25347
  • b-type
    Sztem Le Mans kemény 'homokozó' :)
    Keretek között nyomhatják nem lehet akármit csinálni..és sztem ennek az autónak, a Radical-nak...nem ez a pályája.
    A Radical agilis autónak indult, Le Mans meg sztem a nagy tengelytávú és 'nyugodt' erőforrásal jó manapság. Nem feltétlen ezzel a feltöltös blokkal.

Na meg hát a legfontosabb hogy Le Mans-t szvsz teljes mellel kell csinálni, és nem elkeseredni ha kiesnek pár versenyen, hanem gyűrni gyűrni, jó versneyzőket beleültetni..stb.
    Ilyen nevek mint Pescarolo...melléjük csak úgy építeni lehet Le Mans-ra autót de számíthatóan kevés lesz sztem.
    de sztem másabb pályára való a Radical.
  • Alexease
    Utosek ezeket a TV-bol telefonnal felvett videok:)))
    Ez a kiutes eleg durva, kaptak valami buntetest?!
    Az SR9-et - ha jol olvastam - ugy-ahogy Le Mans-ra (is) epitgettek.
  • b-type
    Ezen a videón rajta van.
  • b-type
    Az SR9 nem annyira a Radical filozófiája, ..ez a pálya túl egyenes :)
    De az sem tett jót neki hogy még tegnap 5 órával a rajt után az Aston által magas szinten ki lett 'pöccintve' a két P1-s autó viaskodása közben a Ford sikán féktávján..
    sokáig építették újra.

20h22: Serious contact between the #009 Aston Martin, and the #26 Radical AER

Just after the Ford chicane, the #26 Radical AER was literally pushed over by the #009 Lola Aston Martin driven by Stuart Hall. Contact was inevitable. The Radical spun, before badly hitting the safety barrier with the rear end.
    Broken rear right suspension, blown rear right tyre, ripped off rear wing... The car only had 3 wheels to get back into its pits one lap later.
    The accident brought about a Safety Car situation. The three works Peugeots immediately pitted, as did the #17 Pescarolo Peugeot 908, as well as Audis #1 and #2.
  • JuanG
    hát nem is Le Mans -ra lett megépítve a verda
  • sajoati
    LeMansban megy egy Radical is... igaz, nem túl fényes eredménnyel..:)
  • sajoati
    bakker, mazda, oválon (milwaukee).

baleset, repkednek az autók, lelassítok időben, mindenki keresztbe kasul a kanyarban jóval előttem, 10 mp-e kint a sárga, erre a mögöttem levő olyan erővel rongyol belém hátulról, hogy a kocsinak az orra törik le (repülés után).

még jó, hogy SR-t akartam gyűjteni itt... :/ (mert a no-resetben csak egy baj van: ha az elején ütnek ki KO-ra, akkor az a 4-es contact bazi sokat tud levonni...)
  • kigyi
    Nekem nem működik a kódom, de van aktív előfizetésem szal elvileg nem is működhetne :(
  • petesilver
    PS – This half price offer is only good until 6/15/09, so act fast!

gyorsan írj supportnak, ha nem műkszik, mert még 15-ig kéne. Fél nap alatt megvan a válasz+megoldás, gyorsak.
  • petesilver
    eredetileg úgy volt, hogy x ideig felhasználható már meglévő tagoknak, akinek LEJÁRT az account érvényessége.így akarták újra"fizetésre" rávenni azokat akik nem hosszabítottak. Ilyenkor a saját acod alatt lévő további előfizetésből enged a kód segítségével. Kérdés a levélben mi volt, meddig lehet felhasználni.

Nekem mákom volt, én pont pár nappal elötte fizettem újra elő, írtam levelet, válaszoltak hogy sorry, de csak inaktív userek használhatják a kedvezményt, aztán kaptam levelet, hogy gond volt a kóddal, de orvosolták. Szóval nekem sikerült aktív account alatt is, de eredetileg ez lejártra szól, és volt felhasználhatósági dátum is a levélben régebben.
  • kigyi
    Na de ha a saját acc-al lépek be akkor invalid promotion code lesz, ha meg újként regelek azzal semmire sem megyek hiszen nekem a meglévő acc-ra kellene a hosszabbítás.
  • petesilver
    fizetés előtt beírod a kódot a promotion kód ablakba. ennyit kell tenni csak.
  • symbol
    kaptál levelet te is nem? :)
    amúgy eza cucc asszem még 3 napig érvényes, addig jó lenne valahogy meghekkelni, bár félek hogy nem menne, kockztatni meg semmi kedvem, még a végén "véletlen lehúznak" 25 dolcsival és lesz egy új "katekterem" a membersite oldalon... :)
  • kigyi
    Na akkor erre már én is kíváncsi vagyok előfizetésem hamarosan lejár kellene a segítség :D
  • symbol
    kaptam egy levelet a [email protected]ól, hogy "3 Month Membership for only $25" blabla
    kaptam egy kódot
    Your promotion code, amit az iracing.com official site "elfogad" ugye, és akkor mi van ha ott a saját még meglévő előfizetéssel működő adataimat írom be?

elvileg ez a promóciós kód csak új emberkéknek jó, valakinek aztán mégis bevette a cuccot amikor már elvileg aktív előfizető volt. :)

arra lennénk kíváncsi, ezt én hogy oldom meg :)
  • kigyi
    Miről is van szó?
  • symbol
    nah most megpróbálom azt a 25 dolcsis cuccot 3 hónapra, az iracing.com-ról...
    most előjött az a cucc, hogy meg kell adni a neveket adatokat etecera... és gondolom most meg kell adni azokat melyek jelenleg is vannak :)

valaki járt már sikerrel? hogy csinálta?
  • Cowek
    Kiváncsi leszek a 32mp-nél a nagy csattanós gödör hogy lesz benne :-)
  • kigyi
    Na igen, de ha nem kerülöm ki őket akkor megelőz a fél mezőny :)
    Sajnos igaz, hogy a végén értük őket utol, de még mint írtam nem voltam első, csak kb 100m-el a cél előtt értem be az akkori 1. helyezett mellé így aztán musz volt megküzdeni a kék zászlóval :D Amúgy én sem körözöm le azt akit nem feltétlenül szükséges. Olyan manővereik vannak néha, hogy a hajam kihullik a látványtól. Persze volt idő amikor merész előzésekbe is belementem :D Lime-on a célegyenes ráfordító hosszú jobbosban 2 lekörözni való pilóta szenvedett én érkeztem a célegyenesben az egyik előzte a másikat én meg közöttük elmentem :D:D És aztán egy 3. lekörözött rakott ki a célegyenes végén, mert ő meg jött utánam és én figyelve a másik kettőre fékeztem ő meg csatt hátúlról..... 1. helyről persze kiestem :(
  • Alexease
    Nagyon belehuztak a fiuk, mar jon New Hampshire is;) Video, a road reszrol, az nem annyira ismert.
  • RedRiot
    "igaz néhány körrel a vége előtt 2 lekörözött miatt meghűlt bennem a vér..."

Ha nem muszáj, én inkább már nem is körözöm le őket. Vasárnap volt egy Jefferson/SRF futamom, ott is inkább lassúra vettem az uccsó két kört. Örültem hogy az elején tudtam egyet előzni, és az első helyről kiestek, így átvettem a vezetést. Nem túl előzés-barát pálya, így örültem a szerencsémnek, és meghúztam magam. :)

Egyébként a pályaelhagyási zónákat talán Jeffersonon találták el a legjobban. Mármint itt még egyszer sem éreztem úgy hogy túl szigorúan büntet "out of track" miatt. A célegyenesre ráfordítónál is nyugodtan kiengedhetem a szélére, nem cseszeget miatta a program.
  • petesilver
    Telemetria hogy műkxik? Játék előtt kell indítani a vbox.exe-t, vagy játék után. Mert hogy én utána elindítom, várok sokáig, de nem történik semmi :(. Akinek sikerült, annak hogyan?
  • petesilver
    Azért az csúnyaság, hogy 8800GTX-el Laguna dugóhúzó beszaggat 70-es fps-el, és egyedül vagyok a pályán :(
  • kigyi
    :D lol Na majd törölje egy mod :D az előzőt :D De ha már beszúrtam akkor Íme egy tavalyi köröm most találtam a winyón amikor takarítottam. HD minőségben van fenn. Nem annyira HD viszont a történés :D
  • kigyi
    Pontosítás pedig csak annyi, hogy a célvonal előtt pár m-el vettem át a vezetést. Szinte célfotó döntött csak. Visszanéztem, de nem volt egyszerű eldönteni a kép alapján :D
  • kigyi
    Nem voltak túl gyorsak az ellenfelek, de ami azt jelenti én sem tapostam ki a lelkét a gépnek csak annyit mentem amennyi kellett :D Igaz néhány körrel a vége előtt 2 lekörözött miatt meghűlt bennem a vér...
  • Cowek

Adjál nekik! Grat
    Belinkelheted a futam eredményét is ilyenkor, én szívesen nézegetem :-)
  • petesilver
  • kigyi
    A kutyafáját, de nagyon nagy versenyem volt az előbb :D Már régóta hanyagoltam a Laguna-t a Soltice-el, de most gyorsba jelentkezem egy futamra. A rajt utáni lökdösődésből kimaradtam, mert hagytam magam kikerülni :D Aztán kezdtem felzárkózni. Nem kérdeztem, csak toltam neki olyanokat előztem, hogy már szinte én sem hittem el. És a végén 0.018-al ugyan, de megnyertem csak a célegyenes előtt pár m-el vettem át a vezetést. Szegény srác 10 körön át volt az élen én meg utolsó helyről kielőzöm az utolsó utáni pillanatban :) Ez nagyon durva volt.
  • symbol
    a PRO sorozat lényege mi is lesz? pár sorban írja már le aki vágja lécci :)
  • pasztor
    Ebben persze igazad van, lesz egy fix társaság, aki bent lesz, a többiek meg csak töltelék, akik valszeg folyamatosan ki-be esnek. :)

A PRO sorozat az valami elöszoba lesz a "World Championship"-hoz, akármi is legyen ez utóbbi.

BTW láttátok, hogy a NASCAR.com-on Junior már népszerüsíti az iRacing-et?
  • Alexease
    Csak hogy legyen valami:)

• Cowek
    Akkor már csak Win7-et kell felraknom :-D
  • symbol
    már régóta. rakj fel mindent amit irnak, a dx9-et is.. és voálá
  • Cowek
    Megy már valakinek Windows 7 alatt a HUD?
  • Toya
    Amúgy meddig kellene Pronak lenni?
  • Toya
    Engem meg őszintén szólva nem is izgat a dolog :D Ha Zso nem kérdez rá valamelyik nap, akkor simán fel sem tűnik.
    Ráadásul semmi értelme az egésznek, úgyis 3-4 esélyes az ovál és a road is.
  • viziloitato
    Simán bent vagyok, az igaz, de annyira kicsik a különbségek, hogy egy-két hiba, és akár ki is eshetek a 250-ből. Most 90. vagyok, de a Szabó Viktor sokkal jobb, mint én, Ő most a 94. A bekerüléshez 70% iR/30% SR, ami számít. HaZso is ott van a határon, de még nem a jobbik oldalán, és ráadásul Ő nem Class A, és ha jól tudom, csak azok kerülhetnek be. 3200-as iR, és hozzá 4.99 SR már elég hogy bekerülj, és akkor már nem a 250 végén vagy. Én most 3356/4.99 vagyok.
  • Alexease
    A palyak alapcsomagjat, a Chevy-ket es a Ford-ot frissitettek. Hogy pontosan mit, az passz. Allitolag a ma erkezett Michigen-hez frissitettek valamit, es a kovetkezokben erkezo cuccokhoz meg valamit.
  • Cowek
    Tudja valaki mi frissült a programon?