25347
  • viziloitato
    Igen, volt valami, de nem lett belőle semmi. Volt, aki kintről akarta, de olyan is, aki itthon csináltatta volna, de az azért nem olyan, mint a hivatalos, legalábbis sztem. De, ha már kintről hozatok, vagy rendelek valamit, akkor inkább Tony Stewart-os ruhát vennék :).
  • pointer4
    Nebassz? Ezért fizetni kell ? :D

És, és volt itt régen kezdeményezés iRacing poló, kitűző, sapka? :D Az most halasztva, vagy nem volt elég komoly ?
  • viziloitato
    Gondolom kell egy minimum létszám (és itt gondolom az aktívra gondolnak), ahhoz, hogy kiváljunk az internationalból, de erre nem lesz esélyünk soha :). Legjobb esetben is Central European leszünk, ha leszünk. De ez addig nem lehetséges, még az emberek úgy gondolkoznak, hogy: Úristen, ezért fizetni kell??? Akkor nem is érdekel!
  • pointer4
    Köszi!
    Igen, erre gondoltam. Amikor rátolok a elgibile sessionra, azt értem nevezésnek :)

Amúgy nekünk miért nincs Hungarian Club-unk?
    Nem vagyunk elegen, vagy ilyesmi?
  • viziloitato
    Nagyobb classba nem lehet nevezni, oda bekerülni lehet, egy sikeres 3 hónapos bajnokság után. Sztem, Te arra gondoltál, hogy olyan versenyen akarsz indulni, ahol a minimum elvárás az, hogy 4.0-án legyen az SR-ed. Ha lemegy 4.0 alá, akkor nem indulhatsz addig, még vissza nem megy 4.0 felé az SR-ed. Utána megint indulhatsz.
  • pointer4
    Ha felmegy az SR-em 4 felé és benevezek a nagyobb class-ba, és ott lerontom 4 alá, akkor kidob, vagy folytathatom, csak újranevezni nemtudok ?
  • viziloitato
    A saját bajnokság sem a legjobb ötlet. Már ott elbuknánk, hogy kb 3-4-en vagyunk aktívak, a többiek csak vannak, vagy már egyáltalán nem érdekli őket, hogy van iRacing is. A mastersen is állandóan az megy egy futam után, hogy lépjetek ehhez a másodperchez, és nézzétek meg, hogy mit csinált xy, meg még oda is léptessetek, mert ott meg egy másik xy tört össze, büntessétek meg. Ez nekem már óvoda. A legutóbbi legjobban leosztott versenyem, akkor volt, mikor megjelent az Impala, és 100 felett jelentkeztek minden futamra. Ott mindenkinek megvolt az esélye arra, hogy győzzön. Sajnos marad, ez, hogy bekerülünk egy olyan kupacba, ahol az elsődleges cél az, hogy legalább ahonnan indulunk, azt a helyet megtartani, vagy, ha van esély az előzésre, akkor azt megtegyük. Sok versenyemen az van, hogy az előttem levő emberek elhúznak tőlem, és máris kezdetét veszi egy jó kis TT, mert se előttem, se mögöttem senki, közben pedig arra várok, hogy előttem hibázzanak, és átveszem a helyüket. De, azért vannak olyan futamok is, ahol aztán minden egyes pontért keményen meg kell dolgoznom :). Talán majd a Pro liga megjelenésével kiemelik közülünk az alieneket. Más: Ez a pontozósdi meg mi a fene? A főoldalon a region standings-re gondolok. Nem értem ezt az egészet . Jó, hogy első vagyok, nem is kicsit (remélem nem fognak csalónak nevezni), de ez most mi akarna lenni? Ez már a world cup-hoz tartozna?
  • symbol
    Megértelek. Viszont nekem is kicsit kezd olyan bajom lenni, mint amilyen vizinek volt.
    az iR nagyon jó móka, de uge mivel az összes nagyot nem osztja egy futamra, akár hányan is jelentkeznek, a futam mindegyik versenyen abból áll, hogy ha pl 20-an indulunk, 3,4 ember elhúz nagyon, sokszor közel Alien kategória, utána van 4-5 ember, egy jó tempóval, majd utánuk a lassabbak 4-en, 5-en, majd megint a végén a leglassabbak, akik nem is tudom mit csinálnak roadon. :)
    a probléma a következő, tegyük fel, én a gyors csoportban vagyok, az alienek utáni bolyban. ott egy hibázik, máris 4-1=3 ember maradt, páran elnéznek egy kanyart, tíz seces hátrányba is kerülhetnek, és azt ellenem már nem tudják ledolgozni, szóval az a lényege, hogy sokszor egész futamon elküzdesz egy vagy két emberrel, de néha senki olyan nem marad, akire te potenciálisan veszélyes vagy, illetve forditva.
    Most ha az összes 2250 körülit megkapnám a nyakamban, az 5. helyről rajtolva még nyerhetnék is, folyamatosan csata lenne, nem az, hogy megelőzök egyet, vagy rontanak előttem, aztán a fél-alien meg ad nekem körönként 1,5-2 secet.
    a pontozás a bibi, meg a rendszer maga, ami alapjában véve jó ötlet, de hát nooo... azt tudom miért nem lehet megoldani azt, hogy az összes alien egy futamra kerülne, de ez akkor is noszensz, néha nagyon jó futamokat megyek, de sosincs esélyem a győzelemre. Nem, nem az a fontos, de már leirtam fenn mi a probléma. Bizony kategóriánként szét kéne bontani a népet iR alapján is, és lenne iR A, iR B, etc (lehetne a kettőt kombinálni, az SR-el), és akkor én az iR B-ben egy győzelemért, kapnék mondjuk annyi pontot mint az iR Aban az utolsó... (de ááh, ez is rossz :D) passzolom, saját bajnokság a legjobb, de azt meg mindig egyeztetni, heti egyszer...

más: a DP végre boxkiállásos lesz :D amúgy nem rossz járgány, nagyon lehet érezni ezt is, tényleg lomha dög igazából, a radicalt könnyebben megforgatom szerintem :D csak itt a nagy tempó, féktáv, meg ilyenek a gondok. :)
  • viziloitato
    Nem kell ott eszetlenül menni, elég, ha egy picit összeér két autó, és máris megvan a baj. Igaz, Richmondban megint meggyűlt a bajom a nagyon profikkal, még mindig ott tartok, hogy a legjobbak jelentik a legnagyobb veszélyt a pályán. Richmondban a backstretchben félúton a fal mellett mentem, a második már kb a 3. kört adta nekem, de ott, ahol 5 autó is simán elfér egymás mellett, miért kell rámtámaszkodni? És ez még 3x megismétlődött a futamon...
  • Toya
    Ovált nem megyek, mert saját hibámon kívül kerülök mindig balesetbe. Kicsit eszetlenül közlekednek néhányan.
  • viziloitato
    meg a Radicalt, a Mazdat, az Impalat, a SilverCrownt...mindennel egy futamot :)...eddig nem jött össze egy futam se a DP-al, lehet, hogy a B 4.0 miatt, de az is lehet, hogy azért, mert tegnap volt a Daytona 500 :)...
  • Toya
    Egészen belejöttem ebbe a Skippybe :) Az eddig futott 17 versenyemből, 7-et megnyertem :)
    Mostmár a DP-t kellene próbálgatni :D
  • viziloitato
    Jól gondolom, hogy egy pit-el lesz megoldható a DP futam? A beállításoknál 90L az üzemanyag mennyisége, de amikor már benne ülök, akkor már csak 74L, ha jól emlékszem. A lényeg az, hogy így már nem elég a 38 körre.
  • Alexease
    Erdekessegnek:)
    iRacing vs. rFactor, Riley Daytona Prototype, Barber Motorsports Park

YouTube HD

• Alexease
    Ha nemsokkal a start/celvonal utan resetelsz (a tobbiek kozvetlenul elotted/mogotted vannak), akkor nem kapsz kort. Nincs idougras, levonas stb. Egyszeruen, ha a kor kozepen, vegen nyomsz resetet, akkor a befejezetlen korod elejere tesz a boxba, es ha akkor ernek utol, akkor korhatrany.

Nekem volt olyan versenyem, hogy akivel vegig kuzdottem, gyorsabb volt nehany koron, de hosszabbtavon sokat hibazott, elkoptatta a gumikat. Amikor mar "sokat" zuzott, es elottem volt valamennyivel, a cel/start utan padlofek, reset, box, es nemsokkal utanam jott ki, 1 koronbelul utol is ert:) De a verseny vegen az utolso kort mar nem birta ki, kettot is visszacsuszott:DDD
  • Giovanni #6078
    Eddig általában kör elején zúztak, és ott nyomva resetet (shift+r) berak a boxba és már mehetek is.
  • VO101 tvr
    Na hol kell resetelni, hogy ne adjon hátrányt?
    Ha bedöcögsz a romos autóval a boxba, az önmagában meglesz minimum 20-30 mp lemaradás, de inkább több. A boxba még kapsz valamennyit, nyomod a resetet és szerencsével körön belül vagy. Mit tudok rosszul?
  • Giovanni #6076
    Attól függ hol resetels :) Mert csak a sor végére tesz. Általában megúszom 20-30mp hátránnyal, amit rendszerint le is dolgozok, ha nem vagyok ideges...
  • VO101 tvr
    Reset után kár már sietni a többiek után... 1 kör hátrányt ad, ami ledolgozhatatlan, ha nem hibáznak előtted.
  • Giovanni #6074
    Na, ma lezúztam az sr-t a béka segge alá... Jó nap volt, most kicsit ideges vagyok...
    Előttem úgy hibáznak hogy képtelenség hárítani, aztán reset, és irány a sereg után. Persze akkor már szeretném utol érni őket, és jönnek a hibák....pfffff
  • Giovanni #6073
    Érdekes mód az úthibákat és a kanyarokat érezni, de a kerékvetőket nem. Amúgy most sikerűlt -0,49 SR-t össze szedni és ezzel vissza estem 3,54-re (4 felett voltam). Előttem keresztbe visszajöttek a pályára...sanszom sem volt...
  • pointer4
    Pedig tegnap több órát játszottam. (és még az 5.04-es driverrel is ráadásul, amiről még nem hallottam semmi jót vagy rosszat)
  • Giovanni #6071
    Tapasztalt már valaki hasonlót G25-el, hogy nincs iRacing alatt force? Eddig jó volt, de a frissítések után eltűnt, pedig be van állítva...
  • Alexease
    Nem egy ideges tipus. Aranyaban csak minimalisan erosebb mint a Radical (majd ketszer nehezebb de nincs ketszer erosebb). Hosszutavu auto, jo gyors, husszu attetellel. Barber-hez (palya:P) allitgattam a valtot, jo rovidre, egyesevel, de meg ugyis batran lehetett padlozni. Nehany koros teszt alatt, "ugyanolyan" idot mentem vele mint a Radical-lal. Csak a Radicalra jobban kell vigyazni, mert hamarabb "kitekeredik".
  • pointer4
    Kanyarba csak akkor, ha gázt adsz vagy fékezel :D
  • JuanG
    Milyen a Riley? Mocorog a segge rendesen?? :P
  • JuanG
    na ha ez kijön, akkor előfizetek 1 hónapra megint :DD
  • lac coo
    De tudod milyen bonyolult volt egy értéket nullára írni ...! :P
  • Alexease
    Hihetetlen, de nehany honap (es fel tucat levelem - bar ketlem, hogy miattam:PPPPP) utan osszehoztak!:))) Normalis Skippy rollbar kamera!:) Utoljara a Laguna Seca videonal aggodtam nekik egy sort:))))))

• Alexease
    A rajt a szokasos:( Sosem fogjak megcsinalni. De a kuplungot es a lefulladast sem:) De a cockpit-allitas sem artana.
  • pointer4
    Hát ezzel a verdával nem szabad csak úgy viccölni :D
    Ész nélkül nem ér lepadlózni :D
    (kivéve rajtnál :S)

• symbol
    Wow :D
    Kicsit üt :D teccik, sokkal szebb mint az idei járgányok, letisztult ez is meg minden, de mégis csak kinéz valahogy :)
    Asszem a riley-vel és ezzel fogom rendszeresen tolni :)
    Bár megjegyzem, ha igy haladnak, emiatt a két hetes csúszás miatt, lehet a következő road kocsival is csúsznak majd (f1-es lesz, remélem)
  • Alexease
    Render.
  • Mnemomic
    Bitváltós mindkettő de nem H hanem szekvenciális.
  • Alexease
    Botvaltos, ugy mint a Barber. En is azzal szeretek menni, ami az igaziban van, igy ezeket (is) bottal hasznalom.
  • pointer4
    De én azzal szeretnék menni, ami benne van igazából. Ha már szimulátor. Nem tudod mivel megy igazából ?
  • viziloitato
    Bocs VO101 tvr, ez nem neked ment...
  • viziloitato
    Miért szednék le? Az Impala SS is kint volt már 2 nappal a megjelenés előtt. Ez is egy jó reklám. Ha eddig nem fizettem volna ki, akkor most megtenném, az biztos. A cockpit nézetes videója Whitmore-nak elég darabos.
  • Alexease
    Riley - Watkins, amig le nem szedik...
  • Alexease
    Nincs megkotes a programban, azzal valtasz amivel akarsz.