iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem vonom kétségbe az AC irányvonalát magam is kedvelője vagyok, de versenyezni kizárólag iR.
Mind1 hagyjuk ezzel úgy látom a tyúkszemedre léptem, nem akarok ízlésvitába belefolyni, mert értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:39:09
Itt van a közlemény erről
Az hogy Kunos miért piszkál a gumiján az ki mit hisz, te ezt én azt hogy akkor minek dolgozik a jobb gumihőn. De ez mellékes, engem a script érdekelne az AC-ban.
Ki mit gondol erről vagy arról oké, sztem ez a realisztikus szted az, szakállas téma tényleg. De a scriptelt történés az nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hat abbol vagy eletre tarto szerlelem lesz, vagy soha tobbe nem ul szimulator moge .😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.14. 13:18:59
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:08:53
Persze mindig vannak szintek, aki mar hozzaszokott egy minoseghez vagy a penz nem gond, annak az annal rosszabb (olcsobb) mar "gagyi". Igy lazan hozza lehet szorni a plusz 100E-ket😊 Pl. az "ajanlott nem olyan rossz" kormany (G29) lazan +100E, amibol a pedalt kukazna, es hozzadodba meg 100E-et😊)) Meg persze legyenek valtok, 3 monitor vagy VR, speci kijelzo, cockpit, meg ehhez a gep is😄 Millaig lazan fel lehet tornaszni😄
Ha ligaban indulnal, akkor talan tudnak adni "ingyen" elofizetest; aztan autot es palyat kell venned, es mar "mehetsz" is. http://iracers.hu/
Sajat festesek is hasznalhatok.
Minnel komolyabb egy auto, annal tobb a beallitas, es annal nehezebben lehet erezni kozvetlenul a valtozasokat. Az igazi setup-olashoz sok-sok olvasgatas es "palya ido" kell. Plusz egy bizonyos szint felett, mar keves lehet a "visszajelzes" is (kormany, FFB, pedal, monitorok, fps).
A legtobben kesz, letoltott beallitasokat hasznalnak, ami esetleg minimalisan modositanak.
Más...nézegettem "közvetítéseket" a GT3-as magyar ligáról a jutubén.<#nevetes1>#nevetes1> Ez mondjuk az ami nekem is bejön, de gondolom azért az nem úgy van, hogy nekiállok friss játékosként és ott mehetek.
Mi a menete, hogy oda el/bejussak?
Illetve néztem, hogy azért eléggé sokszínűek az autók. Van ezek szerint lehetőség arra, hogy kicsit egyedire szabjam a vas külsejét?
Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy a setup-olás mennyire nehéz? Gépészmérnök diploma kell, vagy azért józan paraszti ésszel is meg lehet találni az optimális beállításokat? Vagy érdemes letöltögetni valahonnan - ha van?
Köszi!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Belekóstolni az alsóbb kategóriába ok, de mikor feljebb haladsz a nehezebb járművek felé. Realizálódni fog, hogy 10-20e-es eszközök minősége nem elég. Én ezt végig jártam tapasztalatból írom.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 07:05:52
Ezeknek a pedáljaik nem igazán jók de kezdésnek megteszik.
De ha van rá keret g25/27/29 , t300 asok valamelyike.
De neked kell eldönteni ,hogy mennyit szánsz rá .
Én a g27 ota veszem komolyabban.
Kacérkodom a gondolattal, hogy belevágok az iRacing-be. Tudnátok pár tanácsot adni? Pl, hogy milyen az a kormány, amivel már érdemes nekiállni. Nálam nem az a kérdés, hogy tetszik-e és akarok-e ezzel foglalkozni, hanem, hogy hogy és mivel érdemes nekiálni?
Én erre gondoltam: http://kormany-videojatekhoz.arukereso.hu/thrustmaster/ferrari-458-italia-racing-wheel-xbox-360-4460094-p65218457/#velemenyek
de már nemigen támogatja a Win7...
vagy érdemes lenne valami komolyabbra gyűjteni pl egy Thrustmaster T150-re?
Vagy az ilyen 15-20 e-s kategóri felejtős?
Előre is köszi!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De azért a skippi se egy rakéta hozzá képeset....<#wink>#wink> főleg ha a pálya mellől,boxból szemléled az eseményeket....<#zavart2>#zavart2>
Mondtam gyere át spec fordozni,kultúrált a társaság, olyanokat tapasztalok ami miatt megéri versenyezni és más szériákban nincs meg.<#taps>#taps>
Hungaroring jöhetne, de most még nagyobb átépítések lesznek/folytatódnak, szóval ha eddig nem, akkor most már várjanak vele.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.10. 15:56:54
Bevezetesnek sem art kiadni, mert a kovetkezo szeoznnal tuti csereli a Ruf-ot, kell az ido a vasarlasra, gyakorlasra, baratkozasra (bar valszeg nem sokban fog kulonbozni).
Nem tudom hogyan tervezik, de igy logikus lenne ha a kovetkezo Porsche (pl. a GT3, vagyis az RSR vagy mi😄) hasonloan a kovetkezo szezon kozepen erkezne, aztan valtana a parjat. Aztan meg az LMP.
Igy persze ez "szarul" hangzik, mert igy a 3 autora 6-9 honap atfutas lenne, de az iR-tol ez "normalis"😄
Bar ez a szezon marcius elejeig tart, igy talan beleferne a kovetkezo auto februar kozepen is.
A Ferrari valoban kulonlegesebb lett volna. Nem tudom mi tortent vele, nagyon gyanus, hogy a fel napig kipakolt promo video eltunt, es azota is hatalmas a csend:/
Persze a Porsche is nagy dolog, de mivel "ugyanaz" mint a Ruf (csak mas a cockpit), meg sem akkora extra, mint egy teljesen uj marka, foleg egy Ferka.
Sajnos az iR rendszer miatt, nem tehetik meg, hogy radontseg az emberekre a tartalmakat. Bar ezek meglevo autokat cserelnek es/vagy meglevo dorozatba kerul(het)nek be (nem kell uj sorozatot inditani), de a vasarlas azert huzos.
Btw. én Ferrarinak jobban örültem, volna /insta buy/, de ez csak egyéni perverzió.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.10. 00:05:21
De valszeg/talan azert az lesz.
OSP Simracing honlap
Videó a kormányról
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.07. 23:54:37