25347
  • Cowek
  • petesilver
    Jujj, nagyon durva. Viszont néztem, 9-én szép versenyeid voltak!
  • Alexease
  • viziloitato
    DPVIR Ezt kb 65 perc után sikerült összehozni, 3 körrel a vége előtt, a 34. körben történt.
  • Alexease
    Nyilazd be, hogy egyertelmubb legyen (bar a sisakokrol latszik:P), es kuld el nekik. Lehet hogy valoban bug.
  • Cowek
    amikor befutottunk, akkor is pont azt éreztem hogy megvan... de nem...
  • Alexease
    Vagy csak ennyit csal az online megjelenites, replay stb.
  • JuanG
    persze, mert a kék autó megállt a vonalon...
  • Giovanni #7091
    BUG... nem kicsit, nagyon :)
  • Cowek
    Hát basszus... a zöld vagyok én és hátrébb sorolt :-(

Mondjuk így is eszméletlen jó verseny volt :-)
  • petesilver
    Hát igen szintén zenész! :(
  • petesilver
    A srác utána elnézést kért. Túllépte a sebességet, fekete zászlót kapott, és ezért megállt. Írtam neki, hogy én azért kerültem mögé bakker, mert én meg figyeltem a sebességre! Hja zászló. Kiütöttek egy versenyen, reset. 1 kör hátrányal a vezető duo elé jöttem vissza, elengedtem őket, második körnél jártunk. Igen ám, de nem voltak gyorsabbak nálam, mentem harmadikként. Végig villogott a kék zászló sárga keresztel, erre pár kör után beszól a második, hogy lassítsak már le! Lelassítottam, aztán ki is léptem.
  • Alexease
    Itt van linkkent is;) iRacing_Radical_FailStart.avi

Amugy volt mar, csak eszembejutott a balesetrol;)
  • Alexease
    Mar nalam sem:)))))
  • lac coo
    Nálam ez nem jön be ! :)
  • Alexease
    Ez volt az "igen rovid verseny":)) Persze no reset, sok minusz SR:))))

• Toya
    Ezt jelentsd be mindenképpen és add meg Nimnek a videó linkjét is!
  • petesilver
    Egy igen rövid verseny története:
    Video
    Az első incidens még nem a főpoén! Ezt szerintem úgy lehet kivédeni, hogy el sem indul az ember.
  • Alexease
    Nem;) 60$-t adnak (szokas szerint) a tobbi 25$ majd valami levasarolhato kupon formaban erkezik a ho vegen (valszeg promokod).
  • Cowek
    Aki most hosszabbított megkapta mind a 85$-t?
  • Met
    link
  • petesilver
    Az a baj, hogy akárhogy nézem, a telemetryből nem tudom hogyan kéne kiszedni az adatokat használható formában, így inkább regisztráltam a srácnál :)
  • pasztor
    a DP tényleg nehéz autó. ha megnézed a súlyát a radicalhoz képest asszem kétszeres. ott inkább az a baj, hogy nem sokan vállalják be, alig van official verseny. múlt héten lime rock sokakat elriasztott.

a 1 széria / szezont én is így csinálom, bár én oválon is megyek, de 2 verseny még belefér, és nem is zavarodik össze az ember.
  • RedRiot
    Zandvoort? Királyság! Egyre jobb pályákat jelentenek be, jó irányba haladnak. :)
  • HaZso
    A Radical Road Atlanta baromi jó szerintem. Csak igazából elég durva lehet, milyet liftezhet az ember gyomra a lejtőkhöz érve... :D
  • symbol
    tetszik :)

Cowek: hát jah, de én úgy vagyok vele, hogy egy szezonban egy féle kocsi és akkor nincs ez a mizéria, könnyen megszokható. Én először a skippivel mentem sokat, aztán utána kicsit pihentettem, aztán radicallal, aztán most vissza mazdára, mert a DP annyira nem jön be. (nekem egyszerűen nagyon "nehéz"nek tűnik a gép). Persze könnyen vagyok, viszonylag ráérek, de szerintem minden nem alien jobban jár, ha egy kocsira gyúr rá, és azzal megy egy szezont, esetleg egy hétentöbb futamot is, mert igy kevesebb a görcsölés, nagyobb az élvezeti index is, meg sorolhatnám. Én inkább egy valamivel megyek jó futamokat, mint kettővel két elég szart :)
  • Cowek
    Persze hogy nem... a magadfajtának :-DD
    Én 5 nap után hozom ki a maxot magamból, és ha autókat is váltogatok teljes a zavar
    Az mindenesetre bíztató hogy a 12-ből 8-at vesz alapul. Köszi az infót :-)
  • PolDoc
    Az a funkció csak azoknak működik akik fizetnek érte a francia srácnak.

Én a köridőket simán csak Excelbe szoktam kopizgatni.
    Ha valakit érdekel esetleg:
    http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?messageID=295718񈌦
  • symbol
    nah neee... ez most komoly? :D
    Nem kis terhelés, de egy futamra hetente felkészülni nem nagy szám... :)
    12 hétből áll egy szezon, ebből a 8 LEGJOBB futam számít. :)
  • Cowek
    Sokat kihagytam ezért nem teljesen világos előttem pár dolog...
    Minden héten versenyeznem kell egy típussal ahhoz hogy esélyem legyen az elején végezni? Skippyben a divíziómban jobb az átlag pontom mint az első helyezetté, de ő 8 héten indult, én meg ugye csak 1 hete, ez a 2.
    3 hónapon keresztül kell minden héten taposni egy kategóriát? :-) Az finoman szólva sem kis terhelés :-)
  • sajoati
    szerintem new hampshire-ben akar top5-os is lehetett volna, ha nem kezd el esni, es a birak nem gondoljak ugy, hogy krealjuk meg a NASCAR legfiatalabb CUP gyozteset...
  • mag1c
    szonzba=szezonba :)
  • mag1c
    Jelenleg chase helyen van montoya.Kiegyensúlyozottan teljesít ebben a szonzba
  • petesilver
    Montoya az F1 után a NASCAR-ban próbált szerencsét, de 2007 júniusa óta nem nyert. Jelenleg ez azonban nem bosszantja: "Sokan őrültnek nézik azokat, akik azt vallják, hogy 3-5 évnek el kell telnie, mire az ember itt futamokat nyerhet. Azonban ez teljes mértékben így van."

A Forma-1-ben 94 futamot teljesítő, és azok közül hetet megnyerő 33 éves pilóta ezen felül ismét hangsúlyozta, hogy remekül érzi magát az amerikai sorozatban és továbbra sem bánta meg, hogy anno hátat fordított az F1-nek.
  • petesilver
    Olvasgattam a THUD fórumot. Feltűnt már, hogy a gyorsabbak nem mindig forgatják el a motort maximumig, néha elöbb felváltanak. A fórumban írták páran, hogy a progi segítségével sikerült javítani a köridőn. Van egy opció, autónként lehet setupolni a kijelzőt, és meg lehet adni, hogy milyen RPM mellett villanjon fel egy váltást jelző kocka. Egész ötletes, eddig hangra váltottam, de tuti összevissza :)
  • symbol
    kössze a linkeket :)
    a nascar képeket összegyűjtöttem ide, ha valaki nem tud belépni.
  • petesilver
    Nagyon COOL Nascar háttérképek
  • petesilver
    Ez is egy nagyon ötletes link szerintem:iRacing Realtime Session viewerAz első sor tetején az ember a Local feliratra klikkel, és helyi idő szerint rendezi be az összes lehetséges versenyt az adott napra. Kipróbáltam, ha a Go alatti zöld linkre kattintok, elirányít az iRacing oldalra, és már választhatom is a versenyt, ha jó szériaában vagyok.
  • petesilver
    Ide érdemes benézni, iRacing kiegészítőszoftverek lelőhelye. Alex, esetleg érdemes lenne berakni a bannerhez: thesimstation.net : iRacing Software
  • petesilver
    Bocsánat, van frissebb verzió:iRacing_d3d9_Timing_2.4.0.3