25347
-
#7299 szerintem meg epphogy megeri vegigmenni, ha nem doglott meg a kocsi, a tiszta korokbol jon a + SR.
mazdaval ovalon volt olyan, hogy gorbe elso vezetoszarnnyal vegigmentem, mert csak 1.5 mp-t lassultam, nem akadalyoztam senkit, viszont az SR-emet se olte le , hogy az elso korokben kiutottek. -
#7298 Most mi időnk szerint éjféltől kettőig karbantartás lesz, no futam. Most szétóvatoskodtam az agyam, 12-nek indultam, futam kétharmadáig aprították egymást, szlalomoztam rendesen, 6-nak értem be, begyűjtöttem a +0,1 SR-t. Még 4 ilyen futam kell, kivéve ha a harmadiknál már ugrik esetleg. -
#7297 Pl. mentem nehany oval verseny (a verseny es az SR miatt, hogy feltornasszam 4 fole, hogy amikor levonjak az 1 egeszet, ne legyen annyira szar). Hibatlan versenyert 0.07-et adott. Ugyan olyan verseny, hibatlan, csak az elejen egy fal erintes (2 inc-nek szamolta, nem tores) es a vege -0.07. Vagyis ha linearisan szamolja, akkor 1 balesetert -0.28-at ad;) Egy izgalmasabb oval versenybe 2-3 fal erintes, 2-3 koccanas (auto erintes) lazan belefer, igy baleset nelkul, kb. -0.84-el jutalmazna a versenyt:))))
Magyarul, a eppen fontos az SR is, akkor egy falerintes utan mar erdemes kilepni, mert mar akkor minuszban van a dolog. Azutan mar csak katasztrofa lehet:DDDDDD -
#7296 Kerek szamu SR kornyeken mar nem erdemes versenyt menni, mert eleg kockazatos;( Foleg ha visszadob 5 tizedet! -
#7295 Igen, ha 1 evre elofizetsz, akkor adjak a +25$-t (majd aug. 7-en jon valami promo mailben). -
#7294 Mondjuk kocsikázás közben új íveket keresgéltem, meg nézegettem hogyan lehetne pár kanyart jobban venni, azért a 3 kanyarszélesítés. Közben majdnem PB-t futottam, pedig nem volt cél. Most jöhet 5 űberóvatos verseny 0 incidensel, izgi lesz! -
#7293 jah, csak 4 fölé akartam tornászni, nem 3 alá :) -
#7292 bár most jut eszembe, még ráér mindenki javitgatni egy hétig :) -
#7291 hehe :) van ez igy, nemtom hirtelen milyen kategóriás vagy, de ha fel akartál lépni akkor vigyázni kell. ha meg nem, vagy már ott vagy ahol akarsz, akkor semmi jelentősége. amilyen könnyen ment olyan könnyen jön majd vissza... :)
de hajrá :D -
#7290 Most szállt el az agyam az iRacingtől! 3.00 SR, gondoltam kocsikázok SR-ért Lagunán. 7-en indultunk, 2850-es Field, űridős állatok elöttem, kocsikázok start után kényelmesen. Dugóhúzóban közlekedek semmi extra, beleszállok eccercsak az elöttem keresztbeállóba. +3 pici kiszélesítés, és -0,45 SR !!!!!!!!!! most 2,55 lett. Jelenleg kimondhatatlanul örülök, hogy vettem egy doboz cigit, mert ezt most nem elszívni fogom, hanem egybe megenni bakker mérgemben! Nem is emlékszem mikor zúzott ekkorát, bár most jut eszembe, azért, mert pont határon voltam. De akkor is bakker, menjen mára sóhivatalba! Még szerence, hogy jövő karácsonyig ki van fizetve, így nem lesz gond a mérgelődésszintemmel addig! -
#7289 kérdés. lejárt pár napja az előfizetésem. ha 31-éig újitok akkor én is kapok +25 dodót ugye? ha nem, akkor az elég nagy pofon és geciség is... -
#7288 Azt nem tudom:) A kiiras alapjan, az itteni ido szerint, 15-19 ora kozott lesz leallas, utana lehet tolteni a frissiteseket. A frissites, a leiras alapjan, tartalmazza az autot is. -
#7287 Gondolom ez azt jelenti, hogy holnap kb. 12:00 után lehet megvenni a Lotus-t. -
#7286 igen. -
#7285 igen. -
#7284 Jaa, jaa kapacitás, mert remélem a 25km ből remélem már a fele megvan Nordschleifeből :D -
#7283 Talan lesz valamikor, remelem hamarosan meglepetesnek:) De jo lenne Miller, Mosport, Moroso, Long Beach (bar erre azt valaszoltak, hogy kapacitas hianyaban abbahagytak egyelore) is:) -
#7282 Szerintem a 13. het vegeig. De majd valaki megerositi, megcafolja;) -
#7281 Az ott ahol 1:00 nál elindulnak, az jól látom hogy Mid-Ohio ? Az lesz, vagy van? -
#7280 Meddig kell 3 felé tornáznom az SR-t? Holnap este 22:00 ? -
#7279 Akkor így VW video -
#7278 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SeNFuBY-kok&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SeNFuBY-kok&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object> -
#7277 iRacing A preview of the VW Jetta TDI Cup car from the folks at C&D. The VW Jetta TDI Series, with the same car featured in the video, will launch in iRacing on August 17th, 2009. The car will be a Class D and runs four days per week.
[URL=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SeNFuBY-kok&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SeNFuBY-kok&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>]Video[/URL] -
-
#7275 -
#7274 -
#7273 Nana...! Ne engedj a sötét oldal csábításának, mert pikk-pakk 3,5 alatt leszel ! :P -
#7272 Pedig logikusnak tunt, mert a 4 jo kor utan, futottam egy 5. rosszabbat (ami az atlagot rontotta volna), es ahogy elhagytam a start/cel vonalat, kitett "garazsba". Es mar nem tudtam visszalepni, mintha lejart volna az ido, pedig volt meg boven. Es miutan kileptem, beleptem, ismet engedett palyara menni, de a koridok kiirasanal, mar torolve volt az elso 4 kor eredmenye, csak az 5. volt benne.
Nem baj, legalabb mentem egy-ket TT-t, es most megtetszett a Radical/Watkins, holnap megyek is egy versenyt (elvileg 5 felett vagyok SR-ben, belefer ha kiutnek:DDDDDD). -
#7271 Megneztem Radical/Watkins paroson, hasonlot mentem mint a Mazda/Sebring-en, 4 gyors aztan 1 lasabb, es most nem dobott ki:) Akkor az valami bug volt;)))) -
#7270 Lehet már Pro-nak számol a játék :D És ez valami nehezítés :D -
#7269 Nah jo, nem birom ki, kiprobalom megegyszer:) Ha nem jon ossze, akkor bug volt;)))))))) -
#7268 WatkinsGlen-en toltam Radicalt, tegnap. Tuti nem az uccsó 4 köröm volt a legjobb :D -
#7267 Silveradoval kéne mennem most 2 versenyt, de ha nem lesz kedvem, akkor rágyúrok egy TT-re roadon. -
#7266 Micsoda??? Dehogy dob ki! Én most voltam nemrég Legends TT-n, és most nem kell röhögni, de 97 kört mentem. Az elején teletank aztán gyerünk, mert csak SR-ért ment. Miért dobna ki? Már az elején megvolt a 10 legjobb köröm, aztán később egy falérintés miatt újrakezdte számolni a 10 kört, ennyi. Egyébként nagyon nem mindegy, hogy, mennyi az SR-ed!
HaZso jól csinált mindent, és nagyon szorítok neki, hogy bekerüljön a PRO-ba oválon is. Remélem a sűrű hétvégéje nem kavar be. Toya meg nem tudom, hogy mit csinált, de érzésem szerintem mindent elrontott. Nem kellett volna mindennel menni egyet, mivel eddig nem csinált olyat, és meg is lett az eredménye. Talán maradni kellett volna a Barberben. -
#7265 Ovalon nalam sem volt gond.
Probald Road-on ugy, hogy mesz 4 (vagy amennyit ker) nagyon jo kort, es 5-re egy rosszabbat. Nalam ugy tett ki. De mint lent is latszik (#7261), ha folyamatosan javulo idoket mentem, akkor masodpercre vegigautozhattam a 30 percet egyhuzamban. -
#7264 Nem értem miért van ez veled. Én most csinálom Ovalon is az SR gyűktögetést, simán megyek 30 perce alatt 60 kört, és nem dob ki..
Radicallal is tizenvalahány kör után a harminc perc lejártával hagytam abba a versenyt. -
#7263 Hazso nagyon tolja neki, de Toya is! Nem is tudom mar melyik sorozatot neztem, de eleg durvan elol vannak, pedig nem keves indulo van es nem egyszeru sorozat (talan Skip Barber). -
It’s much the same story in oval racing where Joshua Guiher, Jeff Bottolfson, Zsolt Hamvas, Bryan Mooney, Tim Whalen and Nolan Scott occupy 245 through 250 in the ratings but can’t let down their guard for a moment as George Buhr, Pierre-Antoine Coipeault, Jeremy Huthinson, James McElhattan and Alvin Bailey have the top 250 in their sights and well within reach.
-
#7261 Utanaolvastam a "hasznalati utasitasokban", de nem talaltam semmit. De mentem meg egy tesztet, es ugy nezki, valami hasonlo lehet amit irtam. Raadasul az SR-be valszeg csak a legjobb 4 kort szamolja bele:O Osszesen 0.01-et adott?!?! Mentem 13 kort (plusz felvezeto, levezeto), probaltam foltamatosan egyre jobbat (az utolsot elbaltaztam:P), persze nem a cel elott pihizve (:P), es ugy nem tett ki a palyarol.
-
#7260 Ugy nez ki, valamit nem olvastam el a szabalykonyvben:O
Gondoltam, bemegyek tesztleni Sebringre, persze TT-n, hogy kapjak SR-t is (:P), mit megyek pillangovaltoval (amugy 2 masodpercet nyertem vele, de meg mindig "csak" 2:04:XX :DDD).
Ahogy megfutottam a 4 legjobb kort, aztan egy rosszabbat, kidobott a kezelofeluletre (meg bent a programban), es mar nem engedett visszalepni. Kilep-belep, es torolte a koreimet?!:) Gondolom, ez azert van, hogy ne lehessen vegtelensegig (vagy legalabbis 30 percig) probalkozni?!?! Vagy esetleg SR-t gyujteni:)
Nah, megyek olvasni...