25347
  • symbol
    amúgy tény, hogy nem szép, tudom hogy néhol kifejezetten lol a visszaváltás, meg padlógáz és etecera, de bazz, ha gyors akarok lenni, nem tudok jobbat. :D
  • symbol
    jaja :D én se vagyok semmi, pole-ból indulok ma 1kor, erre első körben eldobom a kocsit hideg gumikon... f*ck...
  • Alexease
    Ezt nem nyujtja szet, az SG fix meretben rakja be. Ha az embended kodot piszkalod, akkor lehet csak kicsit elbaltazni:)

Sajnos nekem ez a vezetesi stilus nem jon be;)

En legeloszor az iRacing-tol azt vartam, azt hittem, hogy ilyen es hasonlokat (padlogazas valtasok, valto/pedalhasznalat, tulkormanyzzas, eroltetes, csusztatas, uveghang stb.) nem lehet majd csinalni es/vagy nem lesz majd erdemes. De miutan az elso elindulasnal, padlogaznal bakott ugrott az auto, olyat tapadt az aszfaltba, rajotttem, hogy ez sem sokkal kulomb, mint a tobbi;)
  • symbol

szóval itt egy 57.4-es idő, jópár tizednyi hibával :)
    kösz alex, remélem nem nyújtja szét :D
  • symbol
    hehe :D jaja, rémlik a videó :D
    Riley nekem viszont sok, nem érzem, nem harap eléggé vagy nem tudom. lehet a cockpit az oka, nem eléggé látni ki, vagy nemtom. de lehet ezt is csak rá kéne magamra erőszakolni. :) viszont akkor sem tetszik, túl súlyos monstrum.
    nah én meg setupcsináláshoz nem értek, de egyenlőre nem is nagyon érdekel, épp elég a versenyzésre és a javulásra koncentrálni. :)
    majd pár év úlva talán én is tudok setupolni, csakhát minek ha Volker, Shawn, Huttu, Brian és sokan mások mégjobbak lesznek... persze vágom én hogy "jobb" sajáttal körözgetni. :)
  • Alexease
    Radicallal, Mazdaval, Riley-vel en is szerettem volna indulni a heten, de nem jott ossze;( Vagyis a Radical majdnem, mentem vagy 20 metert;) Riley-hez meg csinaltam setup-ot;)
  • pointer4
    Hát tegnap futottam életem első versenyét vele, lehet nem épp én vagyok az ideális alany hogy nyilatkozzak róla :D
    Nekem nagyon bejött a legelején a hangja, sajna azt az első frissítés alkalmával elcseszték, pedig azért szeretem bele.
    Úgy kezeld mint egy papundekli súlyú dühöngő fenevadat :D Úgy vettem észre minden kanyart bevesz ha épp nem gázt adsz vagy fékezel, vagy csak fííínoman. A pattogó fenék meg gondolom pályafüggő. Sebringen a célegyenes előtt-után vannak problemák a kátyúkkal :D
    Szedj le egy setupot-ot, hátha javul a problémád :D
  • Alexease
    Lentebb mar bokezubb, vagyis a liszenszvesztestol azert nem kell felni:) A feljebb lepes sem gond. Akkor van gaz, ha 4.0 felett voltal, Impala-val/Riley-vel szerettel volna versenyezni, es most kell jonehany futam, ahoz hogy ismet indulhass;) A-ban mar nincs ilyen gond:)
  • symbol
    kettőkor már a következő pályán lesz sajna.. :)
    2:03 az már simán jó, valahol itt kezdem el én is ne izgulj, egyébként nem nagy trükk az egész. sőt, szépen is lehet menni nagyon gyorsan. annyi az egész hogy jó helyen fékez és jókor gyorsits ki lehetőleg pont úgy hogy még véletlen se forogj el. pl sebringen egy kanyarban kell szerintem egyesbe kapcsolni (bocs ha most is egyesben veszed :D), kezdetben nem mertem (pszt :D), illetve túl rázós volt, aztán rájöttem megy ez és olyan hét tizedet is lehet vele nyerni a kigyorsításkor :)
    rángatni a kormányt nem kell egy gyors körhöz. csak korrigálni. belenyúlni. megfogni ha elindul a kocsi. márpedig ha határon autózol el fog. itt az én köröm. (nem nagy szám, ennél tudnék jobbat is szvsz)

<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QWGSGNTU89c&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QWGSGNTU89c&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>

de ha megnéztem valamilyen radical videót, pl a klasszikus radical SR8 nurburgring-en youtube itt is folyamatosan bele-belenyúl. :) szerintem az én szintem simán hozható akárkinek akinek van egy kis ideje. :) meg hajrá :) rem minden héten jössz majd :D a következő szezonban már aratni fogsz :)
  • Cowek
    Én próbáltam radicallal körbemenni, de mindenhol elpattogott a feneke, és vezethetetlen volt kicsit. Ki lehet ezt setupolni, vagy a járgány sajátossága? Bocsi, csak ma vettem meg a Radicalt, és még csak 2 kör van bennem :-)
  • pointer4
    Affene, akartam ma is éjfélkor tolni, de csak kettőrkor lesz. A 10 órásira meg nem értem még haza :S
    Már 2:03 megy :D 2:08 helyett :D de még csökken! (remélem:)
  • Cowek
    Én halkan visszaszívnám az SR miatti hisztim... lecsúsztam 1.32-ig B licencel, de most sikerült egy hibátlan versenyt mennem és azonnal +0,20-t adott ami egy 14 körös spec Forddal szerintem elég bőkezű.
    Így nem lesz gond a licensz megtartása... A-t szerintem úgy sem érdemlek... még... :-)
  • Cowek
    Technika órán csináltunk ilyen fákat 25 éve :-))
    De engem nem zavar, mert csak ritkán nézek be a sűrűjébe, akkor meg már mindegy milyen :-)
  • Alexease
    5 eve nem csinal senki 2 lapbol allo fakat:)))
    De igazabol nem rossz, osszhatasban, versenykozben teljesen jo. Valszeg nem birna tobbet es "felesleges" is. Eleg reszletes a palya, az autok is poly gazadok, es az arnyekszamitas sem gyenge. Ha lenne rajta valami komolyabb shader es postprocess eleg komolyan nezne ki. De ezeket kesobb, barmikor be lehet epiteni (foleg a PP-t, lasd D3D HDR "plugin").
  • symbol
    azta. :D most nézem a linkelt eredményen...
    Cesar szerintem kinyírja magát :) vezeti a futamot, a leggyorsabb kör az övé, erre csinált valamit, még nem néztem meg, ki is állt a boxba, aztán "feladta", és mivel a héten ezt az egy futamot tolta, 181 pont helyett most 0-val áll. :) nah én ezért mentem tegnap egy "kezdő biztonságit", ha a mait elcseszem azért legyen pontom... dehát ez van.
  • symbol
    egy futam után harmadik a bajnokságban :D
    és már itt is maradok :D azé vicces :D nagyon bejön ez a két futamot is tolhatsz egy héten :) többen is bemerik így vállalni, ami jót tesz mindenkinek ugye mert többször lesz telített szerver meg atom race :); mert ugye sokan vagyunk, de még nem elegen :D

viszont a netem vagy nemtudom mi nagyon gáz... azt hittem már nem is jön be a GRID felirat... :/ aztán mindenki eltűnt 3 sec-re... most a t-home adsl-lel van valakinek ilyen? tuti nálam van gebasz amikor mindenki eltűnik... mert nem hiszem, hogy hirtelen mindenkinél gáz van csak én vagyok rendben... mák hogy csak a rajt előtt csinálta...
  • symbol
    nemtom, nekem a megjelenés előtt volt bajom a fákkal, de a textúrájuk, színük nagyon jó. fel sem tűnik egy verseny során :D nekem az éggel van bajom, meg hogy semmi kiégett cucc nincs a játékban. az életben pedig ez nagyon sok mindent befolyásol. ezekben a törésekben a pálya elemeiben bizony a codi valszeg oda fog b*szni mindennek. az iracing ahhoz képest sehol nincs és nem is lesz. ne mondjátok hogy, hogy mondhatok ilyet meg nem jelent játék alapján, de ez tök egyértelmű már most. jó lenne néha ha az aszfalt nem mindenhol ugyanúgy nézne ki, hanem valahol úgy érné a nap, hogy alig lássam... kicsit bassza is a szemem vagy nemtom. szal minden téren mehetnének az élethűségre. most jönnek a HC-szimesek, akik azt mondják, hogy a fizika mindenek előtt, meg hogy azon kell dolgozni mert az sosem lesz tökéletes. nah most itt az egyik bibi. a grafika, elemek, törés, feeling valljuk be lehet tökéletes. a fizika nem. a fizikán 100 év múlva is dolgozhatnak a többihez addig ne nyúljanak hozzá mert nem elég tökéletes?
    szóval nálam még a sima vezetési élményfaktoron kéne csiszolni...
    meg szerintem kicsit nagy gépigénye. ugye a procinak nem kell AI-t számolni. a Grid simán megy a gépemen, és valljuk be általánosságban sokkal jobban néz ki ennél. Vágom itt a procit leterheli az én fizikám, de a GPU-igényes nálam még a játék, szal azt is nagyon zabálja. (tuningos 8800gt).

Szal van még hova csiszolni tényleg. De én már tuti hogy előfizetek, ahogy lesz zsém... :)

amúgy dicsekedhetek? előbb volt egy star mazda futamom, ahol ha visszafogom magam 150 pontom lett volna kb... persze elcsesztem. :D

de most radicallal olyat toltam, hogy az életem futama, 158 ponttal, úgy hogy egy lost controlból jöttem vissza... 8.helyről... és volt egy-két atomállat előzésem... folyt rólam a víz nagyon akartam azt a helyet :D majd jön a videó :D eredmény
    majd 3000-es field... meg minden nyavaja. ezt nem tudja nyújtani semmi más... :)

ui: alig gyakoroltam a héten radicalra. a futamon mégis 58.2-őt futottam...
    mindenkinek mondom aki esetleg nem tolta volna komolyan a szimet, hogy egyszer bevágsz egy pályát egy jó setuppal, utána simán fel lehet eleveníteni, sőt még javulni is fogsz... csak azt az első alkalmat kell komolyan venni, küzdeni azokért a nyavalyás tizedekért... :)

ui: bocs, csak elkapott a láz :D
  • JuanG
    az aszfalt meg a beton ok, de a háttér azokkal a fákkal?? :PPP
  • Cowek
    Photoshop kicsit megküldte :-) Elég jól néz ki :-))
  • pointer4

• Cowek
    Engem leküldött 3 futam alatt 1,42-re... ehhez csak annyi kellett hogy a rajnál valaki olyan Trullisan keresztbe repüljön 3x egymás után...

Nem panaszkodom az SR miatt, inkább az miatt hogy kevés futamot tudom menni, ezért esélytelen a visszatornázás.
  • pointer4
    Class B :P
    Szerintem 4.0 felett ilyen szűkmarkú SR ben csak a játék.
  • mkn
    Állítólag már meg is oldódott a dolog: http://itcafe.hu/hir/upc_lassulas.html
    Az előbb kipróbáltam és valóban javulni látszik a kapcsolat, most nem akar kirugdalni a szerverről.
  • mkn
    Az internet problémáról: http://index.hu/tech/net/2009/05/11/napok_ota_akadozik_az_internet_a_upc-nel/
  • symbol
    komolyan mondom... fejezzétek már be mert vicc...
    Anál elég kettő felett maradnod. más nem számit. 2 felett maradni pedig elég pofonegyszerű. tegnap 2szer (!!!!) megforogtam, egyszer offtrack, sőőőt a futam előtti bemelegitésen kétszer összetörtem magam, és mégis kaptam 0,18-at. nah most én nem is tudom megmondani mikor tették utoljára tönkre a versenyem. Ezek alapján simán tiszta futamokat lehet menni, simán 4 inc alattiakat és ilyenkor meg csak űgy repkednek majd feléd a pluszpontok és máris 3,5nél vagy.
    hagyjuk már a témát kérek mindenkit, ezen könnyíteni hatalmas ostobaság lenne, meg miért is kéne ha siám tartható minden? és én aztán nem szórakozok, szecsi is igazolja, egy nap mazdás időmérőzéssel 2,83-ról, 2,1-re estem vissza nem érdekelt. mert minek? évad közben még 1-es is lehetsz bőven... évad végénél ha meg szarul állsz (amit kétlek jópár futam után) akkor mész egykét tiszta futamot és simán kettő felett vagy mert 1 2 SRnél meg sokat ad pluszba egy hibátlan futamért.

jó lenne értelmes témáról is olvasni nem nyavalygásról.köszöntük (és bocsi:p)
  • RedRiot
    "ClassA-ban egy ilyen furemenes lenullazza az 1 oras verseny SR-jet:)"

Micsoda?!? Kicsit szélesebben veszel egy kanyart egy egyórás futam alatt, mert mondjuk vki már tíz kör óta folyamatosan nyomás alatt tart, és puff neki máris nullázza az SR-t? Ez még viccnek is rossz! Nem nyomulok az A-licenszért, azt hiszem jó itt még nekem a C-be'... Pff, itt valamit tényleg peccselni kell, mire elérem az A-t ajánlom hogy újítsanak valamit! :))))
  • Alexease
    ClassC vagy vagy ClassD? :)

ClassA-ban egy ilyen furemenes lenullazza az 1 oras verseny SR-jet:) Toresenkent 0.2-0.3 :)
    De fugg az SR az elert eredmenytol is (legalabbis az elolvegzok mindig tobbet kapnakP).
  • pointer4
    Át is ugrathattam volna gondolom :D Visszajátszáson láttam hogy belémkoccoltak hátulról rajtnál, majd az 50 perc alarr 2x mentem még fűre így jött össze +0.06. A második 0 incidensel kapott +0.26 -ot :)

Ja és a füvön a kerülésnél még pördültem is :D
  • Alexease
    Es mivel sikerult kikerulnod a balesetet, ovatos voltal, figyelmes..., de lementel a fure, igy jol meg is buntettek:DDDDDDDD
  • pointer4
    Ennek semmi köze a szerencséhez :D közel 10 seccel mentem rosszabb köridőt az elsőhöz képest, viszont azt stabilan :D Gyakszizni kell, meg megnéznem pár videjót :D
  • RedRiot
    Remélem azért a későbbiekben több szerencséd lesz! A Radical versenyeken 28-an indulnak? Limerock érdekes lehet ezzel a felállással

Indulók számáról jut eszembe: az SRF versenyekkel kapcsolatban említették többen is az official fórumon, hogy nem ritka a 60-80 autós grid sem. Mintha olyat is írtak volna, hogy tavaly Infineonon 3 kör után körbeért a mezőny, és egy összefüggő vonat ment körbe, folyamatos volt a motorzúgás a pálya mellett.
  • cselt
    Tuti, hogy levesznek. Én is kipróbáltam már. Ezt valahol apró betűkkel írják csak, hogy 1 dolcsival "lehúznak".
  • Norbi1990
    hmm. Amikor kitöltöttem az adataimat és utána nyomtam a nextre akkor mindenhová 0$-írt, csak a kártyaszámot meg a expiration date-et kérte.
    De még nem vettem meg mert nincsen olyan kártyám.
    Érdekes...
  • cselt
    A bankkártyáról 1 dollárt vonnak le azért, hogy ellenőrizzék, hogy valóban valós adatokat adtál-e meg.
    Megkapod az alap autókat pályákat, plussz a radicalt meg még silverstonet talán. Csak arra figyelj, hogy ha ki akarod próbálni, de a továbbiakban nem akarsz előfizetni, akkor az auto-billing opciót kapcsold ki, mert különben vonják szépen havonta a 20 dolcsit :)
  • Norbi1990
    Hello!
    Ez a 1 hónapos ingyen Radicalkocsizás ez, hogy van? Ingyenes az egész, és normálisan lehet versenyezni online mintha befizettem volna a 20$os packot ami tartalmazza ezt a kocsit/pályát?
    Ja és a bankkártyáról nem vonnak le semmit lóvét se?

Előre is köszönöm a választ!
  • pointer4
    Gondold el, életem első Radical futama volt tegnap, kb másfél autónyi távolságra állt 2 sorban egymá előtt 28 verda. Középről 22. helyről indulhattam. Kicsit elkezdett izzadni a tenyerem hogy mi lesz :D Persze az első kanyarban már pörögtek az autók, de mákosan kikerültem, feljöhettem vagy 10-12. nek :D Fél körrel odébb pedig a levegőbe repült valaki előttem, azt már cska a füvön sikerült kikerülnöm, és hogy ne legyen mégnagyobb baleset, elkellett engednem a mezőnyt a visszajövetelnél. :)) De naagyon élveztem.
  • RedRiot
    "még lehet én járok rosszabbúl mert meg is pördülök a füvön."

A fű is megér egy misét. Olyan, mintha a fű alatt nem föld, hanem tükörjég lenne. A hivatalos fórumon már külön nevet adtak a jelenségnek: iGrass :D

Mind1, nem kell a fűre hajtani. Én még C-ben vagyok, annyira nem volt sok gondom az SR-el, egyelőre nem is akarok feljebb kerülni, jól elvagyok a Spec Racerrel. Az viszont tényleg gáz, hogy a leírásaitok alapján könnyű önhibán kívül kiesni az felsőbb kategóriákból, és csak hosszas SR-gyűjtögetéssel lehet visszajutni.

A legtöbb iRacer pedig dolgozó, felnőtt ember, korlátozott szabadidővel, és talán jogos igény volna, hogy amit kifizettél, azzal versenyezhess...
  • symbol
    őő, lehet :)
    nekem mazdánál volt az hogy mindenki elment nyaralni néha, sr8-al hátrafele annyira nem figyeltem, de nálam sem volt minden rendben thóm' - az száz. mindegy, azért jó hogy még igy is tök jól játszható a cucc, sőt mazdánál meg itt is többet is előztem oda vissza, és semmi gond nem volt hálistennek. :)
  • pointer4
    Úgy vettem észre a 28 autóból csak 3-4 tűnedezett el néha-néha. Pedig az én szolgáltatómat (Fibernet) csak negatív jelzővel lehet illetni.
  • symbol
    hehe :D nagy karrier előtt állsz :D
    amúgy nekem is szar volt a kapcsolat, néha el-eltűnt mindenki, volt olyan hogy a csik majdnem átment vörösbe és majdnem bontotta a kapcsolatot.
    a mazdás futamom alatt ment a torrent azt hittem azért. aztán azt bezártam, de a radical alatt is ezt csinálta...