iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
futam 10-kor lesz a kép szerint, sztem 9:45 után kezdenek el regisztrálni rá kb...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Most én ezt látom magam elõtt ... Nyomkodok én mindent, de sok választásom nincs 😊)))
De ha valamit rosszul (vagy nem is...) csinálok, akkor írjátok meg már mi a menet... ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iRacing_SKModified_LimeRock (AVI, H264, 20MByte)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A verseny végeredményeknél, a statisztikai oldalon nektek is megbolondult a rendszer? Nekem teljesen összekeveri a sorrendet.
Kormányt nem tom veszek-e ,valahogy már hoz anyira tûzbe, mint régebben 😊
Ha van is valami - az NR-ben volt lehetoseg bekapcsolni, de en kihanytam😛 -, akkor csak alacsony sebessegnel, a pitkiallas miatt.
Linearitas van, a kormanyszog miatt.
Kiprobaltam milyen 270 fokos kormannyal😊 Lekorlatoztam a G25-ot 270-re, bar van egy DFP-m is (1 honapot hasznaltam😛), de gondolom igy is ugyanaz😉 Lenyleg szopas😉 Legalabbis Pontiac, amiben eredetileg is 900 fokos van. Ha linearisra allitom a kormanyt, akkor vezethetetlen (logikusan😄), ha meg ugy ahogy szeretne (90 fokot forgatok, es nem linearis) akkor hasznalhato. Csak hat erdekes😉 Ami nagy elonye, hogy sokkal konnyebben meg lehet fogni, mert felfordulatra durvan ellenkormanyoz😄 Ahoz nekem 2x korbe kell tekernem😊
Kell szerezned egy 900 fokosat😄 Szerintem a DFP vagy az utoda most a legjobb vallasztas.
Meg ezta kormányszög növelést kicsit lejjebb állíthatnák, mert Pontiac-kal pl. már 50 km\h -tó lelkzedi növelni 😞(((
Csak a box-aszfalton csinalja, masol csak emelgeti😉 De csinaltam hatraszaltot, es dupla leszurt rittbergert is (csak akkor meg nem volt bekapcsolva a Fraps - visszajatszast meg nem ment😄).
Valóban fûben már elpörög , igazatok van 😊))
iRacing_SilverCrown_Start (AVI, H264, 2.5MByte)
de ezt megmagyarázhatnád akkor, hogy érted, mert én sehogy:
"Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el!" ...
annyit tudok a nyitott difirõl, hogy ha pl. a bal oldali kerék jégen áll a jobb oldali meg aszfalton, akkor gázadásnál a bal oldali kipörög, a jobb oldali meg meg se moccan vagyis egyhelyben marad a verda...
A nyitott difi baromi egyszerü leírása: gázadásnál a kevésbé tapadó kereket (a belsöt) terheli, míg gázelvételnél keresztbe állsz vele. A zárt pont fordítva.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Kétpedálos szettnél inkább maradok az automata kuplungnál. Biztos rá lehetne konfigolni a puklungot vmelyik gombra, de akkor elég bináris jelleggel mûködne, ami nem elég élethû, meg vhogy hycomat feelingje lenne. 😊 Marad az auto kuplung.
Bár rFactornál (HistorX mod) hiába van auto-kuplung, nagyon szép burnoutokat lehet csinálni, és a helyben megfordulás sem gond.
Ez a kormány tényleg szopatós, akárhogy állítom ,érzésre sehogy nem az igazi 😞((
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Legalább ezek után megértik, hogy nagyobb sértés volt neked, hogy rádfogták az auto kuplungot, mintha anyagyilkossággal vádolnának 😊))<#idiota>#idiota>
- En minden autoban azt hasznalom, ami az igazaiban is van. Vagyis botvalto es H-Pattern kuplunggal, manual blip/lift-tel. Pillangot nem hasznalok, az "gagyi"😊 Bar biztos gyorsabb, de az nem erdekel. Meg a GRID-ben is H-Patter+kuplung, nem hogy ebben, ami uber szimnek van kikialtva😉
Más: mivel mentek, "pillangó váltóval" vagy botváltóval? A bot a reális, mert ezekben az autókban az van, viszont a pillangóval gyorsabb lehetsz.
A technikai reszletekbe nem megyek bele, mert "nem ertek hozza" es a tapasztalatom is nulla. De😉 Allo helyzetbol, egyenesben szerintem lenyegtelen milyen diffi van benne😉 Raadasul meg egy Trabant-ot is el lehet porgetni szerintem, ha 1-esben, padlogazon leugrok a kuplungrol😉
Jo elsokerekes, biztos azert?!😊))) En nem tudhatom😉 A Skippy meg hatsokerekes, es biztos keves az a 150 loero a hatsokerekekre, meg arra a ~600 kilora😊
De errol sem akarok vitat nyitni, vedd ugy hogy igazad van. Az meg hogy a program automatan nyomja a feket-kuplungot megallasnal, felejtsuk el😉
Nem vitatkozom, semmi ertelme, nem is idevalo. De esetleg hiaba vanm penzed, fasza autot, FIA liszenszed, verseny tapasztalatod, ha ilyen stilusban adod elo, nem a segitseget fogjak latni, hanem a lekezelo stilusodat es az arcodat....
Ha a szezon vegen (12 het) nagyobb az SR-ed 3.0-nal, es meg van a minimum kovetelmeny (lefutot TimeTrial-ok es/vagy versenyek) akkor automatan feljebb leptet.
Skipiben alig van erõ, nyitott difi van, és hosszú elsõ fokozat, ezért befullad a rajtnál.
Ilyen rajtot a saját középmotoros autómmal is tudok produkálni (300le) ha kettesben próbálom, vagy nem adok elég gázt. Egész egyszerüen befullad.
Tipikus nyitott difis burnout:
http://www.youtube.com/watch?v=YsI_y-6s254
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
Egyébként meg hol írt ilyent , hogy hülye vagy?
Kicsit tényleg széles a képernyõd ....
"....Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el!..."
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem is érdekel, de ez most tényleg hülyén hangzik ....
Solsticeban önzáró difi van gyárilag, csak az autó clutchot kell kikapcsolni hozzá és pörög is meg burnout-ol is:
http://blip.tv/file/1216388/
Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el! Rajtnál pedíg egész egyszerüen nincs elég nyomaték, hogy bármi pörögjön, ezért demóztam rükiben, hogy semmilyen kipörgésgátló sincs:
http://blip.tv/file/1216408/
Radicalban egészen biztosan lapkás diffi van, gyönyörüen megy a burnout, donut, amit akarsz:
http://til.blip.tv/#1221683
Hülye az aki hülyeséget beszél. Pl. kipörgésgátló.
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A többire mit mondjak, nekem unalmas ha nem tetszi ka pálya.... Hogy túl könnyû , vagy túl nehéz vezetni ...az a te képzeleted szüleménye , ilyeneken sehol nem mondtam ...
Mondd, hogy nem pörgeti ki a kerekeket meg hogy unalmas, túl könnyü vezetni. Please.