25347
  • viziloitato
    Hűha! Most látom, hogy még a Roadból is levett 0,05-öt! Na ezt azért nem kéne...
  • viziloitato
    Jó kezdés...-0,34 SR oválon :(. Ez a Silverado még most is SR zúzda. Ha egy padlógázas oválon nem tudnak emberek normálisan végigmenni, akkor mi lesz olyan pályán, ahol még fékezni is kell. A hétre meg is szereztem magamnak a melót: vissza 4,99-re! Mindig is féltem a Silveradoval versenyen, mert mást sem látok, csak össze-vissza csúszkáló embereket előttem, aki meg nem csúszkál, annak meg a közelébe se érek. Amikor ütköznek előttem jó lenne, ha nem az történne, hogy hol látható az autó, hol nem. Így hogy kerüljem ki biztonságosan a pörgő, vagy bukfencelő autókat?
  • mkn
    Lehet akkor te sem voltál aktív előfizető a szezon végén?
  • kigyi
    Na ezt viszont nem értem, mert mentem elég versenyt ahhoz, hogy C legyek road-on még skippy-vel is :(
  • symbol
    ámen. igazából nem tudok belekötni. :)
    mindenki mehetne mindennel (ezzel tehát semmi pénzt nem buknának)
    a kihívás folyamatos lenne, mert teljesítmény kellene ahhoz, hogy "jó" (A-s vagy B-s) kategóriában legyél, illetve ottmaradj. Lehetne ezt is szépen tolmácsolni, bár kötve hiszem, hogy ezt így gyorsan átvariálnák.
  • Alexease
    En teljesen atszerveznem ezt az egesz Class-t;)

Megmaradhatna a Class, de elssosorban a bajnoksagban elert eredmenytol, iR-tol, SR-tol fuggne. 12 hetente az ugyanabban a sorozatban versenyzo, ugyanolyan kategorias (Class) versenyzok elso 1/3-a jutna feljebb, also 1/3-a lejebb a Class-ben;)

Mindenki ott versenyezhetne es azzal amivel akar, de a versenybeosztasokat a szerver, a versenyzoket egy futamon elsosorban a Class, iR, SR es Qual alapjan allitana ossze.

Pl.: ha valaki csatlakozik, Rookie de amugy tapasztalt, normalis es profi, az mar az elejen indulhat az Impalaval, de Rookie-k, D-k, C-k koze fogja tenni az elso versenyen, Qual-tol fuggo helyre. Ha megnyeri (vagy tobbet), emelkedik az iR, a kovetkezo versenyeken mar a C/B Class versenyzok melle kerul.

A szezon vegen elore lepes, es a kovetkezo szezonban mar azonnal a C/B kategoriasokkal versenyezhet, onnan lepkedhet verssenyenkent feljebb:) Mondhatjuk karrier, mert van celja, 4 szezon utan, mar fixen az A kategoriasok kozott lesz, elsosorban onnan kerulnek ki az ellenfelei;)

Es a lefele bukas is egyertelmu: ha pl. mar fixen A-s, de a szezon vegen a 300 fos A kategorianak az utolso 1/3-ban vegez, akkor a kovetkezoben, ismet csak B-s lesz, ahonnan csak jo versennyel indulhat az A-sok kozott;)

Igazabol, gozom sincs minek irkalok, ugy sem olvassak az iR-tol, semmit sem szamit, meg amugyis l*sz*rj*k:) Inkabb megyek eszem valamit:D
  • mkn
    Kicsit utána néztem. Az sr és a class most ugyanannyi, mint amikor az utolsó versenyemet futottam (skippy futam R4.85). Amikor vége lett annak a szezonnak már nem voltam aktív, de a záráskor megkaptam a D-t, csökkent az SR is ennek megfelelően. Úgy gondoltam ez rendben van, mert a skippy D-s kocsi. Kaptam ajándék sr-t is, és az előző szezonban végig D-nek írt. Erre most visszatett ugyanoda ahol abbahagytam. Valszeg az összes inaktívval hasonló történhetett. Magyarul az ha nem fizettél és a szezon záráskor mégis előrébb léptettek, csak bug volt. Fizetni kell(ene) itt mindenért, ez a lényeg. Nem mondanám hogy ösztönöz a dolog a visszatérésre, akkor se ha lehet hogy így "igazságos".
  • symbol
    Hát vágom, de ez azért "vicc".
    Népszerű meg minden, de basszus, nem az a koncepció lényege, hogy "megtanulsz vezetni"? Tom valaki már régóta nascar-ozott meg etc, de ha skippi helyett én kapásból radicalban ültem volna bele, hát lenne is fosás. Ez a karrier jó lenne, ha tényleg lenne, mert így meg az egész majd teljesen felesleges.
  • Alexease
    Szerintem, az Impala eredetileg A-s lenne, a Silver B-s, Silverado C-s, Monte Carlo D-s, Legends/SK Rookie. De az Impalahoz kevesen vannak, es a nepszerusege miatt lazadas lenne, ha csak A/B erne el;)
  • symbol
    ez kemény dió is azért. sokan lehetnek igy csalódottak és érezhetik majd magukat átverve. Azért az SR és a kategória nem játék, mert tényleg az alapján vásárolhat be a játékos.
    Az, hogy így vagy úgy gond van ezzel azzal, az előfordulhat élesben. Ekkor derülnek ki igazán, hogy minden rendben van-e a javítással.
    Nem készül el egy kocsi... elnézem, de az SR-rel nem kéne cseszekedni.
    EGyébként én is osztom...
    Ez az SR-es dolog egy dologra jó, visszafogja az ember a futamokon sokszor, és nem rizikózik annyit, mert félti a továbbjutást. Ellenben ha igy haladunk nincs is mitől félni... 4 hibátlan csigalassű TT-t megyek folyamatosan akkor is A-s leszek? Azért ne már. Ezek szerint még a dédanyámnak is hatalmas sikerélménye lehetne. Noszensz.
    Inkább keményiteni kellene, mert nekem pl a sikerélményem totál lement 0-ra, nem vagyok büszke arra, hogy B-s lettem, mert igazából "totál nem kellett érte semmit tennem."

MÉG EGY BUG:
    Kijött az Impala, aminek elvileg B-snek kellene lennie nem??
    Most az van, hogy mi bármivel mehetünk, korlátok nélkül! Nincs egy olyan járgány amivel mondjuk mi B-sek csak 4.0 SR felett mehetnénk.
    Valamint a Silver Crown és az Impala ugyanott van kategóriában? Most aztán totál nem vágom...

Az SR-es mizériához még annyit, hogy klassz az egész, de egy idő után igy mindenki A-s lesz. Nem, nem lehet. Lesz. Tényleg minimális az amit teljesíteni kell érte.
    A Pro-ban nemtudom mi extra lesz majd, kocsi, vagy bármilyen plusz dolog, de oda én csak ügy vennék fel embereket, hogy mittomén, az előző szezonban az első nemtudom mennyi között volt bajnokságban, és elég kevés incidense volt. Mondjuk. (max futamonként 1,5, vagy 2 (de nem all time, hanem eőző szezon alapján, hogy aki kezdőként béna volt de sokat fejlődött...az is fel tudjon oda lépni.)
    Egyébként a Pro nekem csak a pénzcsinálásról szól. Még fizetni is kel ott majd megint valamiért. Remélem nem valami olyanért ami egy szimtől alapból minimum elvárás lenne...
  • petesilver
    Jééé, tényleg! Délben még ClassC voltam mindkettőből, most oválon visszaraktak Class D-be, de rosszabb SR-el, mielőtt felpakoltak volna! :) Hát érdekes dolgok ezek :)
  • Alexease
    Inkabb csak pech es kellemetlen:)
  • Alexease
    Teljes a kaosz:) A 13. heten kimaradt az Impala es a DP, az 1. heten meg nincs DP, de van meg Fun Impala:P A Class lepkedest meg lassan meg lehetne szuntetni:) A C/B/A szinte ugyanott mehet, a huzoeronek, reklamnak szamito, uj elofizeto csalogato Impala/Riley meg tobb honapos varakozas egy uj beleponek;) Raadasul, a Class sem az, aminek lennie kellene (tapasztalat, gyakorlat alajan szintlepes), ha mar csak magambol indulok ki: en osszesen nem mentem annyi versenyt, mint egyesek 1 nap alatt;) A szintlepeseket 1-1 normalisabb SR-rel es nehany laza TT-vel ertem el:D
  • viziloitato
    Jujj! Ez nagyon csúnya dolog...
  • viziloitato
    Ezek mit csináltak a 13. héten? Egy hetük volt rá, hogy megcsinálják, erre össze-vissza pakolnak mindenkit (igaz volt official cucc is), a DP kimaradt, karbantartás karbantartás után. Pót szilvesztert tartottak egy hétig, vagy mi?
  • viziloitato
    Kigyi! Most van gáz! Mindkettő Class D, csak jobb SR-el, mint C-nél. Road 4.58, Oval 4.30.
  • Alexease
    Ezekbol a Class ugralasokbol lesz meg balhe az biztos. Ha jol olvatam, van olyan gond is, hogy tobbeket feljebb tettek, azok bevasaroltak a hozzavalo cuccokat, aztan visszapakoltak oket, igy nem tudjak hasznalni:)
  • HaZso
    Sziasztok!
    Oválon felkerültem B-be, tegnap még nézem, roadon C-s vagyok, erre most meg D-s, ez hogy lehet? :-O Azt sem lehet mondani, hogy nem mentem Skippy versenyt. :P
    Chevy Impala SS király!!!
  • mkn
    Ezeknek nem megy valami matekból, vagy én nem értem már: délelőtt néztem, felnyomtak C-be, o.k. gondoltam, ez tuti hülyeség. Láttam hogy variálni fognak még, ezért most is ránéztem: visszatettek R-be úgy, hogy van 13 skippy-s versenyem és 4 felett volt az SR, amikor kiszálltam. Ez jár, ha az ember nem aktív? Mert így nem is nagyon lesz az...
  • viziloitato
    Igen, ez a rángatás pár embernek nagyon megy, nem is tudom, hogy lehet így egy órán keresztül versenyen körözgetni.
  • Alexease
    Jo ez a Open Practice szerver:) Buntetlenul lehet gyakorolni 20-30 emberrel egyutt. Igazabol, ugyanugy kergetozes van, mint versenyen:) Es meg balhet sem lattam.
    De legalabb meg tudtam nezni, hogy mennek Sebring-en 6-7 masoperccel jobbat:O Erdekesen: olyan agyon fekezos, rangatos, driftelos stilusban:)
  • Alexease
    ~80 ember kikerult a C-bol, ~50 be a D-be, nehany a Rookie-ba, a tobbi meg az orok bitmezokre:P
  • Alexease
    Most raktak rendbe - elvileg - a hibas liszensz dolgokat:)
  • viziloitato
    Már megint lesz valami 15:00-kor...
  • pointer4
    Hát, ez még ottvan a FAQ-ban:
    "Can I advance more than one license in a season?
    Licenses are awarded at the completion of each season. Drivers can only advance one License Class at a time in each category of racing."
  • viziloitato
    Már az ajándék SR is gyanús volt. Gondolom nem 2-3% maradt volna le. Sok ember volt 3.00 alatt...
  • Alexease
    Szamolgattam en is statisztikat, az elozo kettonel is megcsinaltam, igy a valtaskor.:) A B->A es a C=>B valtasnal nincs nagy kavar, szinte mindenki tovabbment (~2-3% maradt ki).

De a C-nel mar van egy kis kavaras:) Elvileg a C kiurult (mivel szinte mindenki tovabbment B-be, kiveve ~20 embert), de megis ~2800 tagja van, ugy hogy az elozo szezonban csak ~2400 D-s volt:) De a D-ben megis ~1500 ember van (ami elvileg Rookie-bol jott), ugy hogy ~2000 Rookie volt az elozo szezonban, ahoz jott ~1200 uj ember, es ~1300 ott is maradt:DDDDDD Nehanyszaz Rookie-bol azonnal C lett?!:)

Tobb oka lehet, hogy kavarnak. De valszeg elsosorban az a gond, hogy aki "jatszani" akar, annak azonnal a COT kell (logikus:D), es ha azt csak A-ban lehetne elerni, az elozo feltetelekkel, akkor varhatna 9 honapot, jo SR-rel (plusz elofizetesi dij) hogy hasznalhassa:)

De olvastam olyasmit is (bar nem biztos, nem ertelmeztem, rosszul emlekszem stb.:D), hogy ha valakionek megfelelo az SR es fut egymasutan X hibatlan versenyt, akkor azonnal feljebb kerulhet?! Ha igen, akkor valszeg azt a "kedvezmenyes" 6 honap varakozasi idot is csokkenteni akarjak:)
  • sajoati
    http://theuspits.com/files/n2003/tracks/n2003_nurburgring_1970_v1.0.exe
  • sajoati
    OFF
    When the website is completed it will contain links to all the tracks, but in the meantime you can get the hellish track from here that we're racing in March:

http://theuspits.com/files/n2003/tracks ... 0_v1.0.exe

There is also a shadows patch here:

http://theuspits.com/files/n2003/tracks/nurbshadows.zip

A trackD, trackN-be telepitsd.
    Ezeket a file-okat meg a trackD, trackN alatti nurbur... folderbe:

fast.gtn.jag
    fast.gtn.maz
    fast.gtn.sau
    fast.gtn.sim
    fast.gtn.toy
    fast.gtp.jag
    fast.gtp.maz
    fast.gtp.sau
    fast.gtp.sim
    fast.gtp.toy

Meg persze lehet lesz majd track.ini, de addig is, ezen el lehet gyakorolni. Mondjuk eleg ronda a track, a shadow patch-el nekem el se indult. :/
  • viziloitato
    Ez a szintváltás sem a régi már. Most kezd pénz szaga lenni a dolognak. Ebben a pillanatban, ha valaki C-s, akkor bármivel mehet, így nem ér semmit az A, és B class, legfeljebb egy kis plusz tiszteletet kapunk a pályán. Az impala B, és A-ra volt kiírva, a DP is így lenne. Kis rosszindulattal azt is írhatom, hogy ha egy A-s szembe akar menni a forgalommal, akkor szembe megy és kész, mit veszít vele? Ha a 3 hónap után marad B-s, akkor nem történik semmi, minden megy tovább rendesen, bármivel indulhat. Na jó, azért szembe nem, de nem probléma a kocc, és az off track sem számára, vagy számomra, bár én biztos, hogy nem csinálok ilyet, mert én belebetegszek ha nincs az SR-em 4.99-en, vagy a közelében. Oválon nem is tudom mi lesz A-s, ha még B-s sincs, lehet, hogy repülővel fogunk körözni. Lehet azt is mondani erre, hogy így legalább lesz jelentkező bőven, ahhoz, hogy hivatalos futamokon induljon az ember, de azzal a kevéssel is lehetett eddig. Igaz a SilverCrown majdnem teljesen meghalt, de ott is megvolt asszem a 6 futamom, a vége felé már nem tudtam, hogy az amerikaiak melyik napon indulnak hajnalban. A Radicallal nem volt gondom, csak az utolsó előtti héten, de akkor is csak azért, mert nem akartam szombat estig várni, mert akkor mindig volt elég jelentkező.
  • kigyi
    Az a gond, hogy pálya meg versenygépjármű hiány is fellép ennél a szintnél már :(
    De ez az Oval még mindig nem fér a fejembe most mire fel kaptam C-t? :D:D Amúgy nem baj csak én azt hittem legalább C váltáshoz D-s autóval kell menni és nem R-el :D
  • viziloitato
    Kigyi: Road 3.58, Oval 2.88. Ha havi díjat fizetsz, akkor sztem ne foglalkozz azzal a párszáz forinttal, gyere versenyezni! :)
  • Alexease
    Valtaskor levonnak valamennyit az SR-ekbol, ismeretlen feltetelekkel:) Valszeg szamitasba veszik az egeszek atlepeset es talan meg ki tudja mit:) En pl. 5.00 foleg menetm, de csak par szazaddal, de valszeg az egesz atlepest ott is szamolja, vagyis hozzaad 0.5-ot. A levonaskor mindketto 4.5 koruli maradt. Neked mindketto kozel volt az egeszhez, igy levonaskor valszeg leugrott megegy egyseget. Valtaskor nem csak arra erdemes figyelni, hogy 3.X felett, hanem lehetoleg X.51 felett is legyen;)
  • kigyi
    Ilyen SR esések is voltak? óóó a fene erősödj forintom, hogy újra beszállhassak.
  • pointer4
    Tök jó, megkaptam a C-t. Csak 4,08SR-ből mér let 2,83 ? Ovalon 4,23-ból meg 2,71???
  • kigyi
    Az csalás srácok ha mindkettő C mert az ovalon nem mentem :D:D Legalábbis eleget nem amit meg mentem az 1 vagy 2 TT de rookie-ba :D:D:D
    Amúgy köszi szépen :)
  • Giovanni #5937
    Ti egész éjszaka ezt nyomjátok? Nem is vagytok fanatikusok :)

OFF
    Ati, tudsz NR GTP modhoz nordschleife pályát? Rágyurnék a 10 órás endurancera
    NO
  • viziloitato
    Végre sikerült a qual. Utána beugrottam TT-re, kilépek, és mi fogad? MAINTENANCE!
  • viziloitato
    Pffffffffffff.....MAINTENANCE.....Katasztrófa.....egy hétig nem mentem egy centit sem, eljött végre a hétvége, és az új bajnokság, és karbantartás, karbantartás után.....Belehaltak volna egy 14. hétbe?
  • viziloitato
    Most mi van? Megdöglött minden :(. A qual miatt nem jelentkeztem TT-re, vártam majdnem fél órát, erre 5 perccel előtte eltünik az iRacing. Közben megint van de a RACE fül alatt egy gomb se, amivel be tudnék lépni...Grat iRacing, ez aztán az update. Remélem a hiányzásom levonással jár...