25347
  • Alexease
    Road Atlanta!!!!!! :))))))
    Class C, B and A now have no resets allowed.
  • Alexease
    Pl. kedden jon egy nagyobb update, egy szep hosszu es fontos listaval (pl. 2 uj auto, utkozesvizsgalat, fizika, valto, spotter stb.).:)

Announcements: 2009.04.27.01 build release notes
  • Alexease
    Az iRacing forumbol;)
  • Taibi
    Honnan informálódsz? :)
  • RedRiot
    Így első blikkre nagyon tetszik. Nem túl erős, de pont ez a jó benne: több időd van kivédeni a hibákat, és a versenyek is szorosabbak lesznek. Jó lesz ez...
  • symbol
    nah zsirság. minden hasznos cucc jöhet. :)
  • symbol
    Jaja, de a szektoridő már egy külsős programmal meg van oldva hálistennek. Enélkül már fejbelőttem volna magam... :)
    link

Ez az új járgány tetszik, viszont semmi kedvem tempóban visszaesni... Jó lesz következő szezonra a DP meg az SR8. A Lotust már mikor "beígérték" erre megjelenik ez korábban.. kár...

Cowek: zsir :)
  • Alexease
    Csordogalnak az infok a kovetkezo updaterol;) Lesz spotter bovites is: uzemanyag es pozicio, es lesznek autoszamok.
  • Alexease
    Tipikus SCCA auto, vagyis nem egy idegbeteg erogep;)
    iRacer SCCA Spec Racer Ford (Prev)
  • RedRiot
    Egész csinos kis gép. Teljesítményben kb. a Solstice és a Skip között lesz? (és remélem rendes slick gumik lesznek rajta, nem ilyen 155-ös teszkós Debicák, mint a Skippyn. :)))

Kb. három hónap kihagyás után újra előfizettem. Hiába vagyok béna, hiába vannak hiányosságai a programnak, hiába sok pénz - vmi megfogott benne. A pályák kidolgozottsága, a fizika, és az FFB tetszik a legjobban. No meg a Skippy: a Soli nekem nagyon zselé, a Radical meg túl brutál még: ha a Skip nem lenne, már elfelejtettem volna az iRacinget.

Renato: kifelejtettél még egy elég bosszantó apróságot: nincsenek szektoridők. Hosszú pályákon azért hasznos volna...
  • Alexease
    Ha mar nincs forgalom, legyen rola kep is:)
  • Alexease
  • Cowek
    Frissült! Csak kicsit lassan :-)
    Köszi! :-)
  • symbol
    akkor elégnek kellene, hogy legyen. lehet a rendszer csak később vonja le, vagy nemtom. valami komolyabb járgányod nincs letesztelni?
    engem ovalon vár ez a feladat még.
  • Cowek
    Elméletileg a 4 legjobbat soroja be, és kaptam is + TT pontot. Azt mondod nem elég a 4 hibátlan amire átlagol?
  • symbol
    C-s jogsival elvileg elég lenne a C-s mazdával 4 TT, mert azonos kategóriájú kocsival kell tolni. Próbád meg megint... Megvolt a 10 vagy mennyi kör? Próbáld ki sr8-al is, ha nem megy.
  • Cowek
    Valamit nem értek...
    C licenszem van Road-on... mevel kell mennem 4 versenyt és 4 TT-hogy B-s legyek??
    Mazdával lenyomtam egy TT-t de nem változott felül a minimum feltétel...
  • symbol
    lol :DD
    mondjuk zöld, lila vagy narancs mégsem lehetett, bár szerintem ütősebb logót is ki lehetett volna találni, pl egy frankó aszfaltba beleégetve hogy iRacing, vagy nemtom. Esetleg rajzoltattam volna egy profival valami komolyabbat is. Ez sem rossz mert egyszerű, és kis méretben is jól látható, nem pixelesedik kivehetetlenné...

nah de ma radical futam, aztán tegnap sikerült az idei év eddigi legjobb időmérőjét lefutnom (93-ból most a 9. helyen vagyok), a kör itt van, a pálya első fele hozzám képest tökéletes lett, 3 tizedet a végén összeszedtem, de így is meglepődtem a 1:43.737-en... :)

iracing egyébként néhány téren katasztrófális:
    - a törésmodell olyan szar amilyet rég nem láttam.
    - a pályák olyan statikusak, mint a 15 éves szimulátorokban.
    - semmi boxszemélyzet meg ilyesmi, nekem ne jöjjön senki a gépigénnyel, mert akkor meg csinálják kikapcsolhatóra.
    - olyan statikus a múszerfal, hogy kár is a sok csőért, LED-ért meg minden sz*r gomnbért.
    - a fizika semmi néha, szerintem a radical is vissza van fogva, ennél sokkal jobban kellene ráznia.
    - a radical hangja is elég lájtos
    - hol van az indulás, lefulladás varázsa?
    - hol van a felvezetőkör?
    - lassan egy év alatt eljutottam oda, hogy nem kérek még időjárást, de az éggel csináljanak már valamit, mert felcsesz agyilag.
    - az még oké, hogy nincs boxszemélyzet, de mi az basszus, hogy a pilóta meg se moccan? profi a cucc nah...
    - milyen már, ha egy futamot visszaakarok nézni, be kell lépnem a játékba, visszavenni a grafikát, kilépni, aztán újra elindítani, és akkor visszanézhetem... nah most minden modern játékban ez a grafikai buherálást egy külső programban el lehet intézni. vicc ez is.
    - ne akard, hogy soroljam még...

- pro: jönnek a javítások az is tuti, remélem tényleg érdemi pack jön majd a jövőhéten is...
  • Taibi
    Szóval kiderült, hogy David Kaemmer miért éppen ilyen logót álmodott meg az iRacingnek. Hiába, a magyarok keze mindenben benne van:

• Cowek
    A 0-ás érdekesen nyomja... Benevez, de nem indul el a futamokon... szerintem ez húzza le. Lehet negatív kampány hogy lehúzza a németeket :-)
  • symbol
    nah látszik aludni kellett volna :D
    itt a 0-ás. itt meg Kabela.
  • symbol
    majd valaki linkelje már be megint :)
    addig egy kis érdekesség a tagoknak;
    0 iRating az azért nem semmi, lehet nézni URL=http://members.iracing.com/membersite/member/CareerStats.do?custid=19519]itten[/URL] a srácot.
    Kabela is próbálkozik, 600-as iRating, csak most is watkins-on megy 1:49.5-öt... ha két kormányt és 5 pedált kezel egyszerre, ez akkor is f*s. nem értem mit csinálnak egyesek...
  • Cowek
    Hát ez teljesen készen van
  • Taibi
    Ma egy érdekes dologra jöttem rá:

Vajon csak véletlen?
  • Alexease
    rFactor
  • MerlinW
    Srácok, simsporttv-ben mutatott F1 bajnokságon melyik játékot használják?
  • Cowek
    Itt volt öklelés basszus :-)
  • pasztor
    Hát a GT sokáig a kedvencem lesz, az biztos...
  • symbol
    tegnap összejött eegy keménymag a futamom, olyannyira hogy 36-an jelentkeztünk futamra, ebből 18 került egy csoportba, ahol és csak a 17. volt rajtszámügyileg, de a 7. helyről rajtolhattam, tehát kaszálhattam volna sok-sok pontot és iR-t. az a vicces, hogy az egészet nem más mint Milos, az 1-es rajtszámú kocsiban tette tönkre, ő ment neki az első kanyarban Neil-nek. Az a vicc, hogy utána Milos megint ráfutott valakire (aztán meg rám is... :D), mert előttünk valaki "becsődölt".
    Ilyen mezőnyt én mér radical futamon nem láttam, nem csak én lepődtem meg :)
    start
  • JuanG
    de jó lenne, ha majd a C6-nál lehetne 45-50 fokos kormányszöget állítani, lehetne kicsit driftelgetni
  • JuanG
    ...azé a régi f1-es is jöhetne már :))
  • Toya
    iRacing Insiders Night

Join Dave Kaemmer and the rest of the iRacing staff for a special event this Thursday evening. First, there will be an open chat hosted by none other than Dave Kaemmer. This will be followed by a race where you will find many of the iRacing staff joining the members for some wheel-to-wheel competition.

Dave will be hosting a chat room opening at 7:30 EST where iRacing members are welcome to ask Dave anything. What’s new on the service? Any changes to driving physics planned? Will Dave be doing any real world racing this year? This is your opportunity to ask Dave whatever is on your mind.

After the chat join the iRacing staff in the 8:15 EST race in the Skip Barber Race Series. Dave and many other staff members will be joining this race session so you’ll have a good chance of running on track with some of the people who have created iRacing. Remember, this is an official race so drive like you normally do. As always, the sporting code is in effect.

See you on the track!
  • pointer4
  • Alexease
    Ide tolom be, hogy legyen mit olvasgatni, ugyis all a topic:)

"iRacing.com Announces the Addition of Ford Race Cars to its Virtual Fleet

Mustang FR500S and Ford GT First to be Added

iRacing.com Motorsport Simulations, LLC announced today that it is developing digital versions of a series of Ford competition cars for use in the iRacing simulation service.
    The first two vehicles announced as part of this new digital line-up of Ford race cars are emblematic of Ford’s storied racing history, the Mustang and the Ford GT. iRacing engineers have begun the process of gathering the data necessary to produce digital duplicates of the Mustang FR500S and the Doran Ford GT-R.

“It seems fitting that among the first Fords we’ll produce are the current racing versions of a pair of 21st century production cars that trace their lineage back to the 1960s,” said Scott McKee, iRacing’s vice president of marketing. “The private Ford teams that campaign these cars in the American Le Mans Series GT2 class and Grand-Am’s Ford Racing Mustang Challenge will find the simulation a useful tool as they prepare for races, and all iRacing members will enjoy having these cars available for our own internet racing series, and the thousands of enthusiasts who are already iRacing members – including pros, amateurs and fans – will have a lot of fun competing in these cars when they are added into our sanctioned racing series.”

The Mustang FR500S is an assembly-line produced high-performance version of the legendary Ford model that is literally race-ready when it is delivered to a customer by any Ford dealer. With the exception of a roll cage and other safety equipment – added at a nearby facility – every FR500S rolled off the line at Ford’s AutoAlliance International assembly plant in Flat Rock, MI ready to race. Ford Racing Mustang Challenge competitors will find that six of the eight tracks on the 2009 schedule are already in the iRacing circuit inventory or currently under construction, including Homestead-Miami Speedway, Barber Motorsports Park, Mazda Raceway Laguna Seca, Mosport International Raceway and Miller Motorsports Park.

"We at Ford Racing are proud that iRacing selected the FR500S as one of the first two Ford race cars to be available to its subscribers, said Jamie Allison, Manager, Ford Racing Performance Group. “Our guys here are determined to help iRacing make sure the car is as realistic as it can be. We're also excited to have the opportunity to hone our own FR500S driving skills online against the pros already racing the real thing. It should be fun,"

The Ford GT is an ultra-high performance road car inspired by Ford’s legendary four-time Le Mans-winning prototype sports-racing car from the 1960s. So it’s not surprising, and it’s totally appropriate, that someone would take this street car and prepare it for the race track. That’s exactly what veteran race car builder and team owner Kevin Doran has done. The Doran Ford GT-R is eligible for the Le Mans GT-2 class, and is currently doing battle with entries from Porsche, Ferrari and Aston Martin in the American Le Mans Series."
  • petesilver
    Off:
    Akit esetleg érdekel: MotoGP-t mára tették át, és 20:00-tól a futam a http://www.motogptv.hu -n kivételesen ingyen nézhető ma élőben magyar kommentárral. Éjszakai verseny Qatar-ból.
    On:
  • symbol
    Hát azért rengeteg szakirodalom van lefordítva is ebben a témában. :)
    f1 c99-02-höz pl egy nagyon komoly leírás volt... meg szerintem dögivel találna az ember. a jövhét elején összeszedem a jobbakat. meghát gtr masters oldalán a setup topicban is leírták pontokba szedve mivel érdemes kezdeni. Persze nem mindegy, hogy formula járgány, vagy sima GT dehát ezért kell több leírás.

addig meg itten van két legjobb köröm... VIR-röl. nem nagy szám, de úgyis most csak a radical érdekel/érdekelt. aztán jó lesz később gyorsan visszalesni, hogy mennyit javultam majd ehhez képest is. :) mert még van mit sajna... :/
    vir_sr8_1-45-115
  • Cowek
    Azon már túl vagyok egy ideje
    Gondoltam van valami örök szabály, hogy a keréknyomással, vagy a felfüggesztéssel kezdjem :-)
    De értem én... mind1 hogy csinálja az ember csak jó legyen
  • pasztor
    Ja.

1) Webbrower nyitása.
    2) Setup Website nyitása
    3) Kívánt szim megkeresése
    4) Kívánt autó megkeresése
    5) Kívánt pálya (vagy hasonló) megkeresése
    5) Setup letöltése
    6) Setup betöltése
    7) Juhúúúúú!

Viccet félretéve:
    Mindenki másképp csinálja. :)
  • Cowek
    Tudtok valami olyan leírást ami a beállításokat fontossági sorrendben magyarázza el? Arra gondolok, ha elkezdek egy nyers autót beállítani, mivel kezdjem, mi a legfontosabb, mivel folytassam amihez csak igazítok... már ha érthető voltam :-)
  • symbol
    Nem feltétlen :)
    Én most éreztem, hogy jó vagyok, VIR - Full-on SR8-assal.
    Az első futamon 3. lehettem volna, nem tudtam megelőzni az előttem lévő pilótát. 101 pontot kaptam. Kevésnek tartottam, mérges voltam. 2 nappal ezután kis gyakorlás után mégegy versenyt mentem, ami 127 pontos lett, és így 114-re javítottam. Ezzel a bajnokságban javítottam egy helyet.

Megjegyzem; Bőven elegendő hetente mondjuk nekem majd 2-3 járgány, mindegyikkel 1-2 futam, és kész is. épp elég húzós így is normálisan felkészülni rájuk. Szal nekem a rendszer nagyon bejön, nagyon állat.

Szerintem válassz ki 1-2 járgányt, és nyomd velük hetente. :) És mint mondtam ez közel sem a legszerencsésebb szezonom, elég gáz futamokon indultam néha, sokszor nem tudtam kihasználni a ziccereket. :)
    Szóval ha sok pontot is szerzel, lehet a következőn mégtöbbet kapnál. :)

ui: az első bajnokságon amin aktívan részt vettem, volna hogy nappi 5-6 futam is volt, az a Skippivel volt. Az kezdésnek gyaksinak jó volt. :) De a radical azért már keményebb. Épp elég az egy órát folyamatosan jó tempóban leautózni. :)