25347
-
PolDoc #7219 Az A-s autokkal fog futni a pro az már biztos. Ezért elég nehezen tudom eldönteni mit csináljak a következő szezonban. A DP-ről elég fura dolgokat lehet ovasni, bár a youtubos videók alapján nekem tetszik a kocsi. Van valakinek tapasztalata mennyire "fun" vezetni és versenyezni a DP-vel? -
#7218 hát ha DPvel lesz PRO akkor a 250 versenyző körül a javát totál hidegen fogja hagyni...
Remélem F1-el lesz, mert egyértelműen ez lesz a legkomolyabb járgány. -
#7217 Igen, ez jo kerdes:) Gondolom ovalon Impalaval, roadon Daytonaval. -
#7216 Nem, ezt mar regen lehett tudni:) Ez jon a sorban:) -
#7215 jó ez a PRO series, de mivel kell rajta menni?? :D -
#7214 Ez a carid=25 csak vakmerő tipp volt ? :D -
#7213 Lutus oldal (feltoltes alatt):P -
#7212 Modositottak a Season 3 versenynaptart (VW Jettaban palya csere es plusz normalis idopontok a Pro sorozatban), frissitettem a banner alatt a linket. -
#7211 A Lotus Class B lesz, vagyis az auton kivul kell hozza majd egy Class C liszen is. De a 13. heten, a fun race-eken, mindenki mehet vele. -
#7210 Teszteléshez, csak aktív account kell meg az a ~20 dolcsi amibe a verda kerül majd. -
#7209 ahhoz hogy teszteljem a lotus-t, nem kell egy bizonyos szint ugye? az csak futamokhoz kell ugye? -
#7208 Akkor azt hiszem ideje lefutnom a licenszhez szükséges minimumot -
#7207 Maintenance (est. 4 hours): 1255 GMT [0855 EDT] Tues, 28-JUL-09
---> Release of new Build -
#7206 De azert van benne munka boven, vagyis nagy gond nincs:P Latszik hogy dolgoznak es valamelyest hallgatnak a felhasznalokra. De az eddigi update-ekbol latszik, hogy (ehez kepest) a tavalyi megjelenes erosen alpha-s volt (mukodesben, funkciokban);DDDDD Es meg mindig van mit csinalni rajta:P -
#7205 Keddtol elvileg mar 13. het van, vagyis igen;)
Van eleg sok fontos javitas, bovites a build-ben, de azert vannak hianyerzeteim is:)
- Jo hogy lehet kamerakat szerkeszteni a visszajatszasban, mindenfele nezettel, modon, elmentes, betoltes stb., de a cockpit kamerat meg mindig nem lehet allitani (elore-hatra, fel-le)?!
- Reset helyett az auto vontatas is OK, de autot meg mindig nem javitanak:) Kiveve Rookie, ahol ujat kap:P
- Van jonehany fizikai tunning (foleg ovalos, track/sway bar, aero stb.), ami jo hangzik, de kopasokrol, melegedesekrol nem olvatam (pl. fekek, kuplungok stb., hogy kevesbe lehessen gyilkolni az autokat.)
- Hang modolas sincs (a "normalisabb" motorhangokhoz, ha a Lotus olyan lesz mint a videoban, elsirom magaM:DDDDDD), de az automata fek/kuplung taposasrol, lefulladasrol sem olvastam semmit:D -
#7204 Akarom mondani, kedden :D -
#7203 Hétfőn, és kedden már érkezik is a jóság :)! -
#7202 Megszuletett a "vegleges" update build is, ez is kulon, ha valaki nem erne el a forumukat: Release_notes_for_2009_Season_3_build.txt -
#7201 Most mar tuti - legalabbis ha nem csesznek el valamit:P - hogy a 13. heten lesz Lotus, es 2 palyan (Watkins, Silverstone) fun versenyek.
Es az is biztosnak tunik, hogy a 3. szezonban lesz VW Jetta sorozat, bar 2 het kesessel.
Az is pozitiv, hogy most mar 8-8 sorozat van kategoriankent (Oval, Road).
A Pro sorozat meg EU barat lesz, heti 3x, hajnalban es pentek delutan:DDDDDDD
-
#7200 5 perccel megeloztel:)
De en lementettem, hogy azis lassa, aki nincs elofizetve;)
iRacing_2009_Season_3_schedule.htm -
#7199 2009 Season 3 -
#7198 Nem, talan majd a kovetkezo updateben:/ -
#7197 Most akkor a Corvette C6R nem is lesz? :-O
Hungaroring C6R -
#7196 Arra a "nagy bejelentesre" kivancsi leszek:) Lehet hog "csak" a ket NASCAR palya lesz, ami magankezben van es eddig nincs a programban:) -
#7195 igen, lehet ez lesz... johetne hamarabb A nagy bejelentes.. :/ -
#7194 Vegyen valaki egy Solstice-t es tolja ki a szemet az M7-sen:) -
#7193 177 LE és 1337 Kg
Elég nehéz egy dög, de a 245ös gumi lehet megpukkasztja a végsebességet.
Saját tapasztalat szerint, 100 LE-nél a 195-ös helyett 205-ös gumi kb 10-et levesz a végsebességből.
Ki kellene próbálni :-)
-
#7192 ne csodálkozz, fos egy autó igazából is sztem :D -
#7191 [SEMMIERTELME:P]
Teszteltem a Solstice-t sebessegre. Gyorsulasra ~7 sec 100km/h-ra. Az OK. De 200km/h-ra mar 35-40 sec:) Az egy kicsit hurkanak tunik, bar nem tudhatom:) De igazabol 210km/h fole nem tudtam vinni (Talladega), 5-osben 5000-nel nem porog feljebb a motor (ez ennyit tud vagy el van szamolva valami legellenalas?!?!:). -
#7190 De ha folytatni szeretned az elofizetesed, az mar mas:) Most az eves elofizetes a honap vegeig eleg "kedvezmenyes", a szokasos 60 dollar melle meg 25-ot "visszaadnak". Persze, akkor is ki kell fizetni a 156$-t, de ha hosszutavra tervezel, legalabb a 85$-t levasarolhatod (az legalabb 4-5 cucc). -
#7189 Elvileg a Radical-os ingyenes (az eleg lajtos:P) elofizetes meg mukodik:) Igaz, csak 1 honapos, de jar hozza minden, ha jol tudom (alap autok es palyak - most mar benne a Spec Racer is - plusz a Radical). Hogy van-e valami versenykorlatozas, es hogy lehet-e mindig mas neven de ugyanazzal a bankkartyaval regisztralni, azt nem tudom:DDDD -
#7188 na, vegre valami... en fontolgattam, hogy nem ujitok, csak ha majd lesz is idom vele rendesen foglalkozni.
kene valami lajtos elofizu. :) -
#7187 Pro sorozat jó lesz de most kiestem az első 140-ből a 270.re kicsit bosszantó :D
amúgy sok a szivás mostanság, az iRacingen meg lenne mit javitani. Volt hogy két futamom ott kúródott el, hogy a zöld jelzést a rajtnál késve kaptam meg... és ez nem vicc. kétszer. 5 futamból... :(
meg summiton meg szivás, volt hogy 10 incből semmiről nem tehettem, volt hogy megforogtak előttem és egy ilyen pályán nem lehet csak úgy kikerülni. Remélem bejutok a PROba mert szeretnék abban a bajnokságban menni. -
#7186 Neztem ezt a Pro sorozatot, nem tudom mennyire nepszeru, vagy hogy mekkora a versenyges, de eleg erdekes?!;)
Ebben a szezonban, osszesen 4 versenyt mentem.
1. Lightos Mazda, valahol hatul vegeztem;)
2. Lightosabb Spec Racer (valahol kozepen talan).
2. Radical, a startvonal utan kozvetlenul kiutottek:)
3. Radical, start utan, a 2. kanyarban bedoglott a valto:)
Ezekkel a komoly eredemenyekkel pontosan a kozepmezonyben vagyok (1325.) a Pro listaban (2896 ember kozul):DDD
Valszeg az elso 2-300. hely a huzosabb?:P
-
#7185 Elozetes megjelenesi, update infok:
- Lotus 79 (Class B)
- Chicagoland Speedway
- Centripetal Circuit (Free track for all subscribers, 200 meter radius skid pad)
- New website with widget-feature
- New and editable camera system
- Physic improvements for existing cars
- Towing
- VW Jetta TDI Cup (I expect it to be released sometime in the second week of August)
- The Solstice now has anti-lock-brakes and the SRF has had its brake bias adjustment range increased.
- ...Summit’s Jefferson course and the VIR Patriot course available to be run in the reverse direction as well
- Brake calibration (pedal beallitashoz)
- I will tell you that we have a huge announcement planned towards the end of August that I think everyone will be extremely happy about.
Teljes leiras (pontositas hetvegen):
http://www.iracingworld.com -
#7184 A vonalvezetése tök olyan az rF-nek is, de azok a huplik amiktől én mindig félek, (és el is dobom a vasat) nincsenek meg rF-ben..
Kicsit olyan mintha sikerült volna kiszedniük rF alól a pályát a moddereknek és átrakták.
Tévedek? -
#7183 Ilyet a kezdetek kezdetén csinált nekem legendssel, de utána peccsben hivatalosan javították... úgy látszik nem teljesen -
#7182 Hihetetlen, hogy mi van a Late Model bajnokságban. 3 versenyből egy sem sikerült jól, és még erre rá, jön egy olyan SK fekete zászló, amit senki nem értett, hogy miért kaptam. Kint állunk a grid-en, valamiért nem jött aki a pole-ból indult volna. 2 kör a pace car mögött, így már nem kellett figyelnem arra sem, hogy nehogy véletlenül a vonal előtt megelőzzem az elsőt. Átmegyek a vonalon, és kapom a fekete zászlót, mert megelőztem az elsőt. Milyen elsőt??? Aki ott sincs??? 5 kör múlva disqual. -
Sajna itt szaggat a videó, remélem azért élvezető. -
#7180 az rakás fos lesz akkor megint.
class B-sen nem lesz elég hosszú a futam egy PIT-hez sem.
komolyan lassan ha igazi versenyszimulációt akarok elő kell vennem mezei szimulátorokat... vicc.