iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Koszi, eppen most neztem utana en is😉 Ha az utcai GT3 promo nevet levesszuk, akkor nem olyan veszes a helyzet😄
GT3-ban van a 911 GT3 R. De nem igazán mennek vele, legalábbis a Blancpain versenyeken nem. Hosszútávúakon szoktak.
Feljebb van az RSR, ami most GTLM, illetve IMSA-ban GTE, de az kb. ugyanaz az autó. Nagyon protó feeling már, méreg drága. Ezek mennek Le Mansban is. Illetve az IMSA-ban a GT3-as géposztályt GTD-nek hívják. Elég nagy a káosz egyébként valóban, amit a Porsche tovább bonyolít azzal, hogy nekik az utcai autójuk is GT3, meg (a Cayman) GT4-re hallgat. Ráadásul a GT3-asból is van sima, illetve a GT3 RS, ami a top top utcai modelljük.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 11:42:51
BUEK!
lac coo
Hehe...az új emaillel és jelszóval is a régire rak be 😊)
Elküldöm az anyjukba őket, szarevő banda. .....Ok, hogy két regem van,m de egy évre kifizetem veszek is cuccot hozzá, nehogy már ne használhassam ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De legalabb jol belassitanak vele mindent, a portaltol kezdve a dupla/tripla betoltesi idoig😄
Alexease
Ja, hogy a GT3 az "utcai" tipus nevebol maradt benne?!😊 Ugy akkor ma OK.
Amiota "szethullott" a FIA GT1/2/3, teljes kaosz😊 GT3-ban (mint geposztaly, ha van meg egyaltalan😄) megy valami Porsche?! Feljebb mivel mennek (R/RS/RSR)?! Be vagyok sotetedve;D

A GT4-nel nem is a 911-re gondoltam, az logikusan Cayman.
lac coo
Kicsit tulzasba viszik ezt a vedelmet...😊)))

A kupás Porsche neve a GT3 CUP.<#wink>
Ami a videóban benne van, az a kupás, a GT3-as (mint géposztály), a GTE, és az LMP1-es. Ebből a kupás jön elsőnek, aminek a neve Porsche 991 GT3 Cup.
GT4-es nincs a 991-esből, az a Caymanból van.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 11:16:29
Alexease
Eloszor a GT3 CUP jon, aztan talan a sima Porsche CUP. De ennyi erovel johet GT4 is, vagy semmi, es marad a 2 darab (GT3, LMP)😉
Alexease
Vagy egyszer Incognito modban, talan ugy is megjegyzi a "szerveren".

Volt valami kavaras-bejelentesuk a multi-regisztraciokkal kapcsolatban (gondolom korlatozni szeretnek az ingyen/olcso multiregeket, es komolyabba tenni a sorozatokat), ha hasonlo eleresekkel voltal korabban, talan az kavar be.
oneal1
annyit próbálj meg hogy a böngésző agyát kiüríted, cookie-k, gyorsítótár, jelszavak, nálam már volt hogy ez megoldott hasonló problémát

!Forza Ferrari!

lac coo
Mé ez most nem a CUP ?

lac coo
Semmit, a régivel be tudok lépni, de a mostanival nem, hiába ír4om be a címet-jelszót újból kéri ...Már átírtam a jelszavam is, bár előző is jó volt de ugyan az ...Beírom, enter, kiürülnek a mezők és újból írhatom ....

Alexease
Kivancsi leszek, mit hoznak meg ossze. Persze az iR forumon, hasonloan a Ferrari bejelenteshez, most is tucatszam szorjak az emberek a tipus "otleteket"😊 De hat, ez nem az a jatek;D Itt max 3-4 darab varhato, de mar az is kerdeses. Itt "sajnos" sorozatot is kell keresni a tipusoknak.

A GT3 egyertelmu, es az LMP is. Valszeg lesz CUP is. A tobbi mar kerdeses.
Talan a Camel GT-t tudjak "felturnozni", oda ha mar nem is, de egy 935-os belefer. De ha nagyon belehuznak, akkor abba a sorozatba az RSR is elporoszkalna😄
Alexease
Nem kell kapkodni, meg nem jelent meg, addig meg probalkozhatsz;D
Belepesnel az ujat add meg. Vagy ugyan az volt az email cim? Vagy mit csinal?!
lac coo
Rájönnék hogy tudok belépni lehet meg is venném ,de állandóan a régi accomat adja be , amin nincs évek óta előfizetés ...😞((

Alexease
Mukodesre valszeg nem lesz nagy kulonbseg a mostani Ruf GT3-tol, de legalabb nem lesz olyan "gagyi erzes" amikor benne ul az ember.
oneal1
BUÉK srácok! 😊

Nah akkor mégis csak valóra válik a kívánságom, rosszul vagyok ettől verdától, annyira tetszik! 😊

!Forza Ferrari!

lac coo
BUÉK !

Alexease
BUEK!

Megis lett meglepetes, csak nem az utolso heten, ahogy gondoltam😊
BUÉK! 😄

Hihetetlen mennyire máshogy viselkedik a top split! Egy élmény komolyan a mezőny közepében is! 2600-as SOF-ban volt hogy hárman mentünk két kanyaron keresztül érintkezés nélkül! Nem szúrnak be elvetemült helyeken, el tudják venni a gázt, alap a helyhagyás maguk mellett! És rohadt jó érzés amikor írják a csetre hogy "nice battle csaba"! Mondjuk esélyem nincs az élmenőkkel szemben, de a fele mezőnyig felmenni hogy plusszos IR-t kapjak az mindig megy általában, az a cél ilyenkor. 😄
Láttam már pár videóban, hogy az autók real tükrében úgy látod hogy ott van a seggedben, közben meg úgy 8 mp-re a valóságban 😄 Az igen béna :p
Alexease
Nem megdobbento, mert teljesen logikus, "mindenki" azt csinalja😄
Azert nem artana egy normalisabb megoldas. Talan meg eroforrast sem zabalna, mert a jelenlegi 1 renderes kepet kellene "szetbontani" 3-fele.
Hát lehet megdöbbentő, de én elsősorban a relative-ot figyelem! Amíg nem jön rám 0,4 - 0,3-ra addig nem kell védekezni általában, kivéve az "önbizalom féktáv"-osokat. 😄 Ekkortól nézem a tükröt, és reagálom a támadásokat.
Alexease
Az iR megoldhatna a 3 tukros megjelenitest (de erre meg igeny sincs, legalabbis nem lattam posztokban). Aki 1 monitoros, annak szeles FOV-ra kell allitani a tukrot, hogy legyen valami normalis latoszog hatulra, de igy meg 5-10x tavolabbinak tunnek az autok hatul. Ha ugyanezt a latoszoget 3 kuln tukorre osztanak el (kozep + ket szele "dontve"😉, sokkal realisabb erzes lenne.

Jelenleg a baleset lehetoseg is nagyobb, mert az 1 auto tavolsag 5-nek tunik, ami fektavon meglepetes lehet.

Persze megoszokas kerdese, beleszamolja az ember, meg "sajnos" a terjeso 3 monitoros es VR megoldasok sem indokoljak hogy ezzel foglakozzanak😞
Ismét egy brutál védekezést kellett bemutassak! 😄 Az ilyen csaták miatt éri meg minden egyes centjét ez a remek game!

Próbáld a v2.5 -öt, Én azt használom, megy rendesen. Csak egy kicsit (3-4 litert rá kell számolni). Hagyot már sz*rba <#nevetes1>
bardocz
https://www.reddit.com/r/iRacing/comments/5ed01m/2017_season_1_schedule/
Alexease
Ugy valoban nehezkes.
Akkor hirtelen talan igy (datumok nincsenek, az HC-jak, valszeg szandekosan): ir-series.html
Adam Jonas
Nem vagyok member, ezért kérdeztem.

Alexease
Mindig fent van a hivatalos oldalon, de ez most valoban nincs fent (en sem talalom).
De a Members oldalon a Find Official Races/Current Series alatt ott van minden.
Adam Jonas
Amit elsőre ott találtam, az 2016/S4 volt.

Thx!

frango
Redditre mindig egyből felkerül. 😊 Ilyesmit érdemes ott keresni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Adam Jonas
Bocs, nem vagyok teljesen képbe a dolgokkal. Leginkább maga a naptár érdekelne, gugliztam, sehol nem találtam. De köszönöm azért mindannyiótok számára az építő jellegű válaszokat.

Anno egyik ismerősöm linkelt nekem talán a 2016 S3-hoz egy pdf-t, benne voltak a szériák, a használt autók és pályák listájával, ezt szeretném megnézni.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.12.25. 16:43:51

Vagy másképpen megválaszolva: Pár hete már az égvilágon mindent lehet tudni róla! <#idiota>
Kint van már vagy 1.5 hónapja hisz már a 2. hét van, kedden az S1W3 jön.
<#banplz>
bardocz
Már egy ideje kint van, a harmadik hét jön jövőhéten.
Adam Jonas
2017 S1 naptárról lehet már tudni valamit?

Igen, hackertámadás volt, állítólag ugyanez a brigád cirkuszolt tavaly is....
Alexease
Es ekozben, a Steam utan, az iR is elhalalozott (We need a pitstop!)😄DDDDD
Valszeg a "hekkerek" valami csaladvedo program kereteben probaljak a nepet leszakitani a jatekokrol😄DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.23. 19:48:01
Alexease
8 evig semmi gondom nm volt az iR-rel, semmi fagyas vagy durva bug, mindig tipptopp ment. Pedig, az alap gepem (proci, alaplap, memoria, tap), meg mindig ugyanaz mint az iR megjelenesenel😄D

Most az uccso update ota azzzal szorakoztat, hogy az elso inditasnal, ha elotte futott valami mas is a gepen (nem deritettem meg ki, mi lehet az), a betoltes utan resetre fagy a meuben. Boot, indit, aztan a vegtelensegig megy. Nem memoria gond (OK, tudom, DDR2 4GB 333MHz 😄), egyedul a legotvarabb palyan is (Centripetal) is tokon szurja magat.

A hivataos forumon 2-3 eves hasolo LOG-ot is talaltam, megoldas nem volt.
Alexease
Ha mar a szendvics nem jott ossze, akkor felpresel a falra;D
What a gaggle - "Matt Malone" 😊
lac coo
Es is AI , es meg a gyokersegre is felkeszit : 😊)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.23. 18:25:02

b-type
Inkább saját tapasztalatra támaszkodom. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hasznos lehetne mondjuk úgy, hogy ha valaki először ül bele egy új modellbe vagy először megy új pályán különböző trialokat kellene teljesíteni, hogy minősítse magát a rajthoz. Vagy ha túl régen használta az adott részelemet, de ez a módszer túl szájbarágós lenne. Egy magát kifejezetten vegytiszta versenyszimulátornak tartó játékkal összeférhetetlen a majdnem offline AI mód. Felesleges pénzkidobás egy online játékkal "offlineban" játszani. Nem értem a logikát 😊 Kb ahhoz tudom hasonlítani mintha valaki előfizetne a wow-ra és sose járna raidelni. Mindegy különbözőek vagyunk én senkit nem győzködök, de legalább pörgött egy kicsit a topic 😊
Alexease
De ahogy lent irtam, megfelelo szabalyzassal mukodhetne es hasznos is lenne.
Alexease
Ennyi erovel az iR online videok is tele vannak zuzassal😉
Ez is AI, de ebben nem lattam semmi kirivot😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)