25347
  • Alexease
    Igen, az ilyen es hasonlo feeling-ek miatt van sok dolguk a tuzoltoknak es a langvagoknak;)
    Addig nincs gond, amig egy termetesebb fa vagy oszlop vegzi el az atalakitast az auton (a biztosito kifizeti:P), de ha mar egy masik kozlekedo auto, akkor mar kellemetlenebb a dolog?:/ Es altalaban a versenyzok szoktak meguszni, a jobb, gyorsabb, nehezebb, masszivabb, biztonsagosabb autoikkal, mig a 3 gyermekes csaladot a Suzukijukban temetik el...
  • kigyi
    Hát ez az! Az iRacing a sírba visz egyszer :D Én is a múltkor este jövök haza és a pályán megtett több mint 1 óra nyugi után megálltunk haverokkal kicsit egy kútnál. Elindultunk külön váltunk jövök hazafelé és valamiért bár ráértem, de olyan feeling kerített hatalmába, hogy.... musz volt kicsit tolni neki :) Jött utánam egy merci na azzal versenyeztem úgy 20-25 km-en keresztül :) Kezdődött ez egy előzéssel amikor beelőztem egy kisebb sort és jött mögöttem aztán nem vettem vissza szépen vettem a kanyarokat ő meg csak nyomult :) A végén ugyan nem bírtam vele, de hát ez van nagyobb tappancsok jobban tapadnak és az egyenesben nagyon elnyúlt, de előzés közben kicsit időzött mellettem átnézve ki volt ez azért látszott az érdeklődés az arcán :) Az egyenes végén lekanyarodott arról az útról arra amelyik visszavisz egy várossal :D Lehet csak a verseny miatt meg, hogy lenyomjon jött még kerülőbe 8-9 km-ert :D Mindenesetre így visszagondolva nem normális amit művelek :D Én is végig vigyorogtam az egészet, de még 20 perc múlva amikor megérkeztem egy hegyi buliba akkor is csak vigyorogtam nézett is rám egy rend őre :D
  • viziloitato
    Ha nem jön közbe semmi, akkor ott leszek.
  • JuanG
  • pasztor
    vazze, tegnap zúgok be a kanyarba a bonyhád - bátaszék szakaszomon, erre jön szembe egy eszement a SAJÁT SÁVJÁBAN végigfüligvigyorral a fején!

• pasztor
    igazad van, most már csak a tankolás hiányzik a DP versenyekböl.
    most szombat este 8-kor megint nyomjuk?

Alex, igazad van, elég steril a hangja bár még mindig a legjobb. ezt pl. nem is értem, miért nem lehet változtatni, nem ad elönyt, ha más hanggal megyek, mint az eredeti. az NR2003 is sokkal jobbal szólt maszek hangokkal mint most az impala meg a nationwide autó iracing-ben. az impalának egyenesen RC autó hangja van (szerintem).
  • petesilver
    Ma délután srácok nyomtam élőben egy olyan 20-22 km-e WRC etapot, hogy az eszméletlen! Melóból kifolyólag Bátaszékből át kellett mennem Bonyhádra. Volt egy tánla, emlékeztem térképen is errefelé volt az út, akkor menjünk.Hát frenetikus élmény volt, mégh így vizesen is, aszfalt, dimbes-dombos, sokszor hegynek fel, egyenes alig, az is rövid, sikánok és kanyarok egymás hegyén hátán, egyszer még repült is a verda egyet klaszikus módra, mindez bent az erdőben szinte végig, de olyan meseszép dús növényzettel, mint ha trópusi erdőben menne az ember! Volt sok döntött kanyar is, és egyszer jött szemben velem egy kanyarban egy Fitipaldi is az én sávomban! Ha bárki bármikor eljut oda közületek, menjen végig rajta! Végigfüligvigyor, felejthetetlen szakasz! Ha mostanság újra arra járok, viszem a kamerát, felragasztom a műszerfalra és felveszem, ezt látni kell! De leginkább végigmenni rajta!
  • Alexease
    Keson vettem eszre, nem kerdeztem ra:/

Multkor volt bent nalunk Varadi (korabbban Opel Astra mostanaban BMW M3), volt egy kis "osszezorrenesunk", en cseppet alaastam a bajnoksagot es a pilotakat, O meg probalta vedeni:) De kaptam tole egy Best Of Varadi cockpit felvetelt, HRingrol, Paradrol, EuroRingrol stb., vagyis fasza "gyerek":)))
  • JuanG
    Dr Tovari is nyomja az iRacinget?? ha jól emlékszem az OB Clio-ban versenyzett :))
  • Alexease
    Lanier-t mar megint frissitettek, ugy nez ki, az emberek nagyon megtalaltak a kiskapukat (valami "cheat-elos" korok miatt kezdodott az egesz:P).
  • viziloitato
    Szerintem a DP az összes road autó közül a legjobb. Az egyetlen autó, amivel akár 3 órás versenyen is indulnék. Összedobtam nektek egy videot :). http://www.youtube.com/watch?v=4nBfi7CedVs
  • kigyi
    Nem ártana ha néha lenne benn egy kis rotyogás egy kis hiba a mátrixban, valahogy hihetőbbnek tűnne :)
  • Alexease
    Biztos, hogy brutalisabban szol, legalabbis az osszes real videoban sokkal vadabb a hangja:) Sajnos az iR-ben az osszes hang egy kicsit kozmetikazott, kicsit steril. Igazabol nem rosszak, mert hallani, hogy eredetibol vannak, csak nagyon le vannak tisztazva. Legalabb hozzajuk lehetne nyulni, de nem:(
  • pasztor
    a mazda relatív kis súlyához jó sok leszorító erö párosul, én el tudom képzelni, hogy valóban sínautó módban közlekedik, de én nagyon utálom az ilyen autókat, nem bírtam megbarátkozni a mazdával sem.

a DP viszont dagadt, jó nehéz, pláne megtankolva, a hátsó szárny mindig a legkisebb beállításon, nem sok leszorító eröt ad, a gumik is viszonylag csenevészek, azzal bármikor driftelhet az ember. persze kivéve a röhejes nagymutter-féle elindulást. :)

+ nemtom, ti hogy vagytok vele, de szerintem jelenleg a DP-nek a legjobb a hangja iRacingben, már csak azért is megéri menni vele. (bár azt olvastam a fórumon, hogy ettöl is sokkal brutálisabban szól).
  • pasztor
    Félgázzal.
  • petesilver
    Jesszus! DP-nél szerepel Lime? Nem mehetek vele, mert nincs hozzá licenszem, de megvettem kiváncsiságból. Kipróbáltam Laguna Secán, hát a DP egy vaddisznószörnyeteg szerintem, nem eszi, harapja az aszfaltot :) A rövid ismerkedés alapján el sem tudom képzelni, hogyan lehet azzal menni Lime-on.
  • kigyi
    Na végre a tegnapi -0.4-em visszaállítva. Nem volt egyszerű :D 3.4 körül voltam most végre megint 4.42 vagyok. Őrül Rookie bajnokság? vagy csak ennyire szerencsétlen napom volt tegnap?. Be se mertem ülni a kocsimba nehogy azzal is legyen valami össze vissza törtek a game-ben...
  • viziloitato
    Szerintem nincs mögötte semmi. Ha valaki figyeli az összes sorozatot, akkor szinte mindig ugyanott van verseny a héten, ahol a valóságban is. Pénteken lehet készíteni a pénzt, mert a NASCAR Sprint Cup a New Hampshire-i pályán lesz. Az igazi Star Mazda bajnokságban most volt Milwaukee, biztos véletlen volt :). A DP naptár is hasonló az igazihoz, de nincs még meg minden pálya iR-ben, ezért betesznek mást (a legnagyobb hülyeség Lime Rock). Gondolom úgy vannak vele, hogy a TV közvetítés után sokan mennének vele iR-ben is.
  • Alexease
    Tudom, hogy arra gondoltal:)
  • petesilver
    Hát ezen a pályán kezdődött 60 éve a Forma1, szóval a miértre van válasz, ha már europai pálya is kellett, meg a vonalvezetése is elég trükkös :)
  • Cowek
    Arra gondoltam hogy az F1-el egy időben van pont ez a pálya formaautóval.
  • Alexease
    Nem biztos, hogy lelektana van, hanem egyszeruen uzleti hattere:))) Valoszinuleg van liszenszdija a palyanak, es az egesz mogott ilyen-olyan megalapodasok. De eleve furcsa, hogy szinte a program megjelenesetol van Silverstone, mint egyeduli nem Amcsi palya. Ugy hogy Brands Hatch es Olton Park csak jovore lesz valamikor, meg el sem kezdek oket osszerakni. De aztan, lehet hogy ingyen kaptak, minden szerzodesi trukk nelkul, igy megerte nekik atjonni:) Vagy kellett valami Europai palya is, mar a megjelenesnel, hogy az ittenieket is behalozzak:)
  • Cowek
    Szerintetek van lélektana annak hogy a Mazdát rátették Silverstone-ra pont erre a hétre? :-)
  • sajoati
    szerintem csak 1x.

egyebkent meg... az oke, hogy nem lehet rezetelni mazda + felettiben, de akkor legalabb szervizeljenek a pitben...

mult heten kenytelen-kelletlen vegignyomtam elgorbult elso szarnnyal egy mazda milwaukee 75+%-at, mert az elejen kicsusztak elem, es pitben csesztek barmit is javitani. (az SR meg kellett...)

• csige791
    Nekem a Skipy a kedvencem, ott is lehet resetelni, de nem tudom hányszor, mert csak 1x kellet eddig.
  • VO101 tvr
    Mazdánál nincs reset. Solstice, specFord-nál 1x lehet.
  • Alexease
    Szerintem/talan a nem letezo bevontatas idejet is beleszamolja. Vagyis nem 0 sec alatt tesz be a box-ba, hanem X masodperc alatt. Ha az tobb mint a 1. helyezett tavolsaga a start/celtol, akkor automatikusan -1 kor hatrany:) De nem szunt meg a reset lehetosege?!
  • VO101 tvr
    Ezt én sem értem, hogy miért ad automatikusan -1 kört Esc után. Addig rendben volna, hogy a be nem fejezett kört nem számolja, ezzel ugye még körön belül vissza lehetne jönni versenybe, ha nem az utolsó szektorban nyomom az Esc-et. De hogy a körhátrányt miért kell adnia? Az utolsó szektoros Esc-el simán lehet -2 kört kapni.
  • csige791
    Visszatértem kicsit iRacingezni. Ha összetörik a verdám és esc-et nyomok akkor van arra mód, hogy ne -1L be kerüljek ? Egy lekörözött miatt 3. helyről kelett javítanom, pedig nagyon erős mezőny volt jó sok plusz iratinget kaptam volna, erre a javítás után -1l.
  • Toya
    Ezt jó tudni. Akkor legközelebb már nem is erőlködök majd, hogy gratuláljak neki :D
  • Alexease
    Az utobbi idoben volt nehany gondja, legalabbis a hozzaszolasai alapjan, kicsit meghulyult;)
  • Toya
    Köszi, így már emlékszem.
    Mondjuk kicsit érdekes volt, hogy gratuláltam neki magyarul (bár kifogyott az üzemanyaga és kiesett első helyről és így én nyertem, de ő volt a legjobb), de még csak nem is reagált :D
  • b-type
    emlékszem rá..ő nyitotta annak idején a GTR topikot
    Sztem a cockpit-t is ott mutatta...'sszem
  • VO101 tvr
    Néhány éve gyakran felbukkant magyar autós szim-es fórumokon. Emlékszem még valami jó drága cockpit-et is rendelt valahonnan, tudott költeni erre a dologra
  • VO101 tvr
    Milyen fordulatszám tartományban érdemes ezt a jó kis V8-ast használni? 7500-nál már tilt. Meddig eshet a fordulat?
  • VO101 tvr
    66-61-es rugók, elejét feszesre, 4,01-es áttétel és hajrá! Hátrafelé a gyors s-ekben szinte padlón el lehet menni, ha jól beletalál az ember.
  • Toya
    Az semmi, nekem volt egy rossz napom két versennyel amikor 1.5-et sikerült rontani.
    Ismeritek Király Andrást? Vele mentem most Skippy versenyt, de nem is Internationalban van, viszont a neve alapján egyértelműen magyar. A Who is Who-ban sem találtam meg :(
  • kigyi
    A mai nap már 0.4-el csökkent az SR-em be se merek ülni az igazi autómba :(
  • Alexease
    De minden ora 15-kor van verseny, pontokat, SR-t, semmit sem szamit, vagyis valoban fun, ha van aki menne versenyt, akkor meg lehet beszelni egy idopontot, es arra egyszerre jelentkezni (azt hiszem 30 fos egy szerver, nem valoszinu hogy megtelik, es valaki atkerul egy masikba:P).
  • Alexease
    Sajnos nem, pedig az egyik legjobb auto:D

Amikor meg nem lehetett rendesen beallitani road-ra, mar akkor is "sokat" mentem vele. De amiota OK-s, azota az egyik "legautosabb auto":DD Leszamitva, hogy jo nehez:P Olyan Solstice-szes, csak mammut kivitelben:D

Nehany autoval az a gondom, hogy erzesre tulkormanyzott, meg ha nem is az. Lehet hogy a gumik, a padlogazas uzemmod miatt?!? Lehet, hogy ilyenek az igaziak is, gozom sincs, de szamomra erdekes amikor a Mazdat rarangatjak a kanyarra, padlofek-padlogaz), a Radical/Riley parossal meg driftelnek:D

Persze a Monte Carlo-val is sok-sok masodpercet kapok, de ennel legalabb nincs kompromisszumom a vezetes kozben, ezt elvezem;)