iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Azt hittem, mar jon lefele (toltodik)😊
Nesuten
Végre jön a PORSCHE

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Alexease
Ha csak az alap mechanikus tapadast nezzuk, akkor forditva van.
De ha nem valtoztatsz guminyomast, akkor azon az aszfalton gyorsabbal fel/elmelegszik, nagyobb lesz a nyomasa, amiatt kissebb a tapadofelulet, jobban kopik; erosebb kulonbseg az elso-hatso tengely kozott, borul az egyensuly stb. Plusz motortol fugguen (pl. nyers szivo motor) a teljesitmenye is valtozik.
Bizonyám! Kétszer egymás után mentem tegnap is, egyszer tűzött a nap, másodikon be volt borulva, és érdekes módon 1,3 mp-vel gyorsabb voltam qualin a 20 fokos aszfalton mint a 35-ösön.... Azt hittem ez fordítva van.
oneal1
na azt nem hinném 😄

!Forza Ferrari!

thedriver
Azért az idők nagyban függnek az időjárástól is. Több másodpercet is számíthat.

Alexease
Biztos hogy nem, foleg mert nincs korabbi Porsche a programban😊
Az olyan tartalmakra szokott kedvezmeny lenni, amit mar nem igazan hasznalnak a hivatalos sorozatokban (regebbi autok es palyak).
Blancpain sprintben indul valaki mostanában? Javultak a köridők, vagy kb. azok vannak, amik 2016S3-ban, S4-ben voltak?
Igen, teljesen új autó lesz. Ráadásul külön-külön kell/lehet majd megvenni a további Porschékat is.<#wink>

Zoli, lehet elkapkodtam ezt a Daytona indulást. Jó lenne, ha addigra megjelenne a Porsche, hogy 3-at tudjak venni egyszerre a kedvezmény miatt. De lehet, hogy reggeltől estig melózok azon a hétvégén.
Erről még állmodni se merj 😄.

Auto cserenel/ frissítésnél ha valaki 1 honappal előtte vette meg a lecserélt autot az , vagy ingyen de lehet 5 dodoért megkapta az ujat.

De ez nem auto frissítés ez egy teljesen más auto lesz szerintem .
És vajon ez olyan lesz, hogy akinek meg van a régi porsche az ingyen megkapja ezt az újabbat? 😊
Mintha lett volna ilyen régebben nem? Hogy frissitettek egy autót és akinek meg volt annak csak upgrade-elni kellett.😊
Bár lehet csak álmodozom.
Alexease
Jovohet keddre van kiirva egy leallas, talan akkor lesz Porsche.
jó de ez egy RUF 😊 na majd a porsche-nél biztos lesz "ablaktörlő" is...
mindjárt vége a januárnak, jöhetne a 911-es...
Le lehet tépkedni a fóliát opennél szerencsére. 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.03. 17:30:45
Sziasztok, a szélvédő koszolódás mióta lett ilyen brutál? vagy csak nekem voltak eddig ennyire "tiszta" versenyeim?? 😊
bardocz
Előző napokban gondoltam felkészülök a BSS versenyre, mert nem lesz időm gyakorolni. Mivel a naptárban benne van milyen napszakban van, gondoltam este futok még pár kört úgy beállítva. Egy másfél órát gyakoroltam. Erre most nézem, hogy nem is Imola lesz, hanem Spa 😄DD
bardocz
Valami ilyesmi van, ha meg 2.0 alatt van, akkor visszadob talán, de nem biztos, hogy ez a konkrét érték. Én sose szezon végén léptem fel, hanem közben.
lac coo
Jah, szezonvaltasnal 3.0 kell....?
Akkor azert .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Új szezon kezdetén felrakott, mert 3.00 fölött voltál gondolom, és megvolt a 4 D-s verseny.
lac coo
Igazabol azt sem ertem hogy lettem C, mikor meg D4.0 se voltam, foleg C2,58 vagy valami ilyesmi 😊

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Menjél ruf gt3 al
lac coo
Megy a tököm a roki mazdával, mentem eleget vele ...Gyak C sorozatokban alig tudnék indulni néha néha valamivel ...jó kitalálták 😊))

Menj a rookie mazda cup on.
11 pályát megveszel máshol is tudsz utána menni.
Amugy meg , rengeteg ujjal talalkoztam es nagyon kevesen 1-2 ember aki meglévő accot vesz , inkább mindenki maga akarja felepíteni a licenszét , egyenként megvasarolva a pályákat .
Persze elsőre sok de en pl 2 év alatt vasaroltam össze azt amim van.
lac coo
No, csak 11 pálya kellene a Mazda kupához ...😊)))
Köztük Nord, Le Mans...egy mákdarálóhoz!!! 😄D

bardocz
Én most Imolán próbálgattam a Ford GT3-at, és teljesen faszán csúszkált. Nissan is jó ilyen szempontból, vagyis szerintem ilyesmin reagálhatott az igazi is, de tényleg autó függő.
lac coo
Hogy kinek mi tetszik az egyeni dolog, de en ugy gondolom, hogy rohadt hosszu ideje Kunos az elso fejleszto aki foglalkozik azokkal a dolgokkal is , amik a megcsuszas utan tortennek....

Nekem is.<#buck> Az rF2-ben is olyan elenged-betapad arrébcsúszik dolog van. Az AC-ban érzem a gumis-nyúlós érzést. Persze lehet, hogy az ffb beállítás is bekavar, de jelenlegi beállításokkal az AC-t tudom leginkább tapadás határon táncoltatni. Az, hogy mi mi számol, meg videókon (rF2) hogy deformálódik a gumi, engem nem érdekel, vezetve számomra buta az érzés.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 16:50:52
Áhh
Jesus Sicilia volt .
Adam Jonas
Kitalálom: pablo lopez? <#idiota> (szigorúan kisbetűvel!)

bardocz
Én ha rF2, Automobilista meg e között váltogatok, nem érzek hatalmas különbségeket. Viszont amikor legutóbb az AC-val próbálkoztam, csak estem keltem, nagyon kilóg ezekhez képest.
b-type
De Alex, most te is érzésről beszélsz. Nekem spec homlokegyenest más az érzésem, ha tudsz valamit azt ne titkold.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Mert valahogy erezni, hogy az alatt valami gumi-szeruseg van, ami mukodik. Az hogy nem feltetlenul jo vagy nem tetszik, az mar mas kerdes, azert irtam, hogy "lenne"😄
b-type
"Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb."
miért?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb. De sajnos ott sokat ront a helyzeten a felkesz program es a nem egyseges autok/palyak (ami gyari tartalom siznten is mod-nak szamitanak). Abban egy erezheto, "mozgolodo" (rugodzo, tekeredo, pattogo, nyulo) gumi szamitas van, "kozepszintu" atmenetekkel.

Az iR sokat javult (lassan befejezik😄) az utobbi evekben, de megmindig kicsit "muanyagos" a gumi, es viszonylag "rovidek" az atmenetek.

Az AC meg a masik fele. Nem tudom mit es hogyan szamol, de ott erezhetoen ezekre az atmenetekre gyurtak ra (nem feltetlenul realtime HC szamitassal, inkabb "stilus lapokkal"😉; kicsit tul toltak az atmeneteket (mesterkelt-szeru), ami a hangulatelem es a "ugy sem mukodne rendesen szamolva" koze esik. De honaprol-honapra egyre jobban szet tudjak valasztani az auto, hajtas es a gumik kozti kulonbsegeket.

Az AMS meg igazi hybrid: sok-sok lelkiismeretes munkava tudjak potolni az engine-bol adoo hatranyukat.
Norbi1990
Biztos off trackelt mind a 6 körbe és nem akarta regisztráltatni azt a kört 😊
A kedvencem mikor bejön szerverre az ibericas spanyol majom es megy 5-6 kört ugy ,hogy a cel előtt félre all ha rossz a kör.

Norbi1990
10 perc egy ismerős autó/pálya kombón kb annyira elég, hogy 1mp-en vagy jó esetbe fél mp-en belül legyek ahhoz a max-hoz amit érzek benne és a setupolás ebben még nincs benne 😊
Hogyha a setupolást nem nézzük akkor kb fél óra körözgetés kell, ahhoz hogy azt mondjam ez egy jó kör volt, és akkor azon a körön még kb 1-2 tized maradt.

Az ilyen 10 perc gyakorlás után top időket menő pilóták nem léteznek szerintem, csak akkor ha valakitől kapott egy jó setupot és korábban ugyanezen a pályán, autóval (ugyanazzal a fizikával) ment már 😊
Peti nehogy azt hidd hogy 10 perc gyakorlás van mögöttük.
Multkor azt hiszem láttad is a versenyt Dani ellen mentem és szerintem nem sokat gyakorolt előtte 😊
Nekem sincs időm sajnos iR re.
Ffb re most automobilista tetszik legjobban ,főleg caterhamek, csak néha kifagy az egész 😄 de brutál jó.
Én pont ugyan így voltam az AC-val, kellett jó pár nap, hogy a 4-5mp/perc lecsökkenjen 1-2mp/perc különbségre. Másfél két hónap után vissza jöttem iR-ezni és kezdődött elölről, mintha soha nem mentem volna itt.
Megszokás kérdése, sajna nem vagyunk ufók, nekünk sokat kell gyakorolni, nem megy ez az egyik percben AC PB idő aztán megyek egyet iR-rel PB-t😊
Ezt a két Norbinál, halandó emberkék közül, Sinka Daninál és Leitner Norbinál láttam működni, neki tök mindegy mi a sim neve, 10 perc és top időt mennek.
Ja a másik, minden negyedévben változik a sebesség, tapadás, stb.. csak az aktuális szezont érdemes össze hasonlítani😊
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.01.01. 14:14:30
lac coo
Akkó mégse veszem meg ...😄

Hogy mennyire időigényes szimulátor.

3 hónapja nem mentem vele, akkor kb. a gyorsak közé tartoztam, az ufóktól 1,5 mp. Felmentem egy pár kört menni, igaz Imolába, amit mindig is utáltam, és csak kb. 15 kört mentem, de 2mp-re az eddigi helyemtől, és 4-re egy ufótól. Most megint vissza kellene építenem azt a 2mp-et, setupolással, gyakorlással. Azt hiszem most adom fel az iR-t.<#buck>

Tényleg csak az vegye meg, akinek rengeteg ideje van menni, vagy ufó.<#wink>

Fizika: Kipróbáltam az rF2 demóját is, szerintem ugyanolyan béna a gumi tapadásvesztése, mint itt. Pillanatnyilag megint az AC tetszik a legjobban. Mostanában mentem vele sokat, és elég kellemes vele menni. Valahogy AC-ban megint tök jól érezni, hogy mikor vagy a gumi határán. Ezeken az online szervereken eléggé elől is megyek, mert érzésből lehet menni. Ezeknél viszont nem érzed a gumit, hanem megtanulod, hogy mikor fog megcsúszni.... és ha megcsúszik, már úgyis mindegy.<#buck>
Először próbáld ki, van lehetőség három hónapos ingyenes próbára alap autókkal pályákkal. Itt tudsz kérni kódot.
Ha tetszik, egy éves iracers tagság fejében (3eft/év) kapsz 50%-os kedvezményt az éves előfizetésre.
Vagy nézelődhetsz itt: néha jó áron van átadó accont is macerás a név átírás, de megoldható.
Alexease
Mas programhoz kepest, kezdesnek, brutal sok😄 De ha (csak) online akarsz versenyezni, rendszeresen (hetente/naponta tobbszor), van ra idod, energiad, akkor "megeri".

Akciok nelkul: 110$ az eves elofizetes; 12$ 1 auto; 15$ 1 palya. A "legkozelebbi" GT3 sorozat a Ruf GT3 "markakkupa". Aztan az IMSA, ami "vegyes" (proto + GT3). Es volt a Blancpain, ami tisztan GT3 (5 auto), de az endurance, keves versennyel.

A Ruf GT3 (elvileg) plusz koltsegek nelkuul elerheto (D4.0), de a teljes szezonhoz kell(ene) 1 auto es 7 palya.

De a Porsche miatt tuti valtoznak majd a dolgok, a kovetkezo szezontol tuti.
A Ruf-ot meg lehetett uszni 1 vasarlassal (RWD, AWD, Cup es GT3), de a Porsche-ek tuti kulon jonnek (mint sorozat Cup es GT3), es tuti valtjak a Ruf-okat.

Valami ingyenes/akcios 3 honapossal lenne erdemes kezdeni, egyeb vasarlas nelkul, "megbaratkozni" a rendszerrel es a rookie sorozatokkal (😄), aztan akovetkezo szezontol, esetleg a Porsche-val nekiallni (attol fuggoen, mit csinalnak vele).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.01.01. 13:14:05
lac coo
Elso korben olcso. Aztan dragabb...Aztan rajossz hetente kellene 20-40 dollar 😊)

Srácok, kb mennyi pénzbe fájna "elindulni" iRacingben? milyen áron vannak az autók, pályák? hirtelen nem találtam erre pénzt. Elsőkörben GT3 érdekelne.
Alexease
Nekem megszokta, igaz csak 1 accountom van😉
lac coo
No most beadta...
Abban gondolom ne remenykedjek, hogy a beallitasaimat megjegyezte ...?

lac coo
De akár lehetne az összes Porsche modellnek 911 a neve, az is segítene ! 😊)