25347
-
#6133 A road cup-ot miért nem szeretik az emberek? Na az nem pattog, de a legnehezebb az úton tartani a kis legendset. -
#6132 Akkor kaszalna az iR nagyot, ha 2-3 ev mulva, ha meglenne az osszes fontos auto es palya (USA, Japan, AUS, EU), ha csinalnanak:
- free demo-t (1-2 auto + 1-2 palya, csak offline)
- egyszeri fizetos csomagot (program + 1-2 auto + 1-2 palya), ingyenes, korlatozott online-nal
- felhasznaloknak megvasarolhato autok + palyak, plusz sajat szerver inditashoz "szerver berlet" (evi 3-400$), amin sajat bajnoksagot lehetne inditani, korlatlan mennyisegu futammal, tetszesszerinti palya+auto kombo, maximalizalt szamu cliens. vagy lehetne berelni 10-20-30 fos szervert sajat futamokhoz. -
#6131 Ja hogy úgy van hátrányban ...? Úgy igen :)
Amúgy IRacing semelyik hírös szimulátornak nem jelent komoly konkurenciát, a maga csekély számú felhasználójával. Teszem hozzá:sajnos....Így megint csak alig vannak rákényszerülve , hogy igazán jó, új motorokat fejlesszenek , mindenki foltozgatja a régit. -
#6130 Tomtom :)
Azért ne kezd el, hogy nincs hátrány rFactorban (FFB, fizika, etc), tudod te, erre értettem. Amúgy wow, régen nézegettem mikor jön ki az új rFactor, most már látom komoly tervek is vannak, etc) Szóval érdekel engem minden konkurencia, ha valaki jobbat gyárt megyek is át, bár azért tuti nem dobnám csak úgy az iracinget, és jelenleg szvsz még erősen előnyben vannak.
a konkurencia mindenkinek jó. :) a jó konkurencia meg pláne. :D
Köszi amúgy :) De amúgy basszus, azért rFPRO-ban is akkor sok és kemény munka lesz, hát kíváncsian várjuk. :) nah vége az OFFnak :) -
#6129 Hát én semmiféle hátrányt nem látok , de nem tudom... Szerintem nem hivatalos pálya,bár lehet, hogy az, elvileg rFPRO-ban már lézeres pályák lesznek .Amúgy meg a modderek is elkezdték ledolgozni a hátrányt, Laguna már átvándorolt rF alá ...;) -
#6128 Ezt vágom (azért kössze :)), de kik támogatják őket meg minden, valaki tuti rFactorozik, tudja nem? Ezek hivatalos pályák a játékhoz? Lesz még ilyen? Csak érdekel, hogy esetleg elkezdik e ledolgozni a hátrányukat az iracinghez képest. :) -
#6127 • Brendan Elliott
• Chris Larmour
• Brendon Pywell (Bob's Track Builder)
• Neil Faichney
• Thomas Yan (UNSW)
• Chris Rizos (UNSW)
• Linlin Ge (UNSW)
• Mark Perich (Owner, Oran Park)
• Mark Hitchenson (Camden Council)
• Vicki Brown (Camden Council) .
• Michael Andon (Growth Centres Commission)
• David Turton (AAM Hatch)
-
#6126 bocs az offért, de ki csinálja ezeket rFactorhoz?
link -
#6125 Ja nagyon jó állapotban, a botváltója szinte nem is volt használva. -
#6124 Ha valakit érdekel eladó a G25-öm dobozával, március 13. garanciális. 40ezer az ára. -
pasztor #6123 Milyen a DP? A mazda után kicsit szkeptikus vagyok. Ez is sínautó, vagy lehet vezetni is?
Jó hallani, hogy "nyugodtan" is lehet vezetni, én sem szeretem a kapkodást... :) -
#6122 Ezt a Regional Division Drivers Championships-et sem értem teljesen. Kiemelnek majd x embert, és azokat külön akarják versenyeztetni, vagy mi? Most egy kicsit összezavartak ezzel. Most akkor ez, vagy world cup, vagy mindkettő? A regional standings táblázatnál meg elvettek tőlem 1000 pontot. Ezt megint nem értem. Valakinek nem tetszett, hogy annyi pontom volt, hogy a mögöttem levő 4 embernek nem volt annyi összesen? -
#6121 Ez a logos dolog amerikában lehet, hogy jó ötlet, és jó, hogy Club Florida van ráírva az autóra, de én jobb szeretném a Club International helyett azt látni az autómon, hogy Club Hungary, vagy inkább, csak egyszerűen Hungary, és kész. -
Toya #6120 Skippy a király és a DP :)
A többi nekem sem jön be. Utálom a pattogós kocsikat és amikor kapkodni kell :D -
#6119 Megy a 12 hetes bajnokság, amiből 8 hetet vesznek figyelembe (a legjobb 8 hetedet), és csak a csoportodra kell koncentrálnod, semmi más ne érdekeljen! Ha ott a 12 hetes bajnokság végén a dobogó bármely fokán állsz, akkor pénzt kapsz (iRacing dollár), amit elkölthetsz előfizetésre, autóra, vagy pályára. 15, 10, és 5 dollár a jutalom. Ez nevetségesnek tűnhet így elsőre, de azért nem esett rosszul, hogy párezer forintom megmaradt a zsebemben, mikor megvettem a két új autót. Idővel ismerni fogod az embereket, és a rajt előtt a grid alapján kb tudni fogod, hogy melyik hely hány pontot fog érni a verseny végén, tehát azt is tudni fogod, hogy érdemes-e kockáztatni egy biztos jó helyet, vagy sem. Van úgy, hogy még az 5. hely is 100 pont felett van. Azt, hogy melyik csoportba kerülsz, az első két heti teljesítményed dönti majd el. -
#6118 A bajnoksagot kell megnyerni (a 12. het utan) nem 1 futamot:) -
VO101 tvr #6117 "Most 3 helyen is első lettem, és kaptam érte 45 dollárt" Ez hogy működik? Igaz én eddig még csak 2 futamot nyertem és 1 oklevelet kaptam az első győzelemért ;) -
VO101 tvr #6116 "az a problémám a privát ligákkal, hogy hamar megjön az "Ecclestone" effekt..."
2 perce röhögök :D :D :D
Az igazat megvallva alkalmasint tényleg nagy békát benyelve lehet megtartani a "superlicence"-et :) -
#6115 Jómóduságot tényleg nem kell idekeverni, nem sok köze van ehhez, ezerszer meglett beszélve, hogy aki akar, az simán tud rá apránként ennyit szánni. Nekem kell egy komoly hobby ebbe a "mocskos" életbe, hát ez lett az. Ennél ezerszer drágábbak vannak. Most szerintem az sem éppen jó megoldás, hogy valaki éjt nappallá téve spórol valamire, kocsira, életre, házra. Lehet, de nekem kell közben a szórakozás, kell ami ösztönöz, ami "életben tart". Itt már életszemléletek meg életkor és egyéb körülmények is dönthetnek... hagyjuk is.
az iRacing jobb szerintem is mint egy sima bajnokság...
ui: Szecsivel beszéltük, hogy elvileg jönnie kell majd a "földes" oválnak a járgányok alapján hamarosan... (Tévedünk?), akkor pedig már ha van föld, akár pár év, és lehet wrc vagy valami ilyesmi, ha pedig van por, föld, etc, jöhet az időjárás szépen lassan, miközben a rendszer természetesen fejlődik a kínálat pedig minden eddigi szimulátorét felülmúlhatja majd, mind színvonalban mind mindenhogyan. -
#6114 Jó hogy te előfizettél egy évre én munkanélküli voltam amikor a dollár 143 volt.... -
#6113 Én sem vagyok jómódú, de a jó dolgokra soha nem sajnáltam a pénzt. Ha jómódú lennék, akkor nem akkor fizettem volna elő egy évre, és veszek meg mindent, amikor 143 Ft volt a dollár. Most már csak arra kell figyelnem, hogy amikor megjelenik valami, akkor legyen rá pénzem, és az max 25 dollárt jelent, ami azért nem a világ vége. Most 3 helyen is első lettem, és kaptam érte 45 dollárt, amiből megvettem az Impalat, és a DP-ot, és még maradt is 15 dollárom. -
#6112 20 dolcsi csak Pontiakra meg a 3 alap pályára elég ...Ha feljebb is mennél akkor lazán elmegy havi 40 is, az pedig azért már elég húzós egy játékért . -
#6111 Na ja vannak ilyen emberek. Pl. én is valahogy így van nincs rá pénz lehet neked van örülj neki, de nekem nincs. Egyenlőre 6 éve gyűjtök egy használt! autóra újra még gondolni sem merek és igen az a havi 20 dolcsi csaknem több mint amennyi marad. És időm sincs a játékra hiába indulok a masters-en vasárnap este van annyi időm, hogy menni tudjak, de csak vasárnap este tudok preq-alt menni vagy jobb esetben délután pár kört. Nem kell leszólni az embereket nem mindenki olyan jómódú. -
#6110 Veszettül megy a Mazda, a skip nagyon lassú, de attól még jó. A legutóbbi Mazdas futamot annyira élveztem, hogy a végén az öröm közepette, elfelejtettem menteni azt. -
pasztor #6109 Nekem is az a problémám a privát ligákkal, hogy hamar megjön az "Ecclestone" effekt, sok ligatulaj (nagy tisztelet a kivételeknek) nem képes egyenrangú félként kezelni a többi versenyzöt. Itt mindenki egyenlö a pályán, nincs hatalmaskodás.
Az SR osztást tényleg lehetne javítani, de hát szegény ember vízzel föz, egyelöre ez van, reméljük lesz jobb is.
Van valaki aki meg bírta szeretni a formula mazdát? Én visszaültem a skippy-be, az sokkal nagyobb móka. -
#6108 Én ha hibázok is az általában egy egyszerű forgás lesz, nem igen törtem még össze senkit.
Mégis olyan szinten ment le az SR-em mikor Barberrel mentem, hogy az egész játékot abbahagytam egy jó időre !Szóval hidd el sokan vannak, akik nem elég gyorsak ahhoz hogy jó mezőnybe kerüljenek, viszont vannak annyira rutinosak, hogy nem esnek-kelnek, nem veszélyeztetnek senkit mégis halomra törik őket.
Az tényleg jó, hogy szinte bármikor lehet futamot találni(bár nem sok ilyen mindenevő van mint te...) !
Igazából ami 100%-ban rontja az egész játékot az az SR, senki ne mondja, hogy nem lehet kiszűrni ha hátulról rongyolnak beléd , ha a fűről ront neked oldalról stb ....Ez ugyanolyan "bénaság" mint az NFS féle rajt, meg lehet csinálni, nem értem miért nem teszik meg .
Amúgy valóban jó maga játék, tolom én is warezzal, idegbajos versenyzés nem érdekel, magamban szépen elkőrözgetek :)))) ... -
#6107 Sztem, nagyon nehéz lesz a döntést a programra bízni, az meg lehetetlen, hogy minden versenyen mindenkit figyeljen valaki. Gondolom lesz valami javítás rajta, és már van is ha jól értettem. Simracin Tonight 37. adás 8. perc. Gondolom az állórajtot is megcsinálják majd előbb-utóbb. A DP-nál nagyon nem kéne az állórajtot erőltetni... -
#6106 Ha piros, akkor tudsz nevezni. Zárójelben kiírja, hogy éppen hányan jelentkeztek addig. Fél órával a futam előtt kezdődik a nevezés. A sima solstice bajnokságban óránként indul verseny, az adv. solstic-nál minden páratlan óra harmincadik percében van verseny. Most néztem a 22:00-ás versenyre 12 jelentkező volt, sima solstice-nál. -
VO101 tvr #6105 Solstice Rookie és Advance futamoknál, nekem van, hogy nem indul verseny a szokott időben, egészkor vagy félkor. Nem lehet rákattintva jelentkezni. Ez miért van? Nem neveznek elegen? Bár hogyha nem is lehet rákattintani akkor nem értem. -
#6104 Engem csak 2 dolog "bosszant" az egeszben:
- az IR, hogy a vedteleneket is ugyanugy buntetik
- a fizikaban az elindulas idegesit (automata fek+kuplung es a "varazs" tapadas). -
#6103 Nekem még most is ugyanannyit tud a Barber, mint ezelőtt. Én jobban hiszek, egy erre épült cégnek, vagy minek, mint egy modder csapatnak, az valahogy nem olyan. Az engem nem érdekel, hogy mit mondanak, meg mit nem, az érzéseim, meg minden azt mondja, hogy ma ettől nincs jobb, és kész. Minden percét élvezem, ez a lényeg. Mastersen a főnökkel az első versenyen összeugrottam, mert azt gondolta, hogy Ő az Isten (meg még utána is egy párszor). Ennyit a ligákról. Az iR után nagyon is érződik sztem, hogy bármi más, csak egy összedobott valami, ráadásul, ligák rendeznek vele még normálisnak sem mondható versenyeket, vagy ha még jó is, akkor utána jön az óvodás viselkedés. Én azt mondom, hogy legyünk kevesen, de az normális társaság legyen. Azért kevés az ember, mert óriási a kínálat. A másik meg a pénz, és nálunk nagyon sok ember elkezd morogni, ha valamiért fizetni kell. Sokan a mastersről még a 20 dollárt is sajnálták! Nevetségesek, érdekli őket valami, de még azt a szaros 20 dollárt sem akarták érte kifizetni. Aztán jöttek mégis, először még jó volt, aztán mindenki anyázott. Később már mindenki azt írta, hogy Ő nem hibázik soha. Ki az a hülye, aki ezt elhiszi bárkinek is??? Ugyan már, olyan ember nincs, aki ne hibázna, csak az nem megy sokaknak, hogy beismerjék, hogy hibáztak. Utána jöttek olyanok, akik azt mondták, hogy most nem fizet elő, de majd 2 hónap múlva előfizet, addig más dolga lesz. HAHAHA! Azóta is a mastersen nyomja a versenyeket. Én inkább azt mondom, hogy nincs rá pénzük, vagy lenne, csak sajnálják. Mastersen 3 vagy 4 bajnokság van, itt 12. Ja, és ott mindenki 6 napig reszket a gép előtt, még végre eljön a nagy nap, és lezúzzák az első kanyarban :). Itt is van rajtbaleset, de utána nem kell várni egy hetet a következő futamra, és ezen a ponton nagyon elver mindenkit az iR. Ha nekem hétfőn hajnal 3-kor eszembe jut, hogy most mennék egy versenyt, akkor csak belépek, és mehet a verseny. Szóval számomra az iRacing.com egy megvalósult álom. Bocs, de ez most nagyon ki akart jönni belőlem, és ki is jött. -
#6102 A rendszer meg a fizika az ok, van mit fejlődni az rF.nek. De moddolás....
Rengeteg mod gyári csapatok segítségével, pilóták tesztelésével készül .
Az, hogy iRacingben előadják az ilyen-olyan gyári adatokat haszhálénak, megint csak az hiszi el aki akarja ....Ha gyáriak az adatok miért van az, hogy pl a Skip Barber a régebbi verziókban alig forgott 6000-en felül, most meg 7-et bír ? Azért nem mindegy !:)
A marketing maszlagot nem kell bevenni, itt is ugyanúgy megvan mint bárhol máshol , nem kell félteni őket ! :))
Ezt a rendszert meg tényleg nehéz felülmúlni, főleg negativ értelemben ! :DDD Ha olyan szuper lenne, nem sírna mindenki, hogy kevés az ember ...
-
Solt #6101 Lekaparni óvatosan, postázni! :D -
Toya #6100 Nekem is van a kocsim hátulján iRacing ablakmatrica :)
A béta teszterek kaptak néhány ilyen apróságot a teszt végén. -
Solt #6099 Pár hete láttam a nagy falúban egy kombi Ford (akármi, nem emlékszem) hátulján iRacing matricát...
Itt van az illető? :D Honnan van a matrica? :D -
#6098 Báúú :D
-
#6097 Számomra rFactor fújj. Nem szeretem azt, amikor valaki gondol egyet, és csinál egy modot, a haverokkal. Nekem hivatalos cuccok kellenek. Mióta van iRacing, azóta csak ez van, és kész, más nem érdekel. Lehet, hogy az új rF nagyon jó lesz, de ezt a rendszert, nem valószínű, hogy felül tudja múlni bárki. Sapka jó lenne, de a szállítási költség drágább lenne nekik, mint maga a sapka, így kiesett. Ha reklámoznánk, akkor nálunk inkább a hasukat fogva röhögnének az emberek, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy ezért fizetünk :(. Ez kb olyan, mint amikor, egy játékot megveszel a boltban, és 10 emberből 9 kiröhög, meg lehülyéz. -
#6096 De komolyan, hol a konkurencia...? Hogy ennyire pangjon a cécó... semmi hír? Az összes szim ami tényleg fejlődget is, "csak" online "versenypálya-játékra" jó... -
#6095 Mellesleg látom rFactor is elég jól kezd kinézni, szélvédő pl nagyon fasza, a pályák is nagyon jók lesznek, lettek idővel, csakhát a fizika nem iracing meg az FFB és ez sokat számit, de ott is élmény tuti menni, eső mennydörgés, csodás égképek, autókázni jó lehet ott is, plusz, ezt a rFactor motort aztán a végtelenségig lehet fejleszteni, "a pixelszámot kell csak növelni nem"? A fizikai motor az sajna marad ugyanaz, csak csiszolni lehet rajta, meg a grafikai motort sem lehet csak úgy hobbyból újrairni, de azért sokat szépült ez a játék és pár kiváló mod-dal nagy szórakozás lehet. Az iRacing beavathatna azért a terveibe, mi is az a Pro, engem érdekelne-e, illetve, jó lenne tudni már előre mi lehet a következő packban. :)
Az iracingtől meg szép lenne, mondjuk ha az, aki előfizetett egy évre, és az lejár, és újra előfizet az kapjon valami sapit vagy nemtom. Ez nekik is jó lenne, mert csak reklám az utcán is, meg amúgy is... Túl drága önmagában a sima rendeléshez onnan.... -
#6094 Hímeztetni nálunk is lehet. Kinntről (ha egyáltalán lehet) meg bánat drága.