tud gyakorolni, jobb helyekrol indul, ritkabban talalkozik kamikaaza akciokkal, annak kissebb gondja az SR.
Mivel az utobbi idoben, csak otletszeruen tudok versenyezni (mostaban meg ugysem:P), minimalis felkeszulessel, csak a verseny elvezete miatt, igy macerasabb a helyzet. De nekem hatul is olyan elvezetes a verseny mint ha elol lennek;) Itt is ott is 1-2 autoval birkozik az ember, a teljes verseny alatt, lenyegeben ugyanaz:)
Az SR-em is csak azert magas, mert ha versenyen nem is tudok indulni, azert rendszeresen korozgetek ott es azzal amivel eppen kedvem van, es ha az eppen egy hivatalos heti futam, akkor elindulok a TT-n:) Mondhatnak hogy gyujtogetes, de azert megsem, mert pl. multkor ovalon, sikerult -0.5 SR-t begyujtenem:) Tesztelgettem, nem jott ossze:D -
#5816 Ez viszont már meló , nem játék ! :DDD
De nem akarok én senkit meggyőzni, hogy nem jó az IR, engem sem kell , hogy jó , egyszerűen mást várok egy játéktól... -
#5815 A legtöbb ember feladja az első ütközés, vagy LOC-nál, még a verseny elején. Na, de mi lesz a hátralévő körökkel? Az SR akkor megy felfelé, ha megyünk a pályán. A LOC-ra 2 pontot von, és egy versenyen általában minimum 0,06 pontot kap az ember, azaz, ha egy ilyen hiba után végigmész, akkor mondjuk kapsz 0,04-et, és nem 0,06-ot. Most lehet, hogy lehülyéztek sokan, de én még a TT-n is annyi kört megyek amennyit csak tudok nem hagyom abba, mikor már megvan a kívánt eredmény. Ha nem vagyok még 4.99, akkor oválon képes vagyok 100 kört is megtenni egy TT-n! Minden egyes SR pontért megdolgozok, és láthatjátok, hogy a kemény munkának van eredménye, mert rajtam kívül az SR osztás előtt nem volt senki 4.99 csak 2 inaktív ember roadon, ovált nem nagyon figyeltem. -
#5814 Nem az SR-el van gond, hanem az emberek fejével. Miért kell az első kanyarban tizenkettedikként úgy megérkezni, hogy akkor Ő most első lesz, még mielőtt a kettes számú kanyarhoz ér? A másik még olyan kanyarban is bebújik, hogy se helye se semmi, marad az, hogy kilök, mert nem adtam neki helyet. A harmadik meg egyszerűen hátulról telibetalál, és probléma elintézve számára, persze, ha az ütközéstől tönkremegy az autója, akkor én voltam a hibás, és elrontottam versenyét, kilépve meg azt látom a táblázatban, hogy iR-je 850, az SR-je meg 1,12. Továbbra is azt mondom, hogy szigorítás kellene, és a 4.99-es ötletem. Sokan írták, hogy ha a másik hibája miatt kap levonást, azzal nem tud mit csinálni. Szerintem tud. Meg kell tanulni mindenkinek vigyázni magára, és a másikra. Az, hogy nekem már jóval az SR osztogatás előtt 4.99 volt az SR-em annak köszönhetem, hogy vigyázok magamra, és a többiekre, nem annak, hogy lassan körözgetek a pályán, mert több dobogós helyem van így szezon végén (csoportomban), legyen az TT vagy rendes bajnokság. -
#5813 Az a bajom, hogy mikor rommá törtek vagy háromszor egy versenyen levont majdnem 1 egész SR-t, mikor meg megúsztam egy lostcontrol-al akkor meg adott néhány tizedet !
Hogy most hogy van nem tudom, nem néztem rá a játékra lassan három hónapja .
A törések legtöbbje pedig nem is olyat kétes szitu, nagyságrendekkel jobban meglehetne csinálni, hogy valami döntést hozzon a program ...