25347
-
mag1c #7019 Vásárlás pályákra és kocsikra van lebontva vagy esetleg szériákra? Mondjuk Nascar-os autók meg pályák mibe kerülnének ? -
#7018 szerintem egy world of warcraft éves díja + a játék az kb 180 euró.
a 2. évre még 135 euró vagyis össz két évre
315 euro (275/HUF)
86625 Ft Ft
iRacingnél úgyis csak road-on megy a legtöbb magyar, az meg, durván $600 / 2 = $300 az első év.
A második év szerintem simán kijön a $156-os előfizetésből jött bónuszpénzből autó + pályailag.
vagyis 2 év iracing
$456 (195/HUF)
88920 Ft
Persze kicsit sántít a példa, hiszen 1. van, aki az ovált is szereti, DE van, aki sose megy 1-2 autótípusnál többel, és annak nem kell az összes pálya.
De, ha azt mondjuk, hogy egy európainak az iRacing kb. 25%-kal kerül többe, mint a WoW, akkor igazából senkinek se lehet egy szava se, hogy ÚÚÚÚ, ez milyen drága, nem dobok ki rá ennyi pénzt.
(Ráadásul a WoW sokkal időrablóbb is.) -
mag1c #7017 Gondoltam ha már játszok 1 játékkal tudjak mindennel menni de ez itt nem fog megvalósulni :D Meg a rookie szintet gyorsan túllépnék :D -
#7016 http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=14184
En ugy tudom, hogy a szokasos 60$ melle most +25$-t adnak, vagyis 25$ a szulinapi ajandek;) Vagy nem?!:)) -
#7015 Minek vennél meg mindent most rögtön? Nem is mehetsz, csak a Rookie autókkal. -
mag1c #7014 Hanem minek ? -
#7013 Kepesek legombolni, sot...:)) De csak azert, mert nem jateknak szantak. -
mag1c #7012 Ez most valami vicc? Képesek ennyit legombolni az emberről ? Ezzel a játékkal se fogok játszani azt hiszem:D -
#7011 Nem mintha szamitana, de megneztem a sajat listamat, es ha "egyszerre" veszed, a legnagyobb kedvezmenyekkel, akkor talan meg 600-bol is kijon (az a 800 kicsit sok volt:P). -
#7010 Ez vegleges, kesz program, ~3 havonta frissitik, bivitik, javitjak, es folyamatosan jelennek meg hozza az uj palyak, autok.
Jelenleg 13 auto es 32 palya van. Talan 800 dollar lehet osszesen, a kedvezmenyekkel, elofizetesekkel. -
mag1c #7009 Hi
Megtudna mondani vki hogy mennyibe kerülne az hogy minden pályán és autóval lehessen menni? És hogy ez béta játék jelenleg vagy már készen van és folyamatosan jönnek ki hozzá a javítások meg egyebek? -
#7008 Hát ez a setup tényleg ott van a szeren, iszonyat jó menni vele! grat! -
#7007 Hát hol? Ahol a 3-as szám van
Ha jól eltalálod, akkor a T9 fullgáz az új setnek köszönhetően és a T10-ben is tartom a lában a féken a közepéig kb, utána fullgáz... -
#7006 BTW amig el nem felejtem: most hétvégén MotoGP+Talma Laguna seca van!! -
#7005 Zso! Ezen a mapon neked hol van a T3? Csak hogy pontosan értsem, hol kell féken tartani.
-
#7004 Setup frissítve, 1:38.4xx-et tudtam már vele menni :P -
Toya #7003 Én most nem várhattam, elő kellett fizetnem mert lejárt az egy év.
Szerencsére éppen jókor. -
#7002 145 Ft volt a dollar amikor bevasaroltam minden az iRacing-bol;) 255 Ft volt a legmagasabb...;) -
#7001 Pedig most kéne rendelni, mert most erős a Ft.(Bár aztán fene tudja, lehet, hogy tovább erősödik) -
#7000 psszt :) -
pasztor #6999 -
RedRiot #6998 Ja, az előző Alexeasenek ment. -
RedRiot #6997 OFF:
"Persze, "csorobb" (nyuszi:P) vagyok, hogy ilyet bevallaljak, igy nem kockaztattam. +70%-ot lehett (volna) kasznalni kb. fel ev alatt...:O"
Nem vagy egyedül, párszor már én is voltam emiatt az utóbbi időkben. Mennyi volt egy éve az USD? 150 körül? :OO Január-februárban meg 245-248? -
#6996 Berendelted a pedált? Bakker nem is szólsz :D Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat. -
VO101 tvr #6995 Korrektül számolják az iRacingesek.
Először érvényesítik az esetleges 10-20%-os mennyiségi kedvezményt, az így kapott végösszegből levonják az iCredit egyenleged és a maradékkal terhelik a számlád. -
#6994 "First and second shipments are sold out !
Next shipping date: July 2009 "
Na igen, ez még akármit is jelenthet :D -
#6993 20 Ejuro a szállítási költség. Konktértan azért tudom hogy annyi, mert annyi vontak le a számlámról :D
Sorry Toya, ha tudom, rajtatok át rendelem meg.
Bár ha igaz amit neilszab mondott, ("Jelenleg több hónapra előre minden példány elkelt belőle") akkor még egy ideig várhatok. -
#6992 Egyszeruen hozza adodik a hosszabitas ideje, nem vesz el semmi.
Julius vegeig ervenyes az akcio, azert par napot erdemes varni, hogy kideruljon, hogyanis mukodik valoban a dolog;)
Hogy mikor eros a forint, azt csak legfelul tudjak, a nagybefektetok, ok alakitjak a dolgokat;)
Tavaly ev elejen-kozepen beszeltem valakivel, mondta, erdemes lenne venni Eurot, Dollart, 40-50%-ot is lehet majd nyerni rajta. Gondoltam, veszek 1-200E-ert, ha csak 20% mar azis jo. Persze, "csorobb" (nyuszi:P) vagyok, hogy ilyet bevallaljak, igy nem kockaztattam. +70%-ot lehett (volna) kasznalni kb. fel ev alatt...:O -
#6991 A 60 megvan, a 25 gondolom promo kódban érkezik majd valamikor, ha érkezik. -
#6990 Most mentem egy Skippy Laguna versenyt, úgy érzem, nem volt rossz a set:
Qual: 1:38.6xx, Race: 1:38.6xx (utolsó kör)
Vigyázni kell a hátsó gumikra, pl. T3-ban féken kell tartani folyamatosan.
Qual set
Race set -
#6989 A játék korrekt, minden esetben a lejárárati dátumhoz adódik a hosszabbítás időtartama, szóval ha én júliusig hosszabbítok 1 évre, akkor a jelenlegi decemberi érvényességem hosszabbodik meg. Gondolj bele, a levélben benne van, ha 2 évre hosszabítasz, akkor 2X85 dodó a kedvezmény! :)
Amúgy éerdekelne, hogy ha az ajándék 85 dodót használja az ember a 6 cucc egyben vásárlásnál, akkor mizu? A sixpack kedvezmény is érvényesül?mert az akkor cool! -
#6988 Jövő hónapban járok le... ha most előfizetek akkor a lejárattól hosszabbítja az 1 évet? Azt mondják a szakértők hogy most a legerősebb a forint, ki kellene használni.
Ilyen kedvezmények elgondolkodtatnak kicsit... Kedvenc pályáim pont kijönnének belőle. -
#6987 Háát úgy néz ki, nekem júli 20-ig várnom kell a rendeléssel, de majd akkor rákérdezek, hogyan tudok rajtatok keresztül rendelni. -
#6986 nah ennek örülök, ha beleszakadok is előfizetek mostmár :) -
#6985 Ez eleg jo!:P
"As a token of our appreciation – and in celebration of our first anniversary – iRacing is pleased to offer renewing members the car or of their choice. FREE! Members who renew their membership for twelve months before July 31, 2009 will receive a bonus of $25 in iRacing credits . . . enough to buy any iRacing car or race track. Those bonus credits are in addition to the $60 in credits members normally receive with an annual renewal, making $85 of iRacing credits in total."
Megy lefele a dollar, plusz a 60$ melle adnak meg 25$-ot, egyre jobb:) Igaz, akkoris ki kell fizetni a 156$-t, de mar a fele levasarolhato;) Foleg, hogy a 100% miatt meg lejon belole minden vasarlasnal valamennyi:) -
Toya #6984 Ha már rendeltek, akkor a HSW-s linken keresztül rendeljétek, mert azért én is kapok százalékot és akkor ha igénylitek azt áttudom nektek adni ha egyszer majd fizetnek :D -
#6983 Engem lehet, hogy érdekelne.
@Pointer
Ezt a 60,870 HUF-os árat honnan sikerült kideíteni? Mert ahogy én nézegettem a Fanatec oldalát nem találtam sehol a szállítási költséget. -
VO101 tvr #6982 Az országnév rövidítések ABC sorrendben kellene legyenek. Bár a románok és szlovákok lehet ezt is sérelmeznék. -
#6981 Nyomaseroerzekeny a fek?! Na vegre, az mar jol hangzik! Valszeg az iRacing is jobban szeretne, vagy legalabbis jobban lehetne kezelni a feket, nem lenne ez a pedalutfuggo blokkolas. -
#6980 Ebbol a k.europai klubepitesbol kimaradnek, szerintem eleg sokat kellene levelezgetni, szervezni.:)
Valszeg keves, ha valaki ir nekik, hogy szeretnenk egy HU-RO-CZ klubot, ahoz kellene a RO/CZ beleegyezese is;) Persze, lehetne meg Szlovak, Szerb is:) Bar itt nem annyira eros a politika, talan "itt" mar jobban szeretnek minket (vagy nem annyira utalnak:P), de aztan lehet, hogy nem:) Talan meg abbol is vita lenne, hogy miert eppen HUROCZ, miert nem ROCZhu:)))
Utana kellene olvasni az eddig alakult kluboknak, hogyan szerveztek, akkor mar tobbet lehetne tudni.