25347
  • Alexease
    8800GTX:) De azert volt ennyi, mert akkor vettem amikor megjelent;)
    Most a ASUS GTX295-ot neztem ki, az is hasonlo barati aron van:D
  • symbol
    140E bukta? milyen kártyád volt neked vazze? :D :(
  • pointer4
    Részvétem, pedig már vártam valami szép hétvégi alkotást :D Mindig jó nézegetni őket a melóban :D
  • Alexease
    Ja, es bazi lassu a kepernyo frissites, teljesen elvezetes is lapozgatni az oldalakat:D
  • Alexease
    A rendszer ugy nez ki OK, legalabbis egy archive utan addig piszkaltam, amig "be nem jutottam":) Tizeneve nem doglott be rendszerem, altalaban 1 gep 1 rendszer volt a felallas. Meg kekhalal sem nagyon volt. Atom lusta vagyok ujrahuzni, rengeteg cucc van rajta, kismillio beallitassal (dolgozok is rajta, vagyis 3D, DTP, filmvagas, audio stb.).

De a fo problema a hardware. Valszeg videokartya, mert a digitalis kimenetrol semmit sem lat, az analogrol hasznalva pedig szep piros csikos, reces, vonalas a kepernyo, a DOS fontok meg szerte-szet vannak hullva;D De lehet meg alaplapi vezerlo es tapegyseg is. De nem volt idom es lehetosegem tesztelni. Ha videokartya - nagyon valoszinu:( - akkor az 140E bukta (bar 3 eves), es ~130E az uj:) Vagyis teljesen vidam vagyok:DDDDDD
  • symbol
    radical kicsit talán "könnyebb", de azt többet is vezettem. nekem mindkettő kedvencem, az sr8-at csak ajánlani lehet, mindenkinek tetszik eddig. :) a DP viszont egy teljesen más világ :)
  • VO101 tvr
    Lassacskán eljön az idő, hogy eljutok a Radical-ig.
    A Star Mazda után érdemes abba átülni? Miben különbözik a két autó stílusa? A teljesítmény/tömeg arányuk hasonló. Nekem már a Mazda tempója is nagyon "pörgősnek" tűnik. Iszonyat koncentráció kell hozzá, kb 20 perc után nem bírom, szétesek és hibázok.
  • VO101 tvr
    Megfejtettem: A Sway bar = ARB = keresztstabilizátor :D
    De néhány dolog még nem tiszta:
    - Left bar end offset
    - Left bar clearence
    - Attach left side
    Aki járatos az oválpályás beállításokban, kérem segítsen!
  • Cowek
    Ez az iStatistician nagyon jó kis program!
    Gyönyörűen látszik a 4 hónap kihagyás után a hanyatlásom
  • symbol
    kicsit, off de érdekel az itteniek milyen sorozatokat néznek?
    kéne pár ajánlás ha már benn vagyok újra a torrent oldalon.
    nascar alap ugye, meg f1 legyen néha akármilyen sz*r is, meg most DP-s futamokat szedek érdekelne még a radical vagy formula mazda, de ti mit gondoltok? rally?
  • symbol
    kössze :D

nah pár fontos dolog ha valaki nem tudná;
    van béta verziós HUD-unk, kimenti html-be a szektoridőket.
    kép
    ez a topicja

+ iStatistician 2.7 itten

a telemetriás progit kár hogy nem fejlesztik...
  • VO101 tvr
    Az iRacing Setup Guide fordítása nem készült el esetleg magyarra?
    Az Oval pályás beállításoknál néhány kifejezést technikai ismereteim hiányában nem tudok értelmezni. pl: a Sway bar az mi lehet? És az Attach left side?
  • pointer4
    izgíí volt nézni :)
  • symbol

Eddigi legjobb iRacing futamom az eddigi legtöbb ponttal (szvsz érdemes megnézni) :) Persze előttünk lévők hibázgattak is, így nem volt meglepő az erős mezőnyben a 158 pont. :)
  • Morpheus01
    Köszi!
    Már nagyon várom hogy kiprobálhassam mert csak jót hallatom róla
  • Cowek
    Elküldtem priviben. Sok sikert!

Pályát és kocsit annyit kapsz az elején hogy az alap szinten tudj versenyezni. Ha már sikerül beregisztrálni, a versenynaptárakban pontosan láthatod mikor hol mivel rendeznek futamokat.
  • Morpheus01
    Sziasztok!

Akinek van ilyen promóciós kódja az meg tudna engem dobi egyel?
    És még annyit kérdeznék hogy a versenyek hogy vannak mennyi pályát kellene vennem , autót hogy kb minden héten tudjak indulni 1-2 versenyen? Mert ahogy elnéztem az összes nagyon drága lenne legalábbis nekem válaszotokat előre is köszönöm
  • pointer4
    Igen az kellemetlen amikor 1 pici file miatt nem indul el az amúgy tök jól működő rendszer. Ilyenkor szoktam valami vacak winyóra feltenni egy xp-t és arról VistaBootPRO -val megcsesztetni az bootmenüt :D
  • Alexease
    Remelhetoleg rendszer, legalabbis amit hirtelen, felalomban meg tudtam nezni, ugy nez ki a boot sector adta meg magat (a gyari WinXP CD es a miniPE lazan boot-ol, mukodik. Valami megragta:)

Pedig az utobbi 10-12 evben soha nem volt gondom a gepeimmel. 3 evente volt komplett csere, vegig tokeletes volt a rendszer, sosem volt komolyabb fagyasom, bluescreen, se semmi.

Nem baj, ilyen is kell neha:) Csak hat tobb nap egy full install, rengeteg a munka program (is), kismillio beallitassal.
  • pointer4
    Na mi történt, nem is volt régi, q6600 ról cseréltél arra nem?
  • Alexease
    Franko:)
    Nekem meg epp most hajnalban megadta magat a gepem:(
  • petesilver
    be kell írni, és még 1 hónapig használható. szóval vagy műkszik most, vagy 17 után
  • pointer4
    Az jóóó, mert ponnt most 17. én jár le az előfizetésem. Amit nem értek, mert 20 Dodót fizettem be (Date:2009-02-17 23:03:11) és most jár csak le.
    Hányadikáig kell eztet megtennem ? Mert itten nincs most levelem, és a kódot bekellett írni a promo rublikába ? És akkor nem is kell megvárnom hogy lejárjon ?
  • petesilver
    Thank you for your recent order. We appreciate your business and look forward to seeing you on track!

Order
    Customer ID#:22313
    Order #:219243
    Purchase Date: 2009-05-14 07:57:11
    Qty Description List Price Your Price
    1 10002:3-Month
    A three month subscription to the service. Subscription will automatically renew unless you either created your account using PayPal or you cancel your membership in the My Account section of the website. Includes the cars and the tracks used by the Rookie Oval series and the Rookie Road Racing series. Includes a US$10.00 iRacing credit which can be used at your next subscription renewal, or towards the purchase of additional cars and tracks. $50.00 $0.00
    1 10078:3 Month Renewal Special for Existing Accounts
    A 3-Month membership to iRacing.com, including basic content and $10.00 worth of iRacing credits $25.00 $25.00
    iRacing credits: $0.00
    iRacing dollars: $0.00

• petesilver
    Gyerekek, le a kalappal az iRacing előtt! Megjött a válasz, hogy igen, a promo kód csak inaktív esetben használható. Volt egy rész azonban, hogy fixálták a problémát, viszont ha nem műkszik, akkor ezért. Gondoltam teszek egy próbát, és SIKERÜLT! Mai napon promokóddal újabb 3 hónapot hozzácsaptam az előfizetéshez 25 dollárért, és kaptam hozzá a szokásos 10 dollár creditet. Azért így is sikerült spórolni, egyben a 6 hónap 90 dollár, így 75 lett :)
  • VO101 tvr
    Ez a promo dolog eléggé gusztustalanra sikerült. Szépen előfizet a jómadár, majd másnap küldik a promo kódot...
    Illett volna ezt mondjuk a 13. hét végén kiküldeni...
    Én is írtam nekik, hogy némi iRacing credittel kompenzálhatnának. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből.
    Kár lenne, ha a lehúzós irányba mennének el, hiszen ez a promo kód a "hűségért" jár ugye.
  • symbol
    most megfogtál :D többet nem írok, mert hülyét csinálok magamból :D
    addig akit érdekelne (tudom van gyorsabb meg etecera :D) Road America - Star Mazda 2:03.066

középső szektort elcsesztem, látjátok hol csúsztam le az belső, ideális ívről. nah ott elment kb 2,5 tized. olyan 2:02.6 legközelebb simán hozható :)
  • Alexease
    Szerintem azert kuldtek, hogy tudd ezzel is "reklamozni":)

Eleve ha valaki meg nem tag, es nem iratkozott fel a hirlevelukre, annak az email cimet sem ismerik, igy nem tudnak promo levelet kuldeni neki:DDDD
  • symbol
    jah, sry. balfék vagyok :D pedig hogy megörültem :)
    nah mindegy, lehet jelentkezni van eladó kedvezményem 20 dolcsiért..!
  • symbol
    Most esik le (átolvasva normálisan a levelet is), ha neked nem lehet akkor nekem sem, de nem is értem akkor minek küldték ki ha még van egy szezonnyi előfizetésem. Valahogy majdcsak megoldható, vagy totál értelmetlen volt a levél.

Még mindig nem értem... a hírlevelükre anno még a megjelenés előtt nem ezzel a címemmel regisztráltam. Most meg az iracingben megadott címemre jön egy levél, hogy regisztráció előtt adjam meg aztán olcsó lesz a cucc. Bazz, ha már a iracinges felhasználóm címére írnak ilyet akkor mi értelme, nem látják, hogy elő vagyok fizetve? Remélem amúgy ez az akció majd él még a nyár végefelé is :)
  • Alexease
    Szerintem, mindenki kapott levelet;) Ha jol emlekszem, benne volt, hogy ha van ervenyes tagsagom, akkor adjam tovabb:)
  • symbol
    Frankó én is most lesem :D
    Nekem egy ideje nincs munkám sajna :D viszont 5000ft-t simán megérne a cucc. még az évesnél is kedvezőbb így ez a 3 hónap :)

Bár nekem még nem járt le az előfizetésem de erre benevezek. Pláne ha megkapnám végre a 10 dolcsimat a 2. helyért. :D
    és így akkor közel őszig már biztosítva van az hogy max éhen halok. :D

Amúgy én nemtom miért kaptam levelet :D 2 napja nem toltam (majd ma) biztos félnek, nehogy a valóságban ragadjak.
  • petesilver
    ÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el! 10-én vásároltam 3 hónapos hozzáférést. Erre ma mit kapok? Levelet az iRacingtől, hogy rég láttak a pályán, most ajándék promo kóddal 50 helyett 25 dollárért vehetek 3 havi hozzáférést, mint régi versenyző. Hahh mondom, akkor gyorsan próba, hátha sikerül még 3 hónapot hozzácsapni 25 dodóért. Hát nem sikerült :( Gondolom mivel már újra tag lettem önszántamból, így elutasította a promo kódot :( Nah mindegy, azért dobtam egy mailt, hogy ha esetleg még is adnak kedvezményt, értesítsenek :)
  • viziloitato
    64, és 118 között ugrált az fps, az átlag olyan 85 körül lehetett. Egy replayt töltöttem be Sebring/Radical, és az első kört néztem végig, mert akkor még nagy volt a forgalom. A grafikát max-ra állítottam, ahogy Te is.

Beállításom: http://i602.photobucket.com/albums/tt110/szecsike/GraphicsSettings2.jpg
  • VO101 tvr
    És ha nem korlátozod 84-re, mennyi lesz?
  • viziloitato
    Q6600, 4GB DDR2, GTX 260 OC 896 és Class 4-es beállításokkal játszok, egy pici belenyúlással, mégpedig 4x AA, és 16x AF, ja, és én is 1680x1050, és 84 fps-re korlátozva az egész.

http://i602.photobucket.com/albums/tt110/szecsike/GraphicsSettings.jpg
  • VO101 tvr
    FPS-el kapcsolatban kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.
    Más szimulátorokban (rF, GTR2, GTREvo) 180-320 között mozog az fps-em hasonló beállítások mellett. Kb minden max-on. 1680*1050 2*AA és 2*AF
    iRacing-ben 80-100 fps fölé nem igazán megy... Ennyivel jobban terhelné a processzort a fizika számolgatása? Valahogy nem kerek ez nekem.
    Intel Q9550@3Ghz, 4GB DDR2, Ati HD 4850 512
    Ti milyen FPS-el mentek az iR-el?
  • symbol
    szerintem csak nem akarod, simán menne - mindenki ezt mondja.. :) - (ha lenne időd) :D
    amúgy lehet pár év és benő az én fejem is :D meg ha nem lesz ennyi időm, akkor lehet én se tolom így.
    mellesleg most jövök rá jó ez a no reset, mert most pl visszaültem volna a mazdába és fáradtan idegből mentem volna annak meg nem lett volna jó vége. :D lett 2 incidensem, nem nagy szám. :D
  • Alexease
    Nincs azzal gond, mindenki ugy megy;) Sot, lattam mar durvabb koroket is;) Miert ne hasznalja ki az ember ha tudja es ha lehet:)
    En ehez mar bena vagyok:)
  • Alexease