iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De ha nem valtoztatsz guminyomast, akkor azon az aszfalton gyorsabbal fel/elmelegszik, nagyobb lesz a nyomasa, amiatt kissebb a tapadofelulet, jobban kopik; erosebb kulonbseg az elso-hatso tengely kozott, borul az egyensuly stb. Plusz motortol fugguen (pl. nyers szivo motor) a teljesitmenye is valtozik.
Az olyan tartalmakra szokott kedvezmeny lenni, amit mar nem igazan hasznalnak a hivatalos sorozatokban (regebbi autok es palyak).
Zoli, lehet elkapkodtam ezt a Daytona indulást. Jó lenne, ha addigra megjelenne a Porsche, hogy 3-at tudjak venni egyszerre a kedvezmény miatt. De lehet, hogy reggeltől estig melózok azon a hétvégén.
Auto cserenel/ frissítésnél ha valaki 1 honappal előtte vette meg a lecserélt autot az , vagy ingyen de lehet 5 dodoért megkapta az ujat.
De ez nem auto frissítés ez egy teljesen más auto lesz szerintem .
Mintha lett volna ilyen régebben nem? Hogy frissitettek egy autót és akinek meg volt annak csak upgrade-elni kellett.😊
Bár lehet csak álmodozom.
mindjárt vége a januárnak, jöhetne a 911-es...
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.03. 17:30:45
Akkor azert .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
11 pályát megveszel máshol is tudsz utána menni.
Amugy meg , rengeteg ujjal talalkoztam es nagyon kevesen 1-2 ember aki meglévő accot vesz , inkább mindenki maga akarja felepíteni a licenszét , egyenként megvasarolva a pályákat .
Persze elsőre sok de en pl 2 év alatt vasaroltam össze azt amim van.
Köztük Nord, Le Mans...egy mákdarálóhoz!!! 😄D
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 16:50:52
Jesus Sicilia volt .
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
miért?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az iR sokat javult (lassan befejezik😄) az utobbi evekben, de megmindig kicsit "muanyagos" a gumi, es viszonylag "rovidek" az atmenetek.
Az AC meg a masik fele. Nem tudom mit es hogyan szamol, de ott erezhetoen ezekre az atmenetekre gyurtak ra (nem feltetlenul realtime HC szamitassal, inkabb "stilus lapokkal"😉; kicsit tul toltak az atmeneteket (mesterkelt-szeru), ami a hangulatelem es a "ugy sem mukodne rendesen szamolva" koze esik. De honaprol-honapra egyre jobban szet tudjak valasztani az auto, hajtas es a gumik kozti kulonbsegeket.
Az AMS meg igazi hybrid: sok-sok lelkiismeretes munkava tudjak potolni az engine-bol adoo hatranyukat.
Hogyha a setupolást nem nézzük akkor kb fél óra körözgetés kell, ahhoz hogy azt mondjam ez egy jó kör volt, és akkor azon a körön még kb 1-2 tized maradt.
Az ilyen 10 perc gyakorlás után top időket menő pilóták nem léteznek szerintem, csak akkor ha valakitől kapott egy jó setupot és korábban ugyanezen a pályán, autóval (ugyanazzal a fizikával) ment már 😊
Multkor azt hiszem láttad is a versenyt Dani ellen mentem és szerintem nem sokat gyakorolt előtte 😊
Nekem sincs időm sajnos iR re.
Ffb re most automobilista tetszik legjobban ,főleg caterhamek, csak néha kifagy az egész 😄 de brutál jó.
Megszokás kérdése, sajna nem vagyunk ufók, nekünk sokat kell gyakorolni, nem megy ez az egyik percben AC PB idő aztán megyek egyet iR-rel PB-t😊
Ezt a két Norbinál, halandó emberkék közül, Sinka Daninál és Leitner Norbinál láttam működni, neki tök mindegy mi a sim neve, 10 perc és top időt mennek.
Ja a másik, minden negyedévben változik a sebesség, tapadás, stb.. csak az aktuális szezont érdemes össze hasonlítani😊
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.01.01. 14:14:30
3 hónapja nem mentem vele, akkor kb. a gyorsak közé tartoztam, az ufóktól 1,5 mp. Felmentem egy pár kört menni, igaz Imolába, amit mindig is utáltam, és csak kb. 15 kört mentem, de 2mp-re az eddigi helyemtől, és 4-re egy ufótól. Most megint vissza kellene építenem azt a 2mp-et, setupolással, gyakorlással. Azt hiszem most adom fel az iR-t.<#buck>#buck>
Tényleg csak az vegye meg, akinek rengeteg ideje van menni, vagy ufó.<#wink>#wink>
Fizika: Kipróbáltam az rF2 demóját is, szerintem ugyanolyan béna a gumi tapadásvesztése, mint itt. Pillanatnyilag megint az AC tetszik a legjobban. Mostanában mentem vele sokat, és elég kellemes vele menni. Valahogy AC-ban megint tök jól érezni, hogy mikor vagy a gumi határán. Ezeken az online szervereken eléggé elől is megyek, mert érzésből lehet menni. Ezeknél viszont nem érzed a gumit, hanem megtanulod, hogy mikor fog megcsúszni.... és ha megcsúszik, már úgyis mindegy.<#buck>#buck>
Ha tetszik, egy éves iracers tagság fejében (3eft/év) kapsz 50%-os kedvezményt az éves előfizetésre.
Vagy nézelődhetsz itt: néha jó áron van átadó accont is macerás a név átírás, de megoldható.
Akciok nelkul: 110$ az eves elofizetes; 12$ 1 auto; 15$ 1 palya. A "legkozelebbi" GT3 sorozat a Ruf GT3 "markakkupa". Aztan az IMSA, ami "vegyes" (proto + GT3). Es volt a Blancpain, ami tisztan GT3 (5 auto), de az endurance, keves versennyel.
A Ruf GT3 (elvileg) plusz koltsegek nelkuul elerheto (D4.0), de a teljes szezonhoz kell(ene) 1 auto es 7 palya.
De a Porsche miatt tuti valtoznak majd a dolgok, a kovetkezo szezontol tuti.
A Ruf-ot meg lehetett uszni 1 vasarlassal (RWD, AWD, Cup es GT3), de a Porsche-ek tuti kulon jonnek (mint sorozat Cup es GT3), es tuti valtjak a Ruf-okat.
Valami ingyenes/akcios 3 honapossal lenne erdemes kezdeni, egyeb vasarlas nelkul, "megbaratkozni" a rendszerrel es a rookie sorozatokkal (😄), aztan akovetkezo szezontol, esetleg a Porsche-val nekiallni (attol fuggoen, mit csinalnak vele).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.01.01. 13:14:05
Abban gondolom ne remenykedjek, hogy a beallitasaimat megjegyezte ...?