25347
-
#7179 Kiirtak a fooldalra a Lotus megjelenest (legalabbis, hogy hamarosan:P). A forumot olvasgatva, allitolag Class-B lesz (ne legyen siras es meglegyen a letszam), a Radical-lal lesz parba.
Remelem, meglepetes palyanak a 13. hetre kiadjak Long Beach-et:) Ha jol emlekszem, 2 eve amikor reklamoztak az iR-et, azzal mutogattak a scanneket... Most mar ideje lenne megjelennie, foleg a Lotus-hoz:) -
#7178 Az nem a vatera miatt van, lehet ott jó áron is venni cumókat!
Az hogy egy csomó ***** arra játszik, hogy drágábban feltesznek valamit, és fél évig hírdetik az nem a rendszer baja.
Éltem meg már olyat, hogy használt ps2 játék 512+64-es boltba volt 5k, hírdetve meg 7. Na ezzel az indokkal akartam alkudni, leanyáztak, majd törölték az érdeklődő kommentjeimet.
Az meg hogy egy póló 4 ezer forintnál (ami már amúgy is hihhetetlenül rengeteg) többe kerül.... erre csak az a mondás jut eszembe: ..amíg szar van, veréb is van.... -
VO101 tvr #7177 Egyébként tényleg szánalom ez a Vatera.
Vmi miatt jóval drágábbak a dolgok mint egy sima képes apróhirdetéses oldalon. És igazából semmi többletet nem nyújt cserébe. -
#7176 persze, csak epp meg "villamaron" megvasarolva ebay-en is 10K-val olcsobb...
Ebay, pkg-vel 90AU Buyit now aron -
#7175 Tűzálló ? Mert akármilyen cuccban nem ülök be a szimuba :D -
#7174 Azért ezen erősen elgondolkodtam. Vannak itten finomságok bőven:
Potomac cuccai
nascar_dale_earnhardt_jr
nascar_jeff_gordon
jack_daniel_s_nascar_dzseki -
#7173 Háát ez úgy idiótizmus, ahogy van, érthetetlen baromság szerintem, számomra nem vicces. A srác keveri a humort valami mással :) -
#7172 Nem, nem jött ki, viszont baromi jó :D -
#7171 De miért, kijött a Lotus és gagyi ? :D -
#7170 Én adnék rá 100%-ot, ha lehetne tolni mobilon! :))))))))))))))) DE íííígy? :))))))))))) -
#7169 Kellemetlen :D
"Amazing how the car goes around the track, brings back wonderful memories of the early 80s GP races. I can't wait for the car.
http://www.youtube.com/watch?v=ckhasegf2wA&feature=related
Lotus at Barber
http://www.youtube.com/watch?v=lltyrBEm1vk
Lotus at sebring
http://www.youtube.com/watch?v=d9mbBWH8cAE&feature=related " -
#7168 Mi az, nem vagyok előfizető, nem tudom megnézni ...? :DDD -
#7167 Lotus LOL!:))) -
#7166 Legalább olyanért fikázná, amit tényleg fejleszteni kéne :D -
#7165 Miért, van aki többet adna 70 %-nál... ???
Én, mivel hírös-neves hc szimulátor, a néhol ultragagyi fizikája miatt 50-et se adnék rá ... Ha árkád cuccnak vesszük akkor meg 110%, így megy ez :))) -
#7164 Ez egy idióta és ilyenek írnak cikket pénzért :D:D lol...........
Csak azért, mert nem tud vele játszani minden oldalról lehúzza. -
#7163 http://members.iracing.com/membersite/member/CareerStats.do?custid=28054
itt a gyerek profilja. 2 versenyt ment, road-on 4 körig bírta, 15 incidens pontja lett, Lime Rockon a legjobb ideje 1:10:xxx
Kell folytatni? ..::) -
#7162 Hindi? -
#7161 Kár, hogy nem tudok németül... -
#7160 Nem mondták neki hogy ez nem teljesen játéknak készült? :-))
Csak kicsit tudok németül, de ahogy elnézem osztják rendesen a csávót :-) -
#7159 Hihi, na ebből látszik, hogy milyen marha inteligens emberek vannak egy "újságnál" :D
A teszt írója 68%-ra értékelte a játékot két verseny után, mert uncsik a pályák, és nincs háttérzene :D :D :D
Bocsi ha már volt róla szó. -
#7158 Hát ennél a bringám zajosabb vót :D
Amúgy az a verzió amit netről le lehet húzni, abban még a radicalnak jóó hangja vót. Majd előfizettem rá, és jött egy frissítés, és abba írták, hogy változtatnak a hangján. Na akkor szarták el, eltűntek a mechanikai zajok, meg olyan kis szende lett a cucc. -
#7157 Ugye, ugye....!
Ahogy kibontottad ,gondolom ,ugyanúgy már nem lehet visszacsomagolni, más hangmintákkal ?! :DDDD
Nem mintha sokat javulna, ami nincs az így sem lenne ... -
#7156 Eroatvitel hang minimalis, szivas/kipufogo nulla (legalabbis kulon hangminta nincs rajuk:P).
Ilyen motorhangok nelkul, csak szel es gumik.
iRacing_LateModel_CsakHatterzaj.avi
*Jogi nyilatkozat Kaemmernek: termeszetesen NEM nyulkaltam bele a programban, ez valami egyszer jelentkezo bug lehet!:))))))))))) -
RedRiot #7155 Végülis a versenyek eredményét, a játékegyensúlyt nem befolyásolná, nyugodtan megcsinálhatnák. -
#7154 Azt kellene elerni, megszavaztatni, hogy tegyek cserelhetove a hangokat, hasonloan a spotterehez. Igy nem kell veluk dolgozniuk, mindenki azt csinal amit akar. -
RedRiot #7153 Hivatalos fórumon nagyon magyarázzák hogy az igazi autó hangját rögzítették, a legmodernebb technikával stb. Ezt nem is vonom kétségbe. Ettől függetlenül szerintem:
1. egyhelyben álló autó hangját vették fel, üresben pörgetett motorral.
2. Nincs vagy minimális a szélzúgás, az erőátvitel is néma, nincs külön szívászaj, kipufogó: egy szem laboratóriumi körülmények között felvett, kitisztított hangminta nem tudja hozni a hangulatot.
Mindenesetre rendesen kiakadtak az emberek, mert már majdnem 30 oldalon át meg az osztás. :) A készítők is megsértődtek kissé, mert az egyik megkérdezte hogy "Ki hallott már élőben ilyen autót? Nos? Nem látom a kezeket!" Ahelyett hogy ilyesmiket írkálnak az előfizetőknek, inkább szórakozhatnának kicsit a hangokkalmintákkal...
-
#7152 Szerintem is...
A hang meg szerintem jobb lesz, mert nagy a nyomás rajtuk, mindenki puffog miatta :-) És nem egy komoly fejlesztés szerintem. -
#7151 Az az egy szerencse lehet a dologban, hogy nem csak a játékosok a célközönség. Ha egyedül is marad a piacon, konkurencia nélkül az iRacing, akkor is kell fejlődjön a pilótáknak. -
#7150 Akarhogy is probalnank szepiteni, a hang szar:)
De azert, meg egyelore a "hardcore fizikat" is megkerdojeleznem:) -
RedRiot #7149 Ezzel a lankasztó hanggal biztos nem fogom megvenni. Hardcore fizika ide-vagy oda, a vezetési élményhez a hangok is hozzátartoznak, és ez bizony 1995-ös színvonal.
Amatőrök is csináltak már sokkal jobb Cossie-hangot:
F1 '79 Cosworth
Ez meg ugyan más műfaj, de ezzel néha csak a hang miatt is szoktam játszani:
HistorX Corvette
Egy szó mint száz, az iRacing hangemberei kicsit összekaphatnák magukat! Motorbömbölést akarok hallani, nem szúnyogokat és elektromos fogkeféket. :) -
#7148 Érdekes... CTRL-C CTRL-V a nagy része... de újra kitalálni tuti nem kellett :-) -
#7147 Hulyen fogalmaztam - szokas szerint:))))
Allitolag frissitik, bovitik, modositjak a visszajatszas-kezelest, elofordulhat, hogy majd abban lehet kamerat mozgatni es FOV-ot allitani.
Ami nem lehet egy nagy szam, mivel belepiszkaltam a file-okba, teljesen ugyanaz mint az NR, es mar ahoz, es a GPL-hez is volt 3thParty kameramozgato kutyu:) -
#7146 "fov-allitas stb. (bar ez mintha keszulne:P)"
ezt nem értettem, fov az tudom amúgy hogy van :) de azért kössze :)
jaja amúgy, vagy sose :D -
#7145 A FOV az van, amit jelenleg is lehet allitani. A tobbi (pl. ulespozicio) csak pelda volt, amit vagy megcsinalnak vagy sose;)))))) -
#7144 idióta :DDDD
nekem mindig be van kapcsolva a relatív különbség, így látom ki hol van mennyivel van előttem, mögöttem látom ha valaki hibázott, meg etc, és sokszor jó, mert ha tudom van 10 sec előnyöm de előre már nem tok lépni akkor kímélem a járgányt meg magam... :) -
#7143 a road része eszméletlen tetszik, imádom az ilyen jellegű kanyarokat; melyek ezen hemzsegnek. :)
Erről a FOV-os valamiről mit tudsz alex? meg hogy lehetne állítani jobban az üléspozíciót? magasságra mondjuk? :) Én semmit nem találtam ezzel kapcsolatban. -
#7142 Volt egy múlt heti verseny replayem, de be akartam tölteni, és 00000 lett a hossza:( Az érdekesség: szoli, Laguna Seca, eleje űridős, gondolná ember sima rajt lesz. Hát 10-en voltunk, első kanyar, én óvatosan ötödik helyről rajtoltam, és a komplett mezőny rommá törte magát, pattogtam mint büdösbogár. Csakhogy ezt nem tudtam, nem is néztem alul a kijelzőt, gondoltam úgy is bebuktam, a mezőny vége már rég bőven elöl van valahol. Jött mögöttem valaki, bagyon túrta, a fele távnál kb. elengedtem, úgy sincs tétje. Bakker utána lenéztem a kijelzőre, megláttam hogy második vagyok, és úgy összezavarodtam, hogy majdnem elfelejtettem bevenni a kanyart, egyből harmadik. Végigmentem, visszanéztem a replayt, abból derült ki, hogy az elejéből a kupacból kiperdült egy autó, és az rommázúzta a hátsó ötöt. Mivel én reseteltem leghamarabb, tetemes előnyel jöttem ki a pitből, és körözgettem halál nyugisan, utólag kiderült: az első helyen! Ááááááá, bakkerrr! :) -
#7141 Volt ra egy tippem, hogy ma meg is jelenik - es bejott;) -
#7140 A forumon rengetegen panaszkodnak eleg sok hianyossag, problema miatt.
Azok kozott azert csak lenne nehany olyan dolog, amit meg tudnanak csinalni (ido, kapacitas, engine-korlat stb. fuggvenyeben), ami nem befolyasolna az online, fizika, biztonsag reszet a dolognak? Be lehetne tomni az emberek szajat valamivel;) Eleg lenne megnezniuk mas programokat, hogy hol milyen egyszeru "szolgaltatasok" vannak.
Pl. ulespozicio allitas sokaknak tetszene; cserelhetove tenni a motor es effekt hangokat; kigyomlalni azt a gagyi automata feket-kuplungot es lefulladast beletenni; allithato pilota fizika-animacio; visszajatszas-kezeles, kamera mozgatas, fov-allitas stb. (bar ez mintha keszulne:P); mit tudom en, biztos van meg jonehany:)