iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship> Nagyon korrekt válasz volt! Köszönöm!

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

lac coo
De ez csak IR , vagy valami remek szabalyozsank koszonhetoen minden nem EU cegtol vasarolt tartalomra rakerul az áfa ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Pálya tapadás változása pl az benne. Körönként változik x százalékot, minden pontján a pályának.
Ha valami "fake" fizikai modellt használ az inkább szkript, mint a valós folyamatokat megközelíteni szándékozó modell. Márpedig az AC céltudatosan alkalmazza, ahogy lejjebb is írtam miért. Nagyon filozofikus különbség ez, amikor olyan kontextusba helyezzük, ahol eleve játékokról beszélünk, ami ugye sosem lesz reális. 😄

Nem vonom kétségbe az AC irányvonalát magam is kedvelője vagyok, de versenyezni kizárólag iR.

Mind1 hagyjuk ezzel úgy látom a tyúkszemedre léptem, nem akarok ízlésvitába belefolyni, mert értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:39:09
Norbi1990
Nem árt tudni, hogy a jövőben bevezetik, hogy már az EU-ban is országra lebontva, tartalomért fizetés esetén már az árhoz hozzápasszolják az adót is ami ugye nálunk az ár 27%-a.
Itt van a közlemény erről
b-type
hol van script?
Az hogy Kunos miért piszkál a gumiján az ki mit hisz, te ezt én azt hogy akkor minek dolgozik a jobb gumihőn. De ez mellékes, engem a script érdekelne az AC-ban.
Ki mit gondol erről vagy arról oké, sztem ez a realisztikus szted az, szakállas téma tényleg. De a scriptelt történés az nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nem vagyok semmi jonak elrontoja, de elso autosjateknak IR.....
Hat abbol vagy eletre tarto szerlelem lesz, vagy soha tobbe nem ul szimulator moge .😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.14. 13:18:59

Őőő arra gondolok, hogy kunos tweakelt a tire modellen, viszont egyúttal távolabb kerültek a realizmustól. Marketing szempontból teljesen érthető, nyilván nagyobb játékos rétegnek bejön, hogy a járműtől kapott input markánsabb.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:08:53
Alexease
Az valoban megallja a helyet, hogy minnel jobb (es persze dagabb😛) egy kormeny, annal elvezetesebb (hasznalhatobb, korrektebb, gyorsabb, pontosabb) a visszajelzes. Kezdesnek egy G25 nem artana (kezdesnek a pedal is tokeletes), de ha eloszor a jatek, szim, versenyzes, autozas erdekel, akkor egy (hasznalt) ocsobb cucc is boven jo.

Persze mindig vannak szintek, aki mar hozzaszokott egy minoseghez vagy a penz nem gond, annak az annal rosszabb (olcsobb) mar "gagyi". Igy lazan hozza lehet szorni a plusz 100E-ket😊 Pl. az "ajanlott nem olyan rossz" kormany (G29) lazan +100E, amibol a pedalt kukazna, es hozzadodba meg 100E-et😊)) Meg persze legyenek valtok, 3 monitor vagy VR, speci kijelzo, cockpit, meg ehhez a gep is😄 Millaig lazan fel lehet tornaszni😄

Ha ligaban indulnal, akkor talan tudnak adni "ingyen" elofizetest; aztan autot es palyat kell venned, es mar "mehetsz" is. http://iracers.hu/

Sajat festesek is hasznalhatok.

Minnel komolyabb egy auto, annal tobb a beallitas, es annal nehezebben lehet erezni kozvetlenul a valtozasokat. Az igazi setup-olashoz sok-sok olvasgatas es "palya ido" kell. Plusz egy bizonyos szint felett, mar keves lehet a "visszajelzes" is (kormany, FFB, pedal, monitorok, fps).
A legtobben kesz, letoltott beallitasokat hasznalnak, ami esetleg minimalisan modositanak.
Köszi a válaszokat srácok.<#fejvakaras> Nem mondom, hogy most egyszerűbb lett az életem. Nézegettem használtan is kb 50 ropi egy G25-s, viszont akkor az ha jól értem a minimum szint! Ha így van akkor még spórolok kicsit hozzá.
Más...nézegettem "közvetítéseket" a GT3-as magyar ligáról a jutubén.<#nevetes1> Ez mondjuk az ami nekem is bejön, de gondolom azért az nem úgy van, hogy nekiállok friss játékosként és ott mehetek.
Mi a menete, hogy oda el/bejussak?
Illetve néztem, hogy azért eléggé sokszínűek az autók. Van ezek szerint lehetőség arra, hogy kicsit egyedire szabjam a vas külsejét?
Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy a setup-olás mennyire nehéz? Gépészmérnök diploma kell, vagy azért józan paraszti ésszel is meg lehet találni az optimális beállításokat? Vagy érdemes letöltögetni valahonnan - ha van?
Köszi!

b-type
Milyen script??! ha már véleményed biztos tudod.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Annak meg kell legalabb 1 ev😄DD
hungary27
Inkább a rallycross Ford jöjjön. 😊
Alexease
Elvileg januarban😊 Ami lehet januar 31. is😉
Most komolyan, mikor jön a Porsche? 😊
Hagyd, buta troll.

iracing the 'real' race.

Nekem ez a véleményem lehet ignorálni ha nem tetszik 😄
lac coo
Az oszt igen...! 😄D

G29 nagyon jó kis kormány ahhoz képest, hogy fogaskerekes, viszonylag jól beállítható játékon belül. A pedál amit hozzá adnak kukázni való, nem érdemes vele foglalkozni. Sajna a perifériákba be kell ruházni, Minimum egy t300 vagy Logitech G széria + másik gyártó pedálja (pl. Fana CSL belépőnek nem rossz, ízlés szerint össze állítható elasztomer fékrugókkal). Alap eszközök nélkül az iracing élvezhetetlen lesz. Nem a vezetési élményre fókuszálnak, mint az AC scriptelt műanyag érzésű, gyurma effektjei. Elég barátságtalanul realisztikus és a legkisebb hibát bünteti, azért kell a javallt a "minőségi" beviteli periféria. Cserébe a egy addiktív versenyszimet kapsz, ha érdekel ez a téma.

Belekóstolni az alsóbb kategóriába ok, de mikor feljebb haladsz a nehezebb járművek felé. Realizálódni fog, hogy 10-20e-es eszközök minősége nem elég. Én ezt végig jártam tapasztalatból írom.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 07:05:52
Ha tudsz vegyel dfgt t vagy esetleg t150 , szerintem ez a minimum.
Ezeknek a pedáljaik nem igazán jók de kezdésnek megteszik.
De ha van rá keret g25/27/29 , t300 asok valamelyike.
De neked kell eldönteni ,hogy mennyit szánsz rá .
Én a g27 ota veszem komolyabban.
Üdv! Szevasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy belevágok az iRacing-be. Tudnátok pár tanácsot adni? Pl, hogy milyen az a kormány, amivel már érdemes nekiállni. Nálam nem az a kérdés, hogy tetszik-e és akarok-e ezzel foglalkozni, hanem, hogy hogy és mivel érdemes nekiálni?
Én erre gondoltam: http://kormany-videojatekhoz.arukereso.hu/thrustmaster/ferrari-458-italia-racing-wheel-xbox-360-4460094-p65218457/#velemenyek
de már nemigen támogatja a Win7...
vagy érdemes lenne valami komolyabbra gyűjteni pl egy Thrustmaster T150-re?
Vagy az ilyen 15-20 e-s kategóri felejtős?
Előre is köszi!

Na csak összedobtam azé valamit... rohadjon meg..... A qualin a top 3 4 tizeden belül volt egymáshoz az 5 perces pályán, és 4 ezreddel kaptam ki a pole-ért... :p

Nesuten
Ja a DigiProst -é

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ja értem oké.
De azért a skippi se egy rakéta hozzá képeset....<#wink> főleg ha a pálya mellől,boxból szemléled az eseményeket....<#zavart2>
Már toltam pár szezonnal ezelőtt egy teljes bajnokságot, a közepe felé már kezdtem bealudni a tempójától. De valóban jó, az utolsó versenyen kaptam ki összetettben egyetlen ponttal a divizió bajnoki címért.
Azzal talán én is jól járnék. Akad benne némi tartalom.... 😄
Add el az accodat, jobban jár mindenki. 😊
Én már feladtam azt a szériát,pedig évek óta mindig toltam.<#levele>
Mondtam gyere át spec fordozni,kultúrált a társaság, olyanokat tapasztalok ami miatt megéri versenyezni és más szériákban nincs meg.<#taps>

Chat szünet gyanús a heted.

3/3 Asszem mégis kihagyom ezt a fordulót! Komolyan nem hiszem el! Mi lett ezekkel a barmokkal? Ámokfútó a komplett ki..szott mezőny! elöl is, hátul is középen is! Nem, nem a szélárnyékban előz, nem! Csak feszt is beszúr a kanyarban és rám fordul a rühes kutyája..... Gratula a sok tápos A 40-es meg B-49-es 1-es divíziós suttyó parasztnak.....
Na most megpróbálom utolsó helyről quali nélkül, aztán ha ez sem adja ki, akkor egyet a pitből, ha az se, akkor uninstall game.... <#banplz>
lac coo
Álló aztán repülő ...! 😄

Álló! Na most már kíváncsi leszek, komolyan! Kettőből kettő! De most legalább már az egyenesig eljutottam a 2. helyen, ott ökleltek fel! Azért is eljutok az első kockás zászlóig, ha lemegy 0-ra az IR-em is!!!!! Ha harc, legyen harc! Igazán remek ez a versenyzői garnitúra! Hogy szakadna le a fejük!
Norbi1990
Állórajt volt vagy repülőrajt? 😄
Már 2 napja LeMansra gyúrtam Skippivel, imádom! Na mondom végre éles verseny, gyerünk! Várom a tippeket, hányas kanyarig jutottam el és kényszerültem kilépni egy ragyogóan kivitelezett hátulról érkező csomag miatt! A jó büdös qva anyjukat a büdös parasztjainak!
b-type
jé jó a fejléc 😊))

Vagy most rakják be a jó dirt-öt.<#nyes>

Hungaroring jöhetne, de most még nagyobb átépítések lesznek/folytatódnak, szóval ha eddig nem, akkor most már várjanak vele.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.10. 15:56:54
Hungaroring a hátam közepére sem hiányzik, már behányok tőle... <#hehe>
Alexease
Meg egy Hungaroring, Hockenheim, az "uj" Silverstone (amit beszkenneltek mar 4-5 eve...) 😊
Jöhetne egy Red Bull Ring is igazán! 😄
Alexease
Valszeg kiadjak. A forumon mar voltak otletezesek (nem hivatalos) a hatralevo szezon versenynaptarra is.
Bevezetesnek sem art kiadni, mert a kovetkezo szeoznnal tuti csereli a Ruf-ot, kell az ido a vasarlasra, gyakorlasra, baratkozasra (bar valszeg nem sokban fog kulonbozni).

Nem tudom hogyan tervezik, de igy logikus lenne ha a kovetkezo Porsche (pl. a GT3, vagyis az RSR vagy mi😄) hasonloan a kovetkezo szezon kozepen erkezne, aztan valtana a parjat. Aztan meg az LMP.

Igy persze ez "szarul" hangzik, mert igy a 3 autora 6-9 honap atfutas lenne, de az iR-tol ez "normalis"😄
Bar ez a szezon marcius elejeig tart, igy talan beleferne a kovetkezo auto februar kozepen is.

A Ferrari valoban kulonlegesebb lett volna. Nem tudom mi tortent vele, nagyon gyanus, hogy a fel napig kipakolt promo video eltunt, es azota is hatalmas a csend:/
Persze a Porsche is nagy dolog, de mivel "ugyanaz" mint a Ruf (csak mas a cockpit), meg sem akkora extra, mint egy teljesen uj marka, foleg egy Ferka.

Sajnos az iR rendszer miatt, nem tehetik meg, hogy radontseg az emberekre a tartalmakat. Bar ezek meglevo autokat cserelnek es/vagy meglevo dorozatba kerul(het)nek be (nem kell uj sorozatot inditani), de a vasarlas azert huzos.
oneal1
már pedig az hogy a szezon közepén érkezik az 100%

!Forza Ferrari!

Nagyon inkorrekt lenne a season közepén bedobni. Persze meg lehet indokolni, hogy lenne felkészülési idő, a következő seasonig. De lehet valaki az első meccsen ráerez és majd csapatja rendesen pro szinten.

Btw. én Ferrarinak jobban örültem, volna /insta buy/, de ez csak egyéni perverzió.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.10. 00:05:21
Alexease
Az mindig van😊 De mivel nem volt semmi elozetes plusz kep, video, hir, info, igy nem erdemes 100%-ban rakeszlni.
De valszeg/talan azert az lesz.
oneal1
van esély hogy holnap kapjuk a porschet?

!Forza Ferrari!

Mutatsz róla képet? Köszi😊
El kell tőle kunyizni a 3D mintákat,aztán gyártok én ilyet 😊 Gyors agyat már gyartottam 😄
Most találtam YouTube-on, nagyon igényesnek tűnik, Cherry mx gombok, OMP kormány, rotary switchek stb. Nem tudom hogy tudja ennyiből kihozni, de a többiek csak a mágneses pillangó váltó kapcsolóit adják ennyiért.
OSP Simracing honlap
Videó a kormányról
Ezt az ökörséget. 😄
Eddig is volt, csak itt is baszakodtak a jogvédelemmel, és ráírták hogy RUF.... <#idiota> Úgy tudom, amelyik játékba egyből engedték beletenni, ott meg megtiltották hogy törjön.... :p
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.07. 23:54:37