25347
-
knbs81 #23625 Cockpit?
Marmint epiteni szeretnel? -
#23624 Az biztató, köszi. Eddig stabilnak tűnt, van 20 giga mobilnetem, talán pár versenyre elég :D
Már csak cockpit kell, azzal viszont gondban vagyok. -
#23623 Ezek a tukrozodes mentes, muanyag barkacs autok eleg viccessen neznek ki:) Eloben is gazosak, de ott megvan a varazsa; az istaloban hulladek anyagokbol osszehegesztett doboz, amibe belepakolnak egy metanolos traktor motort, aztan kurjongatnak a palya szelen:DD -
#23622 Ez a "szokasos" iRacing "beta-megjelenes" lesz, aztan majd 1 ev alatt felfejlesztik;) Egyelore a mukodesre (realroad) es a tartalomra koncentralnak (legyen legalabb 6 auto, 2 egyedi palya, es vagy 10db "dirt-esitett").
Valszeg a realroad veszi el az energia nagy reszet: a verseny elott fellocsolt es ledongolt palya, ami szep lassan felszarad, nyomvonalasodik, atrendezodik, folyamatosan valtozik a tapadas es az utviszony, es a vegere minden (palya szele es auto) total dzsuva lesz;D
Sajnos a latvanyt dolgokhoz meg ido kell. Csak a mostani build-ben szabadultak meg a erosen korlatozo tizeneves DX9-tol es a 32bit-tol. Majd csak ezutan tudjak beepiteni a modernebb dolgokat, amihez tobb shader, memoria es egyeb kell.
De a video alapjan a "mukodessel" sem vagyok kibekulve... -
#23621 Na, ez tényleg olyan, mintha a "Verdák" újabb része lenne. -
#23620 ???
Na,..nyilván lesz ez ennél jobb is, de ne már..:D ez valami über steril 'dirt'-nek. -
#23619 Rookie-Sandwitch:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23618 Exclusive!:) Nem nehez, mas nem csinal(na) ilyet:D
-
knbs81 #23617 Nahh, ahogy a hollandokat olvasom a forumon nagyon jo lett az uj gumi modell. Nagyon dicserik paran.
Nem hevul ugy, jobban lehet megfogni az autot a hataron stb.
-
GeriDoc #23616 Nem tudom, hogy mi számít, de eddig 1 MByte-os feltöltésem volt, és nem volt baj soha. Néha aus szerveren belecsippentett a sárgába, de ennyi. Szerintem jó lesz. -
#23615 A sebesseggel tuti nem lenne gond, a ping is jonak tunik. De ki kell probalni.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.07. 23:53:10 -
mumus70 #23614 Lehet olyan lennél, mint ami néha látszik hogy felrepül az autó 2 méter magasra, egy méter oldalra, és füstölő gumikkal érkezik vissza az útra, mindezt 2 másodpercenként.... :D :D :D De ki kell próbálni, hátha.... Én az ilyenekről inkább maradok lefele biztos ami biztos... :D :D -
#23613 http://www.speedtest.net/my-result/6111353391
Ez vajon elég lehetne egy versenyre itt? Mobilról osztott net, egyelőre ez van. -
mumus70 #23612 Mount Panorama-n is azért pucolt felfelé elég szépen háromban :D -
knbs81 #23611 Szegeny skippy meghalna a hegynek felmenetbe! -
#23610 A Hungaroring valami "kapcsolatokon" keresztul kerult be a listaba, de talan meg ok sem gondoltak komolyan. Talan ha nem lett volna teljes atepites terv az elmult evekben, akkor elkeszult volna. Vagy nem:)
Az iR 10× ennyi tartalmat is tudna szerezni (autok, palyak), de naluk a szolgaltatas (hivatalos szerverek es futamok, "fix" szamu elofizetoknek) erosen lekorlatozza a dolgokat. A listaban sok olyan auto es palya van, amit mar elkezdtek, talan mar be is fejeztek (ugy ahogy), de egyszeruen a rendszer miatt nem fer bele.
Ott a Silverstone, ami azert top palya, 5 eve beszkennelve, de meg sem fejezik be, pedig az nem uj palyakent szerepelne, hanem cserelne a regit.
Persze, a palyakkal van a legkevesebb macera, az mindig beillesztheto valahova, max a "kotelezo" vasarlast kell valahogy "megmagyarazni" (a teljes sorozathoz meg kelljen venni).
Az autok problemasabbak. Nem futhat egy versenyben korlatlan tipus, es a sorozatokat sem bovithetik a vegtelensegig. Pl. BMW/Honda NGTC vagy a FR3.5.
-
mumus70 #23609 Én a Monaconak jobban örülnék! Ott micsoda SR gyilkosságok lennének! :D -
knbs81 #23608 Azert a Hungaroring meg mindig ott van.
Mas autos forumokon valahol mintha olvastam volna, hogy tobben is jeleztek IR fele, hogy elosegithetik a targyalasokat a szkenneles ugyeben, de nem reagaltak ra erdemben.
Other things:
- weather system with rain (?)
no public plans at the moment
- AutoX:
Sep-16-2015: Would like to do it but it's a big project
- trying to get licenses for:
- Hungaroring:
Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.07. 08:04:28 -
Morgolodo #23607 Nem mind, még lehet javítani, aki akar. A főoldalon lévő cikkben benne van, mi, micsoda. -
#23606 Ha már VR :)
-
#23605 ezek a 13. heti szerverek fun szerverek? -
#23604 http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1524566.page#3637487 -
Dlot #23603 Én követem a fórumot itt is és az iracing home-t is, csak nincs mit hozzá szólni. A lényeget leírta más, mi csak bólogatni tudunk. Én is azon az állásponton vagyok, hogy abszolút nem érdekel a "sár" téma. De nagyon örülök neki, mert minden széria profitálhat annak a tapasztalataiból, újításaiból, amit behozhat más szériákba is. -
mumus70 #23602 Az hol van? Fórumon csak akkor járok amikor videót teszek be a topicomba... -
knbs81 #23601 Olyan jo, hogy mas is szamon tartja a coming soon szekciot rajtam kivul! ;) -
#23600 Erosen ketlem, hogy gepet tudnek boviteni;) Vagyis verseny lesz, de milyen, azt meg nem tudom.
Plusz a dirt-ben a drifteles es oldalcsuszkalas miatt, erosen hatrany lesz a 720p es az 1db monitor, a 3 monitorosokkal es a VR-esekkel szemben:) Majd ovatosan:P
Csak a kivancsisag hajt, annyira azert nem izgat a dirt oval. Tala majd a Rallycross. Bar az valszeg "csak" kotelezo "toltelek" lesz nekik a dirt oval melle.
A bevetelt tuti megdobja, az mindenkinek jo (plusz fejlesztesek). Es technikailag is sokat szamithat (gumi, realroad, egyeb dolgok es effektek).
De azert mar illene az 5 eve scannelt Silverstone-t megcsinalni, es befejezni az 5-6 eve keszulo audio reszt, az uj utkozoest es torest is;D
-
knbs81 #23599 erre azert en is benevezek:P
:
No, csak nem gepet bovitesz???
Aruld el valojaban ajto kilincs megeloz(Rally) rajongo vagy! ;)
Trefat felre teve, szerintem nincs olyan aki ne menne vele legalabb par kort, ha lesz valami elereheto ingyenes kupa/sorozat.
IR-t ismerve ha megcsinalnak valamit azt jol csinaljak, a dirt resz nagyon sok uj tavlatot fog nyitni a tobbi kategoriaba is.
Sokan fujjolnak, engem szemely szerint is csak a road erdekel, de ebbol velemenyem szerint minden kategoria profitalni fog.
Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.06. 18:30:42 -
#23598 Elvileg 29-en jon a dirt (sorozat). Valszeg tul sok lenne a vakfolt az update-nel, igy meg tesztelik. Eleg sok modositas kell hozza: shaderek, realroad, uj sorozat, portal, menuk stb.
Kivancsi leszek, mit adnak majd az alapcsomagba (ingyen, Rookie/Advanced Rookie sorozatok)?
Gondolom autokbol a Dirt Legends Ford, es talan a Street Stock. Palyakbol nem hinnem hogy odaadjak a ket bereklamozottakat, inkabb valamelyik meglevo ovalra pakolnak dirt reszt is (USA Speedway es Thompson elvileg tuti).
Az uj sorozat miatt (iR, SR, Classs) tuti tumultus lesz az elejen, erre azert en is benevezek:P -
mumus70 #23597 Ej de király lenne ilyen nézetben vezetni! :D :D -
Mik #23596 Na tessék már Ocon is iracingezik ;)
De valaki szóljon már neki hogy meg lehet venni már az mp4-30-ast is :D -
mumus70 #23595 Életem egyik legjobb versenye! Brutál futam volt egy irgalmatlan csattanóval a végén! :D :D
-
#23594 Tavaly ev vegere igertek (reklamoztak be), igy korai lenne meg marciusban:) -
ozoli78 #23593 dirt március 29 ig tuti nem jön -
mumus70 #23592 Szerintem jó móka lesz -
#23591 -
knbs81 #23590 Nahh ezentul en is igy fogok tenni!
A 4x nem esett jol, de nem hiszem, hogy protestelek... tudom-tudom a magamfajtak miatt csinaljak az ilyenek meg mindig az ilyen viselkedest, mert nincsenek erte megbuntetve.
-
mumus70 #23589 Én a rövidebb pályákon simán elmegyek levezető körre fél versenytempóban, pont ezért! A rutin! :D :D Kb úgy 60-70 X-et mértek rám eddig leintés után..... -
#23588 pffff :S eddig szerencsére nem jártam így, mondjuk lehetőleg nem is állok meg célvonal után, kicsit elvonulok inkább :) -
#23587 SR? Igen ugyanúgy számol mindent. -
#23586 ilyenkor ha leintés után törnek össze akkor jár a büntipont?