25347
  • mkn
    Grat azoknak akik felértek a tetejére :)!
  • petesilver
    Bukósisak mellett van az MPR felirat. Ráviszed az egeret, és kiírja hogy ready vagy, vagy nem vagy ready a licenszváltásra.
  • Cowek
    Grat a PRO-knak!

Szerintetek felejtsem el a B licenszet ovalon, ha nincsen meg a 4 TT vagy verseny Silveradoval??
  • PolDoc
    Köszi, és én is gratulálok mindenkinek. Azért rookie legendsel bekerülni a Pro-ba az vicc, de sebaj remélem legalább kiszorítottam valami nyomulós amcsit. :)
  • petesilver
    Valami istentelen katasztrófa a szoli Lowes roadon. Mondjuk a pálya is agyrém a szivatós részeknél beton és egyből fű, szóval vicc az egész!
  • viziloitato
    Köszönöm mindenkinek!
  • JuanG
    grat srácok :))
  • petesilver
    Grat minden Pro-nak!
  • symbol
    kössze, jó sok futam kellett érte :D. nemrég még 2500 körül voltam csak :)
  • Alexease
    Grat!:)
  • symbol
    Áhh. isten vagy! Grat mindenkinek :)
  • petesilver
  • pointer4
    Qualra írja ki hogy van 20 percem, de az 5. kör után nem ad SR-t :D
    Így +0.01, akkor már csak 25 qualt kell mennem :D
  • symbol
    Egyébként Grat Zsolt, ugye te vagy az egyedüli itthonról oválon?
  • symbol
    ha tegnap nem voltam előfizető aktivan akkor nem is lehettem PRO ugye? :/
    Roadon? Nah nem mintha anyira érdekelni, hogy DP-vel toljam.
  • Cowek
  • petesilver
    Izé. Lowes, 19 induló, 2X zúztak rommá, biztos én kapok büntit, elöttem keresztbe, hátulról belém. Tuti sírni fogok, ha meglátom a ratingeket, de meg se merem nézni!
  • petesilver
  • Alexease
    A Rookie->Class-A lepkedesnek semmi ertelmet nem lattam, mert semmi koze nem volt a versenyteljesitmenyhez. De a Pro-hoz mar teljesiteni is kellett valamit, nem volt eleg nehany kenyelmes TT meg ovatos SR-gyujtes;)

Termeszetesen, gratula a tobbieknek is, aki feljutott, de most nem tudtam mindenkit vegignezni, mer irtozatosan be van lassulva.
  • viziloitato
    Ovált írtál, ott 4 kör a qual.
  • pointer4
    Hát ezt írja "Road course qualifying sessions are 20 minutes long, and your fastest incident-free lap, is automatically recorded as your qualifying time for the week."
    Nem ír 4 körről, de majd holnap teszt :D
  • viziloitato
    Igen qualon is ad, na de az a 4 kör nem hinném, hogy sokat dob rajta :D.
  • pointer4
    Qualin is ad SR-t tudtommal ?
  • viziloitato
    Én úgy tudom, hogy a 13. héten csak versennyel lehet javítani az SR-en, ami a 13. hetet ismerve majdnem lehetetlen. Sok szerencsét hozzá!
  • petesilver
    Majd lesz, szerintem még nincs kész
  • pointer4
    Jajj, én hogy javítok az SR-en ovalon ? 13. heti programban nem látok TT-t, SS-ben meg semmitsem.
  • petesilver
    Remélem bárki tolhatja most a Lotust Watkinson a fun hét alatt. Értem ezalatt a C classomat.

A többivel egyet értek. Az ovalt azért nem eröltettem eddig, mert a két alappálya eccerűen borzalmas szerintem, legalább is nekem az. Tényleg variálhatnák az alapcsomaggal kapott pályákat legalább fun héten. Biztos benne van a pakliban, hogy a legnépszerűbb pályák vannak benne, amin a legtöbbet tolják.
  • Alexease
    Elkezdtek felpakolni a 13. heti futamokat. Szerintem, mar ez is vicc;)) Ha mar a 13. het felig-meddig fun, offical lehetoseggel, akkor miert nem lehet kihasznalni rendesen?

Legends Cup: ugyanazon a ket palyan mint eddig.
    Solstice: mar annyi jo palya van, miert nem lehet minden nap masik palyan?

OK, ez a ketto hivatalos, pontgyujtogetos, kell a megszokott palya.

De akkor miert nem lehet Solstice-szel 7 nap 7 palya fun?! Szerintem van annyira nepszeru auto.

A hivatalos oval hasonlo...

A Mixed Class poen, tetszik, de megint Laguna es egesz heten ugyanaz a palya?!
  • petesilver
    szabadnap miatt, így kevesebbet tudok Lotus-ozni :(
  • Alexease
    Ha a promotalas miatt hajtasz (SR) akkor az csak jovo heten lesz. Ma csak a szezonak van vege, es a Pro-kat "terjesztik" elo (ha nem valtozik az hamarosan az is:P).
  • petesilver
    Még lezavarom az uccso versenyt, aztán nézem megfele
  • petesilver
    :( Akkor most csak session váltás lesz éjfélkor! Nem hiszem el, hogy megszívom :(
  • Alexease
    Valami nem jott ossze, most mar szerdara van kiirva az update;)
  • Alexease

Ilyet meg nem lattam, valamit nagyon elszamol. Szerintem erdemes lenne belinkelni a hivatalos forumba is.

Amire tippelek, az az lehet, hogy LOD-olva van a palya (neha latni a hatasat, hogy a tavolban "mozog, hullamzik" az aszfalt vagy valami object), ez az extra felulet lehet az uton (bukkano), amit keson, russzul rakott ki.
  • JuanG
    repülamandula :P
  • JuanG
    na basszus már rögtön buktam az első versenyem :D...óriás bug repített a levegőbe laguna seca-n futam közbe...utána visszatértem a pályára a boxból és mégegyszer eljátszotta :P...vannak még ilyenek?? vagy csak engem büntet amiért hónapokig nem fizettem elő??? :D

lökök mindjá videót :))
  • Alexease
    Basszus, lekestem 1-2 perccel a Late Model versenyt, pedig az jo lett volna, Stafford-on::)
  • Alexease
    Valszeg kifutottak a versenyek, mert holnaptol mar 13. het, es ejfeltol meg leallas. De 1-2 sorozatban biztos belefer ma meg valami verseny. En valami ovalt tolok, most ahoz lenne kedvem;)
  • Alexease
    Azert Class-tol is fugg, hogy mennyire erdemes vegigmenni:) Ahogy irtam lent, en vegigmentem hiba nelkul, de ugyis -0.07:) Es mivel mentem hasonlo verseny teljesen hiba nelkul, ott +0.07-et adott a vegen, igy latszik, hogy 1 inc feler egy teljes hibanelkuli versennyel:)
  • JuanG
    előfizettem megint a lotus miatt 1 hónapra...jól látom hogy most csak legends futam van concord pályán???