25347
-
VO101 tvr #6293 Akkor ha jól sejtem el kell dönteni, hogy versenyezgetni szeretnék-e vagy inkább a bajnoki pontokat gyűjtögetni. Mert ugye egy 100 pontos futam után nem szerencsés a héten még egy futamot elvállalni. -
#6292 az egész SR-ezés helyett lehetnének bírák. (akik maguk is versenyzenek, de mittomén, heti 1-2-3 versenyt meg kéne nézniük).
az ő döntéseik ellen lehetne fellebbezni, de összességében mehetne a lökdösődés.
munkájukért a webkettő jegyében semmit vagy iracing dolcsit kaphatnának.
-
#6291 meg itt van hogy alakultak a pontszámaim a futamokon :D
a 110 és 105 pontos hét után magánéleti problémák adódtak, ez jól látszik az eredményeken is :D szerencsére most minden rendben -
#6290 tök egyszerű amúgy.
egy héten egy pályán mehetsz egy bajnokságban.
mész 1 szar 6 pontos futamot, mert összetöröd magad. ezután javítani akarsz, tehát mész még egyet. az lesz 120 pontos. mivel ugyanazon a pályán menél ugyanazon a bajnoki héten, ezért 120+6=126/2=63 pontot szereztél az adott héten.
mehetsz még egyet, ha úgy érzed összejöhet még egy ilyen jó futam és akkor még javíthatsz az elcseszett futameredményed "hatásán".
nézd meg ezt
Én indultam a legtöbbször futamon ami nem mindig előny :D
az első két bajnoki hétben sokat bénáztam nem is vettem komolyan a bajnokságot, "jáccani akartam". De aztán rájöttem, ha nem cseszem el a futamokat, és gyaksizok is eleget, akkor egész szép eredményeket el tudok érni, így most elől vagyok (lehet csak ideiglenesen), de mindegy. Nekem heti 1-2 futam bőven elég az sr8-assal.
a Következő bajnokságban majd DP-zni vagy nem tudom még mit csinálni szállok be, és két bajnokságban tolom majd. :)
Szóval hajrá mindenki :P -
VO101 tvr #6289 A futameredményeket hogyan "átlagolja" és váltja át bajnoki pontra? Van aki rengeteg futammal is kevés pontnál tart és van aki néhány versennyel is az elejében van. Arra már rájöttem, hogy az adott mezőny erőssége alapján adja a pontokat a heélyezésekért. De a bajnokság és a divíziók összesítését nem vágom. -
#6288 Azt hittem tudod :D 8 hét számít egy bajnokságban. Utána nem számol, csak addig, illetve ha pontosan fogalmazok a 8 legjobb eredményed/heted számít. Szerintem nagyon jó ez a rendszer így. Előnyeit nem kell ecsetelnem remélem senkinek. :)
Bajnokságban áll valaki valahogy? Szecsi veveti a VB-t vagy mit :)
Én meg saját csoportomban (div5)-ben a radicalt, rem még tudok annyit javítani, hogy meg is tarthassam a helyem. :) Persze így is önmagam alatt teljesítettem, de hát nem érdekel. :) most nincs meló jól jön minden virtuális kess. -
Toya #6287 Nézem a statisztikát, de még mindig azt jelzi hogy a 8.hét zajlott le a Skippyben és ez alapján vannak számolva a pontok.
Ez valami bug, vagy ez a koncepció? -
pasztor #6286 Ezt bírnám, bár asszem az SR rendszer nem igazán fekszik egy ilyen kemény, lökdösödös márkakupának... :) -
#6285 Az SCCA-vel vannak kapcsolatban, amihez eleg sok sorozat, auto, palya kapcsolodik, ebbol meg barmi lehet hosszutavon;) Minnel ismertebb, nepszerubb lesz az iRacing a "jatekosok" es a versenyzok koreben, annal tobb a lehetoseg, az erdeklodes a liszenszek irant (gondolom:P).
Elobb utobb csak beindulnak a "komolyabb" road sorozatok beepitese is. Corvette, VW, SR-Ford bejelentve (+Lotus), az Mazda MX5 tuti hogy varhato, de meg van ott jonehany auto. Es tucatnyi palya van meg a listaban ami meg varhato;) -
#6284 Hmm, jól hangzik :D Lehet komoly dolgok történnek majd ebből a kapcsolatból ? -
#6283 -
#6282 -
#6281 Talladega Superspeedway Coming Soon!
You want fast? Really fast? The day Alabama International Motor Speedway opened in 1969 it was the fastest closed-circuit race track in the world. Now named Talladega Superspeedway, this 2.66-mile high banked tri-oval is still the fastest race track around and soon iRacers will be able to confirm this fact for themselves.
Constructed by the France family's International Speedway Corporation ten years after Daytona International Speedway, Talladega was built longer and with steeper banking which guaranteed record-setting speeds. The pole speed for the first NASCAR race was 199.466 mph, almost 30 mph faster than the IndyCars lapping at Indianapolis Motor Speedway.
Rule changes in 1987 mean Bill Elliott's 212.809 mph lap will stand forever as the qualifying record at Talladega and for NASCAR. Talladega Superspeedway is still the fastest track on the schedule and produces the most exciting fender-to-fender racing every year. Competing in high-speed packs at Talladega should prove both challenging and exciting for iRacers as well. -
#6280 VW Jetta TDI Cup Series
In the next days and weeks you may notice references to a VW Jetta TDI Cup series in various places on our Web site. Under an agreement with Volkswagen of America, we’ve created this as a training tool for the drivers who are registered for the 2009 edition of this entry-level real-world professional green racing series. Eligibility for this series is limited to these individuals, but in the next few weeks we’ll be making a related announcement with Volkswagen that will be of interest to all iRacers. (Many of you know Josh Hurley, a successful iRacer who was also the 2008 Jetta TDI Cup champion, and has been a big iRacing booster).
Steve Myers
-
#6279 http://istatistician.mystuffisallhere.com/ -
#6278 Szecsit kérdezném, hogy volt valamilyen statisztikai kiegészítő iracing alá, figyelte az iR-ed hogy alakul etecera. Érdekelne a dolog, hát fejlődött már, de nem találom most a fórumon keresve sem. :/ előre is thx -
#6277 Tudom már volt róla szó, de érdemes mindenkinek felrakni az újjabakat is;
telemetry 1.4 viewer
Telemetry HUD plugin
Ezt is érdemes lenne kirakni ott fenn. :) -
#6276 érdemes lenne még kitenni a linkek közé... :)
már régen rátaláltam, csak azóta elveszett. most jól jön majd. :)
orionraceteam.com -
nadatomi #6275 Hi!
Köszi a tippeket!
Tegnap nem nagyon volt időm foglalkozni vele! Csak annyit láttam, hogy még mindig updatelni kell, de most már nincs fájl a letöltendők között.
Vírusírtóm nincs.
Ma megpróbálom valahogy összehozni. -
#6274 Nekem NOD van a gépemen, és nincs vele bajom. A 2.x-es verziókkal voltak gondjai az iR-nek nálam, mióta 3.x, azóta semmi gond. -
Solt #6273 Ezért váltottam én is NOD-ról AVAST-ra... azóta minden rendszeremen ez fut, még nem volt vele gond! -
#6272 Nálam is pont ez volt NOD-al... -
#6271 Amikor megjelent a Riley, akkor nekem 3x tölötte le magát mire leért. Mindig végig ment a csík, OKé, aztán mégis required.
Ha esetleg NOD-ot használsz, akkor én arra gyanakodnék inkább. Miért ponnt a router? :D -
nadatomi #6270 Sziasztok!
Tegnap újra előfizettem az iRacingre.
Letöltöttem, telepítettem, updateltem.
Ekkor keződött a probléma: újra az "update required" üzenetet kaptam. Megint updateltem, de újra ugyanaz az üzenet fogadott. Mindig ugyanazokat a fájlokat akarja letölttetni velem.
Már írtam a supportnak, ők a routerre gyanakodnak. (A routert nem tudom kiiktatni)
Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a megoldás?
Kössz -
VO101 tvr #6269 Warm-up-on ki kellett lépnem a versenyből és jól levont vagy 80 iR-t. Az iRating eshet bármennyit? Nincs vele retorzió :) mint az SR-nél? -
#6268 Elvileg Class-t 12 hetente lehet ugrani, a 4 hét csak a Rookie-ra érvényes. De, ha így jön ki a lépés, hogy még marad 1 hete az embernek, azalatt valóban egyszerű teljesíteni a minimumot. A kérdés csak az, hogy egy bajnokságban lehet-e kettő Class-t ugrani. 3.0-ás SR elég, persze a legjobb, ha 4.99, vagy annál több a -1.0 miatt. -
VO101 tvr #6267 Nekem 4 hét Rookie-zás után 4.x SR-rel megadta a Class D-t. A következő 4 hét után ha 4.0 felett lesz az SR megkapom a Class C-t? Az MPR-t nem nehéz teljesíteni, 4 verseny vagy time-trial kell hozzá D-s autóval. Már csak 1 hiányzik :) -
#6266 Azt már nem tudom, hogy azt meg lehet-e csinálni, hogy az utolsó hétre már Class D leszel, és ott, ha meg tudod csinálni a minimumot, akkor lehetsz-e a következő bajnokságra Class C. -
#6265 Igen, azok már 12 hetesek lesznek. -
Me Ga #6264 Köszi. És később az összes többi általában 12 hetes, igaz? -
#6263 4 hét után leszel Class D. -
Me Ga #6262 Sziasztok!
Kezdőként szeretném a segítségetek kérni.
Jelenleg elindultam a legegyszerűbb "iRacing Solstice Challenge - 2009 Season 1B" sorozatban. Ez 4 hetes, mivel Rookie. Eddig értem.
Azonban, mivel időközben a SR-em felment 3 fölé, így enged indulni az Advanced Solstice sorozatban is. És itt jön a kérdés: ha mindkettőben indulok versenyeken, akkor az esetleges licenc szint lépés melyik végén következik be (4 hét vs 12 hét)? -
Taibi #6261 Ja, azt tudom, oké, akkor április közepén ér véget a jelenlegi szezon.
Köszi. -
#6260 Barmelyik sorozatot megnezed, kiirja a heti beosztast. -
Taibi #6259 Az aktuális 12 hetes periódus mikor fog lezárulni? Január első hetével kezdődött? Hol tudnám megnézni, sehol nem látom...
köszi. -
Taibi #6258 Oké, köszi, akkor nyugodtan tesztelek, gyakorlok. :)
Elolvasgatom őket, köszi! -
#6257 Nem szamitanak bele. Csak a Race, Qual es a TimeTrial reszt szamolja. A References resznel olvasd el a doksikat, azokban benne van minden reszletesen. -
Taibi #6256 Üdv.
Megkaptam az ingyenes kódomat, úgyhogy most már ki tudtam próbálni.
Ugye a tesztelésnél (Test Drive) elkövetett hibák, kicsúszások nem számítanak, nincsenek figyelembe véve a Ratingeknél? -
#6255 De azert, tolok most megegy versenyt:D -
#6254 Setup-oltam egy kicsit, fel masodpercet javultam, de meg mindig 4-5 (!) masodperc a lemaradasom:D