iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ez nem jott ossze😉 De azert edzesnek jo volt😉 A multkozi versenynel mindenkepp, ott porrazuztak - bar nem szandekosan.

De most meglepoen sokan szakadoztak, megszakadtak. 2-3 embernek is problemaja volt. Rogton a verseny elejen, ahol 3-an gyurhettuk volna egymast - a vegen😄 - az egyik szakadozott, eltunt, es lassitottam, behuzodtam, aztan megjelent kozvetlen elottem... kereszben😄 <#idiota><#zavart1> Szerintem, meg soha nem rantottam ekkorat a kormanyon😊 <#zavart1> De szerencsere, addigra a szerver mar ghost-ot "keszitett" belole, vagyis keresztul szaguldottam rajta😉
viziloitato
Ez az SK dolog most nem jött össze, majd talán legközelebb. Nem tudom ki indult innen, és ki hogy végzett, de nekem megérte az utolsó verseny indulnom.
Utolsó kanyar vagy minimális fék + padló, vagy minimális gázelvétel 4esben.

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Lime Rock - Solstice! próbáljátok meg az uphillen és az azt követõ kanyarban 3assal, szinte limiteren padlógázon bevenni. Picit stabilabb, könnyebb jót menni mint 4esben ahol 101%os ív kell a jó idõhöz.

FF 10-20 között jó a nagyobb autókkal. Solstical én 40el megyek.

Mekkora ff-el mentek? (Mondjuk akinek Momo-ja van).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mnemomic
Na Tilus most pont ugyanannyi pontunk lett 😊

😄 Az utolsó sport, amit aktívan mûveltem az a söröskorsó-emelés volt, de már ezt is ritkán ûzöm. Szóval sportszerüzletekben nem vagyok jártas. Az Árkádban lévõ Hervisben már jártam, de ruházati cikkek miatt - de úgy dereng mintha ott sportszerek is lennének. Asszem ott próbálkozok holnap délelõtt.

Az uccsó kanyart már én is negyedikben veszem be, mikor húzom rá az ívre nagyon-nagyon enyhe fékezéssel rásegítek, gázpedált kb. 80-90%-on tartom. Flatout, padlógázzal nem tudom elképzelni azt a kanyart, legalábbis a setup nélküli, rookie Solstice-szal nem.

Az emelkedõre rávezetõ jobbost szerintem elég gyorsan veszem, tapadáshatáron vannak a gumik, asszem itt nem veszítek sok idõt. Tényleg igaz, hogy finom fékezésekkel lehet rátenni az ívre az autót.
Egy rövidebb váltóáttétel azért jól jönne ehhez a pályához, az emelkedõre rávezetõ, és a lejtõ elõtti jobbosok számomra a hármashoz túl gyors / négyeshez túl lassú kategóriába esnek - így inkább bömbölõ hármassal szedem be õket, minthogy alapjáraton szortyogó négyessel csússzak ki a fûre. 😊)

Úgy emléxem a GTL-ben a Renault Alpine-t kellett hasonlóan vezetni, az sebességre is kb. ilyen volt. Az is nagyságrendekkel stabilabb volt, ha fékezés közben alig vettem el a gázt.

Alexease
Atesszel, HaZsoval, Norbival stb az a "baj", hogy Ok 5 kor alatt megfutjak az az idot, amivel sokan 100 koron kereszul kuzedenek, aztan csak gorcsoles a vege😉 Aztan jon a kovetkezo palya...😊)))))

Regen sokat versenyeztem veluk, az ember csak nez ki a fejebol, hogy hogyanis?!😄 Es normalisan, szepen vezetnek, vagyis nem az az ideges, autogyilkos stilus, mint nehany YouTube hotlap videon latni😉
symbol
hát sok sikert, sajna tippet nem tudok adni hogy vedd be, mert azóta alakítottak az áttételen, én régen az uccsó kanyarnál nem váltottam vissza 3-asba. soksok tizedet lehet bukni az emelkedõn annál a jobbosnál is. úgy kell bevenni, ahogy a videókon látszik, nem pörögj, farolj, füvezz ki, csúsztasd ahol csak tudod. (bár ezzel is vigyázni kell.
nem tudom mennyire vagy benne de ne feledd, hogy egy jó kigyorsítás többet ér, mint egy rázósan bevett kanyar. 😊 tehát ésszel, jókor fékezni, szépen bevenni, aztán padló. 😊

nah nem okoskodok 😊 holnap én is veszek olyan labdát, és most elvileg én is dolgozok 😄DD te hol veszed/nézed meg?

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Kösz Renato! Egyelõre sok a melóm - most is bentrõl írogatok - de remélem a hétvégém már szabad lesz, és tudok egy kicsit gyakorolni. Az 1:03 egyelõre még messze van, én apróbb lépésekben gondolkodom. Offline mentem eddig zsinórban három 1:05.0-1:05.2 közti kört, eddig ez a legjobb eredményem. Egyelõre az a terv, hogy a squash-tuningon átesett pedállal lemegyek 1:04.6-7-re - ha a célegyenes végi féktávot rendesen eltalálom az hozhat 3 tizedet szerintem. A többi meg majd jön magától idõvel. Legalábbis nagyon remélem. 😊

symbol
jókérdés 😄 mondjuk engem még frusztrál az hogy ateszék ennyivel gyorsabbak. pályánként ez eddig olyan 2-8 tized mostanában skippivel. idõmérõre gondolok. az a baj, hogy konstansabbak is. meg azért idegesít, mert tudom, hogy hol vernek meg, de még nem tudok mindig mindent úgy összehozni. mit tagadjam az õ szintjük nálam alapvetõ cél 😊 ha idõ kérdése, akkor idõ kérdése, de majd meglesz 😄 (csak az a baj, hogy közben õk is fejlõdnek 😄

lac coo
Már miért "kellene" ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

symbol
hogyaza... grr 😄 grat

symbol
sry skippi 😄
szal húzzál bele, sok futam, aztán javulnak azok az idõk 😊 lime-on pontiaccal simán kell 1:03-at valamikor majd 😊

Mnemomic
Most volt egy jó versenyem. Igaz csak 2. lettem, de a leggyorsabb köröm 54.285 lett 😊 Skippy Jefferson. Kár, hogy nincs visszajátszás 😞

Alexease
<#idiota><#zavart1>
viziloitato
A 7:15-ös futamon indulok én is. Remélem találkozunk! Csak Filippo Filippini ne legyen ott! Nem kell F3, hogy megtudd Õ van-e elõtted, ha valakirõl azt gondolod, hogy részeg akkor az Õ lesz...
54.6? Pontiac Solstice-szal? Nem 1:04.6-ot akartál írni? Ha tényleg 0:54.6-ot mentél, akkor elárulod hogy melyik naprendszerbõl érkeztél? 😊

Tudom hogy nem vagyok gyors gyerek, de azért 10 másodpercet nem hagytam abban a körben. 😊))

symbol
soksok futamot fuss. indulj elõl vagy hátul tömindegy, az életedért fogsz küzdeni 😊 nekem pl lime rockon pontiaccal valami 54.6 jött össze, (nem teljesen szélárnyék segítségével) míg az idõmérõn és teszten nem nagyon tudtam azt a tempót produkálni, nincs meg az a koncentráció-szükség, ami egy futamon alap, hogy kell. 😊

Gyakorolgattam offline egy kicsit délelõtt Lime Rockon a a Pontiaccal, az utolsó két kanyar vételét sikerült addig finomítanom, hogy fél másodperccel javítottam az eddigi legjobb idõmet, valami 1:05:015 vagy vmi ilyesmi sikerült. Ha megveszem a squashlabdát, talán az elsõ kanyarra is normálisan rá tudom fékezni az autót, és lemegyek 1:05 alá végre. Tetszik, már rég nem köridõztem ilyen jókat. 😊

Alexease
Akkor mar 3-an biztos leszunk😊
Mult héten 176 versenyzõ qualizott 58-as idõvel.
58.591-el csak 58. voltam <#shakehead>

De mondhatni hétrõl hétre jobban megy, Infineonban még 113, majd Virginia 80, Summit 45, és most az elõkelõ tizenharmadik helyen állok.

ÚrIsten! <#wow1><#zavart1>

58s

Skippel mi számít jó idõnek Lime Rock-on?

Szia Tomi! 😊

Én tegnap megvettem a Modified-ot, este tolom is, valszeg a 7:15-ös versenyen. 😊

Alexease
En szoktam menni SK-val, ma estere az van betervezve😉 Par napja Late Modelllel mentem Toyotan, most SK-val akarok. De en csak este tudok (>19 ora).
Azon a futamon én is indultam😊 Jó kis verseny volt 1.helyrõl rajtoltam de elrontottam a startot így 2. helye fordultam, onnantól kevdeve ilyen0.4-1.5 sec hátránnyal követtem 22 körig az elsõt😊 iszonyat jó volt😄 Csak sana mikor pont kicsit megközelítettem két lekõrözött kifordult elõttünk és kicsit elütöttem a jobb hátulját a kocsinak, onnantól elég csúszós volt. De amúgy korrektek voltak mert ezt leszámítva lehúzódott mindenki és mindkettõnket elengedtek ha utólértünk valakit😄😄

viziloitato
Én szoktam menni Legends-el, de advanced-el, és hetente csak 2x max. Ezt a két futamot próbálom a lehetõ legjobban megoldani. Holnap este 6 körül fogok indulni. Azt nem tudom ki milyen néven indul, de én ott leszek, és Szabó Tamás néven indulok. Ma SK Modified nap van, így csak azzal megyek. Na ott még magyarral nem találkoztam sajnos. Nagyon kevesen indulnak vele. Itt megvan valakinek még az SK?
petesilver
Miért, találkoztál hazsoval? 😊 Legends-el tolja egyáltalán valaki? Csak mert alap verda 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Ez road volt, de ovalon is ufok vannak😄
petesilver
ovál vagy road?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Nem unalmas, ha valaki szeret vedekezni😉 En nem szeretek😉)))
lac coo
Az én dumám az, hogy rohadt unalamas lehet elsõnek lenni 😊<#whatever>

lac coo
Jó, ehez én már rég hozzászoktam 😊)))Én is lassú vagyok, lövésem sincs hogy mennek olyan idõket😊))
De a mezõny vége felé csak akad nekem is valami hasonló súlycsoportu versenyzõ 😉 12-bõl legalább ketten úgy is eldobják a vasat hiába gyorsabbak 😊

Hanme ami nagyon bosszant, hogy sokszor patkány modon fel tudnak tartani, cikázik elõttem egyszerûen nem be sehová...Én makacsul tartom magam ahoz, hogy ha egyszer zártam valamerre akkor már ott maradok, nem lesema tükröt és vágok be folyamatosan elé ....

Mondjuk a feljebb megyek már nem félek attól hogy sûrün elõzgetek 😄DD

Alexease
A helyezes engem sem erdekel😉 Egyformak az autok, rovidek a versenyek, nincsenek meghibasodasok, a szerver eleg jol osszehozza az embereket koridok alapjan a rajtracsra, igy - bar nem szoktam elol lenni😊 - de 2-3 elozes/ember nem lehet tobb egy versenyen. Legalabbis izombol, biztos hogy nem. A hiba az mas kerdes.

Igy boven elvagyok hatul, ott is van valaki akit uldzohetek tizedekre, aztan vagy osszejon normalisan megelozni, hibara kesztetni vagy nem. Az uldozes a lenyeg, az meg meg van😉 Igy legalabb nem kell hatra figyelni;DDDDDDDDD
Alexease
A koridok meg borzalmasak, loszarban sem vagyok😉)))

A 12 fos mezonybol 4-5 emberrel tudom tartani a lepest, korido atlagban mondjuk egyszint (~56 sec kozepe, vege). A tobbiek atlagban 1 es 2 masodpercel gyorsabbak😉)) Ja, Skippy vs. Jefferson😊

Test-en kiprobaltam pillangoval es ket pedallal ugy, hogy kitapostam a belet, nyomtam egyszerre mindent, de azert meg normalis keretek kozott😉)) De ugy is csak 1 sec-cel mentem jobbat (~55.5) es fellel atlagban😉 "Ezrevel" vannak 54 eleje idokkel😄DDD

Amit lattam korabban videot, az mar a vicc kategoria, ahogy nehanyan izzadnak a hotlapert, szetgyilkolva a valtot, autot, motor stb.😉 De most a szerveren visszanezve, itt is mentek atlagban 54 kozepet, es teljesen normalisan! Semmmi gyilok, semmi drift, es semmi eszeveszett gorcsololes. Egyszeruen k*rv* gyorsak😄DD
lac coo
Ma mentem két versenyt, de vagy máshová osztott be a Nagy Manitu, vagy tényleg elmentek a zúzdások mert egész korrekt volt mindenki.... Nem elõztek lehetetlen helyzetben, ellengedték a lekörözõt stb ... Egy apró koccom volt, csak 3. helyen megelõztek és rámtámaszkodott kicsit, de az simán belefér .
De lehet holnap átmegyek advencen ligábam ott már tuti jól tolják, igaz , ott már nem igen leszek elsõ ötben, de az nem érdekel 😊))

Alexease
Ezt csak most lattam.

Lesz ez meg jobb is. Ahogy mindenki beleszokik, lenyugszik, megismeri az autokat es a palyakat, felismeri a normalis versenyzes elonyeit, csak egyre jobb lesz. Foleg ha feljebb jutsz.

Bar en nem elol harcolok, de az utolso 3-4 versenyen, meg koccanast sem lattam, nem hogy balesetet😉 Persze 2-3 kieso mindig van, de magukat toljak le az ivrol, osszetorik, kilepnek. Esetleg korhatranyban vegig megy.

A mostani versenyen is, szinte mindenki 4.5 SR felett volt😉 A mezony fele 2-3000-es iR-rel (en ~1500 es csokken😄DD), a tobbi Rookie. Amugy Rookie nyert (neki is +4.5 SR), es alig 3 tizedre vegzett az 1. elott😊 Ugy toltak veig, hiba nelkul😉
lac coo
No meg lila neon a kocsi alá .... az a legfontosabb 😊)))A nitro után, amit a kiütött ellenfelek után kapsz ....<#idiota>

Alexease
Persze😉 Meg szep nagy atlatszo lila kanyarjelzo nyilak, hatalmas Brake!, Throttle, YOU WIN! feliratok, es esetleg sugarveto az orrkupra, hogy ne legyen gond a lekorozottekkel😉 <#idiota><#zavart1>
lac coo
"Villogósra" kéne megcsinálni pár másodpercre mikor megjelenik 😊)))

symbol
hát volt hogy már átmentem rajta, de figyelni kell az ilyenekre, hibapontot ezért még nem kaptam. 😊

Alexease
De, eppen most nekem a verseny elott😊 Akkor csatlakozott, pech😊 Mindig ugy erdemes kifordulni, szamitva az ilyenekre, hogy max kormanyfordulat, biztos ami biztos😉

Meg amikor Rookie-ban mentem, vegigneztem amig mindenki kiall, mert voltak akik vegig rongyoltak a belso reszen😉 csak szerencsejuk volt😉
lac coo
Boxban nem jártatok még úgy, hogy épp' mikor elindultatok ott "termett" egy autó az orrotok elõtt? Lime Rock-on még kikerülni sem egyszerû, pláne ha egy centire elõtted jelenik meg 😊)))

symbol
hát hogy õszinte legyen ilyen felbontáson tuti kevés egy 4870.
ahhoz hogy sebességérzeted is legyen, háát, szóval szvsz több kell.
írj a supportnak, tuti tesztelték már így. az iTacing meg hiába fõleg procizabáló,tudjuk, hogy a VGA limit pláne ilyen felbontáson alapvetõ dolog. azért hajrá 😊 képeket, ha kész 😊

viziloitato
OK!
Csinálj lécci képeket, ha tudsz!

viziloitato
Hétvégén kapok tesztre cuccot, mert elõször meg akarom nézni mire költenék, meg, hogy megmozdul-e ekkora felbontáson az iR.