25347
-
#5933 Kösz! -
#5932 minimum participation requirement .. a kovetkezo szinthez szukseges minimum futamot/TT-t azokban a szeriakban lehet letudni, amiknel sarga egyenlosegjel van.:) -
#5931 Az MPR mi lenne? Sztem valamit nem olvashattam el...
Kigyi, Class C mindkettő! -
#5930 Ladies and gentlemen….start your engines! -
#5929 Hmmm, a fórumon írt valaki ilyet...Ma javítják a hibát...Ennyi hibát! Inkább mondanák, hogy srácok, lesz 14. hét, de utána minden nagyszerűen fog menni, na és persze megjelenik minden, és nem harapunk le egy hetet a DP bajnokságból. Nem szeretem, ha valamit idegeskedve, kapkodva csinálnak.
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=24063
Itt meg az új SR számoláshoz tartozó dolgok oválra. Tovább olvasva másnak is szúrta a szemét Talladega, és Darlington. Remélem a road pályákat nem felejtik el bővíteni. 3 hónap csak elég lesz rá. -
#5928 http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=24138&tstart=0 -
#5927 radical alatt nem csinálja. nah majd még holnapután tesztelem kicsit :) -
#5926 tesztelem az új járgányt, ezeken a nyitott szabadezdzéseken és az iracing.com pár perc után hibát generált (már vagy 6odszor.)
kidob az asztalra (helyesebben mondva bejön egy fekete képernyő, a hang ki van akadva, és kiírja egy ablakban, hogy az iracing hibát generált, meg hogy blabla, lépjen kapcsolatba a Microsofttal vagy mifene. frankó. remek..., remélem nem nálam a hiba, bár az sem lenne jó, ha az iracing bugozna megint. -
#5925 hehe :D én is remélem! szerintem majd napi szinten tolok egyet, mert fejlődni kell, és azt csak versenyen tudok igazán. :D nah jó vasárnap és hétfőn nem megyek ált, akkor gyakorlok majd, mert nem sok pályán mentem eddig vele. az új prototype-ról nem beszélve. :D
ui: mellesleg igen, egyre inkább vért fogsz izzadni :D -
#5924 Kösz! Sok sikert neked is, és légy óvatos az első, és utolsó kanyarban Sebringen :)! Talán összefutunk majd egy versenyen. Valszeg most fogok besokallni (12 bajnokság), de legalább csütörtökön nem kell felkelnem 00:10 perckor, hogy legyen értékelhető futamom a weeklykkel. -
#5923 Húú, köszöntem szépen. :)
Jah és még nem is gratuláltam (mindig elfelejtem :D) a nyereményedhez. :)
Sok sikert a továbbiakhoz is. :D De lehet reszketni mert jövök..!!
-
#5922 Vagy nézd meg a statomat, a PB alatt megtudhatod, hogy melyik configon vannak a versenyek. -
#5921 Sebring lesz az első héten, és az international configon lesz a verseny. Eddig még csak azon volt verseny, a másik kettő csak van. -
#5920 radical érdekelne persze...
elkezdenék rá körözgetni... -
#5919 egy dolog basz csak fel...
honnan a retkes pics*ból tudjam a pálya melyik variációja jön jövőhéten ha még ide is basszák normálisan kiírni...
link
lime rock-ot végignézve végig csak a nagy semmi van mellette. semmi info... vááá. gondolom ha nincs odaírva akkor az alap, de nem biztos, meg franc tudja, és akkor is. vicc. -
#5918 A nyereményből futotta, még maradt is :). -
#5916 Majd talan jovoheten megjelenik, de mar most megveheted:) Nem lattam, hogy most elovasarolva olcsobb lenne, vagyis sok ertelme nincs;) -
#5915 Most akkor mi is van pontosan a DP-al? Mi is ez a pre dolog? -
#5914 De eleve hulyen szervezik meg ezeket az update-eket, mindig ez van (mondjuk most komolyabban meghalt mint korabban:P). Most mindenki raizgult a cuccra. Tudom, hogy naluk ilyenkor van munkaido, de ha eltolnak a frissitest hajnal 2-re (az nalunk delelot ~10), akkor a fokozatossag miatt nem lenne ekkora terheles. De eppen ebben az idopontban (nalunk 21 ora) mindenhol meg "csucsido" van. -
#5913 OK, akkor várok... -
#5912 Nem csak nalad, meghalt az egesz:) Nem birtak a gyurodest:) Ezert tettem be a kepet "poenak":)
9 elott 1-2 perccel felneztem, meg "pihentek". Aztan 9 utan par perccel ismet rafrissitettem, akkor mar lehetett update-elni, gyorsan update, le is szedte par perc alatt a 120 Mbyte-ot (osszes autot es palyat, mindent frissitettek). Aztan 100%-nal tolt egy "abortuszt" es azota semmi:)
-
#5911 Error 500... -
#5910 nem, tuti le van terhelve, vagy nemtom, anno is ez volt.
ne is próblálkozzatok egy ideig szerintem fél óra talán szerintem :) -
#5909 Nem jön be a bejelentkező oldal...csak nálam van ez így??? -
#5908 -
#5907 Meg mindig nem olvastam (:D), de valszeg az a vonal lehet;) De eleg nagy volt a kavarodas, mar reg el vesztettem a fonalat;) Majd a vegtermeknel kiderul;) Igazabol, ha mar egy GRID-szintet hoznak, csak normalisabb kormanyzassal es fekezessel, mar szorakozasnak jo lesz;) -
Toya #5906 Ha én jól veszem ki ezek a Ferrari Projectet csinálták inkább. -
#5905 Nem olvastam meg utana, de mashol meg a Blimey!-t irtak fejlesztonek;) Valszeg ugyanaz, csak most mar mas neven (volt valami penzugyi gond). Annyi kozuk van a GTL es a GTR-hez, hogy akkoriban meg "egyben" volt a SimBin es ugy csinaltak "egyutt". Aztan kulonvaltak, de nemigazan jott be a buli. Mig a SimBin tolja a Race/Race07/GTR:Evo/STCC cuccait, addig a Blimey! nem sokat csinalt (csak a "legregebbi" liszenszelt enginere a BMW M3-at ingyen). Terveik voltak, de erzesre, inkabb a lazabb stilus fele probaltak elmenni, mondjuk ugy, hogy arkad;) Mar csak ezertsem bizok abban, hogy ez az uj NFS annyira szim lenne;) Biztos lesznek benne jobb dolgok mint eddig, de ki kell hogy konnyitsek, hogy el tudjak adni;P -
#5904 OFF
bocsi, az offért, de ide is kapcsolódik...
új NFS szimulátor(!!)? "A fejlesztő, Slightly Mad Studios már bizonyított, az ő kezük munkája a GT Legends és a GTR 2 is."
link
a kép nagyon klassz, hiba a visszapillantóban van csak igy elsőre :D
Egyébként valami ilyesmire gondoltam mindig is. Az EA meg a codi'nak van pénze fejlesztésre, az üzletpolitika pedig "fejlődik". Ha már lehúzzák az árkádosokat, akkor huzzák le a szimulátorosokat is, a grafikus motor kb ugyanaz lesz, akkor egy jobb fizikát irjon alá valaki, és kész is. Régóta várok olyan szimre, ami utcai pályákon megy, városokban össze vissza, mégis szimulátor. Ölni tudnék egy ilyenért.
iRacing az nem lehet veszélyben jó ideig, de bizony, ez üthet. :) tudom naiv vagyok :)
mellesleg nem a simbin csinálta a fenti játékokat? vagy ők csak a kiadó szerepét töltik be ugye? Mert ha tényleg ők cisnálják akkor bizony lehet nagyon is szórakoztató cuccal állunk szemben. a másik dolog meg, hogy a codemasters is késik a játékával, kiv leszek mi lesz belőle. bizakodjunk. érhetnek meglepetések.ON -
#5903 Az a telefonzsineg jóóól bevan fújva hajlakkal ám :D -
#5902 OK, megtaláltam mindent, most már csak holnap 23:00-ig kell kibírnom valahogy... -
#5901 Ezt hol, mikor, miért??? Nekem már ma is késő -
#5900 COT - Watkins
-
#5899 Ennek mi ertelme van: "We are going to make the DP car available for pre-order tomorrow when the build is deployed." ?:) Talan ha olcsobb lesz, akkor igen:) -
#5898 Eleg autentikus texasi spotter lesz a cuccban:) Foleg a Stayhigh:P
iRacing.Com_Default_Spotter.zip -
#5897 Majd meglátjuk, 3 hónap múlva :). Nekem nem fontos, még a kék zászlót sem hiányoltam... -
#5896 Tök jó... Még mindig elég bétás a cucc.
Mondjuk örüljünk a mentésnek. Már az is valami. (De még jó, hogy csak pár hónap egy szezon, a következőben már talán benne is lesz.) -
#5895 Szektoridőről nem írnak, vagy én sem vettem észre, de sztem tuti nem lesz. -
#5894 Hát igen, akkor marad a jövő hét...
Pedig ez érdekelt a leginkább. Nah mindegy, majd. Remélem nem késik még többet.
Hatalmas kérdés, eddig benéztem valamit, vagy tényleg vak vagyok és nem lesz szektoridő...? -