25347
-
Taibi #6538 Grat az oklevélhez, szép az. :) -
#6537 Latszik, hogy szegeny Silver Crown nem volt valami nepszeru, mert meg en is kaptam egy iRacing-es oklevelet, a bajnoksag TT 3. helyezeseert:) Igazabol tetszett, csak hat az ido... -
#6536 Mar az elozo patchben is benne lett volna - legalabbis le volt irva:P - de kimaradt, elrontottak stb.:D -
Taibi #6535 Elvileg jön egy kis patch pénteken, ami után már nem lesz verseny közben egy Reset lehetőség sem a C-licensztől (és felette).
(Bár ez engem még nem érint. :) ) -
RedRiot #6534 "Azert vegig lapozgatva a sorozatokat, az autokat, a palyakat, most mar igencsak boseges a vallasztek!"
Ez már valóban elegendő! Sőt, már túl sok is, már spórolnom kell, mert bármennyi pénzt el lehetne iRacingre költeni. Azért Watkins Glent, Road Atlantát és Birminghamet mihamarabb szeretném megvenni. :) -
#6533 Vegeztek a promotalassal es a szezoncserevel (egy kisebb update utan:P).
Most mar Class-A vagyok mindket kategoriaban, kivancsi leszek, itt hogy alakul az SR adok-kapok?!:) Bar ha jol emlekszem, Toya egyszer irt valami durva levonast:) De mivel innen nincs feljebb (legalabbis szamomra:P), igy most mar eleg az SR-t 2.00 felett tartani a szezon vegere:D
Azert vegig lapozgatva a sorozatokat, az autokat, a palyakat, most mar igencsak boseges a vallasztek! -
#6532 ezt egyebkent valaki vegignyomta? en valahol a 2. levelen akadtam el benne, ott mar eleg rendeseket csapodott a kocsi, de ahogy neztem a vegso palyakat, ott egy ugrast se birt ki nekem. :) -
pasztor #6531 -
#6530 akit érdekel: a HUD (szektoridő, tökéletesen működik Win 7 64 bit alatt is. rakd fel a legújabb dx9-et amit a topicjában linkelnek meg az x86-os C-s izét és jó is lesz. istenkirály. -
#6529 Nah, meg egy uccso video:) Nem birtam abba hagyni, annyira jo "kinlodni" ezekkel a "dogokkel" road-on;P
-
#6528 Nemhogy összeraknád és még este felavatnád :D Mit írogatsz itten ? :D
Az otthoni körülményekrők is fotót! :D -
#6527 Ezentul keddenkent lesz valtas, vagyis jovohet kedden lesz liszenszvaltas es akkor kezdodik az uj szezon is. -
#6526 -
#6525 Sziasztok!
Sokáig nem nyomultam, mert meguntam a szenvedést az irodaszéktuninggal, így rendeltem egy házi készítésű cockpitet MABO-tól, vettem egy 22"-os monitort, plussz szereztem a gépbe egy 8800GTX-et, így új körülmények között végre sokkal élvezetesebben ugorhatok neki az iRacing-nek a hosszú szünet után. A cockpit nem kerül sokba, de nagyon megéri az árát!! Az enyém spec rendelés volt a monitor miatt, meg külön ülést vettem bele, végül ilyen lett:
-
#6524 Húúú hányszor vertem magam a földhöz amikor szökkelni kellett és nem jött össze :-))
Halkan kérdezem meg... licenszeket mikor adnak? Nekem még nem változott... -
#6523 Stunt Car Racer a C64-es időkből. -
#6522 Mi a hiba a képen? :D Azon kívül hogy munkahelyi a gép , se kormány se teljesítmény hozzá
Megpróbáltam fullos feelinges versenykörnyezetet létrehozni :D
-
#6521 Ez megint "bankkártyás" free trial? -
#6520 mai napig egyik kedvenc pályám...anno nagyon sokat toltam a papyrus féle indycar 1-2 -vel itt...Logic2 (noFF) korménnyal :DDD...itt kezdődött a simszerelem :PPP -
#6519 Akkor a nap vegere meg egy video;) Tobb nem lesz;)
Remelem nem veletlen volt ez a "lehetoseg", es a kovetkezo update-nel nem "cseszik el" a road-ra allitasi lehgetoseget, teljesen jo buli ezekkel menni:P
-
#6518 Nem tudok rola, hogy pontosan beigertek volna;) Elvileg a kovetkezo szezonra (augusztus) jon a VW Jetta es talan a Corvette. Akkor novemberre maradna az F1;) De ott van meg a 2 Ford is (GT, Mustang):) -
#6517 őő, ilyenkor már hülyén fogalmazok. Szóval a tervekben "megint" nincs semmi komolyabb "űrjágrány". Az f1 már mikor be volt jelentve és se híre se hamva... tuti nem véletlen tologatják az időpontot... bár már igazán kijöhetne, de nem tartom valószínűnek... max majd ősz végén az új szezon után... (Idénre lett beígérve azért ugye?) -
#6516 Valszeg bennem van a hiba meg a fejem is faj, de ezt nem ertem: "Amúgy csak nekem szúr szemet, hogy a következő körben sem A vagy B bategóriás verda jön roadra?" :) -
#6515 OFF szóval, ha valakinek lenne meghivója a URL=https://www.racing-underground.com/]racing-underground.com[/URL]-ra, és küldene egyet ide; [email protected] azt nagyon-nagyon megköszönném. ON
Amúgy csak nekem szúr szemet, hogy a következő körben sem A vagy B bategóriás verda jön roadra? Ennyire nagy durranás lesz az F1? Remélem...
Vagy azt még nem merik kiadni ekkora "hibákkal", azért jönnek később bejelentett, "alacsonyabb kategóriás" gyengébb verdákkal? -
#6514 Es ha mar elkezdtem, akkor legyen meg a 3. nyomvonal is mutatoba (Road Atlanta Club). Ez eleg szivatos tud lenni:P
-
#6513 Igen, valami hasonlo tortenhetett:))))) De meg mindig rohogok rajta, hogy felmaszott mar a keritesre?!:)))))
Akkor itt a teljes video (akrobatikus csodak nelkul):
-
#6512 Változtattak valamit az autókon, mert a Soltice is érdekesen viselkedik. Pl. felmászik a másik hátára ha közel megyek hozzá......... Pff érdekes. -
#6511 Leszakadt a drótkerítés vezető szála, és feltekerte a hajtott kerék -
#6510 Ezen a problémán fennakadtál Alex :D
Ehhez a jelenethez nehéz lesz valóságos összehasonlítő példát találni :P -
#6509 -
#6508 Gondoltam, csinalok egy CTS vs. Road Atlanta Short videot, de elotte egy kis erdekesseg:)))))
-
pasztor #6507 Sztem az oválos nagy autók el vannak rontva (nekem is megvan mind), ha az ember a valódi versenyeket nézi, ott is reklamálnak a COT nehézkessége miatt, de az inkább a kanyar közepén alulkormányzott, söt ha kifelé túlkormányzott akkor panaszkodnak arra, hogy befelé is az. Itt meg gyakorlatilag VÉGIG nyomni kell a gázt, ha kanyarodni akarsz, söt ha az ember egy rövid oválon gázzal fékez, akkor az autó sokkal jobban befordul, ami végképp baromság, hisz ilyenkor elvileg a hátsó kerék kevésbé van fékezve.
Na mindegy, én most úgyis az SPR-rel fogok nyomulni egy jó darabig. :) Kis tipp ide: mivel az SPR motorja inkább nyomatékos mint forgós, nem érdemes 5500 felé forgatni, hanem ott már váltani kell felfelé. :) -
#6506 Azokkal nekem is problemam van:) Hogy mi a gond (gumi, felfuggesztes, bazi eros, aero), nem tudom, de aztan, lehet hogy ilyen?!:) Az orrtolas is macera, de a kigyorsitasnal a tekeredes kellemetlenebb, bar neha elvezetes:P
Megvan az uj Impala (COT), eleg brutal. Megvan az elozo kasztnis Impala (Class B) is, gondoltam olyan lesz vagy hasonlo mint az NR2003 (bar ennek azert frissebb a "bele":P), de erosen mas erzes. Biztam a Silveradoban (CTS), mert azis "elozo stilus", de hasonlo mint a ket Impala. A Monte Carlo (Late Model) amivel tobbet megyek (persze egyedul:P), de az fele olyan eros mint a tobbi.
Ami meg furcsa, hogy ezek az Impalak hasoloan erosek (LE/suly) mint pl. a Riley, Radical, Mazda. De mig az ovalosok brutalisnak tunnek (elindulas, gyorsitas), addig a road cuccok startnal beleallnak az aszfaltba, aztan lassan elindulnak;) Persze gumi, kasztni, attetel, de akkoris...:)
A gyors road-osoknal meg a tulkormanyzottsag (vagy mittudomenmi, nagy elso oldaltartas, hirtelen, masszivan kanyarodik stb.) ami furcsa. Pl. a Mazdat csak magas hatsoszarnnyal tudom normalisan vezetni, mert amugy mindig "vissza akar fordulni", csuszas nelkul;) Nem a hatulja mozog, csuszkal, hanem visszafordul;)
Az egyik hotlap videon (az egyik hiresembertol:P) is latni, hogy padlogaz, padlofek, neha egyszerre, es szinte minden kanyarra 2-3-szor huzza, rantja ra az autot.
De osszessegeben tetszik, mindegyik autot be tudom ugy allitani, hogy szamomra elvezetes legyen vezetni (bar akkor mar nem versenykepes, legalabbis a hotlaperekkel szemben:P)<;) De bizakodo vagyok, mert ugy vagyok vele:
- meg nincs kesz, hianyzik sok minden, de legalabb csinaljak;)
- tuti vannak valami belso segitsegek (talaltam ra utalasokat a kodban), legalabbis az el nem keszult dolgok miatt. Az elindulasok, kuplung stb. az biztos;)
De azert nagyon jo, meg igyis az egyik legjobb vezetni ezeket a cuccokat:) A Barber alap, nagyon jo, A Legends teljesen jo ovalon, az SK is elvezetes stb. A Spec Racer-t is vartam a motor es a geometria miatt. A motorfek/diffi kicsit kellemetlen, de mivel mindegyikkel full manual megyek (3 pedal + H-pattern), igy kiblippelem es kuplunggal kicsusztatom (mar amennyire engedi:P).
Foleg most, hogy be lehetett allitani a nagy oval cuccokat roadra, megint el leszek egy joideig:DDDDDDDD -
#6505 viszont, aki mazdázik, az menjen oválon vele, az hihetetlen nagy fun. -
#6504 én amiatt tettem le az oválról egy időre, mert hihetetlen volt, ahogy a chevy silverado viselkedett. illetve konrkrétan borzasztó.
iracinges setupokkal milwaukeeban körbe se tudtam menni, olyan szinten keresztbe állt. (amit szedtem setupot, meg már simán nem fogadta el a program, sajátot gyártani, tesztelgetni, stb. meg nincs időm, tudásom, satöbbim.) -
pasztor #6503 Ja, de pl. az üveghangozást valahogy már büntethetnék, ha a motorok így forognának a valóságban simán trapára mennének pár kör alatt, a váltókról ne is beszéljünk... :) Az SPR-hez azt is megjegyezte valaki, akinek van ilyen autója, hogy a beállítási értékek teljesen zöldségek.
Az oválos autók kicsit furák még mindig, valahogy nekem hihetetlen, hogy kanyarba befelé mindegyik tolja az elejét, aztán kifelé meg gyakorlatilag keresztbe lehet csak velük velük autózni... -
RedRiot #6502 Ez volt már?
1 hónapos free trial
base pack + Radical + Silverstone -
#6501 THX -
#6500 Egy kis (nemakármilyen) igazi Star Mazda onboard:
Pablo Donoso -Star Mazda -
#6499 De ami most nagyon pozitiv, hogy atdolgoztak a oval/stock autokat is (a 4 Chevy - a Impala, Monte Carlo es a Silverado). Legalabbis, most mindegyikhez tudtam csinalni normalis road setup-ot, mindenfele trukk nelkul:))))))) Egyszeruen csak szimetrikusra kell beallitani:) Persze lenyegtelen meg semmi ertelme, de nekem fontos:DDD Szeretek veluk road-on is autozni:P