iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Nem mindenki van akinek nem volt kártyája és nõi néven van benn xD

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

petesilver
itt ugye mindenki az eredeti nevén van bejegyezve, vagyis ha friendeket keresek, csak eredeti néven találok?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Köszönöm, kipróbálom!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

A series sessions alatt a jobb szélsö (minden 2 percben indul egy).

Minden incidens számít, viszont számolja - ha incidens nélkül mész növeli - az SR-t is, igaz csak 0.25-ös szorzóval (versenyek szorzója 1.0). Nekem sokat segít abban, hogy tisztán menjek, jó felkészítés a qualira / versenyre.

JuanG
practice>qualify>race>>>timetrial

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Mentem egy 27 körös tesztet Solstice Rookie-val Lowesban. Zavar, hogy semmit nem látok szinte a fordulatszámkijelzõbõl, nem lehet állítani semmit, fogalmam sincs mennyi üzemanyaggal megyek, nem találtam a pályán nr2003-ban megszokott kihajtót a pitbõl, vagyis apex alatt mentem szervizúton 1 kört, és vártam a kihajtó engedélyre 😊 nem tudom megfõhet-e a motor, 5-ösben hulla, csak 4-esben húz, nem látok olaj és vízhõfokot. No, ezeket hogy lehet képernyõre varázsolni?

petesilver
Time trial hol van? test vagy race amivel eddig találkoztam

JuanG
van vhol a neten egy olyan GPL installer, ami kéri az eredeti CD-t de updatelve installálja a játékot...

asszem ez az 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

symbol
elhiszem hogy ateszék gyorsak (írom ezt mindenkinek akik ezel kapcsolatban írtak, és azt is hogy tehetség kell hozzá, de azért ehhez kell szimulátoros múlt is.) ergo nem mentségként, de komolyan szimulátorral igazából csak mostanság foglalkozom meg régen egy két pályán gyakoroltam sokat különbözõ szimekben.

forma1: schumi jah, õ a tökéletes pilóta szerintem. kimi túl van értékelve mint gyorsaság mint mindenhogy, bár mostanában kezdi helyreállítani a renoméját. 😄 kimi a szememben régen sem volt nagy (03-05 pl) mert akkor tudott csak sokszor nyerni, ha tényleg piszokgyors volt alatta az autó. tavaly mák, massa motorhiba etc, sokak szerint paktum, idén meg látjuk mit mutat, egyik csapattársát sem döngölte soha a földbe. DC elsõ évében megverte, aztán jól kikapott azért, Montoya meg okosan lelépett a nascarba, pedig benne többet láttam, hiába utáltam pár húzása miatt 😄

Massa meg hát, típikus tanonc szeritem, és igenis, mindig lehet tanulni, és ha a nagynagy pilóták "lusták" is pluszba, idõvel kitartással foghatóak. ennek ellenére elhiszem, hogy õk kapásból gyorsak ismeretlen pályán is. én nem, de máris érzem, hogy sokkal kevesebb körbõl hozom össze azt az idõt amiért régebben még küzdenem kellett)

nah tipli pest, venni kell labdát 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Tomi!
Ha be vagyunk jelölve - KÖLCSÖNÖSEN (ez fontos, különben mindenki Jr.-al egy szerveren lenne 😄DD) - friend-nek, akkor ugyanarra a szerverre tesz. Én még felvettelek anno a Lagune Soltice-Legends versenyen, a Te készülékedben van a hiba. 😊

Én ugyanezen a néven vagyok.

Alex-szel egy szerveren voltunk, megint nagyon tiszta verseny volt, bár az autó sokkal nehezebben vezethetö mint a late model.

Én Jeff Dukehardt szetjét használtam, nem nagyon érek rá mostanság szetet fabrikálni.

Amúgy szerintem is érdemes Time-Trialon gyakni, mert akkor minden pályán töltött kör növeli az SR-t.

petesilver
Lehet, de iszonyú macerás, mert asszem hatmillió patchet kell jó sorrendben felrakni egymás után.

off
Nem tudja valaki, hogy lehetne egy mai gépen a GPL-t normális mûködésre bírni? Megvan az eredeti is, most feltettem a 2004-es demo-t de csak a képernyõ bal felsõ negyedén van kép cockpit nézetben. A menü jó.

Nekem nagyon hiányzik a normális sebességérzet. Ez biztos azért is van, mert sokkal elõbb és többet vezettem igazi autót, mint szimulátort. (A Spectrumos "Checkered Flag"-et nem nevezhetjük szimnek... 😊)

csige791
itt a rendkívüli tehetségen van a hangsúly, nem sumin meg kimin. A lényeg hiába gyakorolsz 1000kört egy páylán akkor sem verheted meg az ufo-kat ha te ma gad nem vagy ufo.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Schumi a rendkívüli tehetsége mellett kiváló mûszaki érzékkel és nagy szorgalommal rendelkezett. Rengeteget tesztelt, még karrierje végefelé is, aktívan részt vett az autó fejlesztésében.

Kimi ezzel szemben bohémabb figura, amolyan modern James Hunt. Tud villámgyors lenni, de elvárja, hogy a csapat simán a feneke alá tolja a mezõny leggyorsabb autóját. Vagy ott van pl. Nigel Mansell: az õ sebességével sem voltak gondok, de nulla mûszaki érzéke volt. Kínozta az autóit, és akkor lett bajnok, mikor olyan masszív kocsit kapott, ami nem esett szét a gorilla stílusú vezetésétõl. Állítólag õ volt az, aki rosszul beállított autóval a leggyorsabb köröket tudta futni. 😊

csige791
Igazad van. Senna mondta egyszer hogy, aki gyors az az elejétõl meglátszik, nincs olyan, hogy fejlõdés, Ez olyan dolog hogy vagy tudsz festeni vagy nem. Persze rengeteg gyakorlással lehet csökkenteni a külömbséget, de odaérni nem fogokunk az ufo-k hoz. Szerintem ez születéskor dõl el.
Példa: majdnem az összes F1-es pilóta gyerekkorától kezdve gokartozott. mégis az f1-be érve ott vannak a külömbségek. pl Schumacher-Massa, ez a külömbség már Kimi-massa párosnál kisebb. Valószinü kimi nem akkora tehetség mint sumi volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Skip Barber - Jefferson Course Qualify 54.266

<#vigyor3>

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

petesilver
Sajnos nem idõ kérdése. Szem-kéz-láb együttes összehangolt ösztönös munka. De valóban, Alex jól írta: Atesz, Hazso, Norbi az a figura, aki beesik egy 1 órás qual félidejénél, pályán még nem nagyon ment, csak talán egy éve ránézett pár kör erejéig, vagy annyit se, és kb a hatodik teljes köre már alapszintû ûridõ. Aztán 10 körrel késõbb már valódi ûridõ. Néztem sokat õket, Hazsot élõben is. Úgy megy versenyeken konstans ûridõt, hogy látom néha, akkorát fog az autón, hogy 5 év alatt 1 olyat tudnék, nem állnék szóba önmagammal. De tanított engem Norbi oválon menni, aztán unalomból hülyült közben a pályán, és úgy ment gyorsabb kört oválon, hogy ment benne hátrafelé is! Vagy másik példa: nascar pálya road, és nem glen, célegyenes elõtti durva jobbos 1esben, négyesrõl lassítassz le, balra kijárat pibe. Azt pl Norbi úgy vette elfékezés nélkül anno, hogy az elválasztó fallal szemben ment, és a legvégén húzta be ívre fék közben jobbra szûk ívre. az egy trükkös rész, én pl örültem, ha az azt megelõzõ jobbosból egyenesbe tudtam varázsolni az autót féktávra. Az ûberloose setapjaikról nem is beszélve. szóval aki jó, tud 1-2 körig közeli idõket menni hozzájuk. Aki õstehetség, az meg ûridõket végig a verseny alatt, de ahoz gyári érzék kell, anélkül csak gyakorlással nem megy. De épeszû ember nem is ellenük versenyzik 😄

Alexease
Eldobni nem szoktam, max kiutnek😉 Road-on meg megusztam. Ovalon is szuper biztonsagos lennek - keves indulas/hatul kullogas😄 - de ott ketszer belefutottam valami csunya balesetbe - ott nehezebb kikerulni, mivel marhagyorsan, egymasmogott megy mindenki😄 -, aminel volt porges, forgas, borulas, tobbszoros utkozes, fal stb.😊 De ez meg Rookie-ban volt, azota meg kocanast sem lattam.
lac coo
Én hátul is dobtam már el vasat !!! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De ne mentem a legkevesebb versenyt is... es azt is hatul😄DDDDDD
lac coo
Lagbiztonságosabb magyar versenyzõ vagy roadon ! <#taps><#eljen>

lac coo
Uramisten ! 😊És ezt hogy bírja? Speed? 😛 Vagy váltva tolják valami haverral, 24 órából 20-at úgyis csak állna a cucc, így legalább gazdaságos ! 😊

Na azért most csak összetört egy valami D Class-os jampi 😊))) Nem értem ha megpróbálja ötször és nem megy akkor miért bízik egy kamikaze akcióban ??? 😊))) De a rajt megint jó volt 😄

lac coo
Uramisten ! 😊És ezt hogy bírja? Speed? 😛

Na azért most csak összetört egy valami D Class-os jampi 😊))) Nem értem ha megpróbálja ötször és nem megy akkor miért bízik egy kamikaze akcióban ??? 😊))) De a rajt megint jó volt 😄

Tomo15
Piros szerintem én voltam😉
Ááá... én nem nevetem ki! Inkább irigylem a sok szabadidõt és a megszállottságot! 😊

www.smart-bus.hu

Ejnye-bejnye, most kiröhögitek, de majd mikor kijönnek az LM autók az iRacinghez, és lesznek 24 órás futamok, majd lefagy az arcotokról a kaján vigyor! <#vigyor>

Aztakurvaéletbe... ezt a tachographot látná a KPM! <#vigyor2><#hehe><#kuss>

www.smart-bus.hu

Milyen milyen. Hát HARDCORE! <#zavart1> Racing is life, anything else is just waiting! <#gonosz1>

Alexease
Vazz😊)) Csak ma 22 versenyt ment, ejfel ota folyamatosan, es ehez meg hozzajon 6 darab TimeTrial/Qual😊 <#idiota><#zavart1>

Szerintem, O lesz az elso aldozatata az iRacing-nek:/ <#idiota><#zavart1>
Alexease
Most neztem a statisztikakat😊 <#wow1>
Miskolczi Laszlo, Rookie, Augusztus 13-an csatlakozott, es eddig 392 versenyt futott;D <#idiota><#zavart1><#merges2> Az napi 17 verseny atlagban😊 Az milyen mar?!😊)))))))
Jól bírja az autója is. Ha én repülök, akkor nagyot esek (teszten)! 😊

"Látok embert 0,XXX SR-rel, és átlag versenyenként 40 incidensel !!! Az milyen már ?! 😄"

Gondolom a legtöbb iRacing-versenyzõ GTR2/GTL/N2003 tapasztalattal rendelkezik. A 40 incidenses kolléga valószínûleg nem ezeken edzõdött, hanem Carmageddon 2-n. 😄

lac coo
Viszont kitartó !! Én a 20. kocc után tuti feladnék egy versenyt 😄DD

Alexease
Na O jott az NFS-bol, biztos megtetszett neki a rajt;D
Alexease
Padlogaz...😊 Kicsit cikinek erzem, de hat ez van😄
lac coo
Látok embert 0,XXX SR-rel, és átlag versenyenként 40 incidensel !!! Az milyen már ?! 😄

Alexease
Latod, mondtam hogy 1-2 heten belul letisztul a helyzet😉
Alexease
A banner linkek felso soraban, az utolso 3 linken vannak setup-ok.
En csinalni szeretek magamnak setup-ot, sose szerettem a toltogetoset, meg ha nem is lesz jo vagy gyors😉 Szamomra ez hozzatartozik a versenyhez, igy jobban megismerem az autot.

Mentem gyorsan egy TimeTrial-t, hogy setup-oljak😛 A Qual idomhoz kepest 6 tizedet javitottam, meg atlag idoben is 4 tizedet😉))) De meg messze nem jo, a kasztni mozgast tul sok helyen lehet allitani😊)))
lac coo
Mondjuk most fõleg jól rajtolok,itt könnyebb mint NFS-ben ! 😄DDDD

lac coo
Most jó versenyt mentem, tiszta egy élõ víz vagyok 😊)))
Rajtnál bekapartam magam második helyre ( valahogy rajtolni mindig jól tudtam ..), de egéyz végig védekeznem kellett sokkal gyorsabb volt a harmadik 😊)))Viszont egy szava nem lehet, soha nem vágtam elé 😊 Aztán csak lenyomott, de jó az a harmadik hely nekem 😛
Valahogy eltûntek a vadmalacok, vigyáznak egymásra ....

viziloitato
Kösz! Nekem se volt setupom, amit meg csináltam az arra jó, hogy nem csúszkáltam vele, és lassú volt. Idõvel gondolom lehet majd setupokat letölteni valahonnan. Hála a rendszernek olyan ellenfeleket kaptam, akik velem egy szinten vannak.
A legjobb Magyar versenyzõnév eddig: Sebaj Tóbiás. <#vigyor2>

kigyi
Valóban vannak néha laggos emberek itt pl. egy magyar srác aki úgy laggolt, hogy nem bírtam mögötte íven maradni sok kanyarban, mert teljesen összezavart ahogy dobálta az autót lol.
Itt a videó róla

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Grat!

Ide viszonylag kevesen jelentkeznek, pedig jo auto lenne. Most 6. lettem, ami gyakorlatilag az utolso hely, ha a mogottem levo lekorozottet es a leszakadt embert nem szamolom😉)))

Mondjuk, keso ertem haza, talan ha 5 kort gyakoroltam, a setup is csak annyira keszult el - sehogy😉))

Felvettelek Friends-nek, engem Alex Ease neven talalsz meg😉
viziloitato
Szabó Tamás néven indulok. Asszem rekord 15 fõ jelentkezett a futamra, ami kapásból két csoportot jelentett. Én pont nem abban a csoportban indultam, hanem a másikban. Én 2. lettem, elõtte lévõ futamon 5. voltam, most jól alakult minden, így javítani tudtam.
Ne aggódj, én is szenvedek, mint disznó a jégen! <#zavart1>

Kösz a tippeket Tilus! Azt hiszem a minimál fék + fullgáz kombót fogom gyakorolgatni. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nekem úgy tûnt hogy szebben rá lehet húzni a helyes ívre a Pontiacot, ha egyszerre nyomom a féket és a gázt. Persze a megfelelõ arányban. Különösen az elsõ szektor kanyarkombinációiban érzem úgy, mintha kevesebbet hezitálna az autó, direktebben fordulna. Bár lehet hogy csak hallucinálok kínomban. 😊

Alexease
Istvannal azonos futamon voltunk. Milyen neven futtottal? Szerintem nem vagy bent friends-ben, igy nem rakott egy szerverre.