25347
  • Norbi1990
    Igen. Én is megóvtam egy ilyen gyereket. Mondjuk rajtam kívül még 3 embert is lezúzott, de az jött vissza, hogy elküldték neki a büntetést, de hogy az mi azt nem írták vissza iracingék.

Az eset:
    Le Mans-ba beértünk a célba, pálya bal oldaláról kezdett átvágni a pályán, nekem fékeznem kellett és balra elkerültem de belebaszódtam a fálba, egy másik is így járt, a harmadik aki már fékezett hogy megálljon hátulról nekiment és felküldte a lemans-i pódiumra kb :D
  • knbs81
    Ha valaki a leintes utan, fogja magat is siman duhbol (sikerult leeloznom az utolso korben) ledaralja a kocsimat.
    Persze nem mintha fajna, csak hogy tanuljon onuralmat.
    Erdemes protestelni?
    Kerdezem ugy,hogy meg sosem csinaltam...
  • knbs81
    Ez egyertelmu, ezert hotlappelek siman a hivatalos TT-ben ott mindenkinek default weather van ,mashogy nincs ertelme az osszehasonlitasnak.
  • mumus70
    Ez rohadt sok mindentől függ, pl egy 24, és egy 35 fokos pályahőmérséklet alatt futott kör között akár 1-3 mp időkülönbség is lehet!
  • knbs81
    Van meg mit ledolgozni az alienekhez kepest, optimal 1:25:1 .
    Ugy erzem van meg benne 5-tized, ha sikerul elerni a 25 aljat akkor mar orulni fogok.
    Akit erdekel a skippy, az johet keddenkent van palya bemutato gyorskor es magyarazat (Johnny Guindi, Johnn Sully)
    Skippy discord csatorna

Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.02. 12:35:23
  • Alexease
    A NASCAR egyertelmuen iR "elony", valszeg mar csak abbol megelnenek. Meg "egyszerubb" (nem szim.) program sincs, amivel ertelmesen lehetne online versenyezni. Mas szim meg egyaltalan nem foglalkozik vele.
    Egyedul az rF2 huzott bele (autok, palyak, szabalyrendszer), csak hat a nepszeruseg...

Es nem is lesz konkurenciajuk. Ma mar kotelezo a lezeres palya, es ennyit sose fog senki megcsinalni.
  • mumus70
    Persze. Nem meglepő számomra. Csak sokan itt figyelmen kívül hagyják, és értetlenkednek, pedig nem nagy titok, az iR legfőképpen a USA piacra készült, arra épül, és főként onnan jön a bevételük többsége. A kelet európai piac szinte "elenyésző" számukra. Éppen ezért készül sokkal több ovál pálya, autó, széria hozzá. Az már csak hab a tortán nekik hogy mi európaiak is azért szép számmal gurulunk velük.
  • GeriDoc
    Egy kis érdekesség, statisztika böngészés, kicsi válasz a melyiket kérdésre. Volt az a bizonyos műsor, beszélgetünk sokat, hogy melyik "jobb", ki miért használja ezt vagy azt, miért nem jó (lol) az iR üzletpolitikája, stb. Egy valamit viszont mindig elfelejtünk, mégpedig a NASCAR-t. Ha valaki NASCAR-ban szeretne menni, akkor szinte csak az iR marad. És hogy mennyire viszi az egész iR-t, és miért gondoljuk rosszul (már aki) a bevételek, előfizetések alakulását. Kedden, azaz az első nap egy sima Atlanta (talán nem kiugróan nagy név) Truck C-ben az esti futamon 12 (!!!!!) split. A 8-10 szinte minden este, átlag 20 versenyzővel splitenként. Azt hiszem, hogy a "mi" Blancpain sprint, Porsche Cup (hamarosan lecseng) versenyeinkkel el vagyunk egy kicsit tévedve. A nagyobbik, vagy legalább ugyanakkora részt a NASCAR különböző ágai simán kiteszik.
    Csak érdekességnek írtam.
  • Alexease
    SR-t barhol lehet rombolni, ahol kanyarodni, fekezni vagy elozni kell/lehet :))
  • mumus70
    Nah még egy SR romboló pálya.... :D :D
  • Alexease
  • oneal1
    Van még benne, de örült a fejem, mert 6 kör után már összeállt egy értelmes produkció :D
  • lac coo
    Azert csodalkoznek ha egy filler is bekerulne ebbol a magyar kincstarba ....:))
  • Pitti
    És aki valóban elköltözött, önkormányzati lakcímigazolás kell hozzá?
  • Alexease
    Talan letiltottak, hogy ne lehessen adot kerulni;) Ha igen, akkor toluk kell kerni (ugy mint a nev atirast).
  • oneal1
    Az accountom-on lévő címemet hogy tudom változtatni? hiába írom át, nem csinálja meg.
  • mumus70
  • knbs81
    Coming soon...

Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.02.22. 07:53:41
  • Dlot
    Plusz a pálya rövidsége miatt gyorsan változik az állapota. Az utolsó 100-90kmh/s kanyar rendre meg is szivat általában valakit és sok kipördülés.
  • Dlot
    Szerintem ez a másik Skippynek jól fekvő pálya. Egyetlen baja, hogy free és boldog boldogtalan meg rajta, akinek van épp ideje. És pont itt ezt nem csinálhatja meg. Rendkívül rövid és sokk trükkje van a pályának, majd minden kanyarba be kell dobni a járművet és ha valaki benéz valamit előtted, mögötted és balesetet csinál onnantól külső szemlélő vagy.
  • mumus70
    Igazából általában mindig a harmadik futamot szoktam felvenni az adott pályán, de ez vagy a 12. nekifutás volt..... :p
  • Alexease
    Egyszer fent, s egysz... Ooo... sokszor lent:))
  • mumus70
    Isten mondá, nehogy már elbízd magad, fogá és hátrébb helyez egyel egy ostoba manőver által. Aztán nézé, hogy azért jó vagyok, megsajnálá, és visszaraká az engem megillető helyre..... Más semmi extra.... :D

• mumus70
    Ez a pálya road formájában totálisan alkalmatlan bármiféle versenyzése ennyi rohadt retardált majom között!!!! Sorozatban a második futamomon küld le a szerverről egy idióta barom 2 körrel a vége előtt, full első helyről!!!!! Lekörözném a gyengeelméjű D - 1.22-es 4 kör hátrányban szenvedő faszkalapot, erre persze hogy rám rántja az íven amikor már mellette vagyok!!!! Utána meg a végig mögöttem 1-2 mp-re követő második helyezett a másik futamon feszt is vesz 0,6 mp-ről egy kamikaze féktávot, persze hogy megyek a levesbe anyám pi..ába!!!! Mert nem jó a gyökérnek a tuti 2. hely...... áhhhhhh istenem!!!! Már bánom hogy 1 évet aláírtam megint..... 16 versenyből 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! db rendes célba érés!!!!!!! úgy kb már 600 ISR-t buktam kedd óta. Ilyen nincs!!!!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.02.18. 22:10:32
  • twinr
    alakul ez. egyszer meglesz a harmadik is. :)
  • mumus70
    Most már direkt nem akartam írni erről, mert úgy sem hiszitek el, de kedd óta ma a második futamomon sikerült először célba érnem New Hampshire- ben, napi 3 indulással......
  • twinr
    Első győzelmem Bathurstben, ráadásul caddyvel. Azt hiszem most kell abbahagyni! :) Többet nem lesz ilyen mázlim hogy kimaradjak a buliból! :)
  • Morgolodo
    Nem voltál ott. Nem volt kit lezúzni.
  • mumus70
    Szép tiszta rajt!
  • Norbi1990
    Tegnapi versenyem.
    Egész végig egy lassabb autó mögött mentem, nem tudtam megelőzni, aztán a végén meg már elvesztettem a kontrollt :D
  • ozoli78
    Most nézem az volt a wr ,de látom ment még jobbat a gyerek 45,3 at.
  • ozoli78
    :)
    Mentem egy fp t mondom megnézem ,hogy mennek 1:45,9 et .
    Az ember bedurrant egy 45,5 öt aanyáád.
  • twinr
    nah, mert nem indultam.... :D

Én is mentem caddyt a héten, életem legnagyobb mázlija. Utolsó körben még ötödik helyen, pár tizedre lemaradva, majd az első három tökéletesen kiütötte egymást apránként, szóval második lettem végül.. 5 nyomorult tizeddel lemaradva. Végre valamit visszaadott az élet! :)
  • Dzsidzsi32
    Nah kabbe :D :D :D
  • ozoli78
    Köszi
    Unatkoztam is rendesen :)
    Fölvettem de semmi nem történt fel sem töltöm.
  • Dzsidzsi32
    Jót mentél ma a Cadilac-el. Utol se értünk :)
  • ozoli78
    Megint unatkoztam és össze számoltam.
    Most roadon hivatalos futamokon összesen 509 iRacer versenyzik. :D
    Ez 10 szériára oszlik el .
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.02.12. 20:41:14
  • oneal1
    ez a soon.....:D megölnek vele egyszer
  • Alexease
  • mumus70
    Ismerem, talán már 50 versenyen is túl vagyok rajta. :D

Értem akkor. Eddig nekem talán egyszer volt ez Nascarban, de ott lezúztam az elejét, akkor kezdett füstölni, de útban a box felé vánszorogva durrant el. :D Úgy menet közben natúr magától még soha szerencsére.