iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
olyan van, hogy kihagyom a mazdat és egabõl Radical ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kigyi
Én egy darabig találkozgattam magyarokkal, de aztán sztem elhagytak a fejlõdésben, mert most már nem találkozok velük.
Rookie Soltice-ban még úgy ahogy voltak páran, de most advanced-ben nem látom õket.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Üdv fórumozók, csupa ismerõs név.....<#vigyor3> Ti nagyjából egy szinten álltok manapság? Tudtok együtt versenyezni?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Mnemomic
Hidd el ha rászoksz a Skippyre -elõször nagyon dúrvának tûnik- akkor ki sem akarsz szállni belõle 😊

Nekem nagyon megtetszett, meg most ezt a bajnokságot végigviszem vele, aztán jöhet a Mazda így a program élvezete is tovább tart 😊 Fõleg, mert a Mazda után egyelõre nincs semmi olyan ami érdekelne road pályán, de addiga hátha kijön majd a Daytona Prototype.

HaZso
Szia :-)
A Late Modelt és Mazdát most vettem meg néhány pályával, majd este kipróbálom, a Skippy helyett van a Mazda - bár ha ennyien mondjátok, lehet, ugrik még 15$-om :-)

Szia Zso!

Ne hagyd ki sem a skippy-t se a late modelt, mindkettö király. <#eljen>

lac coo
Bezzeg fekete zászló az van ! 😊))))
Még soha nem néztem azt a cuccost ...😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nincsenek zaszlok, azt ne is keresd😊)))) Nezd a Timing-et (F3), a piros a lekorozo a kek a lekorozott.
lac coo
Engem is kõröztek már le egyszer, de szerintem nem volt kék zászló vagy valami ....

Alexease
Szamolja, de csak 0.5-os szorzoval.
Alexease
Kozben mentem egy Late Model vs. Toyota Speedway verseny is😉 Telthaz volt😉
Valamit valtoztattak az auton az utolso patch-ben?! Egyszer hasznaltam, meg amikor megvettem, de valahogy a kormanyszog miatt nem nagyon tetszett, utana mar nem is nagyon allitgattam. Most hogy mentem a verseny elott egy TT-t, teljesen jo volt, igy bevallaltam a versenyt is. Nem tudom mit neztem regebben, de most tetszik😉

Amugy meglepo, de egy baleset sem volt a versenyen, meg egy koccanast sem lattam! <#eljen> Pedig 3-4-en hatul, meg mi is gyurtuk egymast rendesen, volt nehany helycsere😉

Ami feltunt, hogy szerintem meg mindig vannak, akik nem tudjak hog yvan driver lista (F3), ahol lehet latni ki kivel van😊 Vagy nem tudjak mit jelentenek a szinek😊 Volt 1-2 lekorozott, akivel a lekorozonek korokon keresztul kuzdenie kellett, mert mert kemenyen fogtak elott e az ivet😉 Es persze meg csuszkal is, mert probald a gyorsabb elott maradni😊
NIBI
A warm up alatt történteket nem számolja!
Alexease
Annyi elonyom van vagy szerencsem, hogy en megvettem egyszerre mindent (all car, all track😄D), igy igazabol nem nagyon erint😉

De kivancsi leszek mit varialnak ki, azert sokaknak csak az van meg, ami eppen a kivallasztott sorozathoz kell. Akarhogy nezzuk, azert "draga".
Alexease
<#zavart1><#eljen>

Probald jo beloni a kormanyt - bar ezzel elvileg nem lesz akkora gond, mint a Solstice-kel, mert a Barber 420 fokos. Es az FFB-t is, ebben erosebb, kemenyebb.

A setup-ot is erdemes piszkalni. Bar sokat nem lehet😉 Elol a rugok tavolsagat tudod allitani. Figyeld az automagassagot elol. Minnel alacsonyabb, annal magasabbra kerulnek hatul a szarnyak. Sokat nem er, de erezheto. Ha tul- vagy alulkormanyzott lesz, hatul a TrackBar-n allits.
HaZso
Én meg attól tartok, hogy a Late Model pályáit a köv szezonban lecserélik pl. a Silver Crown pályáira (amik sokkal jobban tetszenek), aztán vehetjük meg azokat is 😛
Jó lenne elõre tudni, melyik szériában melyik pálya lehet, akkor tudna sakkozni az ember 😛

lac coo
Annyi sok jót hallotam a Skip Barbárról, hogy vettem egyet magamnak ... Egy szép kék-sárgát 😛

HaZso
Ja, fizethetsz is, csak úgy csináld, hogy practice-t menj elõször, utána menj élesben, ne úgy, mint Giovanni és én :-D Nem jó dolog kicsit is lemenni a pályáról :-)

HaZso
Jajj, csak azt ne :-) Volt szerencsém kipróbálni Virginián, de nagyon nem jön be nekem az a kocsi... 😛 Inkább Solstice - sokkal jobb 😄

Mnemomic
HI!

Gyere inkább Skippyzni azt ne hagyd ki. Utána majd ráérünk Mazdával menni 😊

lac coo
Na , ma hoztam magamon 0.42 SR-t , mára már elég .....
Az szomorú, hogy egy tiszta versenyt nem tudtam menni 😞((

petesilver
nna végre, jó estét uram! 😄 akkor asszem be kell fizetnem a számlámra, hogy kártyával fizethessek fizu elõtt! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
<#integet2><#eljen>
Valszeg ugy van kitalalva a rendszer, hogy azert szezononkent mindig kelljen venni 1-1 palyat vagy esetleg ey uj autot😉
De szerintem, azert azt is megoldjak, legalabbis az eddigi listak alapjan, hogy ha valaki nem nagyon akar/tud venni uj cuccot, akkor a "lyukas heten", amikor nincs meg a palyaja, valszeg mas sorozatban azert tud menni (meg ha masis autoval, akkor is).
HaZso
Itt van :-)
(Sziasztok NR után itt is) Most fizettem elõ 1 évre :-)
Gondolkozom egy Late Model - Formula Mazda párosításon, de pénzben nem egyszerû, ha a köv "szezonban" más pályák lesznek...

Cowek
A free itt azt jelenti, hogy már nem kell meghívó a regisztrációhoz... De 1 hónap akkor is 20$ <#rolleyes>

http://www.f1-info.hu/

kigyi
Néhány hete kezdtem 😊 Szal nem kérdés 😊

lac coo
Szerintem nem volt ez soha free 😞

petesilver
Dehogy, satufék ha látni, hogy looser, majd kiüti magát mással-máshol 😊

petesilver
Ez a free mûködik még? nem találtam az oldalon csak fizetõs lehetõséget. 10-én kapok fizut, addig nem lesz pénz a kártyán, pedig már regisztrálnék bakker 😞

lac coo
De amúgy elég vicces: teljesen kilátástalan helyzetben erõltetik az elõzést és kitúrnak, vagy vert helyzetben azért még kiforgatnak, utána meg a legtöbb be sem fejezi a versenyt, kilép 😊))
Én meg futhatok a pénzem után ...😛

petesilver
Háát, aki erre f*ckol, az a kólásüveg kupakját tekergesse, ne a kormányt egy szimben szerintem.

lac coo
Ungarise vircsaft 😊))<#idiota>.

Csak a szokásos kilökést egyszer megúszhatnám már 😄DDD

Alexease
Egyszer ki lehetne probalni, hogy innen mindenki baratnak jeloli egymast es egyszerre jelentkezik egy Rookie futamra😊 Mit csinal a szerver, hogy ossza el?😊 Minel lesz nagyobb prioritasa, a class-nek, az SR-nek vagy az IR-nek?!😊))
Alexease
Rookie vagy D-Class?😊
Mnemomic
Hi!

A rajtkiugrást le kell tölteni a pitben. Tapasztalatból mondom. Gondolom itt is 3 kör van rá, hogy kimenjél én is mentem 2 kört mire letöltöttem.

kigyi
Nekem éppen most volt egy 0.14+ 😊😊
A furcsa az egészben, hogy volt kb. 3 loss controll a warm up alatt és 1 a versenyen 😊 Mindegy a jutalom meg volt. Igaz PB-t futottam ami a verseny leggyorsabb köre lett.

Helyezés nem számít az SR-nél, arra ott van az irating. 😊

Van úgy, hogy bizonyos ugrásokat késöbb ad meg (ez gondolom a kalkuláció logikájától függ). Nekem sokszor volt 0-ás qualim, aztán a versenyen bökezüen jutalmazott.

Cowek
Szerintem is, mert a 0,12-n, pole volt warmup elsõ is, és race is. Nem volt erõs mezõny emlékeim szerint. Nem tudom egy 2000 feletti iRating mezõnyben is ennyit érne vajon...
Mondjuk D licenccel 0,08 volt csak a max ugyan ezért, ondjuk az is rookie szerver volt :-S

Alexease
Lehet hogy fugg az elert helyezestol, elozesektol, megszerzett plusz pozicioktol is😉 Regebben volt olyan hiba nelkuli versenyem, ahol nem tortent semmi, hatul maradtam, alig adott valamit. De volt olyan hibanelkuli is, ahol versenyen feljebb tudtam lepni parat, es utana "sokat" adott. De aztan, lehet hogy nincs is osszefugges😉

Nem lenne gond, jo ez igy, igazabol 8-10 verseny alatt kenyelmesen feljebb lehet lepni 2 egeszet, legalabbis D-ben (2.5-4.5). A problema akkor van, ha az embert onhibajan kivul zuzzak, vagy keptelen kikerulni a roncsokat;(
Cowek
Igen, a vágások miatt nagyon szigorú... pontosabban annak visszaszorítása miatt. Az SR számítása függ a megtett kanyarok és az incidentek számától. Más TT-n, qualon, warmupon és versenyen is. Sporting Code tartalmazza táblázatban ezt is.
A tapasztalatom az hogy 0,12-nél többet nem lehet összevadászni egy futamon 0 incidenttel sem. De lehet hogy az UFO-k erre rá tudnak cáfolni...

Alexease
Volt korabban egy olyan elmelet, hogy 10 koronkent 3 szazad plusz versenyen😉 De nem foglalkoztam vele.
Alexease
Sose tudtam meg pontosan😉 Rookie-ban eleg jol adogatta a pontokat, de D-ben mar nem annyira bokezu😉 Bar lehet hogy globalisan valtoztattak rajta. Nekem most 0.1-et adott a versenyre, hiba nelkuli volt, 33 kor.

Levonasnal szamit a hiba milyensege, sulyozva vannak (Sporting Code😛).
lac coo
SR- nél mire mennyi pontot ad vagy von le?
Mondjuk az idegesítõ, hogy ha kanyarkijáratnál kicsit megcsípem a fû szélét, már jajgat, hogy elhagytam a pályát 😊))

Alexease
Az az 5 eves net-kodjuk, szerintem tobbet er mint egy tucat masik jatek😉 Lehet hogy ipari szabvany lesz😊
Alexease
Tessek, Neked Skip Barber video, belulrol, hatulrol (en vagyok a hatulrol erkezo narancs-piros), az elozo versenybol 2 kor valahonnan a kozepebol (Jefferson). Talan majd azt is javitjak, ha mar nem lehet menteni, hogy legalabb a teljes versenyt vissza lehessen nezni😊 Igy nem tudtam mar fel venni a balesetet, nem fert bele😉

Amugy az ember (akinek az autojaban van a kamera) foleg a csuszkalos, csusztatos tipusu volt, olyan GPL-es, de jol ment. En inkabb a biztonsagos iventartos stilust vallasztottam😊 Jol elvoltunk😄

Mar csak a Skippy miatt is erdemes lenne, ha felhizlalnad az SR-ed (bar meg is kellene venni😄), mert az egyik legelvezetesebb auto😉 Ha a Pontiac tetszik, akkor ez x4 😊

iRacing - Skip Barber - Jefferson - Race - 2 lap (AVI, H264, 18MByte)
lac coo
Ja, már látom, elõtte volt még kiesõ 😄DD

Olvasd el a cikket, ne csak a részcímeket.

Természetes, hogy sok kódrészt átvesznek, idiótaság lenne meglévö, még jó kódot kidobni, újraírni (pl. az ö 5 éves netcode-juk jobb mint bármi a piacon). A Microsoft sem írt mindent újra '85 óta. Akkor most 23 éves szoftvert adnak el? Persze, hogy nem.

Alexease
A masodik kor vegen kiesett😉 Ha nehez vegig elemezni, akkor egyszeruen csak szamold meg a szines csikok vegeit, fentrol_lefele/jobbrol_balra😊 A jobbrol_balra az elsodleges😉<#idiota><#zavart1>
Így kell ezt, hagyni, hogy a sok örült egymást nyírja ki. <#eljen>

lac coo
Ja, hogy egyedül vagyok csaj ? 😄DDD

lac coo
És 8-as versenyzõ hogyan is lett végül is 9. ? 😄<#lama><#idiota><#nemtudom>