25347
  • pointer4
    Na megvettem azt a suta Formula Mazdát, mert csak 1 pálya hiányzott hozzá, és akkor már legyen meg. Ez most tényleg botváltós? Mert én úgy emlékszem hogy a pillangó váltókat is bekonfigoltam, majd a H váltót. Persze csak a H-ra reagál. Vagy ez is buta dolog a játékban ?
  • Mnemomic
    Skip Barbert érdemes.
  • VO101 tvr
    Ha sikerül feljebb lépni a Solstice-ból, melyik kategória(autó)az, ahol sokan is vannak és jó versenyeket is futnak? A Formula Mazda-t néztem ki... :)
    Most már 4 felett van az SR-em. Érdemes 4.99-re feltornázni? Mikor adják a D liszenszet?
  • Alexease
    "Tartoznak" meg ezzel az autoval is, remelem hamarosan "csak ugy" bonuszkent megjelenik:) SpecRacer Ford
  • Alexease
    1:10-1:20 :)
  • Alexease
    De legalabb levagtak a mondatanak a felet, mikor mar latszott, hogy nem sul ki belole semmi jo;)
  • symbol
    kb miről van szó? :D
    ha írva lenne még megfejteném, de így... :p majd egy év múlva visszanézem max :D
  • petesilver
    Hihetetlen interjú! Hogy egyik fél se tudjon folyamatosan beszélni!!! Haláli, és ettől olyan jó! THX!
  • Alexease
    iRacing - NBC - InDepth
  • lac coo
    Köszi !
  • Alexease
    Melyik normalis meretben? Az enyemet HD-ben toltottem fel, csak a YouTube be van lassulva;)
    De itt meg van AVI-ban: iRacing_vs_Real_Skip_Barber_Laguna_Seca_HD
  • lac coo
    A lejtős kanyar szerintem szemmel láthatóan picit rövidebbre sikerült mint az igazi .
    Normális méretben nincs meg a video ?
  • Alexease
    Bar az osszehasonlito videok mar nem annyira erdekesek, de mivel, vegre mar lehet visszajatszast menteni es valamiert "kellett", igy csinaltam megegyet:) De mostmar elmentettem az eredeti video infokat es a visszajatszasbol a kort is;) Nem valami izgalmas, egy egyszeru Laguna Seca - Skip Barber menet.

De nem ertem, hogy miert nem tudjak normalisan megcsinalni a Skippy kamerajat (pozicio+FOV)?!? Minden real videoban ugyanott van, kiveve az iRacing-ben:/ Igy egy kicsit - szokas szerint - bena:(

• VO101 tvr
    Érdekes ez az SR. Nyugdíjastempóban végigmentem egy versenyen, szépen mindenkit elengedve és kaptam rögtön kb 0.5 SR-t. Rajt cél győzelemnél nem kaptam ennyit...
    Ha van vkinek rászánni való ideje, megy néhány versenyt, mintha taxiban ülne, és már meg is van a kívánt SR szint.
    Egyébként tetszik :)
  • pointer4
    Az a nyugodt versenyzés ám, nem veszíthetel SR-t :)
    Majd uccsó 2 hétben jóól felhozod :) Háháháháháhá
    Én is ezt fogom csinálni :D

Amúgy ne vágjátok be poénból hátramenetbe a verdát 80-nál, mert ha ki nem is fordulsz, akor is 2x loss of control
  • viziloitato
    Olvasgattam a fórumot, és találkoztam olyannal, hogy valakinek 0.00 volt az SR-je. Az ilyet miért nem tiltják el ettől az egésztől? Oké, hogy nekik ez pénzkieséssel jár, na de azért egy ilyen ember nagyon nagy veszély a többiekre nézve. Először keménykedtek, hogy sporting code, utána ajándék Class ugrás, aztán SR-t ajándékoztak mindenkinek, most meg már a 0.00-ás emberek is indulhatnak versenyen. Ráadásul SR pánik is van, és a zöldek fosnak a legjobban. Nem értem. Arra nem gondol egyik sem, hogy nem kéne durvulni, és akkor megy felfelé az SR. Én is versenyzek, mindennel indulok, ami csak van, és érdekes, de mindig ott vagyok a maximum közelében, és erre már nem lehet azt mondani, hogy szerencse. Inkább odafigyelés. Ez a valaki 60 inc-el zárt egy 12 perces futamot! A rookie-k alázták!

http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=443798&custid=16648
  • Alexease
    iRacing-ben?!:)
  • JuanG
    én múltkor Nord-on mentem visszafele F1 91 -el :DDD
  • Alexease
    Ezert jo, hogy az iR egy kicsit "fapados", el tudok szorakozni vele akarmikor;)
  • Aceton
    Off
    (Nekem új, ha köztudomású, szedjétek ki...)

http://isohunt.com/torrent_details/64992089/nascar?tab=summary
  • viziloitato
    Ugyanez a hiba SK, és Late-nél...kiírták, hogy dolgoznak rajta :)
  • viziloitato
    Most már mindkét helyen SOBO van :D...még jó, hogy Oxfordban ott voltam az első versenyen :). Pedig a TT nagyon kéne, mert most még formában vagyok.
  • viziloitato
    There are no sessions scheduled for this date. Még jó, hogy nincs :D. Most az van, hogy adv. legendsben nyomtam egy versenyt, kiléptem, megnéztem az eredményem, aztán gondoltam beugrok egy TT-re. De nem ugrok én sehova, mert felül még a múlt heti Lowe's logo van kitéve, holott Oxfordnak kellene lennie, alul meg South Boston :D.
  • symbol
    imádlak :D kipróbálom :)
  • viziloitato
    Renátó, megvan a megoldás! A replay lejátszható, de a grafikai beállításoknál húzd le a csúszkát Class 4-re.
  • viziloitato
    Már gyorsítottak a dolgon, gondolom, hogy minél többen legyünk, és még több pénzük is lesz, mert hamarabb kell bevásárolnod, ha feljebb akarsz lépni. Már az előző bajnokságban is nagyon sok olyan Class D-s volt, aki a Rookie division-be tartozott.
  • pointer4
    4? Valamiről lemaradtam ?
  • pointer4
    Ha majd a season végén átlépsz a "D"-classba. Kb 12 hét múlva.
  • viziloitato
    4 hét után kapod meg a Class D-t, onnantól számolja majd az iR-ed.
  • VO101 tvr
    Solstice-ról tudok véleményt mondani. Az auto clutch nem csinál semmit. Ha kipipálod hozzá az AutoBlip-et is, akkor visszaváltásnál gázfröccsöt ad, így nem fogja meg annyira a hátulját a motorfék.
    Az iRating-et mikortól számolja a program? Rookie vagyok SR3.5-el...
  • viziloitato
    200 MB felett már gondjai vannak...próbáltam a memory override-ot, de semmi
  • pointer4
    Akkor én valamivel keverem, úgy emlékeztem hogy nem engedett váltani a Solstice kuplungolás nélkül.
    Most így akkor minek lehet kiválasztani? közvélemény kutatás ? :D
  • Alexease
    Engem nem erint, igy nemis olvatam utana, de a fooldalukon volt egy hosszabb hir rola, es a forumban is hosszabban targyaltak. Amire emkelszem: most februartol jovoev (2010) februarjaig tart valami club/egyeni verseny/pontozas, aminek a kozepen/vegen minden kategoriabol az elso 1-200 kerul be valami felsobb csoportba/kluba/sorozatba stb.
  • Alexease
    Sajnos itt semmivel sem kell kuplungolni:( Meg azt a szerencsetlen allohelyzetbeni AUTOMATA kuplungot es feket sem akarjak kiszedni:/ Tudom, hogy verseny szempontjabol lenyegtelen, es lehet, hogy meg nem keszult el a "lefulladas, beinditas, kuplungszimulacio stb.", de akkoris vicces, hogy egy szuper-szimnek mondott, jo draga cuccban ilyen gagyizas van:(
  • pointer4
    Mindig is meg akartam kérdezni, csak valahogy most jutottam el idáig. Skippy-vel miért nem kell kuplungolni ? Vagy nálam van beállítási gond ?
  • viziloitato
    A World Cup hogy, mi, ki, mikor, miért :D???
  • Alexease
    Az SR csak a hiabakat figyeli, azt hogy hol vegzel, hogyan mesz, azt nem (bar neha volt olyan, mintha mast is szamolt volna:P). Arra az iR valo;)
  • VO101 tvr
    Az miért van, hogy ha hiba nélkül végigcsigázok egy versenyt akár az utolsó helyen, annyi SR-t kapok, mintha hiba nélkül megnyerem?
  • pointer4
    Csak 4 gb ? :D

(nekem nincs annyim) :D
  • symbol
    f*sza. lementettem egy teljes futamot, de betölteni azt nem lehet.
    4 GB memóriával... etc... loading failed... memória megtelik vagy franctudja. vicc... az egész futamot mentettem. most akkor még ez sem jó vagy mivan?