25347
  • petesilver
    Amire viszont én még nem jöttem rá: elvileg ez a progi megjegyzi az utolsó 50 kört, és HTLM-ben meg lehet jeleníteni utólag. Na azt hogyan?
  • petesilver
    Legfrissebb
    THUD verzió:iRacing_d3d9_Timing_2.4.0.1.zip
  • petesilver
    Pár napja "megjelent" egy editor a HUD programhoz, ezzel már keretprogramban lehet állítani mit rakjon ki, mikor és hova a program. akit érdekel, letölthető innen:THUD Editor
    Editor Fórum
    Telemetry HUD fórum
    Ezzel a térkép dologgal még nem találkoztam, de most letesztelem, és megnézem hogy lehet beüzemelni, ötletes hogy jelzi pirossal a lassabb szakaszokat:
  • pointer4
    Akkor már a GóbiSivatag :D

petersilver: köszke rákeresgélek, eddig talán a GTR-Evos mondható a legfrissebbnek, ha igaz.
  • petesilver
    Olvastam valahol, hogy valamelyik játékhoz mostanság készítettek egy legfrissebb Nord.-ot. Nem tudjátok melyikhez és mikor lesz kész? Valami külföldi oldal volt, és teljesen új texturákról írtak, meg több hónapos munkáról.
  • lac coo
    Az is jó..jó huplis-puklis !
  • Alexease
    Kinai Nagy Fal :)
  • lac coo
    Toban !!! :)
  • pointer4
    Nemááá, olyan állat lenne, végre egy igazán eredeti változaton menni, huplikkal, bukkanókkal :D Tuti lesz vagy 80 dódó :D
    Radical úgy is szokik ott menni nem ? :D az Autó is megvan :D Laza 10 kör egy futam :D Indulhatnának vagy negyvenen is, elférnek :D
  • JuanG
    ja, ja, ja, ja :PPP
  • symbol
    lézerrel? :D majd 2020ban :D
  • pointer4
    Nordschleife, nordschleife, nordschleife ,nordschleife ....
  • Alexease
    Lesznek itt josagok!!! Zandvoort
  • sajoati
    Lehet benne valami, mert most mar egesz jol megy (marmint JPM).

Mindegy, akarhogy is, gyakorolnom kene rengeteget, de kb. a roadnak is ugy lenne ertelme. Radicallal meg Daytona Prototype-al sehol nem vagyok, Mazda is very so-so. Inkabb csak ugy autokazom.

Bar multkor net hijjan NR2k3/GN1970-es modoztam AI ellen Lime Rock-on, az is nagy fun volt. :))
  • pasztor
    Ez így van a valós életben is: Montoyának ráment az elsö éve, hogy megtanuljon egy ennyire loose autót vezetni.

A trükk az, hogy ezeket a szeteket nem kell (szabad) padlózni, sokkal finomabban kell velük menni, mint NR2003-ban, különben szétégnek a hátsó gumik. + iRacingben most sok beállítás nagyon durva hátsó toe-out-ot használ, amitöl még jobban dobja a farát gázon. Na az nem túl reális, de jelenleg úgy tünik az a nyerö.
  • sajoati
    *nehezebb, mint nr2k3-ban.
  • sajoati
    egyebkent az oval szerintem joval nehezebb itt, C classtol (Chevy Silverado truck).

szinte csak loose es extra loose setup van, nemtom, ez mennyire realis.
  • petesilver
    Ahha:) Eltekintve attól hogy olyan licence ineligible leszek a worldcuphoz, hogy nem igazán tudnék csatlakozni a versenyekhez :)
  • mag1c
    Nah azért ennyire ne sztároljunk engem mert road pályákon közel se vagyok olyan jó de azért köszönöm
    Nehezen tom elképzelni hogy ilyen összegek mellett lesz bár milyen bajnokság is de ne legyen igazam.
  • Alexease
    Most is lehet ne - gondolom -, valaki belep a versenyre, nem indul, valtogatja a pilotakat, kamerakat, es kozben stream-elni egy szerverre;)

Persze, kulturaltabb lenne, ha lenne ilyen szolgatatas;)
  • petesilver
    Remélem addigra lehet nézni majd a versenyeket online!
  • pasztor
    Mingyá kapsz egy tockost, mit hülyíted itt a népet...

Lehet, hogy kicsit drága, de pont azért jó, mert itt sokkal kisebb a hülyegyerek arány. A Te hozzáállásoddal valszeg bekerülnél Pro-ba is, söt a VB-be, ott meg aztán tényleg világszínvonalú versenyek lesznek.
  • mag1c
    üdv mindenkinek.
    Foglalt a nick ezért nem tudok vele írni.
    Lehet tetszene nem tom de nagyon távoli amíg eljutok odáig hogy zombizzak rajta
  • HaZso
    Így már érthető, igen, de majdnem beszóltam neki, hogy nem lesz az olyan könnyű...
  • Cowek
    Bazzz, hát akkor ez Neked való
    Azt játszod itt az NFS Pistikét...
    Mi még csapatársak is voltunk egy 10 órás BullRunon
  • petesilver
    Hát hajnalban valamikor benéztem egy versenyre, szöszöltem kezdés előtt, a frász jött rám, nézem 18 körös a verseny, megtankolva elég 11,7 körre. Gyorsan felnyomtam 18 L-re, pont el tudtam indulni még rajtnál. Namost. Én a L betűre azt hittem hogy Lap, vagyis kör, de valószínű Liter inkább, így elcseztem. Ne tudd meg, majd próbáld ki, élesben, elsőre versenyen: aztanehézseggű mindenit! Olyanokat gépészkedtem mindamellett hogy tetűlassú voltam, 1x a T6-ban el is szálltam.:) Aztán a 12. kör környékén kezdett ismerősen viselkedni a verda, és a végén már élveztem is a vezetést:)
  • petesilver
    Hermészre elmész Te! :) Na csak itt lesz lassan minsen papyrusnascaros :) Már érdeklődve figyeltem, mikor mattolnak be a végső infoval, hogy ennyi pénz befizetése után nem tucc játszani vele, ha nincs érvényes előfizud rá, de ez az álnév dolog ez nagyobbat szólt! :) Így már érthető a rookie szintet gyorsan kinövöm rész is! :)
  • Alexease
    Ja, hat ha alneven tolod, akkor nem ismerunk meg:) Udv!
  • HaZso
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hát a nevedből nem jöttem volna rá
    Üdv! - (és akik nem ismerik, nagyon gyors emberről van szó :) )
    Az iRacing tetszene neked szerintem - de nagyon... :-)
  • HaZso
    Mindig 3,1 gal üzemanyaggal megyek :)
  • mag1c
    elvileg egyeseknek ismerniük kell még neked is ( IzI ) néven toltam nascar-t még most is mondjuk
  • Cowek
    Kormányod van?
  • petesilver
    zso, a race setupod 11,7 Laps fuelre van állítva, Te végigértél vele a 18 körös versenyen?
  • Alexease
    Elvileg jovohonap elejeig kuldenek valami promocios kodot, azzal kell majd valamit ugykodni;)
  • mag1c
    Most biztos nem tok. Meg gépem is gyenge lenne szal jó ha karácsonyra lesz valami :D
  • viziloitato
    Ha most előfizetnél, akkor még ebben a hónapban talán el tudnád dönteni, hogy kell ez neked, vagy nem. Ha igen, július végén előfizetnél egy évre, akkor 85 iR dollárt visszakapsz, és mivel sok pályát, és autót vennél, még lejön 20% az árból, és úgy már nem annyira gáz, mint kedvezmények nélkül számolva.
  • viziloitato
    Late Model 90, SK 15, mivel ugyanazokon a pályákon vannak a versenyek, mint a Late-el, Silverado 115, Impala NW 90, Impala SS 35, és végül a SilverCrown 15 dollár. Remélem pontosan írtam le mindent.
  • mag1c
    Köszönöm a válaszokat. Ezek az értékek nagyon elszomorítanak.Egy játékért ennyit kiadni hát nem tom
  • viziloitato
    Ha nem hagytam ki semmit, akkor 350 dollár körül.
  • viziloitato
    A 60-at megkaptam azonnal, a többi még kérdéses.