25347
-
#6213 Na, állítólag megérkeztek az ingyenes meghívók, 1 hónapra. Csak kell hozzá valós bankkártya.
"On the next screen, you will be asked to input your credit card information. Don't worry! Your balance is $0, and your card will not be charged. We only "Authorize" your card for $1.00 to ensure the card is valid."
-
pasztor #6212 Én ezért nyomulok most advanced Soltice-ban... :D
Én is megveszek majd mindent, de hatosával, hogy a 20% kedvezmény is benne legyen... ;) -
#6211 Nekem is jo igy, nem modtam, hogy nem, en is megveszek mindent azonnal, ahogy megjelenik;) Ha mar egyszer elkezdtem, nem hagyom abba;) Bar en ritkan - tudok - versenyezni, de a korozgetest is elvezem, foleg, hogy akkor ott megyek ahol akarok:) Es az nem "csak" X palya, hanem majd' 100 nyomvonal:D
Most azt a 4-5 meg hianyzo "hires" road palyat varom:P
Gondolom, azert van egy-egy bajnoksagban meg neha ugyanaz a palya 2-3x, hogy fokozatosan toltsek meg. De valszeg latjak a statisztikakat, kinek milyen palya van meg, es ahoz igazitjak a versenyeket. Elobb utobb valszeg mar "kotelezo" lesz minden palya;)
A Rookie-ban valszeg marad az a ket palya, de az Advancedben azert bovithetnek. -
#6210 Ez az egész így jó, ahogy van. Ha nem változtatnának a bajnokságon, akkor nem is kellenének az új pályák. Én inkább azt mondanám erre, hogy végre egy új pálya, és ha nem lenne meg, akkor már meg is vettem volna, mert végre valami új! És, ha feljebb lép, akkor használhatja több bajnokságban is. Akkor meg örülni fog neki, hogy már az megvan, és nem kell megvenni. Engem az is idegesít, hogy ugyanazon a pályán miért versenyeztetnek 2x egy bajnokságban, legyen 12 pályás a bajnokság. Van olyan bajnokság, ahol Summit a 12 hétből 6x van. Már rosszul vagyok, ha meglátom, hogy Summit-on lesz a verseny... -
#6209 lol... Mazdán most oválpálya van. De SR/IR szempontjából Road-ot nézi...
Ráadásul olyan fajta, amin megpördülni tight setuppal szinte lehetetlen.
Szóval, aki leamortizálta és kellően monotóniatűrő, az time trial-okkal 4.99-re toppolhatja a Road SR-jét... :)
Egyébként meg crashfest az egész verseny 75 körből jó, ha 35 volt éles.
(7.1 fuel bőségesen elég épp ezért.) -
#6208 Ki van ez találva, nem kell őket félteni, hogy nem lesz pénzük kenyérre -
#6207 Ez a lenyeg az egeszben, ugy osszevalogatni fokozatosan a palyakat a sorozatokhoz, hogy elobb utobb, aki komolyan gondolja a bajnoksagot, ugyis megveszi az osszes palyat;) Hiaba kisebb a letszam mint egy dobozos jateknal, de azert a rendszeres ~150$-os elofizetes es az egyszeri 2-300$-os kiadas (autokra, palyakra - aki komolyabban gondolja), az min. 10x annyi mint egy normal jatek. Ami olyan, mintha 10x ennyi eladott peldanyuk lenne, ami mar nem olyan rossz;) -
#6206 Tök jó. Gondoltam skippizek egy jót, erre látom ott a kosár mellette. Nézem, hát a héten Sebring van, így hanyagolhatom az egész hetet. De végül is jó stratégia, hogy rábírják az embereket a vásárlásra... -
#6205 Akkor csak gyorsan méricskéljenek -
#6204 A negyedikén este reggeltek se kaptak még, lehet előtte felmérik az igényeket :D -
#6203 Valaki kapott már tőlük kódot? Kitöltöttem az adataimat elküldtem nekik jött is egy e-mail, hogy hamarsoan küldik a többi infót, de azóta semmi. (1nap) :( -
#6202 Hmm, kit kellet kilöknöd érte? :D
Most hogy mondtad, megnéztem én is Order History-ban,
2009-02-17 fizettem ki 20$-t.
és aztatat írja "Account Expires On: 2009-05-17 "
-
#6201 Kaptam kis kedvezményt. 25 dolcsiért 3 hónapra előfizethetek most :D Nem is rossz. -
#6200 En spec. nem olvastam/hallottam/tudtam rola;) Azert en a "promo" alatt foleg reklamot, nepszerusitest is ertettem (volna), vagyis mar korabban, alapbol valami "ingyenes" demo-szeruseg, 1-1 palya, 1-1 auto, csak offline vagy teljesen nyilt, korlatozott szamu online lehetoseg stb.
De teny, hogy most mar van olyan szinten, ami vallalhato (tartalom, mukodes, leszamitva az autok elindulasat;DDDDD). -
tilus #6199 Nem tudom miért vagytok meglepődve, előre közzétették, hogy nincs promohadjárat 2009 tavaszáig. Mostmár tudjuk, hogy addigra lett korrekt tartalom.
-
#6198 Texas Motor Speedway Preview:)
YouTube HD (elvileg, ha kesz lesz vagy lett:P)
-
#6197 Lassan csak beindul az iRacing promo!:) 1 honapos ingyen iRacing eleres, alap tartalommal (szokasos), plusz Radical+Silverstone.
http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing -
#6196 Update-eltek nehany autot es megjelent Texas! (Nem mintha nem tudna valaki, aki jelenleg is tag, es fellep az oldalra;)))) De azert beirtam:P -
#6195 Most hetente csak egyszer van funrace, a 13. heten szokott lenni tobbfele (akkor volt a vegyes futam is).
En a funrace-t ugy ertettem, hogy minden elo sorozat melle, kerulne egy hasonlo, csak funrace-ben, vagyis nem szamolna semmit a verseny vegen:) -
#6194 nem nagyon követem a funrace-éket, viszont úgy láttam, vagy pl chevy silveradoval mész adott napon vagy pl mazdával...
VISZONT! láttam olyan videót, amiben Legends kocsik mentek Soltice-ok ellen...
ilyen mixed mód funrace-ek még léteznek / mikor voltak? -
Toya #6193 Én se reklamációnak szántam amit a SR-el kapcsolatban írtam. Igazából a versenyzésben benne van, hogy néha koccan az ember vagy lehajt a pályáról.
Ezek hibák, amit a leírtak szerint büntetnek is. Nem lehetetlen visszatornázni és legalább mindig van kihívás.
Engem a Time Trial szokott felidegesíteni. Amikor lenyomok 5 kört hibátlanul, majd a hatodikba belerontok. Áááááááá, tegnap este ezt többször eljátszottam, pedig 1:21.5-ös köröket mentem, de a végén csak rontottam egyet.
Pedig ha összejön, akkor most vezetném a Time Trialt a diviziómban :D -
pasztor #6192 Most már minden nap van funrace (24 hours du fun vagy mi a túró :)), ott lehet ökör módra is menni.
Engem motívál, hogy megpróbáljak minél pontosabban menni. Persze néha ledobja az ember agya a szíjat, ha valaki más hibájából SR-t veszít. Viszont szerintem müködik a rendszer. Lássuk be, az iRacing Pick-up versenyzés, ennek ellenére baromi tiszta versenyeket lehet futni, ami eddig, más progikkal nem volt lehetséges.
Nekem ez a megoldás jó, mert így nem kell egy adott liga és idöbeosztás köré építenem a napom, hanem versenyezhetek (méghozzá elég tiszta versenyeken) amikor jól esik. -
#6191 Nem értem mit izéltek... Szerintem simán jó az SR...
Én is visszaestem már 2,3-ra most lassan 4,8 vagyok megint... Secperc az egész és még csak hibátlan futamokat sem mentem, nem értem mi ebben a bibi... -
#6190 Valami kéne, legalábbis nekem ez nagyon nem jön be így...
Mondjuk free szerver ahol azt használok amit megvettem... Persze akkor meg hamar kiürülnének a hivatalos versenyek .... -
#6189 Minden sorozat melle, parban funrace is kellene:) -
#6188 En meg csak B-s vagyok;) Gondoltam, hogy szamit a liszensz is, mert mostanaban inkabb csak levon;) De azert ez a versenyzoi kedvet is rombolhatja, mert egy majd' 30 fos mezonyben, azert 1-1 kisebb, nem szandekos koccanas, 1-1 kerekvetomelletti, egykerekes fuerintes azert bele kell hogy ferjen. De ha igy (le)pontoz, akkor az elobb utobb liszenszvesztessel jar;)
Persze, ha valaki csucs idomnerot megy, elolrol indul, nem zavarjak, nem hibazik, akkor boven kap SR-t (>+0.2). De mivan akkor, ha en nem akarok nyerni, csak szimplan versenyezni?!:)))))) -
#6187 Az is kemény !!! Nagy baj lenne, ha mégis csak megmaradna szimpla játéknak az IRacing....? -
#6186 Én B-s vagyok, és kb két hete nem tudom mi van velem, de állandóan hibázok, van úgy, hogy qualról -0,07-el jövök ki, de szerintem nagyon bénának kell lenni, ahhoz, hogy 4.0 alá menjen valaki. Ha valaki ugrana a béna miatt, attól előre is bocsánat! -
Toya #6185 Én 4.xx-ről rontottam le 2-3 futam és 1-2 Time Trial alatt az eredményem a mostani 2.xx-re :D Természetesen ez is A osztály és talán összesen egy car contact volt benne. -
#6184 Most komolyan minek 3 felett lenni ha A-s? :D Lesz A+ mint a hűtőknél ? :D -
pasztor #6183 Ez jó lehetett. Nekem is volt egy hasonló befutóm most Lowe's on. :)
Minél magasabb licensz, annál tisztábban kell menni. A te A-s licenszed azt jelenti, hogy sebészi pontossággal kell menned, és minden kis hiba miatt bebüntet. :D
Én már a B-vel is szenvedek, nem is akarok A-s lenni. ;)) -
pasztor #6182 Én a Racesimcentral fórumán beszéltem vele kicsit. Kint él Angliában, asszem valami boltban dolgozik, de echte magyar. :) -
#6181 Az a legjobb, mikor valami laggolós játékoson "keresztül" mész , mint valami szellemautón, semmi nem történik csak rögtok kapsz egy rakás fekete pontot! Többször jártam így még játszogattam ... :))) -
VO101 tvr #6180 Futam közben a reset-eléskor folyamatosan rosszul csinálhatok valamit...
Rendre kapok 1 kör hátrányt azon kívül, hogy a be nem fejezett körömet nem számolja. Éppen a legutóbbi Solstice futamon LimeRock-ban jártam úgy, hogy a rajt után a T1-ben megforogtak elöl és mindenki bele... Nyomom az Esc-et, majd a box-ból egy másik sráccal együtt, éppen csak mögötte megyünk ki. Ő nem kapott kört, cak kb 25mp lemaradást szedett össze, én hozzá képest 1 kör hátrányt kaptam... Ha valaki megfejtené nekem ezt, nagy segítség lenne... -
Toya #6179 Srácok nem tudjátok jár ide a David Polczer néven regelt játékos? Legnagyobb meglepetésemre számomra az egyik skippy futam után derült ki, hogy magyar ő is :) -
#6178 Igen;) Nem sokat, -0.01-et, de azert ez eleg ciki;) -
#6177 Mármint mínusz SR-t kaptál ?
Az tényleg elég durva ! -
#6176 Road America - Radical befuto;P Csak az a szepseghibaja, hogy a kozepmezonyben, 1 kor hatrannyal:DDDD De legalabb jo volt;) Azert az SR eleg durva, 1 oras verseny, 2 1 kerekes palyaelhagyas, 1 apro koccanas (elottem keresztbealltak, nem erezheto, nem lathato serules), es buktam az egesz versenyen:)
-
#6175 Nekem is tetszik ez a bajnokság, kár, hogy senkit nem érdekel. Én eddig még soha nem tudtam délután, vagy este futamon indulni. Sajnos vagy 1:15-kor, vagy 3:15-kor tudsz menni vele. A fórumon már valaki el is kezdte a sírás rívást, hogy miért nem érdekel senkit ez a bajnokság. -
VO101 tvr #6174 Én voltam, és igen, érdekelne. De az első két futam szerda éjszaka/csütörtök hajnalban lesz n2 és n4 órai kezdettel. Komolyan csak ezeken vannak elegen? Európaiak nem versenyeznek európai időben? Mert ez nem igazán optimális időpont versenyzésre... :) Pedig kezdek rátalálni a Legends megszelídítéséhez szükséges beállításokra...