25347
  • symbol
    nah tudom unjátok a beszámolóimat, de biztos páran belekezdtek majd a radicalba :) akkor meg nem árt, ha nem járjátok meg azt az utat amit én most :)
    2,42 az SR-em, ennyire pocsék soha nem volt még :)
    Nah nem ez a lényeg, a tempóm sokszor meglenne, párszor az adott futam élmenőivel harcoltam, csak. mindig többet akar az ember, nyomja neki. hibázik. aztán ha már visszaestél, ahhoz hogy igazán "felgyere", kockáztatnod kell. nah és akkor így jönnek össze szépen a hibák :)
    a lényeg, hogy pl a hajnali 4 órás futamon simán jó voltam. az első nyomában voltam szorosan. valahogy visszaestem, aztán megint második helyen haladtam, mögöttem nagy volt a nyomás, hibáztam egyet.
    aztán még párat. :) de mind felesleges volt. megnéztem a végeredményt és a hajam fogtam. de szerintem mindenki. :D
    a második 20 sec hátránnyal ért be célba, az utána levő 3. már asszem több mint 1 perc hátránnyal futott be...
    gondoljatok bele, kockáztatni meg semmit nem kellett volna csinálnom, szépen végigmenni.
    kár volt ezekért a futamokért, de azért elég sokat tanultam újfent. skippinél nem volt elég idő javítani a rövid versenyek miatt, kevesebben is hibázgattak mert azért azt könnyebb elvezetni mint az sr8-ast... de itt... várj, várd ki a sorod. itt már tényleg hosszű egy futam, nem éri meg az 5. körben elcseszni az egészet :D

ui: mellesleg nagyon érdekes, volt pár szóbeli konfliktusom, futamok után, de semmi durva, inkább az a durva, hogy ha valakinél gyorsabb vagyok körönként 1-2 seccel, majdnem az esetek 80%-ban egy idő után félreáll. elenged, nem kakaskodnak, "segítőkész" mindenki. harcolni is nagyon jókat lehet, az összes SR hiba az én hibám, nem láttam még olyat, hogy valaki megforgatott volna valakit, vagy másba rongyolt volna. Még rajtbaleset sem volt soha. Szeretem nagyon nah. Élmény. :)
    Már csak az eredmények jöhetnének. :)

ha valaki ment rajta; legjobb köridők? tesztem mentem 1:58,0xx-át, de ebben még hagytam simán szerintem fél sec-et. tudom is hol.

ui: nem okoskodásnak szántam a hozzászólást, csak franc tudja, ha valaki nekikezd azt olyan kezdő/hülye mint én, akkor talán megfogadja :)
  • viziloitato
    Próbáld az advanced solstice-t ott vannak...
  • VO101 tvr
    Senki nincs fent Solstice Rookie és Legends Rookie-ban ilyenkor? Sem Practice, sem Quali, sem Race... Egy hete még rengetegen voltak...
    Más:
    24 Heures du Fun - Impala-val Watkins Glenben. Érdemes itt elindulni? Mi szokott ilyenkor ebből kisülni, mikor mindenkit felengednek versenyezni? Lökdösődés SR mínuszolás?
  • Alexease
    Legalabb nyugodtan tudsz aludni, hogy az iRacing (mint ceg) nem akar, es es nemis tud, szart kiadni;)
  • viziloitato
    Ezt most alvás előtt nem kellett volna...
  • Alexease
    "It was our hope to roll out the Riley DP car this week, but unfortunately, this will not be happening. As I communicated to you last week, we take pride in hitting our milestones, but we will not compromise the quality of our product to do so. The car is very close, but we feel it needs a little more work and a lot more testing before we are comfortable releasing it.
    With this delay we will also be pushing back the start of the DP series until next weekend.
    We appreciate your patience and we are working hard to deliver this car as quickly as we can.
    Steve"
  • symbol
    helyes :DDD eszméletlen egy járgány :D
    velem hétköznap, napi 1-2 alkalommal lehet majd találkozni végig :)
  • pointer4
    Na, mostmár farmolok SR-t, hogy jöhessek Radicalal :D Megvettem a pályáit, de most a Formula Mazdát átugrottam :D
  • symbol
    nekem biza maradt ugyanott :D
    de most sikerült még lejebb vinni... ha már nem tudom utolérni az előttem levőt néha kikapcsolok ha biztos az előnyöm... egy megforgáson felhúzom magam, aztán meg amiatt cseszem el... mindez négy körrel a vége előtt. f*sza :D
  • VO101 tvr
    Tudja valaki mitől emelkedett néhány tizedet ma reggelre az SR?
  • lac coo
    Hehe, tényleg !
  • sajoati
    nekem is 2.89-ről 3.16-ra.. amiben az a jó, hogy a 3.50 eléréséhez mos 0.11 helyett 0.34 kell...
  • pointer4
    Mostmeg felment 3.25 és 3.13 ra az SR... :D
  • viziloitato
    Jövő héten este 23:00-kor érek haza minden nap...
  • viziloitato
    Most van elég jelentkező :)
  • symbol
    hát jah, jövhéttől majd akkor kedden este feltétlen szabad leszek. :)
    meg társulhatnátok még páran :p
  • viziloitato
    Azt látom, hogy nagyon sok ember jelentkezik azóta practice-ra, sztem leszünk a 21:00-ás futamon sokan.
  • viziloitato
    Akkor nem találkozunk ezen a héten, de majd talán a következőn...
  • symbol
    nekem az ma "késő"... ez a hátránya az ezer bajnokságnak... ha most bezzeg csak radical meg izébizé' lenne, tuti lett volna elég jelentkező...
    majd holnap 23hkor és utána hajnali kettőkor indulok majd. (ha tudok...)
  • viziloitato
    Talán majd 21:00-kor.
  • viziloitato
    Visszalépek...
  • viziloitato
    Nem kockáztatok, 54-et teszek bele. Jelentkeztem...
  • symbol
    hát nekem 42vel kezdett el köhögni :)
    vagyis nem csak köhögni :D csoda hogy tankolni tudtam :)
    42 felettivel már jó lesz :)
  • viziloitato
    Ha jól számoltam, akkor 59 liternek elégnek kell lennie, de most megyek vissza tesztelni, és megtudom. 54-nél lehet, hogy a végén elkezd köhögni a gép :).
  • viziloitato
    Ha leszünk elegen, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott leszek a tömegben valahol :)!
  • symbol
    jössz :D
    én is indulok :)
  • viziloitato
    Látom vannak jelentkezők szép számmal. Remélem ez most 19:00-kor is így lesz. Megyek, felkészülök a futamra :).
  • symbol
    jah, de kezdj is el vásárolgatni, tegnap nekem pl. a második futamom ha nem fogy el a benzinem (3,5 kör csessze meg :D), illetve nem hibázok kettő kicsit... nagyon jó lehetett volna. "simán" lehet előzni, mindig van neked való ellenfél, nagyon klassz. Ez volt a második futamom, és máris sok-sok körön keresztül harcoltunk, voltak 4-es 5-ös csaták. coool! :)
    nem értem itt egyesek még mindig mért vannak kiakadva, hogy ilyen szar, nem korrektek etc... pár esettől eltekintve folyamatosan azok...
    (ovál az szopósabb, de nem is nagyon érdekel. roadon akarok jó lenni és kész :D)
  • pointer4
    Én csóró és lusti mód csak a szezonzárás körüli hónapban vagyok aktív (+-2 hét). Úgy biztosan enged felfele lépegetni. Most ha bejön a radical akkor maradok :D
  • symbol
    azért ne szopass már :D
    link
    Én támogatlak, bár könnyen lehet, hogy a sok oldalas "kézikönyvben" bizony le van írva, hogy te, aki nem aktív nem fogsz feljutni.
    Különben van benne logika is. Pénzcsináláson túl. Ha nem nevezel a szezon elején, nem is juthatsz feljebb.
    Persze tudom volt varia, már léptél így fel, meg etc, de rá kell kérdezni.
  • kigyi
    Ja csak még nem találtam contact-ot, így nincs egyenlőre mire írnom.
  • symbol
    lol :D hát hajrá :)
    nekem megvolt az első radical futamom. mivel itta múgy is kevesebbszer lehet indulni, eldöntöttem nem kell húzni az időt, a futam úgyis csak az éles gyakorlás nekem. :)
    hát jó sz*r köröket mentem, 14 incidens. de nem törtem össze senkit. (és meglepő, hogy magam sem) amikor a pályán maradtam azért közeledtem a többiekhez sokszor, dehát mindig becsúszott ez az. Pedig az első kört megúsztam, és a negyedik helyről rajtoltam. :D
    a skippis kezdeteket idézem :D hétvégére már egész zsírkirály leszek :D
  • kigyi
    Én azért nem hagyom annyiban szép kövér levelecskét kapnak tőlem ha sikerül contact e-mailt találnom.
  • Cowek
    Sajnos számít, le kell tölteni... a rendszer azt hitte Te biztos így állsz ki :-)
  • mkn
    Az egész elmúlt szezonban nem úgy tűnt hogy számít, de végül te is (úgy ahogy én) ugyanott kötöttél ki ahol abbahagytad. Ebből az a tanulság, hogy váltáskor előfizetőnek kell lenni, különben nem lépsz feljebb. Hiába mentem én is 13 versenyt skippy-vel, most megint R lettem, közben két inaktív szezon alatt végig D-nek írt.
  • kigyi
    Akkor én most mit csináljak? Mert amennyire nem volt jó az előző Licence osztás most annyira nem jó ez sem hiszen a Roadon kellett volna váltanom.
  • viziloitato
    Igen, tudom, hogy ez így volt eddig is, de egy pontnál többet nem vont, vagy adott. Impalaval lett volna most egy jó versenyem...

Kérdésem a következő: Mi van akkor, ha pörögve nagy sebességel átcsúszok a piten, és fekete zászlót kapok? Be kell mennem letölteni a büntetést a következő körben, vagy mivel egy baleset miatt történt, így nem számít, csak kiírja?

Video: http://www.youtube.com/watch?v=ODDnFXsLeig
  • kigyi
    Nem hát éppen lejárt az előfizetésem, de ez nem számít sztem.
  • Alexease
    Igen, ha az egyik kategoriaban "sokat" nyersz vagy buksz, akkor a masikhoz is hozzanyul.
  • symbol
    lol :D azért látom pörögnek az emberek, jelenleg 400-an regisztráltak valamire. Azért az már elég kemény szám. :) de én majd csak holnapután, addig talán időmérő, más nem :)