25347
-
#6698 Bar a letszam miatt unoffical, de ha pozitivan allunk a dologhoz, akkor valoban 4. lettem:) De lehet, hogy ha 6-ban korozgetek meg egy ideig, nehany kor utan mar elso lettem volna:DDDD -
#6697 Váááá, váltóhibával 4. lettél Radical futamon ? :D Én meg ha 50 percig izzadok mint a ló is csak 18. lettem :D
Teee mázlista :D -
#6696 Meg jo, hogy most dicsertem a rendszert, be is szivtam valamit:)))))))
A start utan, a 3. kanyar fektavjaban "bedoglott" a valto:) Ott maradt 6-ban, lehuzodtam, megalltam, probalgattam, de semmi:) Ez most program hiba vagy veletlenszeru valtomeghibasodas?!:) Kilep, belep tesztre es ott meg mukodik.
Raadasul, mivel nem volt motorfek, igy megcsiptem a kanyarban a fuvet fel kerekkel. Ezert tuti hogy lehuz nehany tized SR-t:))))))))))
De a verseny sem lett volna valami izgalmas, mert osszesen 5-en voltunk, amibol 1 ember a start elott kilepett - en meg az elso korben:DDDDDD
Vagyis, az elozo hozzaszolasaom FAIL!:))))) -
#6695 Bar nem ujdonsag, de ez valoban nagyon nagy elonye az iR-nek, hogy szinte barmikor lehet online futamot menni. Persze, nem olyan mint egy elore tervezett, szervezett ligafutam, de azert nem rossz;)
Gondoltam, most 8-korul van idom es kedvem, megyek valahol egy road versenyt. Csak vegig kellet lapozni: Mazdaval tegnap mentem, Riley ma keso van nekem, a Ford-ot lekestem, majd holnap, a SkipBarber es a Radical eppen jo idoben, de a Radical megjobb, mert Barber-en mar reg mentem;)
Egy gyors setup, utolso hely, aztan hajra:D
Sok ertelme nem volt, hogy ezt most leirtam, de ilyenkor azert megnyugszom, hogy valoban megeri az arat, tobbek kozott ezert az instant lehetosegert;) -
#6694 nemtom sajnos pontosan mi alapján itél akármit oda. mellesleg nézd úgy hogy tök mindegy hol vagy (melyik divben) attól az összesített listában ugyanott leszel :D
amúgy a telemetria és a HUD nem működik egyszerre (nem is fog) most olvastam utána -
VO101 tvr #6693 "Diviziót az első két futamom nyújtott teljesitményed alapján kapsz amit igazából nem is értek."
Ez tényleg érthetetlen. A Ford-dal mentem eddig két versenyt és az alapján besorolt a Mazdával is a Div4-be... Ott meg úgy lenyomnak mint a bélyeget. Mondjuk a Ford-dal is, de az könnyebb.
A SkipBarbert meg sem vettem, de kiírja nekem, hogy "Div3(projected)", Radical-t még nem vehetem meg, az Div5(projected) Erre büszke is lehetnék. -
#6692 En talan 2-4 masodpercet kaptam koronket, a 48 kor alatt ki is jott a -3 kor;) Az 5-7 kanyarokban vesztek sokat, ahol padlogazon kellene vegigtolni a kanyarban;)
De abbol is latszik sokakban a kicsit "leszarom, gyors vagyok, csak a verseny szamit -es a helyezes", hogy az elol levo, ~20 masodperces elonyevel, a 2-3. lekorozesenel is, ugyanolyan lazan, meggondolatlanul ment bele az elozesbe. Pedig figyelem ki hol van, kitol menntit kapok, szamolom a tizedeket, hogy kb. mikor er majd utol, s ugy fokozom vagy csokkentem a tempot, hogy a celegyenesben tudjam elengedni. De ha veletlenul a celegyenesre raforditoban er utol, olyan lazan bevallalja, hogy bevagjon mellem, hogy szornyu.
De ahogy elneztem a statisztikat, vannak akik mar ebben a szezonban ~25 verseny korul jarnak (Mazdaval) es ~140 hibapont kornyeken:) -
#6691 jaja, nem semmi, egy élmény a cucc :D
én volker setuplával tolom, eddig 46.69x jött össze, még van benne pár tized :) állat egy pálya nah :) (nem mintha mi nem lennénk azok :D)
Diviziót az első két futamom nyújtott teljesitményed alapján kapsz amit igazából nem is értek. Meg kicsit igazságtalan is. pl. a 2. divben nekem esélyem sem lesz hogy az összetettben a három között legyek...
bezzeg ha direkt lassabban megyek meg etecera, tuti div 4, div5 és jön a many :)
megjegyzem many; mi van a pénzünkkel? nem kapjuk meg soha? vagy az a "kedvezmény" már nem él? -
VO101 tvr #6690 Lime Rock StarMazdával. Na ez a kemény nem az acél. Élőben elvállalhatatlan lenne ez a tempó, konkrét életveszély.
Elfelejtetek pislogni és levegőt venni annyira kell figyelni és olyan gyorsan jönnek az események.
Alig kell 3-ba visszaváltani. Talán egyéltalán nem is kellene csak én vagyok lassú. Az Uphill 5-ben iszonyat durva és a dombtetőn még el is ugrik kicsit az autó, alig lehet fogni. A célegyenesre pedig 6 padlógázzal kell ráfordulni. És még vannak mp-ekkel gyorsabbak tőlem -
#6689 Ja ja, a het eleje neha eleg jo verseny szempontbol, mert akkor meg az ufo-novendekek, azok akiknek tobb gyakorlas kell, meg nem lendultek bele:) Aztan a hetvege fele mar csak reflex jatek, szerintem kontrollerrel is vegigmennek:) -
VO101 tvr #6688 Mi alapján osztja a versenyzőket a rendszer a Divíziókba? Én már a 13. héten is a 4-esbe kerültem és most a bajnokságban is oda tett. De itt már olyan arcok vannak, hogy kemény gyakorlás nélkül megközelíthetetlen az eleje. Az iR nagyon optimistán mérte fel a képességeimet. Sajnos a régi "arcok" akikkel még az előző bajnokságban meccseltem 5-6-7 divízóba kerültek.
Egyébként visszasírom a 13. hetet. Nagyon tetszett, hogy rengeteg verseny volt rengeteg indulóval. És a naponta változó pálya miatt nem tudta senki szénné gyakorolni magát. Jobban volt esély labdába rúgni. Valahogy úgy, mint most még a hét elején, kedden-szerdán. Később már jönnek azok akik csukott szemmel gerincvelőből végigtolják a versenyt. -
#6687 kinek működik egyszerre a HUD és a telemerty 1.4?
amikor a vbox 1.4-et is elindítom az iracing előtt; cseszik megjelenni a szektoridő :/ nah fekszem :D -
#6686 nah meglett a cucc, csak elég nehezen... - halott linkek sora, etc. :) -
#6685 OFF Hi! Nincs meg valakinek az f1 c 99-02-höz készített/fordított jó kis vaskos setup leírás PDF-ben? Régen megvolt, most meg nem találom neten, gépen meg már tuti nincs. ON
jaja, rádió, csak azt meg lehet nem érteném elsőre, mert gyökér vagyok :D
még az őj spottert sem raktam be. :)
amúgy a v8 supercars nagyon fasza lesz, de ilyen pályákon mint amiken ezek az állatok tolják, hát kb lolos lesz :D És az is lol-os lesz hogy ezek a pályák elég gépigényesek lesznek szerintem... -
#6684 rádió kéne ahol közlik mi csesződött el a kocsin :)) -
#6683 A telemetriának örülök, remélem tényleg lesz egy komoly, ami fejlődik is. :)
Lime Rock mindig ilyen :D Mellesleg pont ezaz, nagyon komolyan veszik az emberek a versenyt, mindenki ki akarja hozni a maxot magából az adott pillanatban, majd felnő a többség. :) Persze én is csinálok néha hülyeségeket. :)
De azért grat, a "győztest" sosem kérik számon vagy mi ;) -
#6682 Mentem egy Mazda vs. LimeRock versenyt, vicces volt;) 48 kor, utolso helyrol indultam, a startnal adtam a mezonynek 1-2 masodpercet, hogy legyen idom kerulgetni a ronmcsokat;) Azon tul voltam, aztan jott nehany porgosebb kor, a tobbseg eldobalta, kilepett stb. Behoztam 5-nek, 3 kor hatrannyal:) Verseny nem sok volt... -
#6681 A kodban mar az elejetol lattam telemetria-foszlanyokat, gondlom, meg nincs kesz. Es/vagy erre is valami tamogato, szponzor stb. lesz:) -
#6680 Ennek örülök, GPL-el toltam anno egy keveset, akkor nem lesz az rossz, nagyon nagyon várom már... Az indulást meg sok mindent rendbe kéne addig kapni, bár ugye nekem még kuplungom sincs :)
Pénzfüggő sajnos mi jön majd össze addig. :)
Aceton: Nem tudom, én péel nem is próbálkozok a box-al. mondjuk pedig egy leszakadt szárnyat helyrehozhatnának.
De még fontos lenne, hogy lássam mi a bibi a kocsival. Az egyik futamon belém jöttek, de mivel nem tudok olyan grafikonról, hogy sérült e a kocsim számottevően nyomtam neki tövig, a tapadás jó volt, kivéve Sebringen az első kanyart, ahol megforogtam. Mondom biztos hibáztam, erre megint megforogtam és akkor már tudtam valami nem okés.
Jó lenne egy Motec szerű cucc, az iRacing fejleszthetne, vagy szerződést köthetne velük, vagy nemtom, hogy megy ez... Annál jobbat még nem láttam.
Amúgy a kérdés még nyitott, csinálnak a kocsival valamit tankoláson kívül? -
#6679 Valaki lásson már el némi infóval a következőket illetően:
Hogy lehet rábírni a boxszemélyzetet, hogy javítsa meg a kocsimat?
(Most már nincs Reset ugye, és ha olyan szerencsés vagyok, hogy az első kanyarban nem törnek totákárra, csak elhajlik 1 (2) kerekem, körbekínlódom magam a pályán, bemegyek a boxba, de semmit se javítanak rajta) -
#6678 A-s vagy Pro;)
A Lotus-hoz inkabb a GPL-t teszteld, bar az egy kicsit regebbi:)
De vicces lesz, ha addig nem csinaljak meg normalisan a kuplungot, a gumikat es az elindulasokat;) Azert a Corvette-nel es a Lotusnal erdekes lesz, ha startnal, padlogazon megemeli az elejet es utana nyugodtan elindul;) -
#6677 Hú, most leszedtem egy V8-as futamot és nagyon állat..., már jön is a többi :D
Nem tudja vagy sejti valaki milyen kategóriás lesz ez a V8-as járgány? Meg a többiről is, igazából fogalmam nincs, az f1 A-s az száz.
Tényleg a Lotus-t milyen vezetni? rFactorral nem toltam, azért meg fel nem rakom, hogy kipróbáljam :) -
#6676 asztarohadt :D emelett lapulhatok :)
amúgy nem vágom mit történt, csak azt, hogy másodiknak fordultam mert az előttem lévő kettő kakaskodott, az egyik belement a másikba elmentem mellettük, pontosabban a 2. helyezett mellett/előtt voltam már, amikor az oldalról totál belém jött. fel is jelentettem volna, ha nem sejtem hogy meghibásodott a járgánya és felém húzta a kormánya. mákom, hogy nem estem ki, és 6.nak becsorogtam :) -
#6675 De "grafikanak" ez sem rossz;)
Link :) -
#6674 Mi tortent? Nem ertem:) -
#6673 mosolyogni való; link -
#6672 sajnos nem :(
ez az egy nagy gond lesz az iRacinggel.
Gondolok itt arra, hogy pl most van szavazás a fórumon arról, hogy ovalon milyen hosszú versenyek legyenek, és az emberek nem nagyon akarnak (a többség) 1 óránál hosszabbat.
Roadon az sz*pás, hogy valszeg ugyanaz lenne itt is, DPvel a leghosszabb A kategóriásként, kb 1 órás a futam, kiállni viszont nem kell. (bár még nem mentem vele futamot)
Tehát a probléma az, hogy ez sosem lesz egy igazi nascar game (nr2003) vagy egy igazi formula1 19xx, vagy nemtom. Ha a játékosokon múlik akkor maradnak az egy óra körüli versenyek. A PRO ligában lehet esetleg más, - remélem lesz is -, de NEM plusz pénzért.
Kicsit gáz, hogy roadon semmivel nem kell pittelni és ez valószínűleg így is marad még jóidéig.
Talán lehetne olyat, hogy egyik nap hoszabb futamok vannak, amin aztán kicsit (minimálisan) több pont járna, vagy kapnál valami bónuszt ha teljes futamot mennél.
iRacing alatt nem is értem miért nincs még saját profilra lehetőség egy fényképpel (avatar), plusz jó lenne, ha mindenki megadhatná mivel versenyez, és hogyan. Érdekes lenne látni. Haverom kimúlt, vagy eltúnt, nem ér rá, szóval a levél küldése még késik kicsit... -
#6671 Melyik sorozatban vannak a leghosszabb versenyek, és azok milyen hosszúak?
Kell pitelni benne? -
#6670 Koszi, utananezek! Bar ezt mar dicsertek, es a tesztekben is jo volt. De sok helyen irtak, mondtak, hogy ehez mar kell egy jobb, tobb magos proci es sok RAM. -
#6669 Most mar mindenkinek elerheto (legalabbis az uj elofizetoknek) az 50%-os kedvezmeny, a fooldalon NASCA FANS neven reklamozzak;) Ha folyamatosak lesznek az ilyen kedvezmenyek, es ha valakinek eleg hosszutavon a Rookie season, akkor az most mar eleg "olcson" kijon:) -
#6668 7950 GX2 volt az első, a második a 9800GX2, gondoltam megoldották az első multi GPU-s kártya problémáit, hát nem. -
#6667 Azert szep lassan csak elerte Kaemmer, hogy bizonyos fokig visszakeruljon hozza a NASCAR:) -
#6666 -
#6665 Meg azert nem vettem meg, elotte azert korbenezek:) Pl. az ilyen ifo is hasznos, thx!:)
Es milyen multi GPU kartyaid voltak? Ha jol lattam az nVidia-bol a 295-os az elso (bar nem biztos). -
#6664 Nekem már kettő multi GPU-s kártyám is volt, egyik sem volt használható, és mindkettő csak egy hetet élt meg a gépemben, tovább nem bírtam idegekkel. A driver-ek miatt állandó szívás, össze-vissza teljesítményingadozás, és a kedvencem az, amikor nem használja ki a program, csak az egyik felét, akkor meg a legjobb egy GPU-s kártya rettenetesen elveri teljesítményben. Inkább egy GTX285, de Te majd eldöntöd mire költöd a pénzed, én csak szólok. -
#6663 jaja, megértelek én :)
Nekem sincs semmi szükségem TV-re, igazából csak focit (nagyritkán) vagy forma1-et nézek rajta, bár azt is jobb lenne gépen a Live Timing miattm csak hát a család is nézni aztán akkor lemegyek már én is...
Ha lesz pénzem először tuti veszek valami atomkeveset fogyasztó gépet a torrentezés-re, meg a másikba veszek a 4magos jó fogyasztású "még nemtommilyen" procit, mert ez a két mag így amikor videózgatok meg sok program fut egyszerre kicsit gáz néha. :)
Akkor az ASUS-t meg is rendeled? :D -
#6662 Amugy ugy szoktam "kimagyarazni" (:D), hogy mivel nincs TV-m, nem nezem, nem erdekel, igy TV-elofizetesem sincs, ami havi min. 5000 Ft lenne, igy abbol a penzbol, inkabb 3 evente veszek egy atomeromuvet;D -
#6661 Mivel a gepen tanulok, dolgozom es jatszom, igy mashogy allok hozza;) Altalaban 3 evente cerelek/csereltem gepet, atlagban havi 4-5000 Ft-ra jon ki ha leosztom (persze, levonva a regi gep eladasat, az AFA-t stb:P). Csak a net-ert majd 2x ennyit fizettem, pedig "home" (8000/512).
De ez a gep most joval tovabb huzta volna, mert nem terveztem cserelni. Nem jott ki semmi extra (hardware, software)es nem is kellene. Procit csereltem egy eve (Q6600 -> Q9550), de azt is foleg azert, mert ajandekba szantam a Q6600-ot;) A videokartya boven jo lett volna, csak hat megszivatott:( -
#6660 Hát te is beteg vagy az biztos :D
Jó kis kártya az, csak nemtom megéri-e :D Mármint neked lehet, mert 3 évig tuti elleszel vele, meg az iRacingnek is elég lesz úgy 20 évig :D -
VO101 tvr #6659 Neked megy már jól a szekér... A feléért is jó cuccot adnak :D