25347
  • Toya
    Az ki van írva, hogy nem működik vele.
    Régebben írtunk a Porsche 911-ről egy tesztet a HSW-n, szerintem a pedál teljesen azonos azzal.
    Mint minden három pedálos cucc ez is megszokást igényel. Annyira nem kemény mint a G25 fékje, de jóval rövidebb úton fékez. Minőségre ez sem rossz cucc.
  • Toya
    Szerintem jobb az ha a gazdája mondja el róla a véleményét. Természetesen ha írsz róla, akkor annak helyet adunk hiszen biztosan sokakat érdekel.
    Jelenleg én XBOX360 tesztekkel vagyok csúnyán elmaradva.
  • Cowek
    Megragadtam a pumpát... kicsit jobb lett
  • petesilver
    Ahogy a verdák fórumait olvastam, nem mindig, nem mindenkinél, de akinél jelentkezik a túlmelegedés és csúszkáláls, annál minden esetben 12 kör +/- 1 a bűvös határ.
  • Morpheus01
    Sziasztok! Ha már a Fanateces cuccoknál járunk http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?ref=11&products_id=63&affiliate_banner_id=1 egy ilyet szeretnék csak nem tudom hogy mennyivel jobb a DFP pedáljánál na meg azt hogy vajon működik-e a kormánnyal :)
  • petesilver
    THX! Ha rendelek, akar ilyet még venni valaki? Gondolom a szállítási költség ugyanaz 2 esetén, így egyszerre valamivel olcsóbb. Ha meg jön, kell kölcsön egy normális HSW tesztre Toya? Gondoltam írhatnál róla ha van kedved.
  • pointer4
    Szállítással, csak 60,870 HUF :D
  • Cowek
    Skippinek mi az gumihőmérséklet ami már csúszóssá teszi?
    Tegnap 12 körig mentem egész jól, de utána már driftelt, és pörögtem is
  • Toya
  • VO101 tvr
    "lehet a pedálja miaat benevezek egy G25-re"
    A G25-nek inkább a kormány az erőssége. A pedál sem rossz a saját kategóriájában (normális műanyag és fémalkatrészekből összerakva) de semmiképpen sem a pedál miatt vegyél G25-öt. Az ár/érték arányban nem rossz szerintem. Ettől jobb pedált (load cell-es fékkel) pedig csak egy komplett G25 áráért adnak (Clubsport 200 Euro).
    Az iRacing-ben az is a jó, hogy annyit enged fordítani a kormányon, amennyit az adott autó kormánya fordul a valóságban. Pl a StarMazda kormánya nem fog 900-at fordulni. De lehet trükközni a beállításokkal programon belül is, hogy mennyi elfordulást érzékeljen 90°-osnak.
  • symbol
    a Clubot támogatom, de ez a nemzetiségies megkülönböztetés nálam a művészet halála. nem tetszik. :) lehet rajta röhögni, de ble. :D
  • petesilver
    Toya, neked asszem olyan magyaros már most a festésed. Én átrakom olyanra, csak kéne kép vagy leírás a beállításról, mit használsz. Milyen séma és melyik milyen színű.
  • petesilver
    Ez most elgondolkodtatott. Nekem pont a fékezéssel van bajom a sima momo-val is, a kormány bejön, a nagyobb elforgathatóság miatt nem annyira a g25, valamint én pillangóváltót szeretem, és az a G25-ön borzasztó, valamint nem biztos hogy tetszene a sokat tekergetés a G25-ön. Végül is ez olyan 60000+szállítás, ha jól számolom, és gondolom ehez a pedálhoz már nem kell hozzányúlni, ha már megvan.
  • Toya
    Alexease ha erre jársz...Nem lehetne valamit tenni a Magyar vagy a környékbeli országokkal közös klub érdekében?

Más. Nagyon sok országból egy csomóan azonos designt használnak az autókon. Tök jó lenne ha ezt mi is áttudnánk venni...lényegében mi úgy sem látjuk a saját kocsinkat, másoknak legalább lejönne, hogy magyar autóról van szó :)
  • symbol
    Toya; jaja, szerintem egy éven belül nem egy embernek lesz ilyen pedálja itt a fórumon. :)

PolDoc;
    kösz a leírást, kicsit komplikált csak :D de tetszik :)
    Nagyon várom már a PRO futamokat és remélem ott is maradhatok jó sokáig (ami azért a növekvő létszám miatt egyre nehezebb lesz)
  • Toya
    Na annak a pedálja nagyon megszokás kérdése. Előtte mindenképpen próbáld ki élesben, verseny közben. Én egyszerűen képtelen voltam megszokni annak a pedálnak a fékjét és ha jól tudom nem is én vagyok az egyetlen aki szenvedett ettől.
    Ha pedált vennék, akkor valami ilyesmin gondolkodnék.
  • petesilver
    Engem az érdekelne, hogy a MOMO-hoz hozzá lehet-e kapcsolni a G25 pedálját. Mert lehet a pedálja miaat benevezek egy G25-re.
  • petesilver
    Az F1-es kormányra értettem a legjobb designt. Aztán kiváncsi leszek ha kipróbálod, hogy milyen vele vezetni.
  • Toya
    Na várj. Nekem a Thrustmaster F1 van, amit lentebb mutattam. Hogy használni fogom-e. Azt nem tudom. Annyira alkalmi volt, hogy vétek lett volna veszni hagyni.
    A képen látható Logitechje anno HaZsonak volt, de neki nem jött be és minden rosszalkodott is nála.
  • petesilver
    Mázlista! Nem tudom milyen vezetni vele, de a kormány design-ja szerintem a legjobb máig a megjelent kormányok között!
  • viziloitato
    Úgy tudom, hogy a TT-re nem kapsz semmit, de most még az sem kapott "pénzt", aki a dobogón állt a bajnokságban. Oklevelet asszem a Top5 kap a bajnokság végén.
  • PolDoc
    Röviden arról van szó, hogy az első 250 a listán bekerül az úgynevezett iRacing Pro Series-be (iPS). Ott lenyom egy 25 hetes szezont. Az első 50 a szezonvégi pontlistán fog bekerülni az iRacing Drivers World Championshipsba. Ez a széria iDWC már 39-hetes, évente egyszer megrendezett versenysorozat lesz.($10k a fődíj)

Annyi fog változni a legelső iPS után, hogy a másodikba már csak az "A" jogsis és aktív versenyzők kerülnek majd be a 250-es listába. A második iPS szezon már 39 hetes lesz (követve ezzel az iDWC-t), és már csak az első 20 fog bekerülni az iDWC-be. Az ott versenyző első 30 automatikusan jogosult lesz a jövő évi versenyzéshez.

Szóval nagyon úgy tünik, hogy akinek van ambíciója hozzá, anna most érdemes ráhajtani a pro-ba kerüléshez, mert ezt követően már nehezebb lesz.

Az iPS-ben egyébként csak hetente három verseny lesz, kedd 0:30, csütörtök 12:00, szombat 23:00. Ezek GMT idők úgyhogy +2 óra otthoni idő szerint. Nagyon béna időpontok az europaiaknak, de ezen lehet hogy még változtatnak majd.

ui. az előző postomban a filefrontos linkem nem működik, bocs érte.
  • VO101 tvr
    A 12. hét végén a TT bajnokságot hogy értékelik? Említette korábban valaki, hogy adnak vmi "jutalmat"? Ez csak a győztesnek vagy a dobogósoknak is adják? iCredit esetleg vagy oklevél? (Tényleg oklevelet mikor, miért adnak? Eddig egyet kaptam csak, még az első győzelmemért Solstice-al)
    Azért kérdezem, mert ha odafigyelek és nem "nyaralom" el a hétvégéket, a Div7-ben Mazda TT-ben úgy néz ki, hogy lenne esélyem a dobogóra.
  • viziloitato
    Az első 250 ember számít, csak erre kell figyelned, hogy bent legyél, a többi nem érdekes. A World Cup-ból is lesz valami (asszem ott számít majd a Top50), azt a főoldalon figyelheted. Minden bajnokság elején nullázzák, és majd jövő februárban kiderül, hogy mit is akartak ezzel pontosan. Most az international listát Sandeep vezeti, én mögötte vagyok. Aki arra a listára akar kerülni, annak menni kell mindennel, oválon, roadon. Abban az esetben, ha alien vagy, akkor nem kell, mert valszeg minden versenyedet nyered, és 200 pont alatt nem is kapsz egy futam után :D. Ezzel csak egy gond van, hogy a magyarok között szerintem csak egy alien van, kinek neve Szabó Viktor.
  • Toya
    Már csak azért is érdekel, mert nekem azok között nem sok keresnivalóm van :)
    Lényegében a nagyon nagy kocsikkal a kevés gyakorlásnak köszönhetően rettenetesen béna vagyok - bár tegnap mentem már egy DP versenyt már csak kiváncsiságból és hiba nélkül végigértem :)
  • Toya
    Most csak az első 50 számít? Egyáltalán mi ez a Pro liga? Mintha valaki valahol azt írta volna, hogy az első 250.
    Nem tudná valaki nekem leírni ezt világosan és érthetően?
  • symbol
    bár megjegyzem, a lista jó, de nem túl korrekt, jóhogy lenyomok sok mindenkit ha pl csak egy valamivel megyek és szarrá gyakorlom az agyam :)
    persze nincs mit tenni, több járgányra nincs időm, annak meg semmi értelme nem lenne, hogy tudom hogy tudok én jobb időt is, de inkább átülök egy másik kocsiba mert azzal még nem mentem. Szeretem a határokat feszegetni és örülök, hogy még nem látom a végét.. :)
  • symbol
    és milyen a kormány? :)
    ne mond hogy azt fogod használni. :)

Amúgy jah, elég jól állunk azért, bár megjegyzem, akik előrébb állnak, azok aktívabbak is. :)
    én az előző listán még csak a 200. voltam, most elég nagyot ugrottam előre, jó lenne az első 100-ba bekerülni.

de hogy a PRO-k közt az első 50-be kerüljön valaki... Nah az lesz a húzós. F1-el lehet meg lehet csinálni, ha valaki tényleg jó és sokat gyakorol. Máshogy nem hiszem. (Meg persze itt jön be az, hogy ugye "mák" kell ide is, pár jobb verseny, inc nélkül meg ilyenek.)

De grat mindenkinek aki javított az eredményén :)
  • Toya
    Amúgy láttátok a legújabb Road és Ovál listát? Egész szépen feljöttünk rajta.
    Dávid a 15.helyen áll, ami azért nem semmi és gratulálok hozzá.
    Én meg végre egy kicsit Renátó elé kerültem (129.hely, 141.hely)
  • Toya

Biztosan a nagyobbik Momo volt akkor.
    A gondom azóta megoldódott. Szereztem nagyon-nagyon olcsón egy ilyen Thrustmaster F1-et, de nem volt hozzá adapter. Ezt kellett volna pótolni.
    Szerencsére úgy tűnik más Thrustmaster kormány hasonló adapterrel dolgozik, így a probléma megoldva :)
  • petesilver
    Igen, de a pedál volt piros, illetve a műanyag rész. De lehet tévedek :)
  • JuanG
    jah én is valami pirosra emlékszem :)...
    (mondd meg Krisztiánnak beizzítottuk a lángvágókat és már elindultunk )
  • PolDoc
    Nem tudom milyen gyorsra gondolsz, nekem még nem sikerült 1:39 alatti időt mennem. Setupnak a virginia_north_advanced-et 54-es fékkel használom.

Ha esetleg ez segít feltöltöttem a timing_lagunaseca.ini-t ide:
    http://www.filefront.com/13950699/undefined
  • b-type
    Én is piros cuccra emlékszem, valmi hasonló volt az ziher, még vezettünk is vele..
    (mond meg Tamásnak eladtuk a motorját és már isszuk )
  • Alexease
    Esetleg egy nem publikus lassu?:)
  • Toya
    Van valakinek publikus Skipy beállítása Lagunára, ami gyors is? ;)
  • petesilver
    Nem, Sanziknak akkor már DFP-je volt, csak régi MOMO pedált használt hozzá, ami ilyesmi volt eredetileg, ilyen fémpedál fémplatnival, és azt gumilabdával használta. BTW hasznos volt anno, mert én finom mozdulatokkal szeressek vezetni, de élmény volt látni jobbakat hatékonyan vezetni! Sosem felejtem el a kormánymozdulataitokat, amivel ráncba szedtétek a Zondát! :)
  • JuanG
    ja tényleg...akkor Sanzik -nak volt ilyen nem?? Amikor Hunring után felmentünk hozzá...
  • petesilver
    Bár lett volna, sosem váltam volna meg tőle! Szerintem Codenak volt meg ez a kormány, vagy hasonló!
  • symbol
    segiteni ebben nem tudok ellenben lehet rájöttem mi a lag oka.
    a firefox 3.5

ami ugyan nincs is támogatva, de simán belép és megy minden... én balga. csak most esik le, hogy lehet nem kellett volna azzal is...