25347
  • PolDoc
    Az A-s autokkal fog futni a pro az már biztos. Ezért elég nehezen tudom eldönteni mit csináljak a következő szezonban. A DP-ről elég fura dolgokat lehet ovasni, bár a youtubos videók alapján nekem tetszik a kocsi. Van valakinek tapasztalata mennyire "fun" vezetni és versenyezni a DP-vel?
  • symbol
    hát ha DPvel lesz PRO akkor a 250 versenyző körül a javát totál hidegen fogja hagyni...
    Remélem F1-el lesz, mert egyértelműen ez lesz a legkomolyabb járgány.
  • Alexease
    Igen, ez jo kerdes:) Gondolom ovalon Impalaval, roadon Daytonaval.
  • Alexease
    Nem, ezt mar regen lehett tudni:) Ez jon a sorban:)
  • symbol
    jó ez a PRO series, de mivel kell rajta menni?? :D
  • pointer4
    Ez a carid=25 csak vakmerő tipp volt ? :D
  • Alexease
    Lutus oldal (feltoltes alatt):P
  • Alexease
    Modositottak a Season 3 versenynaptart (VW Jettaban palya csere es plusz normalis idopontok a Pro sorozatban), frissitettem a banner alatt a linket.
  • Alexease
    A Lotus Class B lesz, vagyis az auton kivul kell hozza majd egy Class C liszen is. De a 13. heten, a fun race-eken, mindenki mehet vele.
  • pointer4
    Teszteléshez, csak aktív account kell meg az a ~20 dolcsi amibe a verda kerül majd.
  • JuanG
    ahhoz hogy teszteljem a lotus-t, nem kell egy bizonyos szint ugye? az csak futamokhoz kell ugye?
  • Cowek
    Akkor azt hiszem ideje lefutnom a licenszhez szükséges minimumot
  • Alexease
    Maintenance (est. 4 hours): 1255 GMT [0855 EDT] Tues, 28-JUL-09
    ---> Release of new Build
  • Alexease
    De azert van benne munka boven, vagyis nagy gond nincs:P Latszik hogy dolgoznak es valamelyest hallgatnak a felhasznalokra. De az eddigi update-ekbol latszik, hogy (ehez kepest) a tavalyi megjelenes erosen alpha-s volt (mukodesben, funkciokban);DDDDD Es meg mindig van mit csinalni rajta:P
  • Alexease
    Keddtol elvileg mar 13. het van, vagyis igen;)

Van eleg sok fontos javitas, bovites a build-ben, de azert vannak hianyerzeteim is:)
    - Jo hogy lehet kamerakat szerkeszteni a visszajatszasban, mindenfele nezettel, modon, elmentes, betoltes stb., de a cockpit kamerat meg mindig nem lehet allitani (elore-hatra, fel-le)?!
    - Reset helyett az auto vontatas is OK, de autot meg mindig nem javitanak:) Kiveve Rookie, ahol ujat kap:P
    - Van jonehany fizikai tunning (foleg ovalos, track/sway bar, aero stb.), ami jo hangzik, de kopasokrol, melegedesekrol nem olvatam (pl. fekek, kuplungok stb., hogy kevesbe lehessen gyilkolni az autokat.)
    - Hang modolas sincs (a "normalisabb" motorhangokhoz, ha a Lotus olyan lesz mint a videoban, elsirom magaM:DDDDDD), de az automata fek/kuplung taposasrol, lefulladasrol sem olvastam semmit:D
  • viziloitato
    Akarom mondani, kedden :D
  • viziloitato
    Hétfőn, és kedden már érkezik is a jóság :)!
  • Alexease
    Megszuletett a "vegleges" update build is, ez is kulon, ha valaki nem erne el a forumukat: Release_notes_for_2009_Season_3_build.txt
  • Alexease
    Most mar tuti - legalabbis ha nem csesznek el valamit:P - hogy a 13. heten lesz Lotus, es 2 palyan (Watkins, Silverstone) fun versenyek.
    Es az is biztosnak tunik, hogy a 3. szezonban lesz VW Jetta sorozat, bar 2 het kesessel.
    Az is pozitiv, hogy most mar 8-8 sorozat van kategoriankent (Oval, Road).
    A Pro sorozat meg EU barat lesz, heti 3x, hajnalban es pentek delutan:DDDDDDD

• Alexease
    5 perccel megeloztel:)
    De en lementettem, hogy azis lassa, aki nincs elofizetve;)

iRacing_2009_Season_3_schedule.htm
  • viziloitato
    2009 Season 3
  • Alexease
    Nem, talan majd a kovetkezo updateben:/
  • HaZso
    Most akkor a Corvette C6R nem is lesz? :-O
    Hungaroring C6R
  • Alexease
    Arra a "nagy bejelentesre" kivancsi leszek:) Lehet hog "csak" a ket NASCAR palya lesz, ami magankezben van es eddig nincs a programban:)
  • sajoati
    igen, lehet ez lesz... johetne hamarabb A nagy bejelentes.. :/
  • Alexease
    Vegyen valaki egy Solstice-t es tolja ki a szemet az M7-sen:)
  • Cowek
    177 LE és 1337 Kg
    Elég nehéz egy dög, de a 245ös gumi lehet megpukkasztja a végsebességet.
    Saját tapasztalat szerint, 100 LE-nél a 195-ös helyett 205-ös gumi kb 10-et levesz a végsebességből.
    Ki kellene próbálni :-)
  • JuanG
    ne csodálkozz, fos egy autó igazából is sztem :D
  • Alexease
    [SEMMIERTELME:P]
    Teszteltem a Solstice-t sebessegre. Gyorsulasra ~7 sec 100km/h-ra. Az OK. De 200km/h-ra mar 35-40 sec:) Az egy kicsit hurkanak tunik, bar nem tudhatom:) De igazabol 210km/h fole nem tudtam vinni (Talladega), 5-osben 5000-nel nem porog feljebb a motor (ez ennyit tud vagy el van szamolva valami legellenalas?!?!:).
  • Alexease
    De ha folytatni szeretned az elofizetesed, az mar mas:) Most az eves elofizetes a honap vegeig eleg "kedvezmenyes", a szokasos 60 dollar melle meg 25-ot "visszaadnak". Persze, akkor is ki kell fizetni a 156$-t, de ha hosszutavra tervezel, legalabb a 85$-t levasarolhatod (az legalabb 4-5 cucc).
  • Alexease
    Elvileg a Radical-os ingyenes (az eleg lajtos:P) elofizetes meg mukodik:) Igaz, csak 1 honapos, de jar hozza minden, ha jol tudom (alap autok es palyak - most mar benne a Spec Racer is - plusz a Radical). Hogy van-e valami versenykorlatozas, es hogy lehet-e mindig mas neven de ugyanazzal a bankkartyaval regisztralni, azt nem tudom:DDDD
  • sajoati
    na, vegre valami... en fontolgattam, hogy nem ujitok, csak ha majd lesz is idom vele rendesen foglalkozni.

kene valami lajtos elofizu. :)
  • symbol
    Pro sorozat jó lesz de most kiestem az első 140-ből a 270.re kicsit bosszantó :D

amúgy sok a szivás mostanság, az iRacingen meg lenne mit javitani. Volt hogy két futamom ott kúródott el, hogy a zöld jelzést a rajtnál késve kaptam meg... és ez nem vicc. kétszer. 5 futamból... :(

meg summiton meg szivás, volt hogy 10 incből semmiről nem tehettem, volt hogy megforogtak előttem és egy ilyen pályán nem lehet csak úgy kikerülni. Remélem bejutok a PROba mert szeretnék abban a bajnokságban menni.
  • Alexease
    Neztem ezt a Pro sorozatot, nem tudom mennyire nepszeru, vagy hogy mekkora a versenyges, de eleg erdekes?!;)

Ebben a szezonban, osszesen 4 versenyt mentem.
    1. Lightos Mazda, valahol hatul vegeztem;)
    2. Lightosabb Spec Racer (valahol kozepen talan).
    2. Radical, a startvonal utan kozvetlenul kiutottek:)
    3. Radical, start utan, a 2. kanyarban bedoglott a valto:)

Ezekkel a komoly eredemenyekkel pontosan a kozepmezonyben vagyok (1325.) a Pro listaban (2896 ember kozul):DDD

Valszeg az elso 2-300. hely a huzosabb?:P
  • Alexease
    Elozetes megjelenesi, update infok:

- Lotus 79 (Class B)
    - Chicagoland Speedway
    - Centripetal Circuit (Free track for all subscribers, 200 meter radius skid pad)
    - New website with widget-feature
    - New and editable camera system
    - Physic improvements for existing cars
    - Towing
    - VW Jetta TDI Cup (I expect it to be released sometime in the second week of August)
    - The Solstice now has anti-lock-brakes and the SRF has had its brake bias adjustment range increased.
    - ...Summit’s Jefferson course and the VIR Patriot course available to be run in the reverse direction as well
    - Brake calibration (pedal beallitashoz)

- I will tell you that we have a huge announcement planned towards the end of August that I think everyone will be extremely happy about.

Teljes leiras (pontositas hetvegen):

http://www.iracingworld.com
  • Cowek
    A vonalvezetése tök olyan az rF-nek is, de azok a huplik amiktől én mindig félek, (és el is dobom a vasat) nincsenek meg rF-ben..
    Kicsit olyan mintha sikerült volna kiszedniük rF alól a pályát a moddereknek és átrakták.
    Tévedek?
  • Cowek
    Ilyet a kezdetek kezdetén csinált nekem legendssel, de utána peccsben hivatalosan javították... úgy látszik nem teljesen
  • viziloitato
    Hihetetlen, hogy mi van a Late Model bajnokságban. 3 versenyből egy sem sikerült jól, és még erre rá, jön egy olyan SK fekete zászló, amit senki nem értett, hogy miért kaptam. Kint állunk a grid-en, valamiért nem jött aki a pole-ból indult volna. 2 kör a pace car mögött, így már nem kellett figyelnem arra sem, hogy nehogy véletlenül a vonal előtt megelőzzem az elsőt. Átmegyek a vonalon, és kapom a fekete zászlót, mert megelőztem az elsőt. Milyen elsőt??? Aki ott sincs??? 5 kör múlva disqual.
  • pointer4

Sajna itt szaggat a videó, remélem azért élvezető.
  • symbol
    az rakás fos lesz akkor megint.
    class B-sen nem lesz elég hosszú a futam egy PIT-hez sem.
    komolyan lassan ha igazi versenyszimulációt akarok elő kell vennem mezei szimulátorokat... vicc.